Maszenka 10.12.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Czy tapeta będzie w groszki? Bo coś tak kojarzę plany do gościnnego... Bardzo mi się to wtedy podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Byliśmy na Szpiegu... a tydzień temu na Anatomii strachu, dwa tygodnie temu na Listy do M... szalejemy ostatnio z kinem;) W środę z naszą forumową koleżanką idę na Jak ona to robi, a z mężem w przyszłym tygodniu na pewno na Sylwester w Nowym Yorku A tapety będą jutro - w świetle dziennym... mam próbniki... sama jestem ciekawa jak kolory będą wyglądać Bo sztuczne, wiadomo - przekłamuje:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Oj, to szalejesz, rzeczywiście:yes: Powiedz, powiedz jak ten Szpieg? Bo luby na to mnie ciągnie, a ja wolałam na iść na Sylwester w NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 U nas tak samo było:lol2: Ale jak widać - ostatnio ja wybierałam repertuar;) więc dzisiaj nie było dyskusji:lol2: Szpieg... hmmm, fajny dość, nawet ciekawy... ale jakoś w taki sposób nakręcony, tak ciemny, tak ponury i powolny... że pierwszy raz w życiu łapałam się na tym, że zasypiam:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2011 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 U nas tak samo było:lol2: czyli u nas też ja zdecyduję że pierwszy raz w życiu łapałam się na tym, że zasypiam:o:lol2: :eek: To chyba jednak nie pójdziemy na tego Szpiega:no: Dzięki Madziu, spadam paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 czyli u nas też ja zdecyduję :eek: To chyba jednak nie pójdziemy na tego Szpiega:no: Dzięki Madziu, spadam paaaa Nie no, ale mówię - nawet ciekawy ten film:yes: Nie wiem czemu przysypiałam? Może po prostu niewyspana byłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 10.12.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Nie ma sprawy,sesja zdjeciowa z paterą w roli gównej bedzie tylko narazie jestem tak zestresowana ,że kompletnie mi nie w głowie aranżacje wnętrzarskie.Jak wrócimy z synem z C.Z.D. i już wiadomo będzie co i jak to a na razie to powoli się pakujemy.Jak wpadam na forum to chociaż na chwile zapominam(o ile to w ogóle możliwe) tak więc będe zaglądała i czekam z resztą dziewczyn na tapete!Pokazuj,pokazuj co żeś wymyśliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Byliśmy na Szpiegu... a tydzień temu na Anatomii strachu, dwa tygodnie temu na Listy do M... szalejemy ostatnio z kinem;) W środę z naszą forumową koleżanką idę na Jak ona to robi, a z mężem w przyszłym tygodniu na pewno na Sylwester w Nowym Yorku A tapety będą jutro - w świetle dziennym... mam próbniki... sama jestem ciekawa jak kolory będą wyglądać Bo sztuczne, wiadomo - przekłamuje:roll:no mnie ten szpieg srednio sie podobał. taki sobie.troche mi Akcji brakowało. co polecacie obejrzeć w kinie. tę komedię z sarą Jessiką parker? Nie ma sprawy,sesja zdjeciowa z paterą w roli gównej bedzie tylko narazie jestem tak zestresowana ,że kompletnie mi nie w głowie aranżacje wnętrzarskie.Jak wrócimy z synem z C.Z.D. i już wiadomo będzie co i jak to a na razie to powoli się pakujemy. Jak wpadam na forum to chociaż na chwile zapominam(o ile to w ogóle możliwe) tak więc będe zaglądała i czekam z resztą dziewczyn na tapete!Pokazuj,pokazuj co żeś wymyśliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 10.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Byliśmy na Szpiegu... a tydzień temu na Anatomii strachu, dwa tygodnie temu na Listy do M... szalejemy ostatnio z kinem;) W środę z naszą forumową koleżanką idę na Jak ona to robi, a z mężem w przyszłym tygodniu na pewno na Sylwester w Nowym Yorku A tapety będą jutro - w świetle dziennym... mam próbniki... sama jestem ciekawa jak kolory będą wyglądać Bo sztuczne, wiadomo - przekłamuje:roll: A Pani to nie za dobrze?. Ostatnio byłam na Listy do M i tyle ;(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Też chcę z mężem iść na Sylwester w NY, ale czuję że Szpieg mnie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Tapeta do sypialni: kolor Silver:http://i3.fmix.pl/fmi852/7edee34400030df54ee346d5/zdjecie.jpg kolor Mauve:http://i2.fmix.pl/fmi1518/6cd2b1060027271e4ee346d7/zdjecie.jpg Silver:http://i1.fmix.pl/fmi2621/ddd996da00075be34ee346c3/zdjecie.jpg Mauve:http://i2.fmix.pl/fmi1562/bc3bc83e001b8f5b4ee346c1/zdjecie.jpg Silver:http://i1.fmix.pl/fmi2033/eeb6776f002a64a24ee346bc/zdjecie.jpg Mauve:http://i3.fmix.pl/fmi224/d117d5d700266e374ee346be/zdjecie.jpg Tylko na kolor się zdecydować nie mogę - oby dwa są boskie:rolleyes: Ale chyba skłaniam się ku Silver... Edytowane 10 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.12.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A duża w realu jest różnica między nimi? Muave (czy Mauve? bo taki kolor chyba jest na określenie czegoś lekko greige'owego) powinien być bardziej kawowy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 tak, tak to się pisze... już poprawiam;) Ten kolor jest pochodny jakby od lekkiego, brudnego fioletu... no i faktycznie trochę bardziej kawowa, brunatna ta szarosć...silver jest bardziej zimny... trochę jakby (ale naprawdę delikatnie) od oliwki... ale też jest lekko przybrudzony - piękny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A masz wybrane inne elementy do sypialni? Bez kontekstu w NYS wybrałabym chyba mauve U mnie obydwa wyglądają niestety niemal identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No niestety na zdjęciach nie widać różnicy:roll: Ale w rzeczywistości jest spora:yes:Ja nie lubię fioletu.. dlatego chyba jednak postawię na silver;) Boję się, ze ten mauve przy tak dużej powierzchni (chcę wytapetować wszystkie ściany) będzie mocno w fiolet wpadał...A ostatnio mam jakąś fazę na szarości pochodące od oliwki... zachwycam się każdym zdjęiem, na którym zobaczę ściany w tym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Śliczna tapeta u mnie też różnicy nie widać, ale wybrałabym tę pochodzenia oliwkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 chyba tez na slilver:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 To ja się wyłamię - mnie się bardziej mauve podoba, ale ja lubię fiolety, śliwki i wrzosy... a sypialnię mam pomalowaną właśnie na szarość pochodzącą od fioletu - ta tapeta bardzo posowałaby mi odcieniem. Dasz jakieś namiary co to (producent, nazwy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Madziu dla mnie te teapety sa identyczne...moze wina monitora ale wzor super...Dziewczyny a o jakim blogu Wy piszecie? ja go nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.12.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Co do filmu Szpieg- uważny i lubiący kryminały widz po 20 min. wie kto nim jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts