agawi74 07.12.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewczyny, nie chcę się wymądrzać, ale dla mnie 17 lat to stanowczo za dużo- szczególnie ku przyszłości. U nas jest 5 lat i jest jak najbardziej ok. Generalnie nie chodzi o liczbę czy jest to 3, 4 czy 5 lat ale ogólnie takie związki wydają mi się bardziej partnerskie. Każdy ma swoje preferencje i miłość nie zna granic. Jeżeli jest Wam dobrze, to ja jestem szczęśliwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Madziu to coś Nas łączy. Oj troszkę się ich przerobiło. Nawet zdarzyła się różnica ok 23 lat ojej, aż tak?:lol2: Ja mam większe doświadczenie z różnicą: 4 lata, 9 lat, i 0 - i ta 17 wygrywa w przedbiegach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 agawi, no oczywiście - nie ma reguły;) żartujemy sobie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 O takiej różnicy jak 4 lata to nawet nie piszę. Miałam wrażenie jakbym spotykała się z dzieckiem . 17 wygrywa raz na zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 agawi, no oczywiście - nie ma reguły;) żartujemy sobie:lol2: Wiem, że nie ma:no: O takiej różnicy jak 4 lata to nawet nie piszę. Miałam wrażenie jakbym spotykała się z dzieckiem . To miałaś pecha chyba:lol2: No chyba, że był to okres licealny to mogę uwierzyć 5 najlepsza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 no a u mnie prawie +3 z tym, że po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.12.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 senmon - może to dlatego że sama jesteś jeszcze młoda? Żeby spełnić 17-letnią różnicę wieku, musiałbym sobie znaleźć niepełnoletnią żonę Co do prezentu - właśnie dlatego pisałem że różni mężczyźni lubią różne rzeczy. A prezent osobisty, to niekoniecznie perfumy, odzież czy inne Ja w ogóle bardziej od prezentów-przedmiotów wolę prezenty typu jakieś wyjście, wyjazd albo coś zrobionego/przygotowanego samemu. Jeśli natomiast chodzi o helikoptery, samochody i inne - może i jest to fun, ale raczej krótkotrwały. Z doświadczenia znajomych wiem że taki 'tatuś' bawi się tym kilka razy, a potem zabawka ląduje w szafie (taaak, czuję że znowu jestem pod prąd i wbrew trendom, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Madziu dotarł do Ciebie priv?U Ciebie kobietko ciągle skrzynka zapchana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 a u nas ja jestem starsza :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 a u nas ja jestem starsza :P:P To przybij pionę z mrówką ps. Widzicie dziewczyny, tak też można:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Salik A wracając do prezentu to nadal nie wiem co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mrówka,Leia,agawi witam w klubie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mrówka,Leia,agawi witam w klubie:lol2: Tosiaczku, ale ja nie jestem w klubie, to to ja jestem młodsza o 5 lat:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 salik, no pewnie i racja, ale z drugiej strony większosc prezentów jest krótkotrwała, daje radość na chwilę... nie wiele znam takich, co będą cieszyć latami - no chyba że... http://emoty.blox.pl/resource/idea.giftelefon z lat 30. A tak poważnie, to może podpowiedz naszym koleżankom, jako mężczyzna z krwi i kości - o czym panowie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tosiaczku - dostałam priva:yes: Przekazałam adres mamie, jutro wysyła:lol:A ja ci prześlę jej numer konta, jak mi prześle;)Nie odpisuję, bo mnie juz ta pełna skrzynka tak wkurza:mad: A jak odpisuję, to się zapełnia jeszcze bardziej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Prezenty prezentami. Ja wczoraj chodziłam po sklepach w poszukiwaniu ubrania na wigilie i ;( nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 07.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tosiaczku poprawię mrówka,Leia,dziewcze witam w klubie:lol2: teraz jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewcze dziękuje:hug: Madziu SUPER wiadomość Wiesz co,będe do nich dzwoniła czy zlitują się nad biedną kobietką i nie prześlą mi dodatkowych 6 talerzy.Mam ogromną nadzieje,że sie uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Przyszłam zrobić rozpierduche Tak naprawdę nie ma różnicy idealnej. Znam związki szaleńczo udane gdzie ludzie są rówieśnikami, gdzie kobieta jest starsza, takie z dużą i z potężną różnicą wieku. Jeśli ludzie się dobiorą, trafią na siebie, potem się dopasują, dotrą różnica nie ma znaczenia U nas jest 10 lat. Senmon, a Ty to jeszcze młódka jesteś Kiedy Ty zdążyłaś sprawdzić tych wszystkich panów? Telefon fajny. Jeśli mąż lubi takie cuda będzie zadowolony. Zresztą to już sprawdzone, tak? Moj jakbym mu sprawiła taki prezent pomyślałby że żartuję :lol2:choć na pewno sama "zabawka" by mu się spodobała Zresztą, zaraz go zapytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monsanbia to epizody były. . Młódka czy ja wiem za 10 dni kończę 26 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts