Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obiektywnie patrząc ładny i pomysłowy dzięki czemu u Ciebie pasuje, ale ja świąteczne wolę troszkę inne tj. z igliwiem :) bo liście kojarzą mi się jesiennie.

Aa no to jk takie lubisz, to faktycznie ten by cię nie usatysfakcjonował;)

Ja ogólnie właśnie jakoś wianków nigdy nie lubiłam... nigdy wcześniej żadnego nie miałam:oops: - to pierwszy który mnie urzekł:lol:

Mnie też:yes::yes:

No to piąteczka rybeczka:lol:

No i mój pseudo-kominek:lol2: (biały jest? - jest! gdzeje? - grzeje:rotfl:)

Będę musiała Cię podpytać o ten kominek :)

Ale teraz pędzę stawiać na nogi moich mężczyzn... Obawiam się, że zamiast się budzić - zasnęli :p

Ale prosty w formie - pozytywnie czy negatywnie:confused:

Mi sie bardzo podoba:)

mnie też się podoba

O jaaaaa,dopiero teraz zaczaiłam ...z tym...kominkiem:lol2::lol2::lol2:
oj Ola:wave:

Magda ślicznie już masz. ja zaczne dopiero w piątek robic nastrój świąteczny.:p

a w tej szklanej paterce widziałam gdzieś fajną dekorację - pomarańcze nadzgane gożdzikami:p

jak ja Was lubię! bije stąd jakaś zaraźliwa energia :) udanego 'za krótkiego' spotkania !!

odnośnie malowania paznokci .. pewnie większość widziała ale zalinkuje tu. świetna reklama!

swego czasu miałam melodię: little bitty pretty one /pan Frankie Lymon/ na budziku ale dziwnie wydawało mi się, że moje kociaki rozumiały tekst i lądowały mi na brzuchu... a już taki budzik można wyłączyć tylko napełniając kocią miskę ;)

Madziu dekoracje stołu 'w punkt' . palce lizać :)

Jako ze cale zycie wyznawalam siłe empiryzmu majac 5 lat...

Kacha ;) dobrze, że nasze babcie nie były sąsiadkami bo na pewno byśmy się zakumplowały ;)...a to mogłoby okazać się dla wielu stworzeń faktem nie do przeżycia ;)

Magda, jak tam spotkanie?:p OPOWIADAJ:wiggle::lol:

W sprawie kloszy, to trochę złe wieści- samych nigdzie nie ma. Udało mi się znaleźć paterki z kloszami w wersji tańszej i droższej- może coś dobierzesz?:rolleyes:

http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-29cm-servo-produkt-143.html

http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-25cm-servo-produkt-142.html

droższe

http://ww.vatera.ro/talerz-patera-do-ciasta-z-kloszem-retro-cyna-duza-i1960040771.html

http://ww.vatera.ro/libbey-szklana-patera-talerz-do-ciasta-z-kloszem-i1976827729.html

O proszę, jakie wy ciekawskie kochane jesteście:P

Spotkanie rewelacja:lol: Pasiulku, mi też niezmiernie miło było Cię poznać:D i masz rację - same gaduły się dorwały:lol2: - słuchajcie - 2 godziny wychodziłyśmy od moni:rotfl:

Zdjecia na pewno dziś sie pojawią... ja mam tylko 2 zbiorowe w aparacie (tu skargi do męża moni;)), ale MarJelka ma sporo... nie wiem czy po powrocie będzie miała siłę wrzucić... pewnie dopiero jutro;) No i monia coś ma...

Madziu, bardzo miło było cię poznać w realu, pogadać i pośmiać się :D

Wy wychodziłyście 2 godziny, za to ja 3 :lol2: Ledwo udało mi się przebić na drugi koniec stolycy, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola :lol2:

Mam nadzieję, że po nowym roku zmówię się z Pasiulką i Monią i wybierzemy się w odwiedziny do ciebie :D

Wy wychodziłyście 2 godziny, za to ja 3 :lol2: Ledwo udało mi się przebić na drugi koniec stolycy, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola :lol2:

Mam nadzieję, że po nowym roku zmówię się z Pasiulką i Monią i wybierzemy się w odwiedziny do ciebie :D

Lidziu, kochana, mi to dopiero było miło Was poznać:lol: Ale z Was fajne babki:lol2:

A ja zapraszam do siebie, koniecznie:yes: po nowym roku może akurat u nas uda się doprowadzić ten sajgon do względnego porządku;)

Madziu to dawaj zbiorowe. Aaaa mam pytanko do Ciebie (na pewno będziesz znała odpowiedź)Mój kochany mąż w końcu dorósł do decyzji o kupnie białej pościeli. Niestety byłam w TK maxx i nie było ;(. Znasz jakiś fajny sklepik z ową pościelą ?

Moja droga... skoro w tikeju nie znalazlaś (ostatnio faktycznie niewiele tego było, na 220x200 widziałam tylko jedną białą, w białe groszki)... ale piękne biale pościele są w ikei... obecnie mam ze 2-3 komplety i bardzo je lubię:yes: