lasche 08.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jak zaczęłam czytać to myślałam, że mi się fora pomyliły takie jatki o ortografii to u konkurencji ja jak na spowiedzi przyznaję, że mi się podkreśla na czerwono co chwilę ...wiem wiem miało być shhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 08.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Oj, Joliska :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 tess, Magda_G, dziękuję za miłe słowa:hug: I witam serdecznie oficjalnie u siebie:yes: Maszenko, oczywiście, że mnie nie uraził To ja przepraszam, że tak wyszło, że na ciebie napadłam... a to nie było do ciebie, tylko tak ogólnie, na tą całą dyskusję Kochana, dekoracje jakie będą - zobaczymy;) Zobaczymy na co mi moje małe, chodzące, rozrabiające pozwoli:lol2: lasche, Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.12.2011 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Fajny blog - znacie? http://arch.blox.pl/tagi_b/1119/zdjecia.html?PageNumber=3 masa inspiracji... np. zobaczcie jaka genialna obudowa wanny:o Pierwszy raz coś takiego widzę http://i2.fmix.pl/fmi2891/55f16f69001fc4424ee15204/zdjecie.jpg PS Jakimś cudem, ni z tego ni z owego włączył mi się słownik... i teraz podkreśla wszystko na czerwono jak leci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.12.2011 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Już czasem mam wrażenie, że strasznie sie wystwiam:roll: A to fakt. Nawet nieświadomie podałaś swoje nazwisko i adres szczeciński. Ale nie podam w publicznym poście, gdzie bo z tego, co pamiętam, usunęłaś, więc nawet Ci nie zawracałam potem głowy. A co do tej dyskusji ortograficznej - nawet się nie wczytywałam, bo ja tu zaglądam wnętrzarsko, a nie polonistycznie. Osobiście proponowałabym wszystkim wypowiadającym się ortograficznie usunięcie całej tej dyskusji, bo to nie ma sensu. Ani związku z mieszkaniem Magdy. Madziula, wanna genialna, absolutnie niepraktyczna i pewnie cholernie droga, ale i tak sobie bezczelnie zapiszę w inspiracjach. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 PS Jakimś cudem, ni z tego ni z owego włączył mi się słownik... i teraz podkreśla wszystko na czerwono jak leci:rotfl: Pewnie masz język angielski ustawiony. Kliknij prawym przyciskiem myszy na słowo i sprawdź. A lustrzana wanna ciekawa. Chociaż obawiam się, że mnie by prędko coś trafiło, gdybym miała ją codziennie czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 "Lepiej zróbcie rachunek sumienia, ile słów dziennie wam się podkreśla na czerwono" Nie wiem czy mogę tak pisać posty z cytatami? ale to jest najlepsze hasło podsumowujące. Też się ujawnię że podczytuję codziennie MagdęZZZ od kiedy zaczęła pisać na forum. ps. Fajny apartament i fajna babka Miło się czyta i faaaaajne rzeczy ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 09.12.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Wpadam się przywitać i życzyć miłego dnia. Oby był lepszy od wczorajszego (mam na myśli FM) Kobietko ta strona którą znalazłaś jest niesamowita . Moim zdanie Madziu powinnaś założyć blog o : modzie, urodzie, wnętrzach i pichceniu. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Madziu nie wiem czy u Ciebie się witałam czy nie, ale podczytuję (w miarę posiadanego czasu) od początku, choć wątek pędzi jak szalony:)Do dyskusji zakończonych już się nie mieszam, ale chciałam tu przypomnieć salikowi, że miał zdać raport z badania męskiej - koleżeńskiej opinii publicznej w sprawie prezentów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A już myślałem że nikt nie będzie pamiętał Popytałem kolegów i wyszło na to że: - część dostała lub chciałaby dostać jakieś helikopter, samochody zdalnie sterowane itp - zdecydowanie wszyscy opowiedzieli się przeciwko prezentom związanym z domem, mieszkaniem, wystrojem, wyposażeniem - sporo chciałoby dostać prezenty w postaci jakiegoś gadżetu, szczególnie takiego którego sobie sami by nie kupili (przykłady gadżetów - smartfon, przenośna konsola do gier, czytnik ebooków, ale także elektryczna golarka lub.... wypasiona szczoteczka do zębów ) - takoż sporo chciałoby dostać coś związanego z ich hobby (przykłady hobby: gotowanie (tak, tak), fotografia, majsterkowanie, kolekcjonowanie czegoś) - były też przykłady prezentów związanych z... alkową, bądź to w postaci przedmiotów lub... określonych działań Wracam więc do mojego wniosku sprzed 2 dni - każdy facet jest inny i każdemu facetowi może sprawić radość i przyjemność otrzymanie zupełnie innego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.12.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zartujesz?! Jakie zapomnieli?! nie jestem bardzo zaskoczona listą, punkt pierwszy też mnie nie dziwi, bo nie dalej jak wczoraj małżonek bardzo mnie namawiał, żebyśmy kupili jakiś tor z wyścigówką na pilota dla naszego dwulatka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 09.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Salik bardzo dziękujemy za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zartujesz?! Jakie zapomnieli?! nie jestem bardzo zaskoczona listą, punkt pierwszy też mnie nie dziwi, bo nie dalej jak wczoraj małżonek bardzo mnie namawiał, żebyśmy kupili jakiś tor z wyścigówką na pilota dla naszego dwulatka:lol2: Nihiru, ja bym chętnie Jakubowi kupiła kolejkę elektryczną Powstrzymuje mnie jedynie brak powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 09.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Magda, wanna z inspiracji wygląda fajnie Ja miałam kiedyś obudowaną lustrami taką ściankę działową...wyglądała super...niestety nie zamontowaliśmy listew na dole i bardzo szybko lustra ''się obiły''. I nie trzeba było specjalnie często czyścić. Jednak wanna w takiej postaci...hmm, niepraktyczna ale piękna Salik, dzięki za wyniki ankiety Mój mąż w domu już ma taki samolocik zdalnie sterowany, duży, do zabawy wyłącznie na dworze...ale ten punkt piąty...chyba każdy małżonek będzie zadowolony mój z pewnością :lol2: SHARLOTKA, czemu tak brzydko o mnie mówisz !!! Jaka wredna małpa ze mnie ????? masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 09.12.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ekhem... ja przypominalam juz wczoraj wieczorem o ankiecie prezentowej ale moj post zaginal w gaszczu innych postow... Mnie tez najbardziej nie dziwi punkt 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja i Ty byłyśmy maupy w dzieciństwie:lol2: - tak koty męczyć.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A mój mąż stwierdził, że by chciał playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Fajna ankieta Ja ze swojego doświadczenia wiem, że niektórych Panów cieszy nowa wkrętarka, komplet narzędzi lub wyrzynarka to chyba domowe... Zawsze jak jesteśmy w SMYKU kupować zabawkę chrześniakom i mój mąż widzi kolejkę pociągową to słyszę "koniecznie musimy mieć syna" i tracę z nim kontakt bo patrzy jak zaklęty na tą kolejkę Chyba to on chce się nią bawić, a syn to tylko przykrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 To mój małżonek jest chyba jak najbardziej typowy, gdyż jego preferencje prezentowe w 100% pokrywają się z wynikami salikowej ankiety. Myślę, że większość panów punkt ostatni wrzuciłaby na pierwsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ufff przebrnęłam...ale naklepałyscie...:Dnie chcę drążyć tematu ale tak się zastanawiam od czego są privy??? Madzia ja również apeluję o to aby Twoje zdjęcia były w jednym miejscu - ja gdybym chciała do nich wrócić to nawet nie wiem gdzie szukać... Apropo prezentów - u mnie , tzn dla mojego Męża zawsze się sprawdza muzyka i fotografia Mój niespełna 4 latek ma kolejkę lego i Brio - tą drugą bawi się chętniej...właściwie to bawią się ... bo mój Mąż też jest jej fanem, podobnie z klockami Duplo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts