Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madzia dużo pater widziałam w zeszłym tygodniu w tk w centrum. Ja chyba kupiłam ostatnią większą ale może dowieźli bo to taki niezbędnik świąteczny ;) Większe były po 79,99 a odrobinę mniejsze po 69,99. Jak nie będzie to daj znać bo dzisiaj widziałam dużo pater w takiej malej hurtowni ze szkłem w Kobyłce. Tobie pewnie nie będzie chciało się tam jechać a ja tam jestem często. Nie było mnie 3 dni i nie wiedziałam, że trwają poszukiwania takowej patery...zrobiłabym Ci zdjęcia i przywiozła :)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, tak tak. już wkleiłaś tą paterę tylko z aukcji allegro a nie ze strony voxa... oczywiście tam nie informowali, że to vox i była za 450 zł - od razu ją rozpoznałam i sie zdziwiłam, ze taka droga:o ALe nie pamietałam ile w VOXie więc nie komentowałam...

Nawet planowałam jutro podskoczyć do voxa ją oblukać;)

Tak, faktycznie- za dużo tych pater:rolleyes: Myślałam, że tamta była z Libbey... ale już się wyjaśniło:yes::hug:Dziewcze ma bystre oko (dostrzegła nawet odbicie w piekarniku:rotfl:)

Na pewno wybierzesz coś fajnego Madziu:yes:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no trzeba było tak od razu, że ci o wieszaki chodzi:rotfl:

A ty tu z "wieszaczkami" wyjeżdżasz, to myślałam, że takie do ściany montowane;)

Sama mam sporo tych welurowych... ale napisałaś dziecięce, tzn. że jakieś mniejsze niż standardowe? Takich przyznam szczerze do tej pory nie widziałam... a jakiś kolor konkretnie?:rolleyes:

A pewnie Madziulku że widziałaś w TK... :) sama wczoraj kupłam je

dokładnie :) mam zestaw czarnych /chyba 18szt. za coś ok. 50zł/. są też jeszcze pakowane po 10szt za odpowiednio niższa cenę.

Czaję się jeszcze na bezowe. Niestety nie miałam okazji takich dorwać. Turkus, róż, fiolet, pomarańcz-owszem.