Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tess, Magda_G, dziękuję za miłe słowa:hug: I witam serdecznie oficjalnie u siebie:yes:

Maszenko, oczywiście, że mnie nie uraził;) To ja przepraszam, że tak wyszło, że na ciebie napadłam... a to nie było do ciebie, tylko tak ogólnie, na tą całą dyskusję:hug:

Kochana, dekoracje jakie będą - zobaczymy;) Zobaczymy na co mi moje małe, chodzące, rozrabiające pozwoli:lol2:

lasche, Gabi;)

Fajny blog - znacie?

http://arch.blox.pl/tagi_b/1119/zdjecia.html?PageNumber=3

masa inspiracji...

np. zobaczcie jaka genialna obudowa wanny:o Pierwszy raz coś takiego widzę:o

http://i2.fmix.pl/fmi2891/55f16f69001fc4424ee15204/zdjecie.jpg

PS Jakimś cudem, ni z tego ni z owego włączył mi się słownik... i teraz podkreśla wszystko na czerwono jak leci:rotfl:

Już czasem mam wrażenie, że strasznie sie wystwiam:roll:

A to fakt. Nawet nieświadomie podałaś swoje nazwisko i adres szczeciński. Ale nie podam w publicznym poście, gdzie :D bo z tego, co pamiętam, usunęłaś, więc nawet Ci nie zawracałam potem głowy.

A co do tej dyskusji ortograficznej - nawet się nie wczytywałam, bo ja tu zaglądam wnętrzarsko, a nie polonistycznie. Osobiście proponowałabym wszystkim wypowiadającym się ortograficznie usunięcie całej tej dyskusji, bo to nie ma sensu. Ani związku z mieszkaniem Magdy.

Madziula, wanna genialna, absolutnie niepraktyczna i pewnie cholernie droga, ale i tak sobie bezczelnie zapiszę w inspiracjach.

Edytowane przez wyanna

PS Jakimś cudem, ni z tego ni z owego włączył mi się słownik... i teraz podkreśla wszystko na czerwono jak leci:rotfl:

Pewnie masz język angielski ustawiony.

Kliknij prawym przyciskiem myszy na słowo i sprawdź.

A lustrzana wanna ciekawa. Chociaż obawiam się, że mnie by prędko coś trafiło, gdybym miała ją codziennie czyścić.

"Lepiej zróbcie rachunek sumienia, ile słów dziennie wam się podkreśla na czerwono"

Nie wiem czy mogę tak pisać posty z cytatami? ale to jest najlepsze hasło podsumowujące.

Też się ujawnię że podczytuję codziennie :) MagdęZZZ od kiedy zaczęła pisać na forum.

ps. Fajny apartament i fajna babka :)

Miło się czyta i faaaaajne rzeczy ogląda

Wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia. Oby był lepszy od wczorajszego :hug: (mam na myśli FM)

Kobietko ta strona którą znalazłaś jest niesamowita :rotfl:. Moim zdanie Madziu powinnaś założyć blog o : modzie, urodzie, wnętrzach i pichceniu. :)

Edytowane przez senmon

Madziu nie wiem czy u Ciebie się witałam czy nie, ale podczytuję (w miarę posiadanego czasu) od początku, choć wątek pędzi jak szalony:)

Do dyskusji zakończonych już się nie mieszam, ale chciałam tu przypomnieć salikowi, że miał zdać raport z badania męskiej - koleżeńskiej opinii publicznej w sprawie prezentów:)

A już myślałem że nikt nie będzie pamiętał ;)

Popytałem kolegów i wyszło na to że:

- część dostała lub chciałaby dostać jakieś helikopter, samochody zdalnie sterowane itp

- zdecydowanie wszyscy opowiedzieli się przeciwko prezentom związanym z domem, mieszkaniem, wystrojem, wyposażeniem

- sporo chciałoby dostać prezenty w postaci jakiegoś gadżetu, szczególnie takiego którego sobie sami by nie kupili (przykłady gadżetów - smartfon, przenośna konsola do gier, czytnik ebooków, ale także elektryczna golarka lub.... wypasiona szczoteczka do zębów :D )

- takoż sporo chciałoby dostać coś związanego z ich hobby (przykłady hobby: gotowanie (tak, tak), fotografia, majsterkowanie, kolekcjonowanie czegoś)

- były też przykłady prezentów związanych z... alkową, bądź to w postaci przedmiotów lub... określonych działań :p

Wracam więc do mojego wniosku sprzed 2 dni - każdy facet jest inny i każdemu facetowi może sprawić radość i przyjemność otrzymanie zupełnie innego prezentu :)

Zartujesz?! Jakie zapomnieli?!

nie jestem bardzo zaskoczona listą, punkt pierwszy też mnie nie dziwi, bo nie dalej jak wczoraj małżonek bardzo mnie namawiał, żebyśmy kupili jakiś tor z wyścigówką na pilota dla naszego dwulatka:lol2:

Nihiru, ja bym chętnie Jakubowi kupiła kolejkę elektryczną :lol2: Powstrzymuje mnie jedynie brak powierzchni.

Magda, wanna z inspiracji wygląda fajnie :yes: Ja miałam kiedyś obudowaną lustrami taką ściankę działową...wyglądała super...niestety nie zamontowaliśmy listew na dole i bardzo szybko lustra ''się obiły''. I nie trzeba było specjalnie często czyścić. Jednak wanna w takiej postaci...hmm, niepraktyczna ale piękna :yes:

Salik, dzięki za wyniki ankiety :D

Mój mąż w domu już ma taki samolocik zdalnie sterowany, duży, do zabawy wyłącznie na dworze...ale ten punkt piąty...chyba każdy małżonek będzie zadowolony :lol2: mój z pewnością :lol2::lol2::lol2:

SHARLOTKA, czemu tak brzydko o mnie mówisz !!! Jaka wredna małpa ze mnie ????? masz rację...:yes: :lol2:

Fajna ankieta :)

Ja ze swojego doświadczenia wiem, że niektórych Panów cieszy nowa wkrętarka, komplet narzędzi lub wyrzynarka :lol: to chyba domowe... :p

Zawsze jak jesteśmy w SMYKU kupować zabawkę chrześniakom i mój mąż widzi kolejkę pociągową to słyszę "koniecznie musimy mieć syna" i tracę z nim kontakt bo patrzy jak zaklęty na tą kolejkę :lol2: Chyba to on chce się nią bawić, a syn to tylko przykrywka :lol:

Ufff przebrnęłam...ale naklepałyscie...:Dnie chcę drążyć tematu ale tak się zastanawiam od czego są privy??? :cool:

Madzia ja również apeluję o to aby Twoje zdjęcia były w jednym miejscu - ja gdybym chciała do nich wrócić to nawet nie wiem gdzie szukać...:bash:

Apropo prezentów - u mnie , tzn dla mojego Męża zawsze się sprawdza muzyka i fotografia ;)

Mój niespełna 4 latek ma kolejkę lego i Brio - tą drugą bawi się chętniej...właściwie to bawią się ... bo mój Mąż też jest jej fanem, podobnie z klockami Duplo...