monika996 13.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 oj ale piękna ekipa. dzięki wam rozwiązałam rebus- Aga, Lady in Red, Lidzia, Monia, Magda i Marta:wiggle:ale najbardziej jestem zaskoczona Monią - ale szczupła!!!!no i Marta -myslałam ,że jest brunetką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ależ Wam zazdroszczę spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 aaaaa!!!!!Sciskam moje kochane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ależ Wam zazdroszczę spotkania! ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 co do Marjel mam podejrzenie co do tej kolorowej torby i butów które chyba pojawiły się w wątku Ja też ją po butach rozpoznałam:rotfl::rotfl: No, no kuleżanki, pikne jesteście:p Normalnie GWIAZDY http://forum.barcis.pl/images/smilies/zakonana.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zakonana.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 oj ale piękna ekipa. dzięki wam rozwiązałam rebus- Aga, Lady in Red, Lidzia, Monia, Magda i Marta:wiggle: ale najbardziej jestem zaskoczona Monią - ale szczupła!!!!no i Marta -myslałam ,że jest brunetką . ha, ha, ha ja też tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidzia ciebie poznałam.oczywiście po kręconej czuprynie:rolleyes: zresztą ciebie już widziałam na twoich fotkach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To sobie koleżanki pooglądałam na beszczelnego Nie wiem czemu ale też myślałam, że MarJel jest conajmniej szatynką Madzia, przywitam się u Ciebie i przyznam, że podglądam i podczytuję od pierwszej strony . Urządzasz mieszkanie w nie moim stylu, więc dlatego tak cichaczem siedzę, ale koło zdjęcia takich sex bomb obojętnie nie mogłam przejść Ps. Zazdraszczam Wam spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To sobie koleżanki pooglądałam na beszczelnego Nie wiem czemu ale też myślałam, że MarJel jest conajmniej szatynką Madzia, przywitam się u Ciebie i przyznam, że podglądam i podczytuję od pierwszej strony . Urządzasz mieszkanie w nie moim stylu, więc dlatego tak cichaczem siedzę, ale koło zdjęcia takich sex bomb obojętnie nie mogłam przejść Ps. Zazdraszczam Wam spotkania!nie tylko ty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No - naoglądały się? To usuwam;) Magda, jak tam spotkanie? OPOWIADAJ:wiggle: W sprawie kloszy, to trochę złe wieści- samych nigdzie nie ma. Udało mi się znaleźć paterki z kloszami w wersji tańszej i droższej- może coś dobierzesz? http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-29cm-servo-produkt-143.html http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-25cm-servo-produkt-142.html droższe http://ww.vatera.ro/talerz-patera-do-ciasta-z-kloszem-retro-cyna-duza-i1960040771.html http://ww.vatera.ro/libbey-szklana-patera-talerz-do-ciasta-z-kloszem-i1976827729.html Aguś, zapomniałam podziękować Jutro jeszcze na tkmaxx napadnę - może coś trafię A jak nie, to chyba ten wczoraajszy wezmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 rere już się chyba kiedyś witałaś, ja u ciebie z resztą też Ale skoro tak rzadko już coś u siebie naskrobiemy, to warto to zaakcentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja też zazdroszczę spotkania ;)A Dziewczyny...piekne Wszystkie:) fajnie że sie na zdjęcie załapałam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madzia, witałaś to się z reni i u niej się mijałyśmy . Ja swojego kąta nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No - naoglądały się? To usuwam;) Pewnie jeszcze nie wszystkie się naoglądały... Aguś, zapomniałam podziękować Jutro jeszcze na tkmaxx napadnę - może coś trafię A jak nie, to chyba ten wczoraajszy wezmę... No co Ty Madziu, nie ma za co. Ten wczorajszy był najtańszy i podobny do tego z Krosna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madzia, witałaś to się z reni i u niej się mijałyśmy . Ja swojego kąta nie mam A no może faktycznie;) Ja to mam czasem wrażenie, że wy razem ten wątek reni prowadzicie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A no może faktycznie;) Ja to mam czasem wrażenie, że wy razem ten wątek reni prowadzicie:rotfl: dore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A no może faktycznie;) Ja to mam czasem wrażenie, że wy razem ten wątek reni prowadzicie:rotfl: Madziulla Jak sie kiedys spotkamy, to sie chyba przy Tobie posikam ze smiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zabiorę dla Ciebie pampersa:lol2: No to kiedy? Nie masz jakiś pilnych spraw w stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No - naoglądały się? To usuwam;) no kurcze ...przecież zdjęcia widoczne są zwykle nocą spóźniłam się ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lascheńko - cierpliwości;) jeszcze pewnie wstawię fotkę, ale chcę mieć błogosławieństwo od reszty dziewczyn - boję się, że mnie zlinczują jak się dowiedzą, że pokazałam fotkę bez ich zgody i cenzury;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts