yokasta 13.12.2011 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Obiektywnie patrząc ładny i pomysłowy dzięki czemu u Ciebie pasuje, ale ja świąteczne wolę troszkę inne tj. z igliwiem bo liście kojarzą mi się jesiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mi sie bardzo podoba:) Mnie też:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Obiektywnie patrząc ładny i pomysłowy dzięki czemu u Ciebie pasuje, ale ja świąteczne wolę troszkę inne tj. z igliwiem bo liście kojarzą mi się jesiennie. Aa no to jk takie lubisz, to faktycznie ten by cię nie usatysfakcjonował Ja ogólnie właśnie jakoś wianków nigdy nie lubiłam... nigdy wcześniej żadnego nie miałam:oops: - to pierwszy który mnie urzekł Mnie też:yes: No to piąteczka rybeczka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No i mój pseudo-kominek:lol2: (biały jest? - jest! gdzeje? - grzeje:rotfl:) Będę musiała Cię podpytać o ten kominek Ale teraz pędzę stawiać na nogi moich mężczyzn... Obawiam się, że zamiast się budzić - zasnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ale prosty w formie - pozytywnie czy negatywnie:confused: Mi sie bardzo podoba:)mnie też się podoba O jaaaaa,dopiero teraz zaczaiłam ...z tym...kominkiem:lol2:oj Ola:wave: Magda ślicznie już masz. ja zaczne dopiero w piątek robic nastrój świąteczny. a w tej szklanej paterce widziałam gdzieś fajną dekorację - pomarańcze nadzgane gożdzikami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 jak ja Was lubię! bije stąd jakaś zaraźliwa energia udanego 'za krótkiego' spotkania !! odnośnie malowania paznokci .. pewnie większość widziała ale zalinkuje tu. świetna reklama! swego czasu miałam melodię: little bitty pretty one /pan Frankie Lymon/ na budziku ale dziwnie wydawało mi się, że moje kociaki rozumiały tekst i lądowały mi na brzuchu... a już taki budzik można wyłączyć tylko napełniając kocią miskę Madziu dekoracje stołu 'w punkt' . palce lizać Jako ze cale zycie wyznawalam siłe empiryzmu majac 5 lat... Kacha dobrze, że nasze babcie nie były sąsiadkami bo na pewno byśmy się zakumplowały ...a to mogłoby okazać się dla wielu stworzeń faktem nie do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Magda, jak tam spotkanie? OPOWIADAJ:wiggle: W sprawie kloszy, to trochę złe wieści- samych nigdzie nie ma. Udało mi się znaleźć paterki z kloszami w wersji tańszej i droższej- może coś dobierzesz? http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-29cm-servo-produkt-143.html http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-25cm-servo-produkt-142.html droższe http://ww.vatera.ro/talerz-patera-do-ciasta-z-kloszem-retro-cyna-duza-i1960040771.html http://ww.vatera.ro/libbey-szklana-patera-talerz-do-ciasta-z-kloszem-i1976827729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.12.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madzia dzięki za spotkanko - fajnie Cię było poznać na żywo;) Dziewczyny pewnie jeszcze buszują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madzia dzięki za spotkanko - fajnie Cię było poznać na żywo;) Pasie, to Ty opowiadaj, bo zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Oj zazdroszczę Wam tego spotkanka. Co do dekoracji to Madziu jest : elegancko, cudownie, przepięknie, perfekcyjnie (jak zawsze),pomysłowo po prostu ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Pasie, to Ty opowiadaj, bo zwariuję Powiem tyle- gaduły straszne jesteśmy co do jednej aaaaaa i fotki były:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Powiem tyle- gaduły straszne jesteśmy co do jednej To wiadoma rzecz:yes: aaaaaa i fotki były:wiggle: To ja czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Powiem tyle- gaduły straszne jesteśmy co do jednej aaaaaa i fotki były:wiggle: Aaaaaaa to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 I ja, I ja! A jeśli mnie akurat nie będzie to o powtórkę z góry proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O proszę, jakie wy ciekawskie kochane jesteście:P Spotkanie rewelacja:lol: Pasiulku, mi też niezmiernie miło było Cię poznać i masz rację - same gaduły się dorwały:lol2: - słuchajcie - 2 godziny wychodziłyśmy od moni Zdjecia na pewno dziś sie pojawią... ja mam tylko 2 zbiorowe w aparacie (tu skargi do męża moni;)), ale MarJelka ma sporo... nie wiem czy po powrocie będzie miała siłę wrzucić... pewnie dopiero jutro;) No i monia coś ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madziu to dawaj zbiorowe. Aaaa mam pytanko do Ciebie (na pewno będziesz znała odpowiedź)Mój kochany mąż w końcu dorósł do decyzji o kupnie białej pościeli. Niestety byłam w TK maxx i nie było ;(. Znasz jakiś fajny sklepik z ową pościelą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madziu, bardzo miło było cię poznać w realu, pogadać i pośmiać się Wy wychodziłyście 2 godziny, za to ja 3 Ledwo udało mi się przebić na drugi koniec stolycy, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola Mam nadzieję, że po nowym roku zmówię się z Pasiulką i Monią i wybierzemy się w odwiedziny do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale tajemniczo...fotki!! bo umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale tajemniczo...fotki!! bo umrę z ciekawości Ja już umieram . Może chcą nas wykończyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madziu, bardzo miło było cię poznać w realu, pogadać i pośmiać się Wy wychodziłyście 2 godziny, za to ja 3 Ledwo udało mi się przebić na drugi koniec stolycy, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola Mam nadzieję, że po nowym roku zmówię się z Pasiulką i Monią i wybierzemy się w odwiedziny do ciebie Lidziu, kochana, mi to dopiero było miło Was poznać Ale z Was fajne babki:lol2: A ja zapraszam do siebie, koniecznie:yes: po nowym roku może akurat u nas uda się doprowadzić ten sajgon do względnego porządku;) Madziu, bardzo miło było cię poznać w realu, pogadać i pośmiać się Wy wychodziłyście 2 godziny, za to ja 3 Ledwo udało mi się przebić na drugi koniec stolycy, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola Mam nadzieję, że po nowym roku zmówię się z Pasiulką i Monią i wybierzemy się w odwiedziny do ciebie Madziu to dawaj zbiorowe. Aaaa mam pytanko do Ciebie (na pewno będziesz znała odpowiedź)Mój kochany mąż w końcu dorósł do decyzji o kupnie białej pościeli. Niestety byłam w TK maxx i nie było ;(. Znasz jakiś fajny sklepik z ową pościelą ? Moja droga... skoro w tikeju nie znalazlaś (ostatnio faktycznie niewiele tego było, na 220x200 widziałam tylko jedną białą, w białe groszki)... ale piękne biale pościele są w ikei... obecnie mam ze 2-3 komplety i bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts