monika996 13.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zabiorę dla Ciebie pampersa:lol2: No to kiedy? Nie masz jakiś pilnych spraw w stolycy? ty lepiej Magda odwiedz tych swoich teściów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lascheńko - cierpliwości;) jeszcze pewnie wstawię fotkę, ale chcę mieć błogosławieństwo od reszty dziewczyn - boję się, że mnie zlinczują jak się dowiedzą, że pokazałam fotkę bez ich zgody i cenzury;) a photo sho... coś było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 lascheńko - cierpliwości;) jeszcze pewnie wstawię fotkę, mam nie spać czy to jakiś raczej jutrzejszy termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nie śpij kochana, nie śpij:rotfl: moni, no z tym moim Krakowem to już jakieś jaja:lol2: To nie może potrwać dłużej niż do lutego:roll: Normalnie mi się taka wycieczka już należy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To ja też nie śpię, dopiero weszłam do domu, zaglądam na wątek a tu ni ma fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Madzia padam na pyyyyyyyyyyyyyyysk ...a może tak jutro co?? wieczorkiem co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Niieeee bo jutro znów mnie nie ma ja tam wrzucałam fotki tysiąc razy jak tylko kto poprosił taka ekshibicjonistka ze mnie. Lasche, Tyy? TY padasz? Nie wierzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nie widziałam zdjęcia, ale w sumie może i dobrze (nie lubię siebie na zdjęciach) Madzia, dzięki raz jeszcze. Fajnie było, co nie? To wszystko dzięki gościom, którzy nie zawiedli i przybyli w licznym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Nie widziałam zdjęcia, ale w sumie może i dobrze (nie lubię siebie na zdjęciach) Madzia, dzięki raz jeszcze. Fajnie było, co nie? To wszystko dzięki gościom, którzy nie zawiedli i przybyli w licznym gronie monia - super było:hug: A zdjęcie chyba będziesz miała okazję zobaczyć, bo wrzucę jeszcze na chwilę dla dziwczyn... lasche żyjesz jeszcze??? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.12.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 jak maliny !! też się uśmiecham jak tak na Was patrzę Moniu, Mąż widać baaardzo się starał /patrz piekarnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.12.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Moniu/patrz piekarnik/ spryciula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O mamo, wszystkie piękne , a mówią że blondynek jest tak mało ! Uśmiechnięte, super . Idę czytać kto jest kto bo tylko Martusia i Magda mi wpadły w oko tj. rozpoznałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 w końcu forum muratora .. ciężko było przy Was zwrócić uwagę na tło.. ale kuchnia też robi wrażenie że też Mąż mógł się skupić tak sobie 'prawie' przykucnął O mamo, wszystkie piękne , a mówią że blondynek jest tak mało ! no właśnie tez mnie przeraziła duża przewaga blondynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.12.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Moniu, Mąż widać baaardzo się starał /patrz piekarnik/ :rotfl: nie zauważyłąm wcześniej w ogóle:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 to teraz się przyznawać, które farbowane żartuję oczywiście mąż super :D:D też wcześniej nie zauważyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 He, he powtórka z rozrywki:lol2: Madzia jeszcze jedna do kolekcji (paterka nie forumka;)) tym razem z VOX (duża!) http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/nakrycia-stolu/pw/patera-z-przykryciem-sagrada,1548/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ciężko było przy Was zwrócić uwagę na tło.. ale kuchnia też robi wrażenie o, dzięki! dziewczyny których na zdjęciach nie ma (zuzanka i balbina) są*"ciemne" Byłoby po równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.12.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 He, he powtórka z rozrywki:lol2: Madzia jeszcze jedna do kolekcji (paterka nie forumka;)) tym razem z VOX (duża!) http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/nakrycia-stolu/pw/patera-z-przykryciem-sagrada,1548/ Agawi ale jaja z tą paterą! 200zł drożej na allego?!! ta sama ?! informacje widać kosztują czasami krocie Monia patrząc na awatarka i na dzisiejsze mam wrażenie, że w każdym kolorze jest Ci dobrze. nie jestem w stanie stwierdzić, w którym lepiej mozesz szaleć dziewczyno! ja swego czasu byłam blond ale bez zachwytu patrze na zdjęcia z tamtego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Agawi ale jaja z tą paterą! 200zł drożej na allego?!! ta sama ?! informacje widać kosztują czasami krocie Nieeee:no: dziewcze, to nie ta sama:no: Ta jest z Voxa i klosz w wymiarach pasujących do starej paterki Magdy;)Po prostu to jedna z kolejnej opcji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Nieeee:no: dziewcze, to nie ta sama:no: Ta jest z Voxa i klosz w wymiarach pasujących do starej paterki Magdy;)Po prostu to jedna z kolejnej opcji:D Aguś, tak tak. już wkleiłaś tą paterę tylko z aukcji allegro a nie ze strony voxa... oczywiście tam nie informowali, że to vox i była za 450 zł - od razu ją rozpoznałam i sie zdziwiłam, ze taka droga:o ALe nie pamietałam ile w VOXie więc nie komentowałam... Nawet planowałam jutro podskoczyć do voxa ją oblukać Edytowane 14 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts