Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Dziewczyny, nie chcę się wymądrzać, ale dla mnie 17 lat to stanowczo za dużo- szczególnie ku przyszłości.

U nas jest 5 lat i jest jak najbardziej ok. Generalnie nie chodzi o liczbę czy jest to 3, 4 czy 5 lat ale ogólnie takie związki wydają mi się bardziej partnerskie. Każdy ma swoje preferencje i miłość nie zna granic.:rolleyes: Jeżeli jest Wam dobrze, to ja jestem szczęśliwa:D

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi, no oczywiście - nie ma reguły;) żartujemy sobie:lol2:

Wiem, że nie ma:no:

O takiej różnicy jak 4 lata to nawet nie piszę. Miałam wrażenie jakbym spotykała się z dzieckiem :) .

To miałaś pecha chyba:lol2: No chyba, że był to okres licealny to mogę uwierzyć:lol2:

5 najlepsza:p

senmon - może to dlatego że sama jesteś jeszcze młoda? :)

Żeby spełnić 17-letnią różnicę wieku, musiałbym sobie znaleźć niepełnoletnią żonę ;-)

Co do prezentu - właśnie dlatego pisałem że różni mężczyźni lubią różne rzeczy.

A prezent osobisty, to niekoniecznie perfumy, odzież czy inne :)

Ja w ogóle bardziej od prezentów-przedmiotów wolę prezenty typu jakieś wyjście, wyjazd albo coś zrobionego/przygotowanego samemu.

Jeśli natomiast chodzi o helikoptery, samochody i inne - może i jest to fun, ale raczej krótkotrwały.

Z doświadczenia znajomych wiem że taki 'tatuś' bawi się tym kilka razy, a potem zabawka ląduje w szafie :)

(taaak, czuję że znowu jestem pod prąd i wbrew trendom, ale co tam :)

salik, no pewnie i racja, ale z drugiej strony większosc prezentów jest krótkotrwała, daje radość na chwilę... nie wiele znam takich, co będą cieszyć latami - no chyba że... http://emoty.blox.pl/resource/idea.giftelefon z lat 30.:rotfl:

A tak poważnie, to może podpowiedz naszym koleżankom, jako mężczyzna z krwi i kości - o czym panowie marzą:rolleyes:

Przyszłam zrobić rozpierduche :lol2:

Tak naprawdę nie ma różnicy idealnej. Znam związki szaleńczo udane gdzie ludzie są rówieśnikami, gdzie kobieta jest starsza, takie z dużą i z potężną różnicą wieku.

Jeśli ludzie się dobiorą, trafią na siebie, potem się dopasują, dotrą różnica nie ma znaczenia :p

U nas jest 10 lat.

Senmon, a Ty to jeszcze młódka jesteś ;) Kiedy Ty zdążyłaś sprawdzić tych wszystkich panów? :lol: ;)

Telefon fajny. Jeśli mąż lubi takie cuda będzie zadowolony. Zresztą to już sprawdzone, tak?

Moj jakbym mu sprawiła taki prezent pomyślałby że żartuję :lol2:choć na pewno sama "zabawka" by mu się spodobała

Zresztą, zaraz go zapytam z ciekawości ;)