MagdaZZZ 10.12.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 To ja się wyłamię - mnie się bardziej mauve podoba, ale ja lubię fiolety, śliwki i wrzosy... a sypialnię mam pomalowaną właśnie na szarość pochodzącą od fioletu - ta tapeta bardzo posowałaby mi odcieniem. Dasz jakieś namiary co to (producent, nazwy)? Jasne, że się podzielę To Zoffany Esme Mauve Tylko ostrzegam - to tradycyjna, papierowa tapeta (żadnego winylu, żadnego połysku;)) - naszukałam się takiej wiele, wiele miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 MagdaZZZ - czy ta ściana za tapetami jest biała? Bo jeśli tak, to trzeba na zdjęciu wyciągnąć balans bieli z tej ściany i wtedy wszystko powinno mieć naturalne kolory. Teraz ani tapety nie wyglądają jak naturalne kolory, ani nie są tak naprawdę różne od siebie I jeszcze małe wtrącenie odnośnie focenia mody. Najlepiej mieć dostęp do jakiegoś studia foto albo chociaż mieć (jeśli warunki bardziej domowe) zestaw świateł. Bez grania światłem, ciężko zrobić dobre zdjęcia ubrań, bo wszystko będzie wyglądało 'płasko'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 salik, ta ściana nie jest biała:no: Jest kremowa...Ale wiecie co, te kolory naprawdę są bardzo podobne i jak przewracam strony, to sama nie wiem, na którym kolorze się zatrzymałam;) Różnicę widać, gdy się zestawi je koło siebie... Wydaje mi sie, że te zdjęcia (szczególnie 2 pierwsze, przy kanapie) dość dobrze odzwierciedlają kolory... ale różnicę między nimi można by dostrzec dopiero po zestawieniu ich obok siebie...W każdym razie, teraz patrząc na nie wieczorem, jestem na 90% pewna, że jednak Silver:yes: ALe wszystko się wyjaśni na dniach, gdy tpetę zatacham na budowę i przystawię do grzejnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Tak na tym pierwszym zdjęciu widzę różnicę, jedna jest bardziej oliwkowa a druga fioletowa i ja zdecydowanie stawiam na tą oliwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja również optuję za pochodną oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A ja jestem za drugą Madzia a gdzie można sobie taki próbnik tapet wypożyczyć do domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.12.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Madziu! Oddaję głosik za tapetę w odcieniu oliwki (choć nie widać większej różnicy na zdjęciach-ale wierzę Ci,że te różnica jest) . Ciekwy wzór tapety Pasie Katalog tapet możesz pozyczyć za kaucją chyba w każdym punkcie .Przynajmniej u nas P.S.mam nadzieję,że nie strzeliłam "byka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wiesz co kochana, to jest taki sklep na Powsińskiej, taki ostatni w ciagu, narożny... ale nie pamiętam jak się nazywa;) Decor-cośtam;)Ale wszędzie można wypożyczyć - za kaucja oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Madzia, skrzynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Madziu tapeta boska. Ty to masz rękę do zakupów. Zazdroszczę Ci tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.12.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 dzięki:)jak na razie wypożyczałam tylko próbki wykładzin o tapetach nie pomyślałam:rolleyes: no to muszę na tą Powsińską bryknąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.12.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Madzia, skrzynka! już Madziu tapeta boska. Ty to masz rękę do zakupów. Zazdroszczę Ci tego. dzięki;) ciekawe czy naprawdę tak myślisz:lol2: Nie wiem czy mam rękę, ale na pewno wiem czego chcę... i jak widać czasem wiele miesięcy zajmuje mi szukanie tego, ale czasem się udaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.12.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Phi Wątpisz ? To w styczniu się zdziwisz, bom będę miała prośbę albo inaczej będę chciała Ciebie wykorzystać a raczej Twój dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Znasz http://www.westwing.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 18 stron Normalnie człowiek nie może sobie urlopu od komputera zrobić, bo wraca do innej rzeczywistości i już nadrobić nie ma jak... Ja tylko w kwestii telefonu napiszę... Chociaż pewnie nie powinnam, bo moja ignorancja przez wielkie "I" na jaw wyjdzie Moja mama miała taki telefon. I już nawet dzwoniłam do niej spytać, czy nadal ma, bo pomyślałam, że komuś sprezentuję, ale wyrzuciła po tym, jak JA JEJ KAZAŁAM kilka miesięcy temu Bo on taki stary już był... Nie myślałam, że kogoś mogą takie rzeczy interesować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Aniu dobre sobie! Magda, tapeta ma rewelacyjny wzór. Nie jestem zwolenniczką tapet ale jest kilka typów, które potrafią mnie zachwycić. Ta jest świetna - subtelna i delikatna. Na monitorze nie widzę większej różnicy w odcieniach ale zdając się na Twoje słowa, zdecydowanie wybrałabym tę bardziej oliwkową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.12.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Phi Wątpisz ? To w styczniu się zdziwisz, bom będę miała prośbę albo inaczej będę chciała Ciebie wykorzystać a raczej Twój dobry gust hęęę? Ale jestem ciekawa co wymyślisz:wiggle: Znasz http://www.westwing.pl ? Kochana, nie znałam, ale już znam;) - wspaniała stronka, dziekuje:hug: 18 stron Normalnie człowiek nie może sobie urlopu od komputera zrobić, bo wraca do innej rzeczywistości i już nadrobić nie ma jak... Ja tylko w kwestii telefonu napiszę... Chociaż pewnie nie powinnam, bo moja ignorancja przez wielkie "I" na jaw wyjdzie Moja mama miała taki telefon. I już nawet dzwoniłam do niej spytać, czy nadal ma, bo pomyślałam, że komuś sprezentuję, ale wyrzuciła po tym, jak JA JEJ KAZAŁAM kilka miesięcy temu Bo on taki stary już był... Nie myślałam, że kogoś mogą takie rzeczy interesować Moja droga - to ty jeszcze nie wiesz???? Nie ma wakacji od forum! Albo jesteś z nami, albo bez nas - nic pomiędzy;) A z tym telefonem to niezły numer;) Ale nie martw się... jak moja mama zobaczyła ten telefon, to zadzwoniła i mówi - dziecko, babcia jeszcze 6-8 lat temu miała taki, ale w końcu wyrzuciła, bo stał i sie kurzył... Byłam w szoku, bo owszem, pamietałam taki czysto komunistyczny twór - taki żółty, plastikowy... ale okazało się, że taki właśnie czarny bakelitowy też miała... tylko już od dawna schowany;) Magda, tapeta ma rewelacyjny wzór. Nie jestem zwolenniczką tapet ale jest kilka typów, które potrafią mnie zachwycić. Ta jest świetna - subtelna i delikatna. Na monitorze nie widzę większej różnicy w odcieniach ale zdając się na Twoje słowa, zdecydowanie wybrałabym tę bardziej oliwkową . Jakoś tak poczułam, że ty naprawdę doceniłaś jej urok:hug: Mam wrażenie, że reszta mówi, że ładna raczej grzecznościowo;), albo w ogóle wstrzymuje się od głosu:lol2: (może mi się zdaje;), przepraszam jeśli kogoś uraziłam...) Ale wiecie co?! Pojechaliśmy dziś z tymi tapetami do mieszkania i się okazało, ze ta oliwkowa wyglada tam fatalnie:o Normalnie w szoku byliśmy. Wygladała na jakąś taką... zżółkniętą A ta wpadajaca w fiolet, tam wpadała w ten fiolet znacznie mniej i wygląda bosko:o Jednak tak jak to się mówi - kolory trzeba dobierać do konkretnych wnętrz:yes: W naszym obecnym mieszkaniu te tapety wyglądały całkiem inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No widzisz i jest zwycięzca! Zdjęcia oczywiście zrobiłaś ? Doceniam naprawdę. Fajne są takie tapety, które z większej odległości mają określony wzór - jak tutaj romby, a kiedy przyjrzymy się bliżej pokazują się te piękne drobne listeczki fantastyczne! Jestem bardzo ciekawa efektu na ścianie. Sama planuję tapetę do górnej łazienki ale jaką? Nie mam pojęcia . Żebym tylko nie musiała szukać kilka miesięcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A mówiłam, że kontekstu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Szkoda, że wczoraj nie zajrzałam- od razu wybrałabym tapetę w chłodniejszej tonacji. Za oliwkowym specjalnie nie przepadam, a do Twoich wnętrz Madziu jakoś bardziej pasują mi chłodniejsze odcienie:D Wzór super- klasyka. Wiesz, że takie lubię Aaa i byliśmy na Sylwester w NY- fajny, a JBJ bossski:lol2: Edytowane 11 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts