Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie widziałam zdjęcia, ale w sumie może i dobrze ;) (nie lubię siebie na zdjęciach)

Madzia, dzięki raz jeszcze. Fajnie było, co nie? ;)

To wszystko dzięki gościom, którzy nie zawiedli i przybyli w licznym gronie :yes:

monia - super było:hug: A zdjęcie chyba będziesz miała okazję zobaczyć, bo wrzucę jeszcze na chwilę dla dziwczyn... lasche żyjesz jeszcze???:lol:

Edytowane przez MagdaZZZ

w końcu forum muratora ;).. ciężko było przy Was zwrócić uwagę na tło.. ale kuchnia też robi wrażenie :)

że też Mąż mógł się skupić :) tak sobie 'prawie' przykucnął ;)

O mamo, wszystkie piękne :), a mówią że blondynek jest tak mało !

no właśnie tez mnie przeraziła duża przewaga blondynek :)

He, he powtórka z rozrywki:lol2::lol2:

Madzia jeszcze jedna do kolekcji (paterka nie forumka;)) tym razem z VOX (duża!)

http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/nakrycia-stolu/pw/patera-z-przykryciem-sagrada,1548/

Agawi ale jaja z tą paterą! 200zł drożej na allego?!! ta sama ?! informacje widać kosztują czasami krocie ;)

Monia patrząc na awatarka i na dzisiejsze mam wrażenie, że w każdym kolorze jest Ci dobrze. nie jestem w stanie stwierdzić, w którym lepiej :) mozesz szaleć dziewczyno! ja swego czasu byłam blond ale bez zachwytu patrze na zdjęcia z tamtego okresu ;)

Nieeee:no::no: dziewcze, to nie ta sama:no: Ta jest z Voxa i klosz w wymiarach pasujących do starej paterki Magdy;)Po prostu to jedna z kolejnej opcji:D

Aguś, tak tak. już wkleiłaś tą paterę tylko z aukcji allegro a nie ze strony voxa... oczywiście tam nie informowali, że to vox i była za 450 zł - od razu ją rozpoznałam i sie zdziwiłam, ze taka droga:o ALe nie pamietałam ile w VOXie więc nie komentowałam...

Nawet planowałam jutro podskoczyć do voxa ją oblukać;)

Edytowane przez MagdaZZZ