MagdaZZZ 09.12.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Kocham poprawiać błędy, zwłaszcza, kiedy mi za to płacą. Możesz mnie zatrudnić Naprawdę Ci za to płacą???:lol2: Ta to se pożyje:wiggle: PS Czuwaj nade mną, bo ja nadal bez słownika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Niektórzy płacą Żeby książka wyglądała przyzwoicie, trzeba jej zrobić UCZCIWĄ redakcję i korektę... Z prasą jest tak samo - o tym wiesz najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 09.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Korektorka już jest. Beatka (fotograf ) sądzę że ją namówię, więc Madziu ... Edytowane 9 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 narendil, kochana moja, jak wybierałam język przy instalacji tego dodatku IEPro to wybrałam polski, a teraz faktycznie słownik jest po angielsku i nie ma polskiego:roll: Jest opcja dodaj słownik, ale to przekierowuje na tą stronę http://wiki.ie7pro.com/index.php/Spell_Check_Dictionary - i co dalej:confused: W ogóle mi ten dodatek strasznie namieszał Np. gdy w polu adresu url wpisuje coś nowego, to on nie przekierowuje mnie na tą żądaną stronę w tej karcie, której chcę, tylko otwiera nową W ten sposób otwartych mam już 16:lol2: - jakieś rady dla matołka??? Zrobiłam Najpierw pozmieniaj trochę ustawienia domyślne. Menu Narzędzia->IE7Pro Preferences Zostaw ptaszki tylko przy opcjach: Włącz rozszerzenia menu kontekstowego i Sprawdzanie pisowni. Druga rzecz, to gdzie rozpakowałaś plik z drugiego linka? Powinien być w katalogu Program Files\IEPro\spelldic (czyli tam, gdzie zainstalowałaś dodatek) w podkatalogu pl_PL. Wrzuć tam te pliki z zipa. Zamknij i uruchom ma nowo przeglądarkę. Powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Olej błędy, błędy to nie problem, załóż załóż . Wejdź sobie na passion4fashion. Zobacz ile tam osób zagląda. Oprócz markowych ciuchów na tym blogu to moim zdaniem nic się tam nie dzieje. I ta sztucznie wyglądająca Magda A u Ciebie Kobieto 100 % elegancja + wyczucie stylu = zarąbisty blog .no ja czasami wchodzę na ten blog, z polecenia kogoś z forum madzia nie twoim??? oj laska okropna, wszystko sztuczne, od rzęs po paznokcie u nog Żeby mieć dobry blog, szczególnie ten modowy, to trzeba mieć super zdjęcia i kogoś, kto ci je zrobi:lol: A sam wnętrzarski, to niczym by sie nie różnił od tego, co tu mamy;) Tylko tu jest lepiej, bo można sobie "na żywo" pogadać... a tam tylko te komenty, których nikt nie chce zostawiać Nie ma dialogu:no: Owszem, w tematyce mody miałabym sporo do powiedzenia;) Mam chyba jeszcze większy talent do wyszukiwania perełek modowych niż wnętrzarskich... pewnie mogłabym co nieco niejednej osobie podsunąć... ale tak jak mówię - zakupioną fajną kieckę, żeby "sprzedać" dalej trzeba fajnie sfotografować... co z tego, że powiem, że coś świetnego upolowałam, jak na zdjeciu zobaczycie czarną, bezkształną masę ok Madzia poszukaj dla mnie fajnej torby, najchetniej oryginalny LV lub Chloe.ale te ceny. chyba ,że cos fajnego z sieciówek. chodzi za mną torba z lamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 09.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja się boję, co sobie Magda o mnie pomyślała, widząc mnie w totalnie niewyjściowym stroju, z zaniedbanymi włosami i bez makijażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 09.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Madziula nie do Ciebie tym razem ale muszę bo pisałaś,że mama czasami do Ciebie zagląda:D Droga Pani Mamo Magdy! Patera dotarła i jest po prostu Cudna,Urocza,Zachwycająca ... jednym słowem mówiąc jestem Najszczęśliwsza jej posiadaczką dzięki Pani! Przyznam szczerze,że czekałam dziś na kuriera jak dziecko na Świętego Mikołaja,które czekało na wymarzony prezent:) Bardzo serdecznie dziękuje za zadanie sobie tyle trudu i na prawdę nie wiem jak mam się Pani odwdzięczyć? Dziękuje za zakup,za życzenia ... za wszystko! Pijąc tę wspomnianą przez Panią kawę na pewno będę pamiętała o ludziach dzięki którym warto wierzyć w marzenia(nawet takie przyziemne)mimo iż wydają się nierealne do spełnienia. Jeszcze raz Bardzo serdecznie dziękuje i gorąco pozdrawiam. Życzę również Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Z poważaniem. A. Madziu Tobie również Bardzo dziękuje za pomoc Talerzyk mimo,że Ciebie nie zachwycił na zdjęciu uwierz mi jest śliczny i Twoja mam ma wspaniały gust! Już wiadomo po kim córcia odziedziczyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ja chciałam się tylko grzecznie przywitać na resztę spuszczam zasłonę milczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 To ja może tez spuszczę zasłone milczenia:) a popowiem za to najbardziej sadystyczna opowiesc o kotach jaką kiedykolwiek w życiu slyszałyscie. (bo mi sie jakis koci temat przewinal miedzy debatami co piszemy przez "ż" a co przez "rz") Jako ze cale zycie wyznawalam siłe empiryzmu majac 5 lat postanowilam obalic mit powtarzany przez moja babcie ze koty nie lubią wody. Zlapalam kota wlascicielki naszego ówczesnego domu (nie znosilismy tej baby) i wrzuciłam futrzaka do rzeki udowadniajac wszystkim zebranym wokol przedszkolakom ze koty wlasnie potrafia plywac:) Kotek pieknie przeplynal cala rzeke stylem " na pieska" Chyba mnie pokarało ze ten wyczyn, bo obecnie mam mega alergie na koty:) p.s UWAGA pisze na wlasne ryzyko BEZ SŁOWNIKA:) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Odnośnie modowego bloga Przejrzałam blog wspomnianej madzix i jestem zachwycona. Dziewczyna ma urodę a raczej twarz dosyć kontrowersyjną, na pewno nie taką która każdemu się podoba Trochę złowieszcze te brwi, ale ogólnie piękna kobieta i większość jej stylizacji mogłabym skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Odnośnie modowego bloga Przejrzałam blog wspomnianej madzix i jestem zachwycona. Dziewczyna ma urodę a raczej twarz dosyć kontrowersyjną, na pewno nie taką która każdemu się podoba Trochę złowieszcze te brwi, ale ogólnie piękna kobieta i większość jej stylizacji mogłabym skopiować no mnie ona nie powaliła swoją urodą. może stylizacje fajne, ja raczej wolę te gazetowe , ktore wkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 09.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 O, kojarzę tę dziewczynę. Jakieś dwa lata temu miała swoje stylizacje na pewnym forum szafiarek, wychodziła wtedy za mąż. Wiele jej stylizacji było pięknych, ale były też takie, które były dość wulgarne. Na pewno miała za sobą zabieg powiększania biustu, efekt bardzo sztuczny, zdecydowanie widać w wydekoltowanych kreacjach oraz powiększała sobie usta. No i nie pamiętam jej zdjęć w mniejszym makijażu... Niemniej dziewczyna zna się na modzie, ma dostęp do niesamowitych ubrań. Ja lubię ją w wydaniu klasycznym. Tylko ten makijaż, brwi... Dla mnie to za dużo, nie lubię sztuczności. Z blogów modowych lubię Sea of Shoes. Bardzo dziwne stylizacje niekiedy, ale przepiękna fotografia, przepiękne perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wlasnie ten makijaż . te brwi, kto jej to zrobił???może i ma dostęp do ciuchów. ale w końcu w Londynie jest mase sklepów i dostęp jest o wiele lepszy niż w Polsce. po za tym wolę Horodyńską i jej stylizację . albo dziewczynę Rinkego( męza Kai)- Malwinę. ona ma fajne pomysły. Doda w swoich dobrych momentach( Nergal) byla przez nią ubierana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 eee tam Doda to byle markowe i uważa że będzie dobrze. Owszem zaliczyła kilka ładnych stylizacji ale szału dla mnie nie było Mi stylizacje madzix podobają się jej codzienne...te wieczorowe...hmn no nie dla mnie. Do ślubu pięknie wyglądała A Horodyńska dla mnie to porażka, cała stylizacja niby ok ale jak zrobi sobie takie trupie bordowe usta to ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no nie dla mnie Doda to wiesniara. ale stylizacje sceniczne miała fajne, gdzies rok temu.codzienne ok. ale z gazet ta Magda wylapuje to co ja bym tez wyłapała dla siebie oglądając samodzielnie magazyny i gazety. nie ma nic takiego innego w jej stylizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Madzia, a gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Monika no dokładnie, odkrycia to Madzix nie robi, ale stylizacje ma niektóre bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.12.2011 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Madzia, a gdzie Ty? A ja dzisiaj wróciłam z kina i tak cichutko sobie tutaj siedzę, a głównie nie tutaj a na allegro;) Tak mnie wczoraj wymordowałyście, że dziś nie mam siły juz na dialog:rotfl: Zrobiłam Najpierw pozmieniaj trochę ustawienia domyślne. Menu Narzędzia->IE7Pro Preferences Zostaw ptaszki tylko przy opcjach: Włącz rozszerzenia menu kontekstowego i Sprawdzanie pisowni. Druga rzecz, to gdzie rozpakowałaś plik z drugiego linka? Powinien być w katalogu Program Files\IEPro\spelldic (czyli tam, gdzie zainstalowałaś dodatek) w podkatalogu pl_PL. Wrzuć tam te pliki z zipa. Zamknij i uruchom ma nowo przeglądarkę. Powinno działać Dziekuję kochana ty moja:hug: Będę próbować... ale dopiero jutro pewnie, bo nie chcę dziś przegladarki z ważnymi oknami zamykać Madziula nie do Ciebie tym razem ale muszę bo pisałaś,że mama czasami do Ciebie zagląda:D Droga Pani Mamo Magdy! Patera dotarła i jest po prostu Cudna,Urocza,Zachwycająca ... jednym słowem mówiąc jestem Najszczęśliwsza jej posiadaczką dzięki Pani! Przyznam szczerze,że czekałam dziś na kuriera jak dziecko na Świętego Mikołaja,które czekało na wymarzony prezent:) Bardzo serdecznie dziękuje za zadanie sobie tyle trudu i na prawdę nie wiem jak mam się Pani odwdzięczyć? Dziękuje za zakup,za życzenia ... za wszystko! Pijąc tę wspomnianą przez Panią kawę na pewno będę pamiętała o ludziach dzięki którym warto wierzyć w marzenia(nawet takie przyziemne)mimo iż wydają się nierealne do spełnienia. Jeszcze raz Bardzo serdecznie dziękuje i gorąco pozdrawiam. Życzę również Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Z poważaniem. A. Madziu Tobie również Bardzo dziękuje za pomoc Talerzyk mimo,że Ciebie nie zachwycił na zdjęciu uwierz mi jest śliczny i Twoja mam ma wspaniały gust! Już wiadomo po kim córcia odziedziczyła;) A ty tu tak nie dziękuj, nie dziękuj, tylko obszerną dokumentację zdjeciową szykuj:mad: Bo inaczej nic ci już nie załatwię Żartuję Ale pytasz jak sie odwdzieczyć? Właśnie tak! - przecież ja tego talerza na oczy nie widziałam - daj pożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 aha, aha... tylko jeszcze dodam, że równo po 12 miesiącach poszukiwań znalazłam w końcu piękne tapety do naszej i gościnnej sypialni:wiggle: W końcu trafiłam na kompetentną osobę, która po wytłumaczeniu jej czego poszukuję, pokazała mi konkretne, piękne, trafiające w 100% w moje oczekiwania tapety - W KOŃCU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Po pierwsze- na czym byłaś Madziu w kinie? My się wybieramy jutro i właśnie się waham:D Po drugie POKAZUJ tapetę, sooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts