Maszenka 08.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ależ rąbek, rąb to pierwotnie był brzeg płótna właśnie, potem chustka i takie tam rzeczy. Rąbać w sumie ma taką samą etymologię zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 eee Maszenka, to ty nawet mądra jesteś ale teraz nie przeszkadzaj, bo siedzę u ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.03.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Teraz to się zestresowałam... Jak przed obliczem profesora. Proszę nie bić linijką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.03.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dziewczyny widze ze wy tez nocne marki jestescie;-)) Magda fajne te płytki egelancko bedzie!! Maszenka tez nie wiedziałam ze masz galerie;-) juz przejrzałam, fajne małe m. Mialam podobnej wielkosci. I znalazłąm u Ciebie zdjecie które ostatnio szukałam bo "zgubiłam" to z inspiracjami (schody i pod nimi białe organy)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.03.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Już nie zaśmiecajmy Magdzie wątku jakimś moim małym m. W każdym razie ja czekam na efekt całej łazienki... I w ogóle nie mogę się doczekać reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Teraz to się zestresowałam... Jak przed obliczem profesora. Proszę nie bić linijką! Pani kpi sobie ze mnie?! - tak by profesor zareagował Robi wrażenie to twoje małe m, oj robi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) psosin - dzięki za wiarę słuchajcie, a może takie lustro łatwiej przemlować by się dało? strasznie mi się podoba, tylko złote? do niczego mi to... http://i1.fmix.pl/fmi56/b34c8a4d001203714d76c4bf/zdjecie.jpg Edytowane 9 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.03.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 w takie kawałki lustra wchodzi woda i robią sie czarne zacieki w pod powierzchnią lustrz. (wiesz o co mi chodzi);do łazienki tylko lustro z jednej tafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 09.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam, Jeszcze się nie witałam w tym wątku, ale systematycznie podglądam Piękne płytki w łazience, ta listwa chromowana nadaje elegancji. Będę niecierpliwie czekać na końcowy efekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda plytki zapowiadaja sie fajnie :yes:ale ja czekam na cala lazienke, teraz jej jeszcze nie wiedze - kiepsko u mnie z wyobraznia:D co do lustra mysle, ze takie drewniane bedzie latwiej przemalowac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dzięki dziewczyny:) słońce, słuszna uwaga. Nie pomyslałam o tym:yes: maryblair witam:bye: bardzo mi miło aneta to juz nie wiem, czyli które by byłło łatwiej maznąć. To, czy to pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda ja bym malowala to pierwsze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda juz przylecialam zobaczyc te Twoje kafle i kurde ja juz sama nie wiem jak z tymi nazwami, venis ma tyle tego ze mozna zglupiec, tej nigdzie nie widzialam i w necie tez cisza na jej temat ale jest piekna!!!!! Dziewczyny wiem ze trudno zachwycic sie lazienka na takim zdjeciu ale obiecuje ze efekt bedzie super bo venis ma tak "od.....je...b...ne:) w kosmos płyteczki ze szok!! sorki za jezyk:) Moje Madziula sa w poziome mikroskopijne paseczki bezowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.03.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Lustro.Pamietasz inspiracje bodajze KeshaG, tafla lustra a na niej lutsro kolejne?... Dalabym tak: tafle lustra na tym to lustro w złotej ramie ktore przemalowalbym na srebrno. A najlpeije poszlabym ze zdjeciem tego lustra do szklarza i zamowila sobie takie tylko srebrne pod wymiar, oni biora za to jakies calkiem normalne pieniadze z tego co slyszalam. Ja zamawialam swoje lustro do mieszkania wlasnie u szklarza pod wymiar, dawno to bylo ale pamietam ze wyszlo o wiele taniej niz w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 o i ja się znowu spóźniłam a tu tyle się działo.... Magda w końcu coś nam pokazałaś Płytki ładnie się prezentują choć zdjęcie - wiesz , nie oddaje tego czegoś . Pewnie jak wrzucisz bardziej podglądowe zdjęcie to sobie dopiero powzdychamy i się poślinimy na twoją łazienkę ale już teraz mogę powiedzieć że ta listwa srebrna mnie rozbroiła WOW przepiękna Co do lustra - to jak już byś miała malować to raczej łatwiej to pierwsze się przemaluje niż to drugie ale w sumie to co ja tam wiem !l Maszenka ja u Ciebie nie byłam bo nie widziałam linka do Ciebie w opisie. Teraz już biegnę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Lustro. Pamietasz inspiracje bodajze KeshaG, tafla lustra a na niej lutsro kolejne?... Dalabym tak: tafle lustra na tym to lustro w złotej ramie ktore przemalowalbym na srebrno. A najlpeije poszlabym ze zdjeciem tego lustra do szklarza i zamowila sobie takie tylko srebrne pod wymiar, oni biora za to jakies calkiem normalne pieniadze z tego co slyszalam. Ja zamawialam swoje lustro do mieszkania wlasnie u szklarza pod wymiar, dawno to bylo ale pamietam ze wyszlo o wiele taniej niz w sklepie. kacha, mówisz chyba o mojej inspiracji, o tej: http://i2.fmix.pl/fmi1597/a3d05bd4000718074d77bf64/zdjecie.jpg I jak najbardziej o niej pamiętam, i na pewno zastosuję ten patent, ale w głównej łazience. W tej muszę mieć lustro ok. 70x80 w czarnej ramie. Po bokach będą dwa kinkiety Astro Verona, które dziś własnie kupiłam i sobie siedzę i się zachwycam:lol2: http://i1.fmix.pl/fmi1621/b5ede534000987af4d77c486/zdjecie.jpg Zdjęcia w ogóle nie oddają ich uroku. Aż zapiałam z zachwytu jak je zobaczyłam:lol2: Ale kacha, chyba masz rację. Trzeba po prostu iśc do szklarza. Najszybciej i najprościej:) A ma ktoś godnego polecenia i taniego szklarza w wawie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda bozesz Ty moj..... ja juz nie mysle. To byla Twoja inspiracja.... ja Cie kompletnie nie doceniam:) Lazienki Twoje tez mi sie juz myla!kinkiety......ja juz nawet nie pytam ile kosztowały:rotfl:Szklarz ....tak tak idz do szklarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda bozesz Ty moj..... ja juz nie mysle. To byla Twoja inspiracja.... ja Cie kompletnie nie doceniam:) Lazienki Twoje tez mi sie juz myla! kinkiety......ja juz nawet nie pytam ile kosztowały:rotfl: Szklarz ....tak tak idz do szklarza! oj nie doceniasz, nie doceniasz kochana;) szkoda, że nie ma emotikonki "foch", bo taką bym tu wstawiła:lol2: a kinkiety wcale nie takie drogie były:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Magda myslalam o tych kinkietach do swojej ceglanej lazienki ale nie widzialam ich na zywca tylko w necie wiec odpuscilam, teraz po Twijej opini, ze sa ok bede miec znowu glowe:lol2:A z lustrem to faktycznie zapytaj u szklarza. my swoje dostalismy w prezencie - zlote do niczego nam nie pasujace, szukalam i szukalam bialego w polysku az w koncu sie poddalam i kupilam spray:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jeżeli tylko aneta odpowiada ci forma i design, to naprawdę bierz:yes: świetnie wykonane, solidne. Patrząc na zdjęcie bałam się, ze na tej podstawie to kawałek blaszki jest przymocowany, a to się okazał pięknie wylany kawał metalu. Polecam:yes:A kiedy awatara na aktualny zmienisz? Z Marysią i Okruszkiem w roli głównej? Jak maleństwo się chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts