toya_m 14.12.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Madzia dużo pater widziałam w zeszłym tygodniu w tk w centrum. Ja chyba kupiłam ostatnią większą ale może dowieźli bo to taki niezbędnik świąteczny Większe były po 79,99 a odrobinę mniejsze po 69,99. Jak nie będzie to daj znać bo dzisiaj widziałam dużo pater w takiej malej hurtowni ze szkłem w Kobyłce. Tobie pewnie nie będzie chciało się tam jechać a ja tam jestem często. Nie było mnie 3 dni i nie wiedziałam, że trwają poszukiwania takowej patery...zrobiłabym Ci zdjęcia i przywiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aguś, tak tak. już wkleiłaś tą paterę tylko z aukcji allegro a nie ze strony voxa... oczywiście tam nie informowali, że to vox i była za 450 zł - od razu ją rozpoznałam i sie zdziwiłam, ze taka droga:o ALe nie pamietałam ile w VOXie więc nie komentowałam... Nawet planowałam jutro podskoczyć do voxa ją oblukać Tak, faktycznie- za dużo tych pater:rolleyes: Myślałam, że tamta była z Libbey... ale już się wyjaśniło:yes:Dziewcze ma bystre oko (dostrzegła nawet odbicie w piekarniku:rotfl:) Na pewno wybierzesz coś fajnego Madziu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A jak w tikeju będą wieszaczki dziecięce, to kupisz mi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a jakie kochanieńka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a jakie kochanieńka??? Takie welurowe, małe, dziecięce, kolorowe Pasie kiedyś pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Welurowe? Ale takie do pokoju czy łazienki? Jak mocowane? Pojedyncze? czy parę wieszków na jakimś pałąku... powiedz coś więcej, a ja będę miała oczy szeroko otwarte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Welurowe? Ale takie do pokoju czy łazienki? Jak mocowane? Pojedyncze? czy parę wieszków na jakimś pałąku... powiedz coś więcej, a ja będę miała oczy szeroko otwarte;) takie tradycyjne, do szafy, kilka sztuk różnokolorowych Miej oczy szeroko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no trzeba było tak od razu, że ci o wieszaki chodzi:rotfl: A ty tu z "wieszaczkami" wyjeżdżasz, to myślałam, że takie do ściany montowane;) Sama mam sporo tych welurowych... ale napisałaś dziecięce, tzn. że jakieś mniejsze niż standardowe? Takich przyznam szczerze do tej pory nie widziałam... a jakiś kolor konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 idę spać, a ty pisz co chcesz:) Ostatnio gdzieś dużo tych wieszków widziałam... moze przez noc mi się przypomni gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ooooo, a ja bym tez na zamówienie wieszaczkowe mogła się załapać? Tylko do mnie to by wysłać trzeba bylo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 14.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 idę spać, a ty pisz co chcesz:) Ostatnio gdzieś dużo tych wieszków widziałam... moze przez noc mi się przypomni gdzie;) A pewnie Madziulku że widziałaś w TK... sama wczoraj kupłam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A pewnie Madziulku że widziałaś w TK... sama wczoraj kupłam je dokładnie mam zestaw czarnych /chyba 18szt. za coś ok. 50zł/. są też jeszcze pakowane po 10szt za odpowiednio niższa cenę. Czaję się jeszcze na bezowe. Niestety nie miałam okazji takich dorwać. Turkus, róż, fiolet, pomarańcz-owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja też znam te wieszaki - w tk w centrum pełno ich jest, ale zawsze widziałam tylko te standardowe duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kochane wiem, że w tikeju są, bo mam je od pół roku:rotfl:Ale ostatnio je widziałam gdzieś jeszcze... właśnie się zdziwiłam... w LM, w carfourze? No właśnie nie mogę sobie przypomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja też znam te wieszaki - w tk w centrum pełno ich jest, ale zawsze widziałam tylko te standardowe duże... Venus te 'dziecięce' mają wymiar coś ok 3/4 tych normalnych. widziałam w dwóch wersjach. z możliwością zawieszenia spodni i bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To jak znajdę a będę dziś w Tikeju to mogę kupic jeżeli ktoś potrzebuje, albo zrobię dziś fotkę jakie są kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Madzia te wieszaki to ja kupiłam różnokolorowe za niecałe 14 zł a były też np. same różowe http://i55.tinypic.com/2itmmo2.jpgp.s ja tez pamiętam i o Emolku i Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ej, no to żebyśmy nie kupiły wszystkie:rotfl:Venus - może się w końcu trafimy w tikeju:lol:pasie, a ty też dziś będziesz? W którym? Ja do BC się dziś wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ej, no to żebyśmy nie kupiły wszystkie:rotfl: Venus - może się w końcu trafimy w tikeju:lol: pasie, a ty też dziś będziesz? W którym? Ja do BC się dziś wybieram... a ja dziś nie mogę buuuu - Zu musiałam zostawić w domu bo strasznie kaszle:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 oj dziołchy a ja z kolei Tikej w Blu jedynie w weekend, zdecydowanie wolę ten w centrum...dział lamp duży no i blisko pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts