Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

IE 8-kę chyba... a co?

Bo w Firefoxie to bym Ci od ręki powiedziała jak zainstalować słownik.

Ale poszukaj w dodatkach do IE, pewnie też będzie :)

Jak sama nie poradzisz, to daj znać. Jutro będę mogła w IE sprawdzić. Mam na uczelni windowsa.

A wracając do wnętrz.

Jak okna?

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl:Madziu aaaaaa.....DZIEKUJE:hug::hug::hug:

Dawaj mi tylko szybko te dane do wykonania przelewu???Ja kłopotu narobiłam,Twoja mama poszła kupiła,paczke wysłała a ja pieniądzy nie wpłaciłam:oops: Prosze znajdz chwilke i prześlij mi:yes:Powiedz mi jeszcze jak ja sie Wam odwdzięcze?:confused:

Też tak zaglądam i czekam na te prezenty dla facetów:)Może coś fajnego zasugeruje formułowicz bo z dnia na dzień coraz mniej czasu.

Edytowane przez Tosiaczek

Mówię o tym forum, a nie o całym świecie. Niech każdy pilnuje czy w swoim wątku pisze poprawnie.

Jeśli pojawiłby się tu forumowicz, który faktycznie jest dyslektykiem to współczuję mu takiej akcji jak ta dzisiejsza... a być może gorszej. Każdy jego post musiałby być poprawiany?? Prawdę mówiąc ja też czuję się już zmęczona tą dyskusją, bo sama nie chciałabym żeby mi wytykano,że szybko pisząc zrobiłam 2 czy 3 byki. Ten wątek pędzi po kilka stron dziennie, jest zazwyczaj żywą dyskusją, więc trudno czytać 2 razy każdego posta pod względem popełnianych błędów.

Magda, możesz olać szukanie tego słownika i wrócić na tematy wnętrzarskie?? :)

No, nareszcie ktoś zrozumiał, co chę powiedzieć i wziął mnie w obronę:hug: Bo już czułam się naprawdę zaszczuta:P

Bo czy nikt nie widzi, że ja odpowiadam na kilkadziesiąt postów dzinnie:o Robię to naprawdę w dużym pośpiechu i tak jak Kasia pisze... nie mam szans czytać i sprawdzać tego co napisałam;)

Dziękuję Kasiu i Tosiaczku za zakoczenie tej dziwnej dyskusji;)

narendil, już zrobiłam miejsce w skrzynce...

Madzia opuściłam wiele stron i nie wiem , czy nadrobie nie mam siły:sick:

ale miałas nieprzyjemne posty:sick: oj tam co ty sie przejmujesz:lol2: ja nie umie wklejać pieknych zdjęć i na prawdę mam to w nosie. nie umię i już:p przecież nie każdy jest taki sam

nic nic;)

narendil, zainstalowałam wszystko, powłączałam wskazane opcje i... doopa:( Mogę sobie pisać "muj" a tu nic się nie podkreśla;)

Widać jestem skazana na pracę bez słownika:roll: Doceńcie to, a nie wytykajcie drobne błędy:P

Lepiej zróbcie rachunek sumienia, ile słów dziennie wam się podkreśla na czerwono:rotfl:

Edytowane przez MagdaZZZ

nic nic;)

narendil, zainstalowałam wszystko, powłączałam wskazane opcje i... doopa:( Mogę sobie pisać "muj" a tu nic się nie podkreśla;)

Widać jestem skazana na pracę bez słownika:roll: Doceńcie to, a nie wytykajcie drobne błędy:P

Lepiej zróbcie rachunek sumienia, ile słów dziennie wam się podkreśla na czerwono:rotfl:

:hug: Brawo Madziu !!!!

Witam

To jest mój pierwszy wpis na forum, ale odwiedzam Cię Magdo często i podpatruję Twoje dokonania wnętrzarskie od kilku miesięcy. Zmobilizowała mnie do tego dyskusja na temat błędów i myślę sobie że coś tu jest nie tak gdy napiętnuje sie użytkownika (kobietę), który pomiędzy swoimi codziennymi obowiązkami (dzieci, zakupy, sprzątanie itp) budową (wykańczaniem) znajduje czas żeby tu pisać - czyli tworzyć te forum, bo przecież forum to ludzie, którzy poświęcają swoj czas aby tu zaglądać.

Błąd można bylo poprawić- administrator lub wysłać info na maila- administrator, a nie publicznie wytykać błędy!

Co do Twoich wnętrz to nie mogę się doczekać efektu końcowego, ja jestem na etepie wyboru projektu domu więc wszystko jeszcze przede mną

pozdrawiam

Kochana Magdo, mam nadzieję, że mój wpis Cię nie uraził. Chciałam jedynie powiedzieć, że każdemu może się zdarzać i zdarza się również i tym, co na co dzień nie robią błędów. :) Ja np. nie jestem orłem z matmy, ale jednak nie jestem jakimś debilem, ale to co powyczyniałam z pośpiechu, stresu etc w moim mieszkaniu a propos ilości zamawianych kafelków przechodzi ludzkie pojęcie:lol2:Błyskotliwie je zamówiłam w jakiejś hurtowej ilości...

Kochana, jakie planujesz świąteczne dekoracje? W ogóle już nie nadrobię Twojego wątku z kilku miesięcy, masz mniej więcej datę Twojej przeprowadzki i tak dalej? Tak naprawdę kompletnie nie wiem, co się działo... Podłoga już położona?