Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakieś szczegóły? Co w końcu kupiłaś?

Taki kupiłam: http://www.x-kom.pl/p/70963-notebook-laptop-12,5-samsung-350u2a-i5-2467m-4gb-320-7hp64.html

Dobry wybór?:roll:

Moim wyborem kierowały parametry nie zawarte na stronie:lol2: - tj. duży wyświetlacz (identyczny jak w 13'', dzięki bardzo cieńkiej ramce), długi czas trzymania baterii i wzbudzanie się w 3 sekundy:wiggle: Wiem, wiem, blondynka ze mnie:lol2:

A teraz ty mi powiedz jak reszta parametrów:rotfl:

done;)

Nie no kobitki piekne jestescie! kazda bez wyjatku! nono-ale musiało byc wesoło;-))))))) pozdrawiam!

DZIĘ - KU - JE -MY:lol: Ojjjj było wesoło;)

Edytowane przez MagdaZZZ

Magda, jest OK :)

Te parametry, o których piszesz, są ważne.

Po cichu powiem, że ja się jeszcze często stroną wizualną kieruję :rotfl:

No to ty jednak NORMALNY informatyk jesteś:hug: Już myślałam, ze mnei wybrechtasz jak dodam, że do tego jest płaski, lekki i śliczny:rotfl:

Anuśka... a czy z Twoją pomocą dałabym radę przenieść całego skonfigurowanego outlooka do nowego lapka??? Bo z przeniesieniem wszystkich plików nie miałabym problemu, ale zawsze na tej poczcie ugrzęznę:roll:

Przeważnie oddaję nowego kompa informatykom mojego męża... zabierają go na dzień i mi wszystko robią... ostatnio to aż mnie zatkało, bo otworzyłam nowy komputer a tam przeniesiona historia w przeglądarce, notatki (sticksy), tapeta... no wszystko:o Normalnie jakbym stary komputer otworzyła:lol2:

Więc chyba im go oddam... ale z drugiej strony dzień bez netu, dzień bez was:roll:;)

Madzia witaj:)

Jako osoba uzależniona od Twojego wątku ,nie wypada się nie odezwać widząc takie grono forumowiczek - wyglądacie cudnie :)

Natomiast Ty - kobieta o tak pięknym wyglądzie ,pracę znajdziesz na "dzień dobry' :) A takie zniechęcenie do działania ma chyba większość kobiet wychowujących dzieci w domku.Tym bardziej teraz kiedy pogoda nas nie rozpieszcza.

Wracając do wnętrz - urządzasz się pięknie i gdybym tylko mogła, zrobiłabym podobnie;)

Należę również do osób ..uzależnionych o TKmaxx..... Mam na koniec pytanko do Ciebie;szukam jakiegoś fajnego,stylowego a zarazem prostego zegara ściennego .Może masz jakieś typy?

Pozdrawiam

Możemy spróbować :)

Z Outlookiem nie miałam dawno do czynienia.

A przez telefon różnie bywa.

Podejrzewam, że pewniej i szybciej będzie jak oddasz mężowi.

Tylko powiedz o słowniku :rotfl:

No właśnie też tak myślę;) Jutro i tak cały dzień będę poza domem, to chyba im oddam:)

A o słowniku nie omieszkam wspomnieć:rotfl:

Będziesz mnie miała z głowy;)

Madzia witaj:)

Jako osoba uzależniona od Twojego wątku ,nie wypada się nie odezwać widząc takie grono forumowiczek - wyglądacie cudnie :)

Natomiast Ty - kobieta o tak pięknym wyglądzie ,pracę znajdziesz na "dzień dobry' :) A takie zniechęcenie do działania ma chyba większość kobiet wychowujących dzieci w domku.Tym bardziej teraz kiedy pogoda nas nie rozpieszcza.

Wracając do wnętrz - urządzasz się pięknie i gdybym tylko mogła, zrobiłabym podobnie;)

Należę również do osób ..uzależnionych o TKmaxx..... Mam na koniec pytanko do Ciebie;szukam jakiegoś fajnego,stylowego a zarazem prostego zegara ściennego .Może masz jakieś typy?

Pozdrawiam

Moja Droga, tak si,ę witasz oficjalnie... a czy mi się wydaje, czy ty już nieraz do mnie zaglądałaś i się odzywałaś:???: Ja jestem pewna że tak... chyba, że się znamy z innych wątków:) W każdym razie dziękuję za cipłe słowa pod moim adresem:)

A zegary... hmmmm... a co to znaczy prosty? Bo wiesz, dla każdego to co innego;)

dzień dobry

witam się i lecę

Co za pościel kupiłaś? Gładka? we wzorek? Fajna?

nowego sprzętu nie komentuję. Wiesz co mi się podoba ;)

Wiedziałam, że coś takiego powiesz;) No jakoś mam wrażenie, że zrezygnować z pc to jak zrezygnować z dotychczasowgo życia:rotfl: Pewnie to samo byś czuła, jakby ktoś kazał zrezygnować ci z maca;) Jeszcze nie jestem na to gotowa:lol2:

A ty jakiej pościeli szukasz??? Też białej? Czy ciemnej jakiejś? Jest sporo tych pościeli w tikeju... i nie wracaj mi tu bez zdjęć łózka:mad:;)

A wiesz, że miałam być w twojej okolicy:) Miałam do odebrania na Puławskiej prezent dla brata i bratowej, ale już w drugim sklepie mają uszkodzony - własnie zadzwonili:mad:

Także poproszę o fotkę - koniecznie! Po takiej zapowiedzi?:)

No własnie też tak pomyslałam, że może ciemną do tej sypialni będziesz chciała... biała może się wybijać... ale z drugiej strony -co z tego?!:) Ja też uwielbiam jasną, gładką pościel:yes: - takiej w tikeju teraz sporo:yes:

Ja kupiłam białą z takim delikatnym szarym wzorkiem w okół kołdry i z boku poduszki...

O, ale fajne dziewczyny! Wszystkie wyglądacie super sympatycznie :lol:

A z tym przedziałkiem Hitlera - on akurat miał go po prawej stronie, a CZESAŁ się na lewą stronę, czyli dokładnie tak jak Ty, Madziu :). Ja mam przedziałek "ruchomy", tj. z innej strony po każdej wizycie u fryzjera, bo jak za długo mam na jednej stronie, to mi się ta strona "ulizuje" za bardzo ;) i po jakimś czasie muszę przełożyć.

Niedawno u yokasty wrzucałam link do aukcji pani, która szyje bardzo ładną pościel: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4617527

Kupowałam w zeszłym roku taką najmniej falbankową, bardzo klasyczną i jestem zachwycona jakością materiału (dobry, gęsty batyst) i wykończenia. Teraz szukam (również białej), ale z mięsistej, bawełnianej satyny, może być z żakardowym wzorem. Ale niestety, wszędzie chińskie, żarówiaste wzory. Ostatnio nawet znalazłam coś w miarę, w miarę, co ponoć miało być bladziutkim ecrue. Okazało się oczywiście mega-jajeczne. A jajka to ja lubię tylko w wydaniu na miękko ;)

O, ale fajne dziewczyny! Wszystkie wyglądacie super sympatycznie :lol:

A z tym przedziałkiem Hitlera - on akurat miał go po prawej stronie, a CZESAŁ się na lewą stronę, czyli dokładnie tak jak Ty, Madziu :). Ja mam przedziałek "ruchomy", tj. z innej strony po każdej wizycie u fryzjera, bo jak za długo mam na jednej stronie, to mi się ta strona "ulizuje" za bardzo ;) i po jakimś czasie muszę przełożyć.

No o to mi z Hitlerem chodziło:yes: że na lewą stronę (widocznie niezbyt precyzjnie się wyraziłam... napisałam po lewej mając na myśli na lewą stronę;)) - w każdym razie miał tak jak ja - nie wiem czy to powód do dumy:lol:

W sprawi pościeli powtórzę poraz 10 od wczoraj - jak rzecznik tkmaxx:lol: - zajrzyj tam:yes: Może coś dla siebie znajdziesz... mają świetne gatunkowo pościele:yes:

Dawno dawno temu, kiedy byłam małą dziewczynką, bardzo pilnowałam, żeby nie mieć przedziałka "na hitlera", bo dzieciaki bywają wredne i kreatywne w wymyślaniu ksywek ;) Teraz jestem dużą dziewczynką i żaden dzieciak mi nie podskoczy, zatem po świętach zafunduję sobie taki "niepoprawny politycznie" przedziałek :))

Dawno dawno temu, kiedy byłam małą dziewczynką, bardzo pilnowałam, żeby nie mieć przedziałka "na hitlera", bo dzieciaki bywają wredne i kreatywne w wymyślaniu ksywek ;) Teraz jestem dużą dziewczynką i żaden dzieciak mi nie podskoczy, zatem po świętach zafunduję sobie taki "niepoprawny politycznie" przedziałek :))

widzisz... może to jest odpowiedź na to, dlaczego tak mało osób nosi przedziałek na lewą stronę:rotfl: Teraz muszę jeszcze zbadać, czy w starszych pokoleniach jest to jeszcze rzadsze - wtedy będę miała ewidentne potwierdzenie tej tezy:lol2:

MAMUŃ, jak tu jesteś, weszłaś- to nie czytaj dalej:no::lol2: Wracaj do góry i przeskocz stronę plizzzz (jeśli chcesz mieć niespodziankę pod choinką;))

Edytowane przez MagdaZZZ