Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

senmon - a ty co tak wcześniej się zmywasz?:o

A ja z nowego lapka nadaję:wiggle: Jeszcze nic nie mam przeniesione... narazie tak sobie go uruchomiłam, żeby się nacieszyć;) SUper jest:wiggle: Tylko wszystko jakoś tak inaczej:roll: Jak wciskam ctrl+B to wcale mi tekstu nie bolduje, tylko wyskakuje jakieś okno Organizowanie ulubionych:bash:

narendil - jakbyś mi się tu przydała:bash: (ps dlatego już nie dzwoniłam w sprawie tego słownika... zaraz będzie trzeba i tak zacząć całą procedurę od nowa;))

senmon - a ty co tak wcześniej się zmywasz?:o

A ja z nowego lapka nadaję:wiggle: Jeszcze nic nie mam przeniesione... narazie tak sobie go uruchomiłam, żeby się nacieszyć;) SUper jest:wiggle: Tylko wszystko jakoś tak inaczej:roll: Jak wciskam ctrl+B to wcale mi tekstu nie bolduje, tylko wyskakuje jakieś okno Organizowanie ulubionych:bash:

narendil - jakbyś mi się tu przydała:bash: (ps dlatego już nie dzwoniłam w sprawie tego słownika... zaraz będzie trzeba i tak zacząć całą procedurę od nowa;))

To gratuluję nowego cacka :) . Kochana ja wcześnie ?. Hmm Madziu ja chodzę spać ok 22 więc dzisiaj pobiłam rekord :). Muaaaa

Kochana, ja nie w sensie kompleksów tylko myślałam, że chcesz mieć...głowę w jednej linii z resztą :rotfl:. Wyglądacie wszystkie świetnie :D. Zdania nie zmienię :p

A spróbowałabyś zmienić:p:Lol2: Nie no, wiem, że ty nie w sensie kompleksów:P Tylko nie wiedziałam, co miałaś na myśli z tym "specjalnym" pochylaniem się:lol2: Ale widać, podświadomie - tak chciałam zrobić:lol2:

Dziewczyny, a Wy to w ogóle pełnoletnie jesteście?? ;) :D

Super się Was czyta :D

PZDR

Wiesz jak sobie przyjaciół zjednać;) Ja już cię uwielbiam:lol2:

Gratulki z powodu nowego lapka- prezent gwiazdkowy?:wiggle: Tylko nie zniszcz za szybko:mad::lol2:

Madzia, jak tam paterki- znalazłaś cuś?

Nigdzie nic nie znalazłam:( Ale do vox'a wkońcu nie dotarłam;)

Idę oglądać Twoją poduchę:wiggle:

senmon:goodnight:

Wbijam na następne zatrzeć zaniedbane wrażenie u Magdy :D Poza tym chcę mieć zdjęcia z top modelkami ;)

no co ty dajesz z tym zaniedbaniem?:lol2::lol2:

Ale na spotkanie musisz przybyć koniecznie:yes:

Mnie to dziwi, ze Venuska tak cicho siedzi:o z warszafki a na spotkania się nie pisze:confused:

Magda super że z nowym lapkiem się docieracie :lol2:

Odnośnie pracy...doświadczenia mam 3 lata na stanowiskach asystenckich i sekretarskich, teraz szukam czegoś bardziej ambitnego ;) Trzymajcie kciuki dziś miałam 3 etap rekrutacji w dużej firmie :)

P.S. Z tego mojego leniuchowania całkowicie przestawiłam sobie spanie, wstaję 12-13 i kładę się po 2 w nocy :mad: a dziś wstałam rano i wieczorem wpadłam tylko na chwilę pod kołderkę i oczywiście usnęłam a teraz spać nie mogę. No nic jutro kolejny dzień leżenia i pachnienia :lol2:

P.S.2. w Tikej były piękne pokrycia na kołdrę ahhhh ale 250 zł sztuka :mad: a dziecięcych wieszaczków nie widziałam.

Edytowane przez Venus_m

No to trzymam kciuki za twoją pracę:yes:

A co masz na myśli pisząc "pokrycia na kołdrę"?

Idę spać... coś mnie rozkłada:( Mam zatkany nos już 3 dzień... ale dziś mnie bardziej wzięło:( Nawet nie miałam siły iść się wykąpać - choć wodę do wanny nalałam;) Jutro będę straszyć smalczykiem na głowie:rotfl:

I lampek nie zawiesiłam:-x

smalczyk na głowie :lol2: nie słyszałam tego od 4 lat :lol2: czyli od matury

Dzięki za te kciuki, przydadzą się, konkurencja niestety ostra i duża ;) Pokrycia czytaj poszewka na kołdrę bez poszewek na poduszki:mad:

Zrób sobie mleka z masłem i miodem :yes: wyparz nogi :lol2: ah te babcine metody.

P.S. Ja preferuję bez masła, bo masła nie jadam :D

Rany, naprawdę mnie skręci :)

Wyglądacie tak, że słów brak!

Matki - haha :)

ejjj, fajny ten mój nowy lapek:wiggle: Ciekawe ile pożyje:lol2:

Jakieś szczegóły? Co w końcu kupiłaś?

Idę spać... coś mnie rozkłada:( Mam zatkany nos już 3 dzień... ale dziś mnie bardziej wzięło:(

Kuruj się :hug:

Edytowane przez narendil