Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

te 2 strony to spory wyczyn:)

Madzia- taki postulat (już padał) - zrób linka tylko do galerii zdjęć oraz pyyysznych przepisów bez możliwości dodawania komentarzy szybciutko będziemy mogły zajrzeć to twoich wnętrz bez konieczności przeglądania 300 stron by znaleźć zdjęcie pięknej podłogi w łazience (ostatnio przeraziła mnie taka wizja kiedy próbowałam wyjaśnić mężowi jak wygląda piękna i jedyne słuszna podłoga w łazience;D)

Tak, ja przed chwilą prosiłam! 100% poparcia!

Ale żeście naklikały od wczoraj :jawdrop: Nawet nie nadrabiam!

O,dziewczyny rewelacyjny pomysł:)U Magdy odszukać cokolwiek graniczy z cudem tak więc Madziu apel ... przemyśl;)

Kobietki wiem,że tu są wśród Was pichcące a my robimy właśnie z synkiem mincemeat do babeczek kruchych na Boże Narodzenie i musiałam to napisać bo smakuje OBŁĘDNIE.Ja sobie nawet nie wyobrażam jak to będzie smakowało po tych dwóch tygodniach po "przegryzieniu"się.Bajka!

Nie wiem, czy znacie określenie w potocznym angielskim, a i po polsku się go używa: grammar nazi, ze znajomymi używam na potrzeby polszczyzny ortofaszysta :D Magda, teraz możesz wszystkim wytknąć ;)

Ja wolę: orto-purysta,Maszenko!!:lol2:

:rotfl:

ale żeby tak od razu na forum pytać czy ktoś jest dyslektykiem, przecież od tego jest priv:(

Powiem szczerze, mnie też zawsze te akcje zadziwiają:roll:

Bo to przecież nie jest forum edukacyjne... każdy ile się w szkole nauczył, tyle nauczył i nie ma mu co wytykać błędów... a robi je każdy;) Im więcej pisze... tym częściej statystycznie może się to zdarzyć... czasem widuję tu takie byki, że głowa mała:o Ale póki umiem zrozumieć co autor ma na myśli, nie mam sumienia mu tego wytykać... no bo z jakiej racji? Po co? Żeby go zawstydzić? Poczuć się lepszym? Przecież tu dorośli ludzie są... nie ma co ich edukować w tym temacie;)

Można też inaczej - kiedyś zrobiłam jakiegoś byka i Nelcia wsyłała mi priva, jakiego i gdzie i żebym poprawiła bo mnie ortofaszystki zjedzą - i to jest fajne:hug:

A galeria zdjęć? Hmmm, przemyślę to;)

Choć narazie moim zdaniem nie ma co pokazywać:lol2:

Po co? Żeby go zawstydzić? Poczuć się lepszym?

Nie, nie po to ;). To jest forum otwarte, każdy może sobie tu zajrzeć, pooglądać, poczytać. A jak już się tak naczyta i naogląda to często gęsto błędy powiela. Niestety. Tzn. tak mi się wydaje :) mnie nie razi jeśli ktoś mi wytknie błąd - pod warunkiem, że faktycznie go popełniłam. To temat rzeka na kolejnych kilka stron.

A jakbym tak miała do każdego privy wysyłać to by się wszystkim skrzynki pozatykały :lol2:.

Najważniejsze:

NA FORUM MAMY SŁOWNIK :wave: wystarczy popatrzeć na podkreślone słowa :) i gotowe.

Magda, a Ty nie bajeruj tylko pokazuj foty z zewnątrz :). Jak chcesz nam pokazać taras ? :)))) Nie powiesz, że nie pokażesz prawda ?

Najważniejsze:

NA FORUM MAMY SŁOWNIK :wave: wystarczy popatrzeć na podkreślone słowa :) i gotowe.

yokasta - kolejny tamat rzeka... już był poruszany i powinnaś o tym wiedzieć - NIE WSZYSCY MAJĄ! Ja nie mam... może gdybym miała, to bym żadnych błędów nie robiła... a tak zdarzają mi sie literówki, a co paredziesiąt postów błąd większego kalibru... Tylko pytanie - i co z tego? Mam przestać pisać? Załamać się?:lol2:

Dajcie już spokuj;)

salik, ale jak to pyta czy pokazać? To było sarkastyczne pytanie:rotfl:

Będziesz zaglądał na bieżąco, to też bedziesz wszystko wiedział... i moja mordkę pewnie nieraz ujrzysz;)

Edytowane przez MagdaZZZ

umieram z ciekawości:wiggle:

Czy to jakiś duży kaliber... czy pierdoła, literówa a ty tu palcami wytykasz;)

Proszę bardzo: obróz.

Tym bardziej jak joliska prześledziła, to byś tego pyania nie zadała bo tego słowa używam dość często i nigdy błędu nie robię...

Bo do dzisiaj po cichutku błędy poprawiałam...

ale wy wrażliwe jesteście:P:P:P

Panie nieomylne:P:P:P

:lol2:

Nie, Madziu, nie nieomylne, ale dla mnie estetyka słowa jest równie ważna, co każda inna estetyka i jest to także wyraz szacunku wobec czytających.

Edytowane przez joliska

??? powaga??? - no to wstyd naprawdę:oops:

:lol2:

Konkluzja na dziś - postów będzie stanowczo mniej, nie będzie trzeba nic nadrabiać... bo widzę, że pisanie w trakcie zajęć codziennych (gotowania, zajmowania się dzieciem, sprzątania po nim itp.), tak z doskoku - przynosi tylko hańbę:lol2:

Widzę, ze do tego forum trzeba podejść bardziej jak do wypracowania z polskiego - zasiąść i się skupić:rotfl:

Jolcia - teraz uważam, że miałaś pełne prawo to pyanie zadać:yes: Sama zacznę się nad tym zastanawiać, czy dyslektykiem nie jestem:rotfl:

I skąd te piątki z dyktand? Piątki z polskiego? Mama nauczyciel... no świat mi się zawalił:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ