Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W centrum ? Na pewno dzisiaj przywieźli bom wiedzieli że będziesz :rotfl:. Madziu miałaś śliczną kurtkę u Monsanbi i sweterek :).

Nie, nie w centrum tylko w bc... w pewnym momencie miałam w koszyku 3 sztuki, bo pomyślałam, że jedna mogłaby się spodobać yokaście a druga tobie;) Ale odłożyłam grzecznie na półeczki - co was będę uszczęśliwiać na siłę:lol2:

A moja kurteczka i sweterek bardzo dziękują:lol2: 9to tego sweterka gdzieś się można było dopatrzeć na zdjęciach?:o;))

A mi się Madzi ubranka całe podobają (tzn. te które na zdjęciu zobaczyłam :yes: strasznie lubię taki casual. Buty Martuśki i usta Lady też super :rolleyes:. Jak bum cyk cyk, gdybym umiała gwizdać to bym zagwizdała!

Madzia, co dla mnie wzięłaś i odłożyłaś? :jawdrop: ja nic nie wiem :D

A mi się Madzi ubranka całe podobają (tzn. te które na zdjęciu zobaczyłam :yes: strasznie lubię taki casual. Buty Martuśki i usta Lady też super :rolleyes:. Jak bum cyk cyk, gdybym umiała gwizdać to bym zagwizdała!

Madzia to w ogóle jak ta lala, te nogi, figura, twarz modelki, ale chyba nie muszę mówić bo już wszystkie wiecie. Nie to mnie jednak urzekło :p;) Ta dziewczyna to do tańca i do różańca można by z nią konie kraść i co najważniejsze jest prawdziwa (dokładnie taka jaką ją lubimy na forum), wesoła z poczuciem humoru.

Madziu, dziękuję, że nam poświęciłaś tyle czasu, bardzo miło spędzało się z Tobą czas, a i obiadek też był pyszny :lol:

Polecamy się na przyszłość jakby co :lol:

Lady to taka prawdziwa kobietka, talia osa, krwiste usta, wysoki obcas, wypięty biust taką ją kocham :rolleyes:

Yokasiu , tak, tak, spodziewałam się że po butach mnie poznacie :lol2:

Martuśka, ale ja wiedziałam że jesteś blondi, nie wiem czemu reszta była zaskoczona :rotfl: i w ogóle wyglądasz rewelacyjnie :jawdrop:....i strasznie młooodo (przynajmniej na zdjęciu hahah).

Domyślam się, że Magda jest świetna, wszystkie wyglądacie na baby z jajem i poczuciem humoru, a Wasze opowiastki tylko to potwierdzają ;).

Madzia to w ogóle jak ta lala, te nogi, figura, twarz modelki, ale chyba nie muszę mówić bo już wszystkie wiecie. Nie to mnie jednak urzekło :p;) Ta dziewczyna to do tańca i do różańca można by z nią konie kraść i co najważniejsze jest prawdziwa (dokładnie taka jaką ją lubimy na forum), wesoła z poczuciem humoru.

Madziu, dziękuję, że nam poświęciłaś tyle czasu, bardzo miło spędzało się z Tobą czas, a i obiadek też był pyszny :lol:

Polecamy się na przyszłość jakby co :lol:

Lady to taka prawdziwa kobietka, talia osa, krwiste usta, wysoki obcas, wypięty biust taką ją kocham :rolleyes:

Yokasiu , tak, tak, spodziewałam się że po butach mnie poznacie :lol2:

tak ja cię Marta po butach:lol2: bo po włosach nie, jeszcze raz nie

a Magda jest sliczna:jawdrop:

Martuśka, ale ja wiedziałam że jesteś blondi, nie wiem czemu reszta była zaskoczona :rotfl: i w ogóle wyglądasz rewelacyjnie :jawdrop:....i strasznie młooodo (przynajmniej na zdjęciu hahah).

Domyślam się, że Magda jest świetna, wszystkie wyglądacie na baby z jajem i poczuciem humoru, a Wasze opowiastki tylko to potwierdzają ;).

Yokasiu, dzieci przy mnie mi latek dododaj , a na wypadach bez nich zgrywam młódkę ;), ale dziękuję kochana, bardzo mi miło :hug:

tak ja cię Marta po butach:lol2: bo po włosach nie, jeszcze raz nie

Ale jak to? To co mam się przefarbować? Dostałam od Ciebie dwa razy nie na moje włosy :p:lol2:

:oops::oops::oops:

No co wy tu wypisujecie???:jawdrop:

I dlaczego tak mało:rotfl:

Jessssu, dziewczyny, naprawdę się rumienię;) Ale ja mam wrażenie, że na forum to najładniejsze polki urzędują... jakbyście je wszystkie zobaczyły:o

Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif

Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane...

z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;)

Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes:

Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o

A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać:p

w każdym razie, nie po to żeby doczekać sie więcej kompementów:rotfl:, ale dla naszej kochanej, poszkodowanej lasche wrzucam fotki jeszcze raz (wrzucę te od MarJelki bo jak widaać najlepsze jakościowo:)):

yokasta, jesu, ty mi dopiero przypomniałaś, że każda jedna z nich jest dzieciata:o Naprawdę sie totalnie o tym zapomina gdy się z nimi przebywa:o - waryjatki:lol2::lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

Madzia, a czy Ty się specjalnie nie prostujesz na pierwszym zdjęciu? Byłaś najwyższa czy nie ? :D

Naprawdę każda jedna śliczna:yes: ja jestem pod wrażeniem :yes:.

Co do Lady się zgadzam :o

Madziu, a jeszcze odnośnie przedziałka :lol2:- ja mam po środku, z lewej albo prawej bez różnicy :D jakoś mnie zaintrygował ten temat :).

Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif

Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane...

z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;)

Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes:

Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o

A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać:p

w ogóle świetna z nas paczka i na pewno trzeba takie spotkanie powtórzyć :D

Madzia, a czy Ty się specjalnie nie prostujesz na pierwszym zdjęciu? Byłaś najwyższa czy nie ? :D

Naprawdę każda jedna śliczna:yes: ja jestem pod wrażeniem :yes:.

Co do Lady się zgadzam :o

Madziu, a jeszcze odnośnie przedziałka :lol2:- ja mam po środku, z lewej albo prawej bez różnicy :D jakoś mnie zaintrygował ten temat :).

Czemu specjalnie sie nie prostuję?:) Co masz na myśli?:lol2: Jestem pochylona do przodu... co widać chyba... ale nie specjalnie, nie wiem, jakos tak wyszło... na tym zdjeciu ode mnie chyba tak nie było:???: Nie wiem... obejmuję dziewczyny, może to taki naturalny odruch schylić się i do nich przybliżyć:rotfl:

Tak - myślę, że jestem z nich najwyższa... i nie:no: nie mam z tego powodu kompleksów;):lol2: (jakby kto pytał:lol2:) - tak mi się stanęło;)

Choć na drugim zdjęciu z lidzią się śmiałyśmy, że my - najwyższa i najniższa - kucamy, żeby dysproporcji na zdjęciu nie wprowadzać:rotfl:

A przedziałek? Hmmm, no jakoś tak mi się wydaje (fryzjerzy, którzy zawsze próbują mi go zrobić na prawą stronę - tylko to potwierdzają:lol2:), że niewiele osób nosi go na lewej (Hitler ponoć nosił:rotfl:) Nie znam naukowych danych;) Ale z moich obserwacji wynika - że tak jest:yes:

Znam naprawdę garstkę ludzi z przedziałkiem po lewej stronie (nawet w rodzinie:lol2: Moja mama ma po prawej, a moja Hania urodziła sie z przedziłkiem na prawą stronę i choćbym chciała nie mogę jej go zmienić:lol2:)

Ja też czasem noszę blizej środka... ale jednak na ogół po lewej stronie i tak naturalnie włosy mi się układają...

Edytowane przez MagdaZZZ