MagdaZZZ 08.12.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ja już nie zwracam uwagi bo mi się raz oberwało ale wy wrażliwe jesteście:P:P:P Panie nieomylne:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie wszyscy wiedzą jak wyglądasz, jak mieszkasz, jaką masz elewację itd I co? Chcą sie dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Madziu, a ja i tak uwielbiam Ciebie czytać, czy z błędami, czy bez:hug: Każdemu się może zdarzyć nie uważam żebyś robiła ich aż tyle, coby Ci zaraz zwracać uwagę i wykłady robić Może się mylę z dyktand 5 raczej nie przynosiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Bosz..., 2h czlowieka nie ma a tu juz przepychanki slowne, wytykanie bledow ortograficznych i kolejne 2 strony do nadrobienia! hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 I co? Chcą sie dowiedzieć? Pewnie Szczególnie skoro wszyscy inni wiedzą Zapytałem kolegów odnośnie prezentów - wyniki ankiety wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie wiem, czy znacie określenie w potocznym angielskim, a i po polsku się go używa: grammar nazi, ze znajomymi używam na potrzeby polszczyzny ortofaszysta Magda, teraz możesz wszystkim wytknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja wolę: orto-purysta,Maszenko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ale żeby tak od razu na forum pytać czy ktoś jest dyslektykiem, przecież od tego jest priv:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 te 2 strony to spory wyczyn:) Madzia- taki postulat (już padał) - zrób linka tylko do galerii zdjęć oraz pyyysznych przepisów bez możliwości dodawania komentarzy szybciutko będziemy mogły zajrzeć to twoich wnętrz bez konieczności przeglądania 300 stron by znaleźć zdjęcie pięknej podłogi w łazience (ostatnio przeraziła mnie taka wizja kiedy próbowałam wyjaśnić mężowi jak wygląda piękna i jedyne słuszna podłoga w łazience;D) Tak, ja przed chwilą prosiłam! 100% poparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Classic,Maszenka!popieram Was gorąco!!!! Się by chciało popatrzeć na te boskie łazienki, a tu wzięły i naklepały ponad 300 stron, święty by nic nie znalazł......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 te 2 strony to spory wyczyn:) no raczej... Postulat linka do galerii samych wnetrz popieram, bo bedziemy miec wszystko w pigulce i pewne pytania, np Magda, ile masz lazienek? juz sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A swoją drogą, to zazdroszczę ilości wolnego czasu na takie pogaduchy. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A ja mam taki patent, że wszystkie najbardziej aktualne fotki wrzucam na pierwszą stronę swojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ale żeście naklikały od wczoraj Nawet nie nadrabiam! O,dziewczyny rewelacyjny pomysł:)U Magdy odszukać cokolwiek graniczy z cudem tak więc Madziu apel ... przemyśl;) Kobietki wiem,że tu są wśród Was pichcące a my robimy właśnie z synkiem mincemeat do babeczek kruchych na Boże Narodzenie i musiałam to napisać bo smakuje OBŁĘDNIE.Ja sobie nawet nie wyobrażam jak to będzie smakowało po tych dwóch tygodniach po "przegryzieniu"się.Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie wiem, czy znacie określenie w potocznym angielskim, a i po polsku się go używa: grammar nazi, ze znajomymi używam na potrzeby polszczyzny ortofaszysta Magda, teraz możesz wszystkim wytknąć Ja wolę: orto-purysta,Maszenko!! ale żeby tak od razu na forum pytać czy ktoś jest dyslektykiem, przecież od tego jest priv:( Powiem szczerze, mnie też zawsze te akcje zadziwiają Bo to przecież nie jest forum edukacyjne... każdy ile się w szkole nauczył, tyle nauczył i nie ma mu co wytykać błędów... a robi je każdy;) Im więcej pisze... tym częściej statystycznie może się to zdarzyć... czasem widuję tu takie byki, że głowa mała:o Ale póki umiem zrozumieć co autor ma na myśli, nie mam sumienia mu tego wytykać... no bo z jakiej racji? Po co? Żeby go zawstydzić? Poczuć się lepszym? Przecież tu dorośli ludzie są... nie ma co ich edukować w tym temacie;) Można też inaczej - kiedyś zrobiłam jakiegoś byka i Nelcia wsyłała mi priva, jakiego i gdzie i żebym poprawiła bo mnie ortofaszystki zjedzą - i to jest fajne:hug: A galeria zdjęć? Hmmm, przemyślę to;) Choć narazie moim zdaniem nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Najpierw pyta czy coś pokazać, a potem pisze że jednak nie pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Po co? Żeby go zawstydzić? Poczuć się lepszym? Nie, nie po to . To jest forum otwarte, każdy może sobie tu zajrzeć, pooglądać, poczytać. A jak już się tak naczyta i naogląda to często gęsto błędy powiela. Niestety. Tzn. tak mi się wydaje mnie nie razi jeśli ktoś mi wytknie błąd - pod warunkiem, że faktycznie go popełniłam. To temat rzeka na kolejnych kilka stron. A jakbym tak miała do każdego privy wysyłać to by się wszystkim skrzynki pozatykały . Najważniejsze: NA FORUM MAMY SŁOWNIK wystarczy popatrzeć na podkreślone słowa i gotowe. Magda, a Ty nie bajeruj tylko pokazuj foty z zewnątrz . Jak chcesz nam pokazać taras ? ))) Nie powiesz, że nie pokażesz prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Najważniejsze: NA FORUM MAMY SŁOWNIK wystarczy popatrzeć na podkreślone słowa i gotowe. yokasta - kolejny tamat rzeka... już był poruszany i powinnaś o tym wiedzieć - NIE WSZYSCY MAJĄ! Ja nie mam... może gdybym miała, to bym żadnych błędów nie robiła... a tak zdarzają mi sie literówki, a co paredziesiąt postów błąd większego kalibru... Tylko pytanie - i co z tego? Mam przestać pisać? Załamać się? Dajcie już spokuj;) salik, ale jak to pyta czy pokazać? To było sarkastyczne pytanie:rotfl: Będziesz zaglądał na bieżąco, to też bedziesz wszystko wiedział... i moja mordkę pewnie nieraz ujrzysz;) Edytowane 11 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.12.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) umieram z ciekawości:wiggle: Czy to jakiś duży kaliber... czy pierdoła, literówa a ty tu palcami wytykasz;) Proszę bardzo: obróz. Tym bardziej jak joliska prześledziła, to byś tego pyania nie zadała bo tego słowa używam dość często i nigdy błędu nie robię... Bo do dzisiaj po cichutku błędy poprawiałam... ale wy wrażliwe jesteście:P:P:P Panie nieomylne:P:P:P Nie, Madziu, nie nieomylne, ale dla mnie estetyka słowa jest równie ważna, co każda inna estetyka i jest to także wyraz szacunku wobec czytających. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) ??? powaga??? - no to wstyd naprawdę Konkluzja na dziś - postów będzie stanowczo mniej, nie będzie trzeba nic nadrabiać... bo widzę, że pisanie w trakcie zajęć codziennych (gotowania, zajmowania się dzieciem, sprzątania po nim itp.), tak z doskoku - przynosi tylko hańbę Widzę, ze do tego forum trzeba podejść bardziej jak do wypracowania z polskiego - zasiąść i się skupić Jolcia - teraz uważam, że miałaś pełne prawo to pyanie zadać Sama zacznę się nad tym zastanawiać, czy dyslektykiem nie jestem:rotfl: I skąd te piątki z dyktand? Piątki z polskiego? Mama nauczyciel... no świat mi się zawalił Edytowane 8 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts