senmon 14.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja też tak mam przedziałek . Dziewuszki życzę Wam dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 senmon - a ty co tak wcześniej się zmywasz? A ja z nowego lapka nadaję Jeszcze nic nie mam przeniesione... narazie tak sobie go uruchomiłam, żeby się nacieszyć SUper jest:wiggle: Tylko wszystko jakoś tak inaczej:roll: Jak wciskam ctrl+B to wcale mi tekstu nie bolduje, tylko wyskakuje jakieś okno Organizowanie ulubionych narendil - jakbyś mi się tu przydała:bash: (ps dlatego już nie dzwoniłam w sprawie tego słownika... zaraz będzie trzeba i tak zacząć całą procedurę od nowa;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Czemu specjalnie sie nie prostuję? Co masz na myśli? Kochana, ja nie w sensie kompleksów tylko myślałam, że chcesz mieć...głowę w jednej linii z resztą . Wyglądacie wszystkie świetnie . Zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 14.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 senmon - a ty co tak wcześniej się zmywasz? A ja z nowego lapka nadaję Jeszcze nic nie mam przeniesione... narazie tak sobie go uruchomiłam, żeby się nacieszyć SUper jest:wiggle: Tylko wszystko jakoś tak inaczej:roll: Jak wciskam ctrl+B to wcale mi tekstu nie bolduje, tylko wyskakuje jakieś okno Organizowanie ulubionych narendil - jakbyś mi się tu przydała:bash: (ps dlatego już nie dzwoniłam w sprawie tego słownika... zaraz będzie trzeba i tak zacząć całą procedurę od nowa;)) To gratuluję nowego cacka . Kochana ja wcześnie ?. Hmm Madziu ja chodzę spać ok 22 więc dzisiaj pobiłam rekord . Muaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dziewczyny, a Wy to w ogóle pełnoletnie jesteście?? Super się Was czyta PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Gratulki z powodu nowego lapka- prezent gwiazdkowy? Tylko nie zniszcz za szybko:mad: Madzia, jak tam paterki- znalazłaś cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kochana, ja nie w sensie kompleksów tylko myślałam, że chcesz mieć...głowę w jednej linii z resztą . Wyglądacie wszystkie świetnie . Zdania nie zmienię A spróbowałabyś zmienić:Lol2: Nie no, wiem, że ty nie w sensie kompleksów:P Tylko nie wiedziałam, co miałaś na myśli z tym "specjalnym" pochylaniem się Ale widać, podświadomie - tak chciałam zrobić Dziewczyny, a Wy to w ogóle pełnoletnie jesteście?? Super się Was czyta PZDR Wiesz jak sobie przyjaciół zjednać Ja już cię uwielbiam:lol2: Gratulki z powodu nowego lapka- prezent gwiazdkowy? Tylko nie zniszcz za szybko:mad: Madzia, jak tam paterki- znalazłaś cuś? Nigdzie nic nie znalazłam:( Ale do vox'a wkońcu nie dotarłam;) Idę oglądać Twoją poduchę senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nigdzie nic nie znalazłam:( Ale do vox'a wkońcu nie dotarłam;) Szkoda... Myślałam, ze jakąś sesyjkę nam tu puścisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.12.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A mnie to wszystko ominęło. O ja nieszczęsna Pozazdrościłam i dziś o 22 byłam u Moni i K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A mnie to wszystko ominęło. O ja nieszczęsna Pozazdrościłam i dziś o 22 byłam u Moni i K coś ty? Widzisz, to kara za to, że po przeprowadzce foum zaniedbujesz;) - jakbyś zaglądała, to byś takiego zlotu czarownic nie przegapiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wbijam na następne zatrzeć zaniedbane wrażenie u Magdy Poza tym chcę mieć zdjęcia z top modelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wbijam na następne zatrzeć zaniedbane wrażenie u Magdy Poza tym chcę mieć zdjęcia z top modelkami no co ty dajesz z tym zaniedbaniem?:lol2: Ale na spotkanie musisz przybyć koniecznie:yes: Mnie to dziwi, ze Venuska tak cicho siedzi:o z warszafki a na spotkania się nie pisze:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To poinformujcie baby następnym razem i będzie rudzielec do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eee...bo ja chętnie tylko ostatnio biegam na interview w sprawie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ryli? a gdzie? Czego szukasz? Ja też powinnam zacząć, a jakoś nie mogę się zmotywować Ja od pewnego czasu do niczego nie mogę się zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) ejjj, fajny ten mój nowy lapek:wiggle: Ciekawe ile pożyje:lol2: Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Magda super że z nowym lapkiem się docieracie Odnośnie pracy...doświadczenia mam 3 lata na stanowiskach asystenckich i sekretarskich, teraz szukam czegoś bardziej ambitnego Trzymajcie kciuki dziś miałam 3 etap rekrutacji w dużej firmie P.S. Z tego mojego leniuchowania całkowicie przestawiłam sobie spanie, wstaję 12-13 i kładę się po 2 w nocy a dziś wstałam rano i wieczorem wpadłam tylko na chwilę pod kołderkę i oczywiście usnęłam a teraz spać nie mogę. No nic jutro kolejny dzień leżenia i pachnienia P.S.2. w Tikej były piękne pokrycia na kołdrę ahhhh ale 250 zł sztuka a dziecięcych wieszaczków nie widziałam. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 01:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No to trzymam kciuki za twoją pracę A co masz na myśli pisząc "pokrycia na kołdrę"? Idę spać... coś mnie rozkłada:( Mam zatkany nos już 3 dzień... ale dziś mnie bardziej wzięło:( Nawet nie miałam siły iść się wykąpać - choć wodę do wanny nalałam;) Jutro będę straszyć smalczykiem na głowie:rotfl: I lampek nie zawiesiłam:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 smalczyk na głowie nie słyszałam tego od 4 lat czyli od matury Dzięki za te kciuki, przydadzą się, konkurencja niestety ostra i duża Pokrycia czytaj poszewka na kołdrę bez poszewek na poduszki:mad: Zrób sobie mleka z masłem i miodem wyparz nogi ah te babcine metody. P.S. Ja preferuję bez masła, bo masła nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Rany, naprawdę mnie skręci Wyglądacie tak, że słów brak! Matki - haha ejjj, fajny ten mój nowy lapek:wiggle: Ciekawe ile pożyje:lol2: Jakieś szczegóły? Co w końcu kupiłaś? Idę spać... coś mnie rozkłada:( Mam zatkany nos już 3 dzień... ale dziś mnie bardziej wzięło:( Kuruj się Edytowane 15 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts