MagdaZZZ 13.12.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale tajemniczo...fotki!! bo umrę z ciekawości Ja już umieram . Może chcą nas wykończyć ? Ej no:rotfl: Nie umierajcie mi tu;) Zaraz zgrywam i zobaczę co my tu mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hihi, ja też czekam przyczajona - dotychczas za każdym razem spóźniałam się na fotki , więc tym razem nie mogę przeoczyć, bo zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidziu, kochana, mi to dopiero było miło Was poznać Ale z Was fajne babki:lol2: A ja zapraszam do siebie, koniecznie:yes: po nowym roku może akurat u nas uda się doprowadzić ten sajgon do względnego porządku;) Moja droga... skoro w tikeju nie znalazlaś (ostatnio faktycznie niewiele tego było, na 220x200 widziałam tylko jedną białą, w białe groszki)... ale piękne biale pościele są w ikei... obecnie mam ze 2-3 komplety i bardzo je lubię I za to Cię uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Dobra, wrzucam na chwilę fotkę w pięknej kuchni moni Mam nadzieję, że dziewczyny mnie nie ukatrupią .......................................... Edytowane 13 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A to był zlot modelek ? Piknie piknie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Widzę Magdę i Monię. Co do MarJel to nawet podejrzeń nie mam Spis treści poproszę Edit: Dobra, co nieco znalazłam u Moni w wątku... pasie, Balbina i lidszu. Teraz przyznać się, która jest która Edytowane 13 Grudnia 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Monia i Magda chyba rozpoznałam, co do Marjel mam podejrzenie co do tej kolorowej torby i butów które chyba pojawiły się w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Widzę Magdę i Monię. Co do MarJel to nawet podejrzeń nie mam Spis treści poproszę Edit: Dobra, co nieco znalazłam u Moni w wątku... pasie, Balbina i lidszu. Teraz przyznać się, która jest która Balbiny na zdjęciu nie ma, bo już odjechała. Pasiulka, to pierwsza z lewej. A ja stoję po lewej stronie Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No proszę, proszę. Możnaby robić konkurs... forumowego kozaczka W środku monia, na lewo od moni lidszu, dwóch pozostałych blondynek nie znam, chociaż któraś z nich to chyba pasie (pierwsza od lewej?) Na prawo od moni chyba MagdaZZZ (zgadłem? a koleżanki ze skrajnie prawej niestety nijak nie rozpoznam Gdyby nie to że monię poznałem w ubiegłym tygodniu, to bym mógł powiedzieć że to wszystko ze zgadywania Dobrze mi poszło? Zapomniałem napisać że Balbiny tu nie ma, zuzanki podobno też nie, więc pozostałe dwie blondynki to pewnie MarJel i jej koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To kim jest tajemnicza blondynka druga od lewej? Bo resztę mamy rozszyfrowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja rozpoznaję Magdę I brunetka o ślicznych kręconych włosach się wyróżnia A tak to fiu, fiu, cztery blondynki o skandynawskim typie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale macie rebus:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lidzia, lidzia, to o tobie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To kim jest tajemnicza blondynka druga od lewej? Bo resztę mamy rozszyfrowaną lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lidzia, lidzia, to o tobie:wiggle: tylko nie wiem, czym ja się wyróżniam na tel tylu długonogich modelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale macie rebus:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lady in red No rzeczywiście in red Rebus rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lidszu - tak na szybko - nie jesteś blondynką (z koloru włosów oczywiście oraz już mieszkasz w swoim domu, w przeciwieństwie do większości koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ha! czyli zgadłam, konkurs na kozaczek bym wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lidszu - tak na szybko - nie jesteś blondynką (z koloru włosów oczywiście oraz już mieszkasz w swoim domu, w przeciwieństwie do większości koleżanek dopiero do 2 miesięcy, więc nie aż tak długo A w tym tygodniu dołączą pewnie do mieszkających już, 2 następne dziewczyny z dzisiejszego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts