MarJel 11.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Madziu, a Ty czasem nie kupiłaś wcześniej już tapety do sypialni? Taka w kwiatuszki bodajże:rolleyes:Fotki koloru nie odzwierciedlają, a już na pewno różnicy nie widać między odcieniami, ale ja wierzę w Ciebie i Twoje trafne wybory:)Tapeta sama w sobie bardzo ładna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 a mówiłam, że druga:D ba ja za oliwką nie przepadam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 12.12.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Madziu a więc w styczniu obiecałam że zaproszę na ciasto concord później na obiad aa aaa później ... może wyskoczymy na jakieś zakupki ubraniowe(pod warunkiem że będziesz miała ochotę) ? Edytowane 12 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Magda,piękny wzór, naprawdę świetną tapetę upolowałaś - bardzo podoba mi się MAUVE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Madziu, a Ty gdzieś przepadła na cały dzień? Tylko nie mów, że się szykujesz na spotkanie z nami: kosmetyczka? fryzjer?:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Magda, żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Madziu, a Ty gdzieś przepadła na cały dzień? Tylko nie mów, że się szykujesz na spotkanie z nami: kosmetyczka? fryzjer?:rotfl: Magda, żyjesz? Żyję, żyję kochane;) Wzielam się za dekoracje świateczne i przepadłam;) Jeszcze mnie światełka na zewnątrz po położeniu malucha czekają... Anulka, sorry, że nie zadzwoniłam, ale właśnie tak nie było kiedy, nie było jak... A potem już się zrobiło późno i nie chciałam przeszkadzać... Aaa i byliśmy na Sylwester w NY- fajny, a JBJ bossski:lol2: A kto to JBJ? Madziu, a Ty czasem nie kupiłaś wcześniej już tapety do sypialni? Taka w kwiatuszki bodajże:rolleyes: Fotki koloru nie odzwierciedlają, a już na pewno różnicy nie widać między odcieniami, ale ja wierzę w Ciebie i Twoje trafne wybory:) Tapeta sama w sobie bardzo ładna:yes: No kupiłam;) Ale w LM z opcją zwrotu... więc teraz zwrócę Madziu a więc w styczniu obiecałam że zaproszę na ciasto concord później na obiad aa aaa później ... może wyskoczymy na jakieś zakupki ubraniowe(pod warunkiem że będziesz miała ochotę) ? No kochana, ja się piszę na taki scenariusz:wiggle: jak najbardziej:lol: A jeszcze do tapet wrócę... Pokazałam do sypialni, a nie pokazałam do gościnnego... tam musi być coś w bardzo jasnym beżu i kremie. Moje 3 opcje: http://i1.fmix.pl/fmi2806/942ebb13001e112e4ee660cc/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2313/264bdd230023157e4ee660de/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1782/1ca612140001ec934ee660ed/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi381/e317b841000b871d4ee660fd/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1498/cf2ea87c0023befe4ee6610d/zdjecie.jpg Na dzień dzisiejszy optuję za nr 3. Ta w paseczki boska, ale ten motyw juz u Hanki będzie - nie chcę sie tak powtarzać Ta środkowa mi się podobała (miałam ją w domu) ale jak dziś znalazłam tą trzecia, to mi się jednak bardziej podoba... Edytowane 12 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Jak chcesz, to możesz teraz Albo jutro. Albo paski, albo ta trzecia. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochana, jutro jeśli można Cię nawiedzę telefonicznie:oops: Dopiero położyłam malucha, zaraz wraca mężulek z lotniska... jeszcze muszę na mróz wyskoczyć te lampki zmontować Jakiś ten wieczór nie-za-łatwy... Jeszcze muszę piling zrobić, włosy na wałki nakręcić... Lublinianki w końcu jutro przyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 a mi się wszystkie 3 tapety podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Magda, dzwoń, jak Ci wyjdzie. Byleby nie między 15:30 a 18 Udanego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jeszcze muszę piling zrobić, włosy na wałki nakręcić... Lublinianki w końcu jutro przyjeżdżają A ja wrócę z Wa-wy zakupami i kompleksami jak Cię ujrzę Dobra zmywam maseczkę i idę lulu. Tapety obgadamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A jeszcze jedno Madziu, prawdopodobnie zakupy zrobię jednak popołudniu, a nie jak Ci mówiłam wcześniej. Dziewczyny u Moni mają być tylko do 14 więc chciałabym zdążyć się z nimi też zobaczyć.Będę dzwoniła jak będę się zbliżać do stolycy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A kto to JBJ? No jak to KTO? Chcesz iść na film Madziu i nie wiesz kto gra? JBJ=John B. Jovi:lol2: Tapetę obstawiłam od razu nr 3 nie czytają Waszych opinii:yes: chociaż wszystkie rzeczywiście są piękne:) Dziewczyny bawcie się jutro dobrze- szkoda, że ja w pracy:bash: Zróbcie chociaż jakąś fotkę grupową dla pracujących, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No to trójeczka widzę jednomyślnie króluje:wiggle: A jeszcze jedno Madziu, prawdopodobnie zakupy zrobię jednak popołudniu, a nie jak Ci mówiłam wcześniej. Dziewczyny u Moni mają być tylko do 14 więc chciałabym zdążyć się z nimi też zobaczyć. Będę dzwoniła jak będę się zbliżać do stolycy:) Dzwoń, dzwoń... ja w takim razie zrywam się skoro świt - 10-ta:lol2: i jestem w pełnej gotowości... No jak to KTO? Chcesz iść na film Madziu i nie wiesz kto gra? JBJ=John B. Jovi:lol2: Tapetę obstawiłam od razu nr 3 nie czytają Waszych opinii:yes: chociaż wszystkie rzeczywiście są piękne:) Dziewczyny bawcie się jutro dobrze- szkoda, że ja w pracy:bash: Zróbcie chociaż jakąś fotkę grupową dla pracujących, ha? JBJ - o ja głupiahttp://emoty.blox.pl/resource/glupek2.gif Jakoś mi wypadło, że go w zwiastunie widziałam... To co? Fajny ten film? Czy tylko JBJ fajny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 JBJ - o ja głupiahttp://emoty.blox.pl/resource/glupek2.gif Jakoś mi wypadło, że go w zwiastunie widziałam... To co? Fajny ten film? Czy tylko JBJ fajny:rotfl: Nie tylko JBJ:P film tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 NO i w końcu znalazłaś tapetę i nic się nie świeci ...super:) Aniu a nie możesz się dowiedzieć gdzie ten śmietnik na który kazałaś wyrzucić ten telefon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochana, jutro jeśli można Cię nawiedzę telefonicznie:oops: Dopiero położyłam malucha, zaraz wraca mężulek z lotniska... jeszcze muszę na mróz wyskoczyć te lampki zmontować Jakiś ten wieczór nie-za-łatwy... Jeszcze muszę piling zrobić, włosy na wałki nakręcić... Lublinianki w końcu jutro przyjeżdżają oj widzę ,że spotkanie będzie poważne;) Madzia jakie wałki???? No jak to KTO? Chcesz iść na film Madziu i nie wiesz kto gra? JBJ=John B. Jovi:lol2: Tapetę obstawiłam od razu nr 3 nie czytają Waszych opinii:yes: chociaż wszystkie rzeczywiście są piękne:) Dziewczyny bawcie się jutro dobrze- szkoda, że ja w pracy:bash: Zróbcie chociaż jakąś fotkę grupową dla pracujących, ha?oczywiście zdjęcie dla Krakowianki i reszty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts