Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny widze ze wy tez nocne marki jestescie;-))

Magda fajne te płytki egelancko bedzie!!;-)

Maszenka tez nie wiedziałam ze masz galerie;-) juz przejrzałam, fajne małe m. Mialam podobnej wielkosci.

I znalazłąm u Ciebie zdjecie które ostatnio szukałam bo "zgubiłam" to z inspiracjami (schody i pod nimi białe organy)!

psosin - dzięki za wiarę;)

słuchajcie, a może takie lustro łatwiej przemlować by się dało? strasznie mi się podoba, tylko złote? do niczego mi to...:mad:

http://i1.fmix.pl/fmi56/b34c8a4d001203714d76c4bf/zdjecie.jpg

Edytowane przez MagdaZZZ

Magda juz przylecialam zobaczyc te Twoje kafle i kurde ja juz sama nie wiem jak z tymi nazwami, venis ma tyle tego ze mozna zglupiec, tej nigdzie nie widzialam i w necie tez cisza na jej temat ale jest piekna!!!!! Dziewczyny wiem ze trudno zachwycic sie lazienka na takim zdjeciu ale obiecuje ze efekt bedzie super bo venis ma tak "od.....je...b...ne:) w kosmos płyteczki ze szok!! sorki za jezyk:)

Moje Madziula sa w poziome mikroskopijne paseczki bezowe.

Lustro.

Pamietasz inspiracje bodajze KeshaG, tafla lustra a na niej lutsro kolejne?... Dalabym tak: tafle lustra na tym to lustro w złotej ramie ktore przemalowalbym na srebrno. A najlpeije poszlabym ze zdjeciem tego lustra do szklarza i zamowila sobie takie tylko srebrne pod wymiar, oni biora za to jakies calkiem normalne pieniadze z tego co slyszalam. Ja zamawialam swoje lustro do mieszkania wlasnie u szklarza pod wymiar, dawno to bylo ale pamietam ze wyszlo o wiele taniej niz w sklepie.

o i ja się znowu spóźniłam a tu tyle się działo....:( Magda w końcu coś nam pokazałaś :)

Płytki ładnie się prezentują choć zdjęcie - wiesz , nie oddaje tego czegoś . Pewnie jak wrzucisz bardziej podglądowe zdjęcie to sobie dopiero powzdychamy i się poślinimy na twoją łazienkę

ale już teraz mogę powiedzieć że ta listwa srebrna mnie rozbroiła WOW przepiękna :)

Co do lustra - to jak już byś miała malować to raczej łatwiej to pierwsze się przemaluje niż to drugie ale w sumie to co ja tam wiem !l

Maszenka ja u Ciebie nie byłam bo nie widziałam linka do Ciebie w opisie. Teraz już biegnę podglądać :)

Lustro.

Pamietasz inspiracje bodajze KeshaG, tafla lustra a na niej lutsro kolejne?... Dalabym tak: tafle lustra na tym to lustro w złotej ramie ktore przemalowalbym na srebrno. A najlpeije poszlabym ze zdjeciem tego lustra do szklarza i zamowila sobie takie tylko srebrne pod wymiar, oni biora za to jakies calkiem normalne pieniadze z tego co slyszalam. Ja zamawialam swoje lustro do mieszkania wlasnie u szklarza pod wymiar, dawno to bylo ale pamietam ze wyszlo o wiele taniej niz w sklepie.

kacha, mówisz chyba o mojej inspiracji, o tej:

http://i2.fmix.pl/fmi1597/a3d05bd4000718074d77bf64/zdjecie.jpg

I jak najbardziej o niej pamiętam, i na pewno zastosuję ten patent, ale w głównej łazience. W tej muszę mieć lustro ok. 70x80 w czarnej ramie. Po bokach będą dwa kinkiety Astro Verona, które dziś własnie kupiłam i sobie siedzę i się zachwycam:lol2:

http://i1.fmix.pl/fmi1621/b5ede534000987af4d77c486/zdjecie.jpg

Zdjęcia w ogóle nie oddają ich uroku. Aż zapiałam z zachwytu jak je zobaczyłam:lol2:

Ale kacha, chyba masz rację. Trzeba po prostu iśc do szklarza. Najszybciej i najprościej:) A ma ktoś godnego polecenia i taniego szklarza w wawie????:D

Magda bozesz Ty moj..... ja juz nie mysle. To byla Twoja inspiracja.... ja Cie kompletnie nie doceniam:)

Lazienki Twoje tez mi sie juz myla!

kinkiety......ja juz nawet nie pytam ile kosztowały:rotfl:

Szklarz ....tak tak idz do szklarza!

oj nie doceniasz, nie doceniasz kochana;) szkoda, że nie ma emotikonki "foch", bo taką bym tu wstawiła:lol2:

a kinkiety wcale nie takie drogie były:no:

Magda myslalam o tych kinkietach do swojej ceglanej lazienki ale nie widzialam ich na zywca tylko w necie wiec odpuscilam, teraz po Twijej opini, ze sa ok bede miec znowu glowe:lol2:

A z lustrem to faktycznie zapytaj u szklarza. my swoje dostalismy w prezencie - zlote do niczego nam nie pasujace, szukalam i szukalam bialego w polysku az w koncu sie poddalam i kupilam spray:yes:

jeżeli tylko aneta odpowiada ci forma i design, to naprawdę bierz:yes: świetnie wykonane, solidne. Patrząc na zdjęcie bałam się, ze na tej podstawie to kawałek blaszki jest przymocowany, a to się okazał pięknie wylany kawał metalu. Polecam:yes:

A kiedy awatara na aktualny zmienisz? Z Marysią i Okruszkiem w roli głównej? Jak maleństwo się chowa?