joliska 15.12.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda,zerknij do wątku aukcyjnego Franusia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190265-Tu-licytowali%C5%9Bmy&p=5063237&viewfull=1#post5063237 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie no kobitki piekne jestescie! kazda bez wyjatku! nono-ale musiało byc wesoło;-))))))) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Jakieś szczegóły? Co w końcu kupiłaś? Taki kupiłam: http://www.x-kom.pl/p/70963-notebook-laptop-12,5-samsung-350u2a-i5-2467m-4gb-320-7hp64.html Dobry wybór? Moim wyborem kierowały parametry nie zawarte na stronie:lol2: - tj. duży wyświetlacz (identyczny jak w 13'', dzięki bardzo cieńkiej ramce), długi czas trzymania baterii i wzbudzanie się w 3 sekundy:wiggle: Wiem, wiem, blondynka ze mnie:lol2: A teraz ty mi powiedz jak reszta parametrów:rotfl: Magda, zerknij do wątku aukcyjnego Franusia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190265-Tu-licytowali%C5%9Bmy&p=5063237&viewfull=1#post5063237 done;) Nie no kobitki piekne jestescie! kazda bez wyjatku! nono-ale musiało byc wesoło;-))))))) pozdrawiam! DZIĘ - KU - JE -MY:lol: Ojjjj było wesoło;) Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, jest OK Te parametry, o których piszesz, są ważne. Po cichu powiem, że ja się jeszcze często stroną wizualną kieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, jest OK Te parametry, o których piszesz, są ważne. Po cichu powiem, że ja się jeszcze często stroną wizualną kieruję No to ty jednak NORMALNY informatyk jesteś Już myślałam, ze mnei wybrechtasz jak dodam, że do tego jest płaski, lekki i śliczny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie zapominaj, że jestem baba-informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Anuśka... a czy z Twoją pomocą dałabym radę przenieść całego skonfigurowanego outlooka do nowego lapka??? Bo z przeniesieniem wszystkich plików nie miałabym problemu, ale zawsze na tej poczcie ugrzęznę Przeważnie oddaję nowego kompa informatykom mojego męża... zabierają go na dzień i mi wszystko robią... ostatnio to aż mnie zatkało, bo otworzyłam nowy komputer a tam przeniesiona historia w przeglądarce, notatki (sticksy), tapeta... no wszystko:o Normalnie jakbym stary komputer otworzyła:lol2: Więc chyba im go oddam... ale z drugiej strony dzień bez netu, dzień bez was:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 15.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madzia witaj:) Jako osoba uzależniona od Twojego wątku ,nie wypada się nie odezwać widząc takie grono forumowiczek - wyglądacie cudnie Natomiast Ty - kobieta o tak pięknym wyglądzie ,pracę znajdziesz na "dzień dobry' A takie zniechęcenie do działania ma chyba większość kobiet wychowujących dzieci w domku.Tym bardziej teraz kiedy pogoda nas nie rozpieszcza. Wracając do wnętrz - urządzasz się pięknie i gdybym tylko mogła, zrobiłabym podobnie;) Należę również do osób ..uzależnionych o TKmaxx..... Mam na koniec pytanko do Ciebie;szukam jakiegoś fajnego,stylowego a zarazem prostego zegara ściennego .Może masz jakieś typy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Możemy spróbować Z Outlookiem nie miałam dawno do czynienia. A przez telefon różnie bywa. Podejrzewam, że pewniej i szybciej będzie jak oddasz mężowi. Tylko powiedz o słowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Możemy spróbować Z Outlookiem nie miałam dawno do czynienia. A przez telefon różnie bywa. Podejrzewam, że pewniej i szybciej będzie jak oddasz mężowi. Tylko powiedz o słowniku No właśnie też tak myślę Jutro i tak cały dzień będę poza domem, to chyba im oddam:) A o słowniku nie omieszkam wspomnieć Będziesz mnie miała z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ej tam. Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madzia witaj:) Jako osoba uzależniona od Twojego wątku ,nie wypada się nie odezwać widząc takie grono forumowiczek - wyglądacie cudnie Natomiast Ty - kobieta o tak pięknym wyglądzie ,pracę znajdziesz na "dzień dobry' A takie zniechęcenie do działania ma chyba większość kobiet wychowujących dzieci w domku.Tym bardziej teraz kiedy pogoda nas nie rozpieszcza. Wracając do wnętrz - urządzasz się pięknie i gdybym tylko mogła, zrobiłabym podobnie;) Należę również do osób ..uzależnionych o TKmaxx..... Mam na koniec pytanko do Ciebie;szukam jakiegoś fajnego,stylowego a zarazem prostego zegara ściennego .Może masz jakieś typy? Pozdrawiam Moja Droga, tak si,ę witasz oficjalnie... a czy mi się wydaje, czy ty już nieraz do mnie zaglądałaś i się odzywałaś Ja jestem pewna że tak... chyba, że się znamy z innych wątków:) W każdym razie dziękuję za cipłe słowa pod moim adresem:) A zegary... hmmmm... a co to znaczy prosty? Bo wiesz, dla każdego to co innego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dzień dobry witam się i lecę Co za pościel kupiłaś? Gładka? we wzorek? Fajna? nowego sprzętu nie komentuję. Wiesz co mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dzień dobry witam się i lecę Co za pościel kupiłaś? Gładka? we wzorek? Fajna? nowego sprzętu nie komentuję. Wiesz co mi się podoba Wiedziałam, że coś takiego powiesz;) No jakoś mam wrażenie, że zrezygnować z pc to jak zrezygnować z dotychczasowgo życia:rotfl: Pewnie to samo byś czuła, jakby ktoś kazał zrezygnować ci z maca;) Jeszcze nie jestem na to gotowa:lol2: A ty jakiej pościeli szukasz??? Też białej? Czy ciemnej jakiejś? Jest sporo tych pościeli w tikeju... i nie wracaj mi tu bez zdjęć łózka:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, czuję nosem że łóżko to Ci się spodoba A nie będziesz w okolicy? Pościel lubię jasną, w ciemnej jakoś mi się*gorzej śpi ale nie wiem czy będzie mi jasna pasowała do mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A wiesz, że miałam być w twojej okolicy:) Miałam do odebrania na Puławskiej prezent dla brata i bratowej, ale już w drugim sklepie mają uszkodzony - własnie zadzwonili:mad: Także poproszę o fotkę - koniecznie! Po takiej zapowiedzi? No własnie też tak pomyslałam, że może ciemną do tej sypialni będziesz chciała... biała może się wybijać... ale z drugiej strony -co z tego?! Ja też uwielbiam jasną, gładką pościel:yes: - takiej w tikeju teraz sporo:yes: Ja kupiłam białą z takim delikatnym szarym wzorkiem w okół kołdry i z boku poduszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O, ale fajne dziewczyny! Wszystkie wyglądacie super sympatycznie A z tym przedziałkiem Hitlera - on akurat miał go po prawej stronie, a CZESAŁ się na lewą stronę, czyli dokładnie tak jak Ty, Madziu . Ja mam przedziałek "ruchomy", tj. z innej strony po każdej wizycie u fryzjera, bo jak za długo mam na jednej stronie, to mi się ta strona "ulizuje" za bardzo i po jakimś czasie muszę przełożyć. Niedawno u yokasty wrzucałam link do aukcji pani, która szyje bardzo ładną pościel: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4617527 Kupowałam w zeszłym roku taką najmniej falbankową, bardzo klasyczną i jestem zachwycona jakością materiału (dobry, gęsty batyst) i wykończenia. Teraz szukam (również białej), ale z mięsistej, bawełnianej satyny, może być z żakardowym wzorem. Ale niestety, wszędzie chińskie, żarówiaste wzory. Ostatnio nawet znalazłam coś w miarę, w miarę, co ponoć miało być bladziutkim ecrue. Okazało się oczywiście mega-jajeczne. A jajka to ja lubię tylko w wydaniu na miękko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O, ale fajne dziewczyny! Wszystkie wyglądacie super sympatycznie A z tym przedziałkiem Hitlera - on akurat miał go po prawej stronie, a CZESAŁ się na lewą stronę, czyli dokładnie tak jak Ty, Madziu . Ja mam przedziałek "ruchomy", tj. z innej strony po każdej wizycie u fryzjera, bo jak za długo mam na jednej stronie, to mi się ta strona "ulizuje" za bardzo i po jakimś czasie muszę przełożyć. No o to mi z Hitlerem chodziło:yes: że na lewą stronę (widocznie niezbyt precyzjnie się wyraziłam... napisałam po lewej mając na myśli na lewą stronę) - w każdym razie miał tak jak ja - nie wiem czy to powód do dumy:lol: W sprawi pościeli powtórzę poraz 10 od wczoraj - jak rzecznik tkmaxx:lol: - zajrzyj tam:yes: Może coś dla siebie znajdziesz... mają świetne gatunkowo pościele:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dawno dawno temu, kiedy byłam małą dziewczynką, bardzo pilnowałam, żeby nie mieć przedziałka "na hitlera", bo dzieciaki bywają wredne i kreatywne w wymyślaniu ksywek Teraz jestem dużą dziewczynką i żaden dzieciak mi nie podskoczy, zatem po świętach zafunduję sobie taki "niepoprawny politycznie" przedziałek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Dawno dawno temu, kiedy byłam małą dziewczynką, bardzo pilnowałam, żeby nie mieć przedziałka "na hitlera", bo dzieciaki bywają wredne i kreatywne w wymyślaniu ksywek Teraz jestem dużą dziewczynką i żaden dzieciak mi nie podskoczy, zatem po świętach zafunduję sobie taki "niepoprawny politycznie" przedziałek ) widzisz... może to jest odpowiedź na to, dlaczego tak mało osób nosi przedziałek na lewą stronę Teraz muszę jeszcze zbadać, czy w starszych pokoleniach jest to jeszcze rzadsze - wtedy będę miała ewidentne potwierdzenie tej tezy:lol2: MAMUŃ, jak tu jesteś, weszłaś- to nie czytaj dalej:no: Wracaj do góry i przeskocz stronę plizzzz (jeśli chcesz mieć niespodziankę pod choinką) Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts