Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas też Mikołaj przyniósł Xboxa w tamtym roku ...dla chłopców ;)

Ja już się przestałam łudzić, że zabawki kupujemy dla nich ;)

Choć przyznaję, że w noc wigilijną bawiłam się wyśmienicie testując z mężem działanie Kinect ;) szczególnie odświeżający dla naszego związku był boks :lol2:

Zgadzam się z Myszonik co do kolejności punktów ;) zawsze mnie dziwi (dobra dobra bardzo cieszy :) ) zastraszająca ilość eleganckiej bielizny, którą dostaję corocznie od Mikołaja :D

nadrobiłam:wave:

Niektóre posty, to taka..."slodka nagonka". Niby nic a jednak same prztyczki w nos:( Miałam wrażenie, ze zrobiłas coś naprawdę złego, zanim doczytałam, ze sprawa rozbija sie o błąd ortograficzny... :rolleyes:Madziulku, :hug:

Ok, już nie "offtopikuję".Przepraszam.

u nas też Mikołaj przyniósł Xboxa w tamtym roku ...dla chłopców ;)

Ja już się przestałam łudzić, że zabawki kupujemy dla nich ;)

Choć przyznaję, że w noc wigilijną bawiłam się wyśmienicie testując z mężem działanie Kinect ;) szczególnie odświeżający dla naszego związku był boks :lol2:

Zgadzam się z Myszonik co do kolejności punktów ;) zawsze mnie dziwi (dobra dobra bardzo cieszy :) ) zastraszająca ilość eleganckiej bielizny, którą dostaję corocznie od Mikołaja :D

a ja nigdy nie dostałam bielizny od Męża...;):Dczy mam się zacząć o niego martwić:D???

narendil, kochana moja, jak wybierałam język przy instalacji tego dodatku IEPro to wybrałam polski, a teraz faktycznie słownik jest po angielsku i nie ma polskiego:roll: Jest opcja dodaj słownik, ale to przekierowuje na tą stronę http://wiki.ie7pro.com/index.php/Spell_Check_Dictionary - i co dalej:confused:

W ogóle mi ten dodatek strasznie namieszał;) Np. gdy w polu adresu url wpisuje coś nowego, to on nie przekierowuje mnie na tą żądaną stronę w tej karcie, której chcę, tylko otwiera nową:o W ten sposób otwartych mam już 16:lol2: - jakieś rady dla matołka???;)

salik - dzięki za ankietę:lol: Choć z niej wynika, że mój mąż jest INNY:lol2: Bo tak jak wspomniałam, u niego smartfony i inne odpadają (dostaje w pracy, co tylko zażąda;)), a znowu gadżetami wnętrzarskimi nie pogardzi;) Szczególnie takimi typowo męskimi... Wyciskacz do cytrusów Starck'a bardzo mu służy:yes: On uwielbia z rana wypić wodę z dużą ilością cytryny, i kiedyś wyciągał do tego taki plastikowy wyciskacz, 3 częściowy - potem kupa myia:mad: A teraz podstawia szklankę, robi co trzeba, pod bierzącą wodę i odkłada - po bólu;)

"Lepiej zróbcie rachunek sumienia, ile słów dziennie wam się podkreśla na czerwono"

Nie wiem czy mogę tak pisać posty z cytatami? ale to jest najlepsze hasło podsumowujące.

Też się ujawnię że podczytuję codziennie :) MagdęZZZ od kiedy zaczęła pisać na forum.

ps. Fajny apartament i fajna babka :)

Miło się czyta i faaaaajne rzeczy ogląda

:welcome:

:hug::hug::hug: Bardzo mi miło:lol:

No i cieszę się, że niektórym z was sie zostawiona przeze nie stronka spodobała:lol:

Ja blog?:o No co wy, z tymi moimi bykami?:rotfl:

Czemuż mnie nie dziwi ostatni punkt:)

lasche to wypisz wymaluj jak u mnie:D

Mój mąż ma teorie ,że praktycznie biorąc bielizna jest faktycznie dla mnie a teoretycznie to dla niego :D Oj faceci,faceci!;)

A ja z prezentem w dalszym ciągu w lesie:(Zabawki dostają chłopaki to mąż przy okazji korzysta,wkrętarek,wiertarek....nie,cholera szlak by to trafił i zrób takiemu niespodziankę:)Myślałam o Nokii X7 ale zaraz się okaże,że to co ma jest mu niepotrzebne a to czego nie ma powinna mieć:)

hazeleyes1982 gratulacje,że żeś przebrnęła:)

Madziu daj sobie spokój z tym słownikiem i nie ściemniaj tylko zakładaj!

Edytowane przez Tosiaczek

Olej błędy, błędy to nie problem, załóż załóż :). Wejdź sobie na passion4fashion. Zobacz ile tam osób zagląda. Oprócz markowych ciuchów na tym blogu to moim zdaniem nic się tam nie dzieje. I ta sztucznie wyglądająca Magda :bash: A u Ciebie Kobieto 100 % elegancja + wyczucie stylu = zarąbisty blog :).

Żeby mieć dobry blog, szczególnie ten modowy, to trzeba mieć super zdjęcia i kogoś, kto ci je zrobi:lol:

A sam wnętrzarski, to niczym by sie nie różnił od tego, co tu mamy;) Tylko tu jest lepiej, bo można sobie "na żywo" pogadać... a tam tylko te komenty, których nikt nie chce zostawiać;) Nie ma dialogu:no:

Owszem, w tematyce mody miałabym sporo do powiedzenia;) Mam chyba jeszcze większy talent do wyszukiwania perełek modowych niż wnętrzarskich... pewnie mogłabym co nieco niejednej osobie podsunąć... ale tak jak mówię - zakupioną fajną kieckę, żeby "sprzedać" dalej trzeba fajnie sfotografować... co z tego, że powiem, że coś świetnego upolowałam, jak na zdjeciu zobaczycie czarną, bezkształną masę:lol2:

Madziu modelką Ty będziesz więc kształt już mamy :). Co do zdjęć to z tym problemu byś nie miała. Wszystkie Twoje zdjęcia są ładnie zrobione :rotfl:

A tak na poważnie jeżeli chciałabyś to mogę w zdjęciach Ci pomóc. Moja znajoma robi profesjonalnie zdjęcia (sądzę że za Free by to robiła ) :)

Edytowane przez senmon

Zakładaj, Madzia koniecznie.

To byłby taki lajfstajlowy blog jak był Twój magazyn, więc robiłabyś to co zawsze chciałaś, tylko bez ryzyka:)

Oj prawda:yes: Bo w moim życiu liczy się tylko to co piękne;) I tylko to mnie interesuje:lol2: Po ostatnich rozmowach z headhunterem i testach przez niego wykonanych wychodziło na każdym kroku, że jestem stworzona do pracy z produktami premium:rotfl:

Tłumaczył mi, że jak gazeta, to tylko piękny lajfstajlowy magazyn (to co robiłam) a nie żaden szmatławiec, jak e-commerce (moja branża) to tylko jakieś portale, które opierają sie na wysokiej estetyce layout'u, wysokiej klasie produktów itp.... Zawsze wszystkim mówiłam, że mogę pracować w każdej branży, mogę robić wszystko, byle w ładnym otoczeniu i z ładnie ubranymi ludźmi:rotfl:

Wiem, wiem, głupie;) Ale ja jestem typową estetką;) Tylko "ładny świat" mnie napędza... nie znoszę gnuśnosci (to moje ulubione słowo), przeciętności... dołuje mnie:( Stąd moze ten cytat Coco Chanel do mnie przemawia;) Trochę tak go odczytuję...

Madzia - Ty się nie zasłaniaj zdjęciami! nauczyć się robić przyzwoite zdjęcia (nie mówię o wielkim artyzmie), to nie jest wielka filozofia. A jeśliby Ci się blog rozwijał, to w zamian za darmową reklamę być może dałoby się namówić na współpracę jakiegoś początkującego, a zdolnego fotografa, który chce sobie wyrobić nazwisko.

Do wnętrz to nawet mam już propozycję: może Diabeł by się zgodził:lol2:

na blogach modowych się nie znam, ale we wnętrzach może by Ci się udało zrobić coś w rodzaju apartment therapy lub designonline?

O Po ostatnich rozmowach z headhunterem i testach przez niego wykonanych wychodziło na każdym kroku, że jestem stworzona do pracy z produktami premium:rotfl:

Zawsze wszystkim mówiłam, że mogę pracować w każdej branży, mogę robić wszystko, byle w ładnym otoczeniu i z ładnie ubranymi ludźmi:rotfl:

Znaczy się - nie powiedział Ci nic, czego byś już wcześniej nie wiedziała?:lol2:

Znaczy się - nie powiedział Ci nic, czego byś już wcześniej nie wiedziała?:lol2:

No dokładnie:rotfl:

Dobrze, że się za taką usługę nie płaci;):lol2:

Ale fajnie, bo potwierdził, że kierunki w których idę są zgodne ze mną... i że to nie żadna fanaberia;) tylko tak już mam:lol: