MarJel 08.12.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Madziu, a ile on kosztował tzn. telefon? Nie uważasz, że byłby idealny do mojego czarnego gabinetu:P U mnie byłby tylko ozdobą, gadżetem więc jak bardzo drogi to się zastanowię Madziu muszę przemyśleć plan mojego wyjazdu, chciałabym się z Wami zobaczyć, ale też zrobić jakieś zakupki w ikea...Czy z jenek do Moni jest daleko? Czy najpierw mam robić zakupy, a popołudnie z Wami? Czy na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Martuś, akurat Monia mieszka w tej części Warszawy... no może nie jakoś bardzo blisko;) ale w każdym razie na południu... Także to zależy od was;) A o której planujecie wyjechać??? Janki macie raczej po drodze, więc mozecie zahaczyc i na początku i na końcu... A cenę tefonu wysyłam na priva;) Ale pasowałby, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Martuś, akurat Monia mieszka w tej części Warszawy... no może nie jakoś bardzo blisko;) ale w każdym razie na południu... Także to zależy od was;) A o której planujecie wyjechać??? Janki macie raczej po drodze, więc mozecie zahaczyc i na początku i na końcu... A cenę tefonu wysyłam na priva;) Ale pasowałby, bez dwóch zdań Dzięki za wiadomość Z drugiej strony moja biblioteka zasługuje na taki drogi bajer;) Skonsultuję to z m, na razie nie ma biurka, więc i tak nie miałby gdzie stać.... Planujemy wyjechać ok. 8, bo ja muszę rano towarzystwo swoje całe wyprawić i dopiero mogę na spokojnie wyjechać. Jak już będzie pewne, będziemy się umawiać na konkretną godzinę i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 EEeee ? gdzie masz pretensje i pyskówkę :o:o przeca napisałam, że piękny a "co mnie to" w sensie oburzania :o:o toś mnie zabiła :o:o Może przeczytaj jeszcze raz co napisałam bo same dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Muszę zaraz gdzieś odszukać twój numer tel., żebyśmy mogly być w kontakcie... bo jak wiemy, nie mam teraz nic:mad:Mam nadzieję, że akurat ten mail nie poszedł do kasacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 EEeee ? gdzie masz pretensje i pyskówkę :o:o przeca napisałam, że piękny a "co mnie to" w sensie oburzania :o:o toś mnie zabiła :o:o Może przeczytaj jeszcze raz co napisałam bo same dobre rzeczy wiem, że ogólnie dobre;) No może z tą 'pyskówką' mnie poniosło:rotfl: Ale to "co mnie to" mnie zdziwiło:o Bo poczułam się, jakbym rozpowiadała, ze drogi ot tak... a ja to powiedziałam, zebyś nie czuła się zaskoczona jak te sumki zobaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Muszę zaraz gdzieś odszukać twój numer tel., żebyśmy mogly być w kontakcie... bo jak wiemy, nie mam teraz nic:mad: Mam nadzieję, że akurat ten mail nie poszedł do kasacji;) A masz ten sam nr. tel.?? W razie ja będę napierać do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 wiem, że ogólnie dobre;) No może z tą 'pyskówką' mnie poniosło:rotfl: Ale to "co mnie to" mnie zdziwiło:o Bo poczułam się, jakbym rozpowiadała, ze drogi ot tak... a ja to powiedziałam, zebyś nie czuła się zaskoczona jak te sumki zobaczysz;) No co Ty, mnie już nic nie zaskoczy :D:D mi chodziło o to, że wiem że jest drogi bo zabytki techniki z prawdziwego zdarzenia takie są ale co z tego skoro nie ja płacę Widze, że trzeba wszędzie wpieprzać mnóstwo emotek żeby było wiadomo o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dlatego moje wypowiedzi są naszpikowane emotkami:lol2: MarJel - mam ten sam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No niestety, większość zabytkowych rzeczy jest droga. Ale jak kogoś stać, to niech kupuje. Dzięki temu trochę przedmiotów ocaleje na tym świecie plus zostaną one ślicznie wyeksponowana. Chociaż z Coco Chanel się kompletnie nie zgadzam. :> Powiedziałabym, że ten cytat jest wręcz okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Chociaż z Coco Chanel się kompletnie nie zgadzam. :> Powiedziałabym, że ten cytat jest wręcz okropny. Nie chciałam tego pisać, ale skoro Ty się odwazyłaś to napiszę: zgadzam się . Chociaż cisną mi się na usta słowa inne niż okropny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 a mi się bardzo podoba:rotfl:choć jest kontrowersyjny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 oj, czuję że będzie kolejna awantura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 co sie zacznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 no co wy, dziewczynki:rotfl: Jak to można wyczytać u niektórych w sygnaturkach "relax:cool: take it easy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 nihiru - gdzie się podziewałaś? wątek ci umarł A ja też już mam sajding na elewacji:wiggle: - nie taki ładny jak twój, bo bejcowany na ciemny brąż Ale zawsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.12.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Awantura, Madziu:) - napisałam to jednocześnie z Classic:) Wybacz moja droga, ale takie coś mógł powiedzieć tylko ktoś, kto w życiu nie zaznał biedy. I nie uważam, że bez pieniędzy nie da się zrobić pięknego mieszkania. da się. ale na pewno nie będzie luksusowe. Ps: Ależ Ty masz talent do budzenia emocji:) nihiru - gdzie się podziewałaś? wątek ci umarł A ja też już mam sajding na elewacji:wiggle: - nie taki ładny jak twój, bo bejcowany na ciemny brąż Ale zawsze:lol2: nie umarł, nie umarł, troszkę sobie przysnął no po prostu nie mam sumienia bić piany i zawracać Wam głowy różnymi pytaniami, dopóki nie przymierzę się na serio do kolejnych działań. pewnie dopiero w nowym roku, bo na razie maluję schody i robię prezenty świąteczne. ale wrócę - nie bój się edit - jak jest sajding to czemu nie ma zdjęć? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 E tam się zacznie... Wątpię, czy Coco była świadoma, jakie konsekwencje ma uznanie takiego twierdzenia za prawdziwe. Uznaję je za fashionowy bon mot i tyle. One zwykle nie mają głębszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 oooo, jak zaczęłyście:rotfl:, to ja się dołączę - dla mnie luksus bywa czasem wulgarny i wyuzdany, przecież to się nie wyklucza - a konkretnie to chciałam napisać, że styl i klasa NIE MA nic wspólnego z pieniędzmi.Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Akurat Chanel trochę biedy w życiu zaznała... może miała krótką pamięć? żartuję oczywiście, i zwracam jej honor:) ale nadal się z nią nie zgadzam. przeciwieństwem wulgarności jest klasa i dobry gust, a nie luksus:) oooo, jak zaczęłyście:rotfl:, to ja się dołączę - dla mnie luksus bywa czasem wulgarny i wyuzdany, przecież to się nie wyklucza - a konkretnie to chciałam napisać, że styl i klasa NIE MA nic wspólnego z pieniędzmi.Amen Donatella Versace mi się tu przypomina:) Edytowane 8 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts