Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, nie po to ;). To jest forum otwarte, każdy może sobie tu zajrzeć, pooglądać, poczytać. A jak już się tak naczyta i naogląda to często gęsto błędy powiela. Niestety. Tzn. tak mi się wydaje :)

Osobiscie, nie sadze,zeby to byl powod. Moim skromnym zdaniem, niech kazdy pilnuje siebie i swoich bledow ortograficznych, skladniowych i innych.

I skąd te piątki z dyktand? Piątki z polskiego? Mama nauczyciel... no świat mi się zawalił:lol2:

I skąd prawie 800.000 odwiedzin u Ciebie,przez niespełna rok??!! To chyba świadczy że, ludki tu lubią zaglądać i nie czują się urażeni Twoimi błędami :lol2:

edit.

literówka :rotfl:

Edytowane przez MarJel

:rotfl::rotfl:

No już, już nie kopiemy leżącej:hug::hug:

No właśnie, litości:oops:

Bo już tak piszecie, że mam wrażenie, że nie ma ni jednej mojej wypowiedzi bez błędu:cry: No straszne... zrobiłyście ze mnie jakąś matolicę:cry::cry::cry:

A mi się wydaje, że nieczęsto to się zdarza:p

Choć dwa duże byki w dwóch postach pod rząd, które zostały mi własnie wytknięte, świadczą chyba o czymś innym:rotfl:

Za to z interpunkcją świetnie sobie radzę - nie sądzicie?:p:rotfl::rotfl::rotfl:

Edytowane przez MagdaZZZ

Jak dobrze pamięcią sięgam to ona nie chciała pokazać swojej elewacji ze względów podobnych jakie Ty wymieniłaś ;) Temat co jakiś czas powraca i jeżeli nic nie pokręciłam to dostawała nawet wiadomości na priv grzeczne i niegrzeczne o zamieszczenie fotek domu z zewnątrz.

Bezpieczeństwo ponad wszystko i należy to uszanować :yes:

Ale kiedy ja pokazywałam zdjęcia z zewnątrz?:o Pokazywałam zdjecia tarasu i tam może była widoczna elewacja sąsiedniego budynku... i to tak, że trzeba być na terenie mojego budynku, zeby to zobaczyć... a teraz musiałabym pokazać, coś co jest widoczne z ulicy - tego nie chcę:no: