MagdaZZZ 14.12.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 no to sie znowu nie spotkamy;)idę, lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Magda ja też dziś zajrzę do Bonarki u nas. ale tam jest maluuutko wszystkiego:sick: chyba w KIelcach był bardziej wypasiony. po za tym ja z mężem , to doslownie z zegarkiem w ręku 15 minut i marsz do wyjścia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wieszaczki były? (wieszaczki, bo małe, dziecięce) Dla dorosłych znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie monia, nie było:no: Były tylko "dorosłe" Za te pełno białej, bardzo ładnej pościeli (sama kupiłam kolejny komplet;)) - nie wiem jak wy szukacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 14.12.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie monia, nie było:no: Były tylko "dorosłe" Za te pełno białej, bardzo ładnej pościeli (sama kupiłam kolejny komplet;)) - nie wiem jak wy szukacie:lol2: W centrum ? Na pewno dzisiaj przywieźli bom wiedzieli że będziesz . Madziu miałaś śliczną kurtkę u Monsanbi i sweterek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 W centrum ? Na pewno dzisiaj przywieźli bom wiedzieli że będziesz . Madziu miałaś śliczną kurtkę u Monsanbi i sweterek . Nie, nie w centrum tylko w bc... w pewnym momencie miałam w koszyku 3 sztuki, bo pomyślałam, że jedna mogłaby się spodobać yokaście a druga tobie;) Ale odłożyłam grzecznie na półeczki - co was będę uszczęśliwiać na siłę A moja kurteczka i sweterek bardzo dziękują 9to tego sweterka gdzieś się można było dopatrzeć na zdjęciach?;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 14.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pewnie że było widać ja mam dobry wzrok . Podobną kurtkę widziałam Joop lub Trussardi i chorowałam na nią. Na szczęście ktoś ją kupił więc problemik z głowy.Co do pościeli nie no pewnie co będziesz uszczęśliwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A mi się Madzi ubranka całe podobają (tzn. te które na zdjęciu zobaczyłam strasznie lubię taki casual. Buty Martuśki i usta Lady też super . Jak bum cyk cyk, gdybym umiała gwizdać to bym zagwizdała! Madzia, co dla mnie wzięłaś i odłożyłaś? ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 p.s ja tez pamiętam i o Emolku i Moni http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 noż kurna przestaję spać od dzisiaj ...wszędzie tylko opowieści o świetnych laskach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A mi się Madzi ubranka całe podobają (tzn. te które na zdjęciu zobaczyłam strasznie lubię taki casual. Buty Martuśki i usta Lady też super . Jak bum cyk cyk, gdybym umiała gwizdać to bym zagwizdała! Madzia to w ogóle jak ta lala, te nogi, figura, twarz modelki, ale chyba nie muszę mówić bo już wszystkie wiecie. Nie to mnie jednak urzekło ;) Ta dziewczyna to do tańca i do różańca można by z nią konie kraść i co najważniejsze jest prawdziwa (dokładnie taka jaką ją lubimy na forum), wesoła z poczuciem humoru. Madziu, dziękuję, że nam poświęciłaś tyle czasu, bardzo miło spędzało się z Tobą czas, a i obiadek też był pyszny Polecamy się na przyszłość jakby co Lady to taka prawdziwa kobietka, talia osa, krwiste usta, wysoki obcas, wypięty biust taką ją kocham Yokasiu , tak, tak, spodziewałam się że po butach mnie poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Martuśka, ale ja wiedziałam że jesteś blondi, nie wiem czemu reszta była zaskoczona i w ogóle wyglądasz rewelacyjnie ....i strasznie młooodo (przynajmniej na zdjęciu hahah). Domyślam się, że Magda jest świetna, wszystkie wyglądacie na baby z jajem i poczuciem humoru, a Wasze opowiastki tylko to potwierdzają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Madzia to w ogóle jak ta lala, te nogi, figura, twarz modelki, ale chyba nie muszę mówić bo już wszystkie wiecie. Nie to mnie jednak urzekło ;) Ta dziewczyna to do tańca i do różańca można by z nią konie kraść i co najważniejsze jest prawdziwa (dokładnie taka jaką ją lubimy na forum), wesoła z poczuciem humoru. Madziu, dziękuję, że nam poświęciłaś tyle czasu, bardzo miło spędzało się z Tobą czas, a i obiadek też był pyszny Polecamy się na przyszłość jakby co Lady to taka prawdziwa kobietka, talia osa, krwiste usta, wysoki obcas, wypięty biust taką ją kocham Yokasiu , tak, tak, spodziewałam się że po butach mnie poznacie tak ja cię Marta po butach:lol2: bo po włosach nie, jeszcze raz nie a Magda jest sliczna:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Martuśka, ale ja wiedziałam że jesteś blondi, nie wiem czemu reszta była zaskoczona i w ogóle wyglądasz rewelacyjnie ....i strasznie młooodo (przynajmniej na zdjęciu hahah). Domyślam się, że Magda jest świetna, wszystkie wyglądacie na baby z jajem i poczuciem humoru, a Wasze opowiastki tylko to potwierdzają . Yokasiu, dzieci przy mnie mi latek dododaj , a na wypadach bez nich zgrywam młódkę , ale dziękuję kochana, bardzo mi miło tak ja cię Marta po butach:lol2: bo po włosach nie, jeszcze raz nie Ale jak to? To co mam się przefarbować? Dostałam od Ciebie dwa razy nie na moje włosy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 żadna z Was nie wygląda na dzieciatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) :oops: No co wy tu wypisujecie??? I dlaczego tak mało:rotfl: Jessssu, dziewczyny, naprawdę się rumienię Ale ja mam wrażenie, że na forum to najładniejsze polki urzędują... jakbyście je wszystkie zobaczyły:o Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane... z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;) Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes: Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać w każdym razie, nie po to żeby doczekać sie więcej kompementów:rotfl:, ale dla naszej kochanej, poszkodowanej lasche wrzucam fotki jeszcze raz (wrzucę te od MarJelki bo jak widaać najlepsze jakościowo:)): yokasta, jesu, ty mi dopiero przypomniałaś, że każda jedna z nich jest dzieciata:o Naprawdę sie totalnie o tym zapomina gdy się z nimi przebywa:o - waryjatki:lol2: Edytowane 28 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Madzia, a czy Ty się specjalnie nie prostujesz na pierwszym zdjęciu? Byłaś najwyższa czy nie ? Naprawdę każda jedna śliczna:yes: ja jestem pod wrażeniem . Co do Lady się zgadzam Madziu, a jeszcze odnośnie przedziałka - ja mam po środku, z lewej albo prawej bez różnicy jakoś mnie zaintrygował ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Mówiłam, że wszystkie z Was to Gwiazdyhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_spruce_up.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane... z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;) Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes: Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać w ogóle świetna z nas paczka i na pewno trzeba takie spotkanie powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Madzia, a czy Ty się specjalnie nie prostujesz na pierwszym zdjęciu? Byłaś najwyższa czy nie ? Naprawdę każda jedna śliczna:yes: ja jestem pod wrażeniem . Co do Lady się zgadzam Madziu, a jeszcze odnośnie przedziałka - ja mam po środku, z lewej albo prawej bez różnicy jakoś mnie zaintrygował ten temat . Czemu specjalnie sie nie prostuję? Co masz na myśli? Jestem pochylona do przodu... co widać chyba... ale nie specjalnie, nie wiem, jakos tak wyszło... na tym zdjeciu ode mnie chyba tak nie było:???: Nie wiem... obejmuję dziewczyny, może to taki naturalny odruch schylić się i do nich przybliżyć Tak - myślę, że jestem z nich najwyższa... i nie:no: nie mam z tego powodu kompleksów;) (jakby kto pytał) - tak mi się stanęło;) Choć na drugim zdjęciu z lidzią się śmiałyśmy, że my - najwyższa i najniższa - kucamy, żeby dysproporcji na zdjęciu nie wprowadzać A przedziałek? Hmmm, no jakoś tak mi się wydaje (fryzjerzy, którzy zawsze próbują mi go zrobić na prawą stronę - tylko to potwierdzają), że niewiele osób nosi go na lewej (Hitler ponoć nosił) Nie znam naukowych danych;) Ale z moich obserwacji wynika - że tak jest:yes: Znam naprawdę garstkę ludzi z przedziałkiem po lewej stronie (nawet w rodzinie:lol2: Moja mama ma po prawej, a moja Hania urodziła sie z przedziłkiem na prawą stronę i choćbym chciała nie mogę jej go zmienić) Ja też czasem noszę blizej środka... ale jednak na ogół po lewej stronie i tak naturalnie włosy mi się układają... Edytowane 14 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts