Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madziu, a ile on kosztował tzn. telefon?:p Nie uważasz, że byłby idealny do mojego czarnego gabinetu:P

U mnie byłby tylko ozdobą, gadżetem więc jak bardzo drogi to się zastanowię :rolleyes:

Madziu muszę przemyśleć plan mojego wyjazdu, chciałabym się z Wami zobaczyć, ale też zrobić jakieś zakupki w ikea...Czy z jenek do Moni jest daleko?

Czy najpierw mam robić zakupy, a popołudnie z Wami? Czy na odwrót?:rolleyes:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś, akurat Monia mieszka w tej części Warszawy... no może nie jakoś bardzo blisko;) ale w każdym razie na południu...

Także to zależy od was;) A o której planujecie wyjechać??? Janki macie raczej po drodze, więc mozecie zahaczyc i na początku i na końcu...

A cenę tefonu wysyłam na priva;) Ale pasowałby, bez dwóch zdań:yes:

Martuś, akurat Monia mieszka w tej części Warszawy... no może nie jakoś bardzo blisko;) ale w każdym razie na południu...

Także to zależy od was;) A o której planujecie wyjechać??? Janki macie raczej po drodze, więc mozecie zahaczyc i na początku i na końcu...

A cenę tefonu wysyłam na priva;) Ale pasowałby, bez dwóch zdań:yes:

Dzięki za wiadomość:o :lol2:

Z drugiej strony moja biblioteka zasługuje na taki drogi bajer;) Skonsultuję to z m, na razie nie ma biurka, więc i tak nie miałby gdzie stać....

Planujemy wyjechać ok. 8, bo ja muszę rano towarzystwo swoje całe wyprawić i dopiero mogę na spokojnie wyjechać. Jak już będzie pewne, będziemy się umawiać na konkretną godzinę i w ogóle :D

EEeee ? :o gdzie masz pretensje i pyskówkę :o:o:o przeca napisałam, że piękny a "co mnie to" w sensie oburzania :o:o:o toś mnie zabiła :o:o:o

Może przeczytaj jeszcze raz co napisałam :rotfl: bo same dobre rzeczy :o

:hug:

wiem, że ogólnie dobre;) No może z tą 'pyskówką' mnie poniosło:rotfl:

Ale to "co mnie to" mnie zdziwiło:o Bo poczułam się, jakbym rozpowiadała, ze drogi ot tak... a ja to powiedziałam, zebyś nie czuła się zaskoczona jak te sumki zobaczysz;)

:hug:

wiem, że ogólnie dobre;) No może z tą 'pyskówką' mnie poniosło:rotfl:

Ale to "co mnie to" mnie zdziwiło:o Bo poczułam się, jakbym rozpowiadała, ze drogi ot tak... a ja to powiedziałam, zebyś nie czuła się zaskoczona jak te sumki zobaczysz;)

No co Ty, mnie już nic nie zaskoczy :D:D:D mi chodziło o to, że wiem że jest drogi bo zabytki techniki z prawdziwego zdarzenia takie są ale co z tego skoro nie ja płacę :D Widze, że trzeba wszędzie wpieprzać mnóstwo emotek żeby było wiadomo o co chodzi ;).

No niestety, większość zabytkowych rzeczy jest droga. Ale jak kogoś stać, to niech kupuje. Dzięki temu trochę przedmiotów ocaleje na tym świecie plus zostaną one ślicznie wyeksponowana. :)

Chociaż z Coco Chanel się kompletnie nie zgadzam. :> Powiedziałabym, że ten cytat jest wręcz okropny. ;)

Awantura, Madziu:) - napisałam to jednocześnie z Classic:)

Wybacz moja droga, ale takie coś mógł powiedzieć tylko ktoś, kto w życiu nie zaznał biedy.

I nie uważam, że bez pieniędzy nie da się zrobić pięknego mieszkania. da się. ale na pewno nie będzie luksusowe.

Ps: Ależ Ty masz talent do budzenia emocji:)

nihiru - gdzie się podziewałaś?:mad: wątek ci umarł:mad:

A ja też już mam sajding na elewacji:wiggle: - nie taki ładny jak twój, bo bejcowany na ciemny brąż:mad: Ale zawsze:lol2:

nie umarł, nie umarł, troszkę sobie przysnął:)

no po prostu nie mam sumienia bić piany i zawracać Wam głowy różnymi pytaniami, dopóki nie przymierzę się na serio do kolejnych działań. pewnie dopiero w nowym roku, bo na razie maluję schody i robię prezenty świąteczne. ale wrócę - nie bój się:)

edit - jak jest sajding to czemu nie ma zdjęć?:)

Edytowane przez joliska

Akurat Chanel trochę biedy w życiu zaznała...

może miała krótką pamięć?:)

żartuję oczywiście, i zwracam jej honor:) ale nadal się z nią nie zgadzam. przeciwieństwem wulgarności jest klasa i dobry gust, a nie luksus:)

oooo, jak zaczęłyście:rotfl:, to ja się dołączę - dla mnie luksus bywa czasem wulgarny i wyuzdany, przecież to się nie wyklucza - a konkretnie to chciałam napisać, że styl i klasa NIE MA nic wspólnego z pieniędzmi.Amen:lol2:

Donatella Versace mi się tu przypomina:)

Edytowane przez joliska