Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byliśmy na Szpiegu... a tydzień temu na Anatomii strachu, dwa tygodnie temu na Listy do M... szalejemy ostatnio z kinem;) W środę z naszą forumową koleżanką idę na Jak ona to robi, a z mężem w przyszłym tygodniu na pewno na Sylwester w Nowym Yorku:yes:

A tapety będą jutro - w świetle dziennym... mam próbniki... sama jestem ciekawa jak kolory będą wyglądać:rolleyes: Bo sztuczne, wiadomo - przekłamuje:roll:

U nas tak samo było:lol2: Ale jak widać - ostatnio ja wybierałam repertuar;) więc dzisiaj nie było dyskusji:lol2: Szpieg... hmmm, fajny dość, nawet ciekawy... ale jakoś w taki sposób nakręcony, tak ciemny, tak ponury i powolny... że pierwszy raz w życiu łapałam się na tym, że zasypiam:o:lol2:

Nie ma sprawy,sesja zdjeciowa z paterą w roli gównej bedzie tylko narazie jestem tak zestresowana ,że kompletnie mi nie w głowie aranżacje wnętrzarskie.Jak wrócimy z synem z C.Z.D. i już wiadomo będzie co i jak to a na razie to powoli się pakujemy.

Jak wpadam na forum to chociaż na chwile zapominam(o ile to w ogóle możliwe) tak więc będe zaglądała i czekam z resztą dziewczyn na tapete!Pokazuj,pokazuj co żeś wymyśliła.

Byliśmy na Szpiegu... a tydzień temu na Anatomii strachu, dwa tygodnie temu na Listy do M... szalejemy ostatnio z kinem;) W środę z naszą forumową koleżanką idę na Jak ona to robi, a z mężem w przyszłym tygodniu na pewno na Sylwester w Nowym Yorku:yes:

A tapety będą jutro - w świetle dziennym... mam próbniki... sama jestem ciekawa jak kolory będą wyglądać:rolleyes: Bo sztuczne, wiadomo - przekłamuje:roll:

no mnie ten szpieg srednio sie podobał. taki sobie.troche mi Akcji brakowało.

co polecacie obejrzeć w kinie. tę komedię z sarą Jessiką parker?

Nie ma sprawy,sesja zdjeciowa z paterą w roli gównej bedzie tylko narazie jestem tak zestresowana ,że kompletnie mi nie w głowie aranżacje wnętrzarskie.Jak wrócimy z synem z C.Z.D. i już wiadomo będzie co i jak to a na razie to powoli się pakujemy.

Jak wpadam na forum to chociaż na chwile zapominam(o ile to w ogóle możliwe) tak więc będe zaglądała i czekam z resztą dziewczyn na tapete!Pokazuj,pokazuj co żeś wymyśliła.

A Pani to nie za dobrze?. :rotfl: Ostatnio byłam na Listy do M i tyle ;(.

tak, tak to się pisze... już poprawiam;)

Ten kolor jest pochodny jakby od lekkiego, brudnego fioletu... no i faktycznie trochę bardziej kawowa, brunatna ta szarosć...

silver jest bardziej zimny... trochę jakby (ale naprawdę delikatnie) od oliwki... ale też jest lekko przybrudzony - piękny:rolleyes:

No niestety na zdjęciach nie widać różnicy:roll: Ale w rzeczywistości jest spora:yes:

Ja nie lubię fioletu.. dlatego chyba jednak postawię na silver;) Boję się, ze ten mauve przy tak dużej powierzchni (chcę wytapetować wszystkie ściany) będzie mocno w fiolet wpadał...

A ostatnio mam jakąś fazę na szarości pochodące od oliwki... zachwycam się każdym zdjęiem, na którym zobaczę ściany w tym kolorze...