Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu, kochana, mi to dopiero było miło Was poznać:lol: Ale z Was fajne babki:lol2:

A ja zapraszam do siebie, koniecznie:yes: po nowym roku może akurat u nas uda się doprowadzić ten sajgon do względnego porządku;)

Moja droga... skoro w tikeju nie znalazlaś (ostatnio faktycznie niewiele tego było, na 220x200 widziałam tylko jedną białą, w białe groszki)... ale piękne biale pościele są w ikei... obecnie mam ze 2-3 komplety i bardzo je lubię:yes:

I za to Cię uwielbiam :) :hug:

Widzę Magdę i Monię. Co do MarJel to nawet podejrzeń nie mam ;) Spis treści poproszę :lol2:

Edit: Dobra, co nieco znalazłam u Moni w wątku... pasie, Balbina i lidszu. Teraz przyznać się, która jest która ;)

Balbiny na zdjęciu nie ma, bo już odjechała. Pasiulka, to pierwsza z lewej. A ja stoję po lewej stronie Moni

No proszę, proszę.

Możnaby robić konkurs... forumowego kozaczka ;-)

W środku monia, na lewo od moni lidszu, dwóch pozostałych blondynek nie znam, chociaż któraś z nich to chyba pasie (pierwsza od lewej?) :)

Na prawo od moni chyba MagdaZZZ (zgadłem? :) a koleżanki ze skrajnie prawej niestety nijak nie rozpoznam :)

Gdyby nie to że monię poznałem w ubiegłym tygodniu, to bym mógł powiedzieć że to wszystko ze zgadywania ;-)

Dobrze mi poszło? :)

Zapomniałem napisać że Balbiny tu nie ma, zuzanki podobno też nie, więc pozostałe dwie blondynki to pewnie MarJel i jej koleżanka ;-)

lidszu - tak na szybko - nie jesteś blondynką (z koloru włosów oczywiście ;-) oraz już mieszkasz w swoim domu, w przeciwieństwie do większości koleżanek :p

dopiero do 2 miesięcy, więc nie aż tak długo :p A w tym tygodniu dołączą pewnie do mieszkających już, 2 następne dziewczyny z dzisiejszego spotkania :p