admete 08.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Szalejecie, szalejecie z tematami - ja przy porannej kawie ucieszyłam się że jestem na bieżąco - siadam teraz i znowu ze 3 strony do nadrobienia Magda kiedy pokażesz zdjęcie lampy w jej docelowym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.12.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie, nie po to . To jest forum otwarte, każdy może sobie tu zajrzeć, pooglądać, poczytać. A jak już się tak naczyta i naogląda to często gęsto błędy powiela. Niestety. Tzn. tak mi się wydaje Osobiscie, nie sadze,zeby to byl powod. Moim skromnym zdaniem, niech kazdy pilnuje siebie i swoich bledow ortograficznych, skladniowych i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.12.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Magda ale za to masz "lekkość" pisania i fajnie się czyta twoje posty. Wiesz jak to jest- coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Magda ale za to masz "lekkość" pisania i fajnie się czyta twoje posty. dowodem na to jest licznik stron powiększający się w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mama nauczyciel... no świat mi się zawalił :rotfl: No już, już nie kopiemy leżącej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) I skąd te piątki z dyktand? Piątki z polskiego? Mama nauczyciel... no świat mi się zawalił I skąd prawie 800.000 odwiedzin u Ciebie,przez niespełna rok??!! To chyba świadczy że, ludki tu lubią zaglądać i nie czują się urażeni Twoimi błędami edit. literówka Edytowane 8 Grudnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) :rotfl: No już, już nie kopiemy leżącej:hug: No właśnie, litości:oops: Bo już tak piszecie, że mam wrażenie, że nie ma ni jednej mojej wypowiedzi bez błędu:cry: No straszne... zrobiłyście ze mnie jakąś matolicę:cry: A mi się wydaje, że nieczęsto to się zdarza:p Choć dwa duże byki w dwóch postach pod rząd, które zostały mi własnie wytknięte, świadczą chyba o czymś innym:rotfl: Za to z interpunkcją świetnie sobie radzę - nie sądzicie?:rotfl::rotfl: Edytowane 8 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Moim skromnym zdaniem, niech kazdy pilnuje siebie i swoich bledow ortograficznych, skladniowych i innych. W ten sposób świat wyglądałby przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No nie... jak tu też jest jakiś błąd, to ja idę spać, razem z moją mała, która właśnie się położyła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ściskam Cię )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 rozumiecie? Napisałam "nie często" zamiast "nieczęsto":rotfl: Idę spać:bye: Może jak wstanę mi się polepszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ale wracaj do nas szybko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 oj tam oj tam P.S. Nie męczcie tak Magdy o te fotki z zewnątrz, bo zaraz zrobi się afera jak niegdyś u Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Już jestem:lol: Jednak ten czas poświeciłam na malowanie paznokci a nie sen;) więc efekty mogą być różne... po tych oparach błędów może być jeszcze więcej - ostrzegam tych wrażliwych:rotfl: Venus, a co było u efilo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jesteś uzależniona U efilo faktycznie coś było, ale Ona ma domek, moim zdaniem inna bajka a tu chodzi o same deski a nie fotkę z parteru zrobioną do góry (przynajmniej jeśli o mnie chodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jak dobrze pamięcią sięgam to ona nie chciała pokazać swojej elewacji ze względów podobnych jakie Ty wymieniłaś Temat co jakiś czas powraca i jeżeli nic nie pokręciłam to dostawała nawet wiadomości na priv grzeczne i niegrzeczne o zamieszczenie fotek domu z zewnątrz. Bezpieczeństwo ponad wszystko i należy to uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Bezpieczeństwo ponad wszystko i należy to uszanować Ale co uszanować, jak Magda już pokazywała foty na zewnątrz:o:o Chcieliśmy zobaczyć sam siding:lol2: Przecież nikt jej nie zmusza, jak nie chce to nie- każdy zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Sprostuję, nie uważam że ktoś napisał coś niegrzecznego. Jednak Magda z jakiegoś względu pokazać tego nie chce i dla mnie jest to powód wystarczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ale kiedy ja pokazywałam zdjęcia z zewnątrz? Pokazywałam zdjecia tarasu i tam może była widoczna elewacja sąsiedniego budynku... i to tak, że trzeba być na terenie mojego budynku, zeby to zobaczyć... a teraz musiałabym pokazać, coś co jest widoczne z ulicy - tego nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tak, miałam na myśli zdjęcia tarasu, a tam kawałek ściany. Nie chodziło mi o cała bryłę domu:lol2:Z ulicy całości też bym nie pokazała:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts