Maszenka 07.12.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cieszę się Zależy jeszcze, co się lubi robić razem... Ja podejrzewam, że jak my kiedyś będziemy dzieci to będziemy zabierać im klocki Lego i układać za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Też się zasugerowałam zdjęciem ze sklepu P.S. Dla mnie biżuteria to męka bo nie noszę żebyście widziały proces wybierania pierścionka zaręczynowego mi się nic nie podobało, jedynie jeden retro ala kate middleton z szafirem za 6 tysięcy Ofc wybrałam prosty, delikatny i ....tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.12.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mój był bardzo tani, ale jaki śliczny... Zdecydowanie niezbyt typowy, ale właśnie taki mogę nosić na co dzień. Ja mam ekstremalnie mało biżuterii, dlatego lubię dostawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 zaraz ci obetnę ten jęzor:P Spróbuj http://www.matrax.net/forum/images/keny/blow.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Słuchajcie - Wy tak serio z tymi prezentami? W sensie helikoptery, samochodziki i inne zabawki dla chłopców? Aż zapytam jutro kolegów w pracy co oni by chcieli dostać, a potem zapytam ich o wrażenia z Waszych typów prezentowych, bo może to ja jestem dziwny A dla dorosłego faceta to chyba bardziej 'gadżeciarskie' są jakieś smartfony, tablety, kindle itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Słuchajcie - Wy tak serio z tymi prezentami? W sensie helikoptery, samochodziki i inne zabawki dla chłopców? Aż zapytam jutro kolegów w pracy co oni by chcieli dostać, a potem zapytam ich o wrażenia z Waszych typów prezentowych, bo może to ja jestem dziwny A dla dorosłego faceta to chyba bardziej 'gadżeciarskie' są jakieś smartfony, tablety, kindle itp. Ja tam serio. Poza tym my nie robimy prezentów dla Twoich kolegów z pracy, ale dla naszych Osobistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Maszenka - Magda pytała o opinię odnośnie prezentów dla facetów i jestem po prostu ciekaw czy to ja mam mocno odstające podejście, czy Wy macie wyjątkowych mężów A że to jest forum, to mam nadzieję że można też przedstawić opinię innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Spróbuj http://www.matrax.net/forum/images/keny/blow.gif :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 salik - dowiedz się - ja też jestem ciekawa:)Choć faktycznie każdy może odpowidać jedynie za siebie i swojego męża;) U mnie helikopter się sprawdził, bo lotnictwo to kolejny konik moego M:lol: On już różne helikopterki sobie kupował i latał nimi w pracy... ale raczej takie prostrze, "zabawkowe" - takim porządnym był zachwycony:wiggle: A że tak pozwolę sobie zmienić temat - ten kotek z avatarka to Twój własny osobisy??? Rewelacyjny jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kotka z avatara była nasza osobista, niestety 3 lata temu przegrała walkę z nerkami Ale mamy jeszcze 3 inne koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 08.12.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 oj...a ja kotów nie lubię( boję się ) taki uraz z dzieciństwa...nie chciały jeździć w wózku dla lalek i wiecznie byłam podrapana Poza tym są dla mnie takie nieprzewidywalne, jak...chorzy psychicznie z którymi kilka lat pracowałam :( Aczkolwiek są piękne Ale Salik, Ty już w pracy ??? Ja też jestem bardzo ciekawa opinii innych panów na temat prezentów świątecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 E tam, koty są właśnie bardzo przewidywalne, natomiast na pewno są indywidualistami Nie można ich zmusić do czegoś na co Ty masz ochotę. Znane jest przecież powiedzenie że to kot sobie wybiera właściciela Dzisiaj w pracy jeszcze wyjątkowo nie, ale normalnie bym był Będę dopiero popołudniem, więc później zdam relację z sondy prezentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Magda, co się tu Ciebie wyrabia:lol2: Jakie dyskusje!!!!!! I o mężach, i o prezentach! A ja sama kiedyś dostałam w prezencie taki właśnie latający helikopter - co za koszmar!!!!! No bo taki prezent dla dziewczyny?? Ja rozumiem, luks kosmetyki, piękna biżu, wymarzona torebka - ale HELIKOPTER????? I dalej toto leży w pudle zapakowane... Lampa super, bosko wygląda w obu abażurach! Leia, no nie, to Ty okropna wredna małpa byłaś dla kotów!!!! W wózku wozić biedaka!!!!???? Ale przyznam się - jak miałam 5 lat, też próbowałam wozić małego kociaka w wózku wiklinowym, lalkowym. Razem z całą zgrają dzieci z osiedla.... Kotek na szczęście błyskawicznie nam zwiał do domu, nie chciał być niemowlakiem w wózku:rotfl: A ja UWIELBIAM koty, mam kilka ze schroniska, i nie mogę uwierzyć, jaki kretyński pomysł sama miałam za dziecka... Niechby tylko moje córki spróbowały takiego numeru, no, to wiedzą, co je czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka_ 08.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Łoooo, a myślałam, że za mnie taka wariatka, bo mi się podoba wygląd mojego męża z papierosem, choć samych papierosów nie znoszę! Całe szczęście dla jego zdrowia pali wyłącznie okazjonalnie:p Lampa jest taaaaka piękna! gratuluje zakupu! Aha, co do wykładzin wełnianych to u mnie kompletna bida, zaczynają się od 120 zł za m2. Musze rozejrzeć się w Krk. Więc jednak będę żałować że była gdzieś za dużo niższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.12.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Temat prezentowy fajny Ja tez z tych, ktore maja problem z prezentem dla drugiej polowki... wiec chetnie sie dowiem co tam mezczyzni Wasi lubia dostawac moze akurat cos mi podpowiecie bo poki co nie mam koncepcji a czasu do Swiat malo! Ja za to nie mam problemu z prezentem dla Taty, zawsze cieszy sie z nowej ksiazki/albumu historycznego itp, jak i z nowej koszuli czy krawata ale jednak ksiazki sa pozycja nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Madzia skrzynke sobie posprzataj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Madzia skrzynke sobie posprzataj:lol2: już salik smutna historia z tym kociakiem... też mam takie przeżycia za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A ja postanowiłam, że jak znajdę kota to przygarnę. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie płacz mała, nie płacz, tylko loguj się na allegro - tam takich dziesiatki;) No tylko te w dobrym stanie kosztują krocie - czuję, że się oburzysz;) A przepraszam, co mnie to? Przecież to nie ja płacę. Czemu mam się oburzać ? Dla mnie taki telefon tak jak pisałam - fajny jako ozdoba, a do użytku nie. Na All są różne, ale mało który mi się podoba na szczęście nie czas na takie zakupy. Twój piękny i w rewelacyjnym stanie . Toż to zabytek techniki w najpiękniejszym wydaniu. Maszenka - Magda pytała o opinię odnośnie prezentów dla facetów i jestem po prostu ciekaw czy to ja mam mocno odstające podejście, czy Wy macie wyjątkowych mężów Mój by się nie ucieszył z helikoptera, ale swojemu synkowi na pewno by kupił . Prędzej by się ucieszył z jakiejś gry (nie ukrywam, ja też ). Sama uwielbiam dostawać książki, a z mężem zawsze mam kłopot . Raczej pójdę w kierunku fajnej gry planszowej, bo moim zdaniem to świetny odciągacz uwagi od telewizora i sposób na zabawę . A palaczy nie lubię, nie toleruję fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A przepraszam, co mnie to? Przecież to nie ja płacę. Czemu mam się oburzać ? Dla mnie taki telefon tak jak pisałam - fajny jako ozdoba, a do użytku nie. Na All są różne, ale mało który mi się podoba na szczęście nie czas na takie zakupy. Twój piękny i w rewelacyjnym stanie . Toż to zabytek techniki w najpiękniejszym wydaniu. Ania, ja czasem nie mogę się z tobą porozumieć... przychodzisz z pretensją i pyskówką, której nie rozumiem:o Przepraszam, jak to 'co cię to'? Powiedziałaś, że telefon obłędny, że od dawna o takim marzysz ale nie możesz znaleźć i że mi strasznie zazdrościć i zaczęłaś płakać No to ja ci odpowiedziałam, że nie ma co płakać, bo nie upolowałam takiego jedynego na allegro, tylko były jeszcze dwa, identyczne w bdb stanie i niestety też w tak wysokiej cenie... No to skoro jesteś takim zainteresowana, to chyba jego cena też ciebie dotyczy:P Nie kazałam ci oceniać moich poczynań finansowych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts