Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1984- 1967 =17 :). No dobra zaczynam 27 :cool:

ejjj no senmon :) tamto było lepsze.. własnie chciałam Cie prosić, zebyś mi też tak wiek zaczarowała ;)

już sobie założyłam, że rocznik 84 to 26 lat i odpowiednio przyłożyłam do swojego :)

a teraz znowu rok jak psu.. w plecy ;)

O kurde.

Jak kobiety zaczynają rozmawiać o wieku innych kobiet, to chyba czas się ewakuować ;-)

Dla porządku dodam że moja żona też starsza, choć niewiele :D

A co do sugestii prezentowych się niestety nie wypowiadam, bo nie znam żadnego z szanownych mężów :)

Zresztą ostatnie kilkanaście wypowiedzi chyba już uzmysłowiło wszystkich jak różne gusta, jak różne hobby mają ludzie i jak totalnie różne i odmienne rzeczy potrafią sprawiać im radość :)

:rotfl:

No przykro mi, że to ja musiałam Ci powiedzieć, że jesteś o rok starsza niż myślałaś:rotfl:

Przepraszam:hug:

salik, no racja;) ciężko za kogoś mówić... niech się każda zmierzy z własnym mężem:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

Przyszła dziś lampa - jest piękna:lol:... a ja dwa dni temu kupiłam do niej zaocznie;) abażur w tikeju... efekt następujący:

http://i2.fmix.pl/fmi24/621a5f9b002604654edfda67/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1545/eada26be002afb254edfda69/zdjecie.jpg

Ja jestem bardzo usatysfakcjonowana:wiggle: W łazience będzie bosko wyglądać:rolleyes:

Edytowane przez MagdaZZZ

piękna...ale byłam przekonana że abażur czarny będzie a tu taki psikus ;) Jedno i drugie dobrze by było ale biel bardziej mi pasuję ;)

Właśnie z facetami to zawsze problem. Mojego brata cieszy wszystko co związane z gitarą elektryczną więc albo gitara albo wzmacniacz albo jakieś zabawki z tej dziedziny. A mąż ( 9 lat różnicy, ja 22 on 31) wszystko ma. Niestety coraz częściej muszę go prosić o podanie konkretnie co chce dostać i tak ostatnio np była to seria klasyki filmów itp.

P.S. Wyobrażam sobie te zaręczyny z pralką i po powiedzeniu tak nastąpiłoby symboliczne przytrzaśniecie ręki w bębnie :lol2:

O jezzu, mój też palacz:sick:

Z e-papierosem walczyliśmy w trakcie ciąży - skończyło się fiaskiem:roll:

Ale ja już się poddałam;) szczerze mówiąc - to bardzo lubię mojego mężusia z papierosem:rolleyes: Wygląda z nim tak sexy:lol2: Choć samych fajek nie znoszę...

Ale wiecie co... zawsze miałam szczęście do palaczy i zawsze za punkt honoru stawiałam sobie odduczyć ich tego nałogu - zawsze się udawało, a ja zaraz ich rzucałam:oops: Więc może muszę mieć palacza:rotfl:

MagdaZZZ - jeśli chcesz naprawdę używać tego aparatu (swoją drogą wygląda super!), to możesz się rozczarować.

Część nowych central telefonicznych obsługuje już tylko wybieranie tonowe :(

Mam baaardzo podobny i działa bez zarzutu :) Czego życzę i Wam Madziu i mężu Madzi :)

Ps. Piękna lampa!!! :)

Mój przyszły mąż jest 3 lata starszy. ;) I to mój pierwszy poważny związek. :) Wszystko zależy od charakteru, podejścia, dojrzałości... Najważniejsze, to się dobrze dobrać.

A co do prezentów, to ja jak Magda popieram "dzieciuchowate", to jest - pardon! - gadżeciarskie. Ja z jakiejś okazji dałam mojemu replikę Astona, w tym roku na urodziny planszówki (takie dla dorosłych, super zabawa, strategiczne - mrrr). W tym roku mam problem i może sięgnę po DIY.

A telefon BOSKI BOSKI BOSKI!

Ja z kolei kocham dostawać książki i biżuterię.