mme33 15.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madzia tak,tak już się odzywałam u Ciebie,ale że robię to rzadko to muszę jakoś kulturnie do wypowiedzi podejść.. Odnośnie zegara jeśli możesz , wklej swoje typy bo wszystko co wybierasz barrdzo mi się podoba . Podobają mi się z Almi Decor,niekoniecznie musi być wiszący , np taki 143-1047-thickbox.jpg (18,2 KB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 15.12.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madziu przenoszenie Outlooka to 'bułka z masłem'. W wyszukiwarce można znaleźć mnóstwo instrukcji, które prowadzą jak po sznurku. I na pewno byś sobie poradziła zwłaszcza w asyście Ani ..tylko po co skoro masz takie możliwości, no i wnioskując choćby po wypowiedzi Ani - jeśli nie ma się z tym do czynienia na co dzień to i tak wyleci z głowy. A jak bardzo jesteś do tego outlooka przyzwyczajona? piszę z myślą, żeby przekonać Cię do Tunderbird'a . Jest o niebo lepszy! jestem przekonana, że szybko doceniłabyś jego zalety Kurcze mi też większość włosów ląduje na lewej stronie i przekornie próbuję to zmienić ale nie idzie. Nie mam problemów z Hitlerem tylko jak większość kobiet mam po prostu gorszy prawy profil i rzecz jasna wolałabym, żeby włosy trochę go przysłoniły no ale w tym wypadku natury /zamiennie hitlera ;);)/ nie przeskoczę. Ostatnio próbowałam na środku ale jak mnie moja kumpela-fryzjerka zobaczyła, skwitowała "patrycja daj spokój tylko J.Lo pasuje przedziałek na środku' PS Madziu Pan Piotr czeka na bartyckiej na bardzo-bardzo ładną Magdę już wie, ze jak tylko kiwniesz palcem, ze się podoba to ma Ci pomóc XL'a zapakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dziewczyny cieszcie się, że możecie sobie wybierać na którą możecie mieć przedziałek, ja ze swoimi nie mam takiej możliwości, bo one w zależności od humoru układają się jak chcą i muszę to zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 15.12.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 w zależności od humoru układają się jak chcą jak chcą - czyli w piękne loki nie widze tu żadnych powodów do narzekań wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madzia tak,tak już się odzywałam u Ciebie,ale że robię to rzadko to muszę jakoś kulturnie do wypowiedzi podejść.. Odnośnie zegara jeśli możesz , wklej swoje typy bo wszystko co wybierasz barrdzo mi się podoba . Podobają mi się z Almi Decor,niekoniecznie musi być wiszący , np taki 143-1047-thickbox.jpg (18,2 KB) Kochana, ty mi z nieba spadłaś z tym zegarkiem... w AD są takie??? Ja znalazłam tam tylko taki: http://i3.fmix.pl/fmi821/dee76fd5000c659f4ee9e0be/zdjecie.jpg Ale mi się nie podoba, bo ma nieładny cyferblat - jak z czarnego kartonu;) A ten Twój śliczny:o I widzisz- tym sposobem to ty mi pomogłaś Szukam takiego stojacego dla mamy na prezent... już sie poddałam i miałam iść w kosmetyki;) Tylko czy teraz taki znajdę w AD? Póki co nigdzie nie widziałam:( Madziu przenoszenie Outlooka to 'bułka z masłem'. W wyszukiwarce można znaleźć mnóstwo instrukcji, które prowadzą jak po sznurku. I na pewno byś sobie poradziła zwłaszcza w asyście Ani ..tylko po co skoro masz takie możliwości, no i wnioskując choćby po wypowiedzi Ani - jeśli nie ma się z tym do czynienia na co dzień to i tak wyleci z głowy. A jak bardzo jesteś do tego outlooka przyzwyczajona? piszę z myślą, żeby przekonać Cię do Tunderbird'a . Jest o niebo lepszy! jestem przekonana, że szybko doceniłabyś jego zalety No wiesz co... nie wiem czy jestem taka przyzwyczajona:) Ale wiem, że firefox bardzo mi nie podpasował, więc obawiam sie, że z Tundrebirdem może być podobnie;) Kurcze mi też większość włosów ląduje na lewej stronie i przekornie próbuję to zmienić ale nie idzie. Nie mam problemów z Hitlerem tylko jak większość kobiet mam po prostu gorszy prawy profil i rzecz jasna wolałabym, żeby włosy trochę go przysłoniły no ale w tym wypadku natury /zamiennie hitlera ;);)/ nie przeskoczę. Ostatnio próbowałam na środku ale jak mnie moja kumpela-fryzjerka zobaczyła, skwitowała "patrycja daj spokój tylko J.Lo pasuje przedziałek na środku' świetnie to podsumowała:lol2: Mi też z przedziałkiem na środku niezbyt twarzowo;) A z przedziłakiem na prawą stronę - zwyczajnie brzydko:( I ja też mam brzydszy prawy profil:o To normalne? Naprawdę? PS Madziu Pan Piotr czeka na bartyckiej na bardzo-bardzo ładną Magdę już wie, ze jak tylko kiwniesz palcem, ze się podoba to ma Ci pomóc XL'a zapakować Poważnie? qrczę... muszę koniecznie sie tam wybrać... wczoraj byłam u siebie, ale dosłownie w biegu... w tej gorączce przedświatecznej nie mam w ogóle czasu na budowę A ponoć się tam dzieje;)... Postaram się tam wpaś jak najszybciej:yes: Tylko co robić skoro nie ma prawego ociekacza:cry: (to tak a propos tematu przedziałków:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja też polecam tunderbirda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 15.12.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No wiesz co... nie wiem czy jestem taka przyzwyczajona:) Ale wiem, że firefox bardzo mi nie podpasował, więc obawiam sie, że z Tundrebirdem może być podobnie;) ja właśnie też za firefoxem nie przepadam a tunderbirda cenię przede wszystkim za Szybkość wyszukiwania 'igły w stogu e-mail'owego siana'. Postaram się tam wpaś jak najszybciej:yes: Tylko co robić skoro nie ma prawego ociekacza:cry: (to tak a propos tematu przedziałków:lol2:) nie to, żebym 'uszczęśliwiała na siłę' wiesz, że nie musisz tam jechać . szczerze! pisząc to bardziej skupiłam się na przekazie 'bardzo-bardzo ładną Magdę' niż na samym XL'u :) myślę, że gdzieś jeszcze wynajdziesz ten 'swój' własnie z prawym ociekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 15.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madzia wysłałam wiadomość na priv....skrzyneczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja mam brzydszy lewy profil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 nie to, żebym 'uszczęśliwiała na siłę' wiesz, że nie musisz tam jechać . szczerze! pisząc to bardziej skupiłam się na przekazie 'bardzo-bardzo ładną Magdę' niż na samym XL'u :) myślę, że gdzieś jeszcze wynajdziesz ten 'swój' własnie z prawym ociekaczem Jak to "uszczęśliwiać na siłe"?!?!? Oszalałaś Przecież ten zlew to moje marzenie... od Ciebie dowiedziałam się, że nie ma prawych i od tej pory nie szukałam nawet nowego... liczę na cud - że np. V&B zrobi dla "bardzo, bardzo ładnej Madzi" taki na indywidualne zamówienie:rotfl: A na żywo bardzo chcę go zobaczyć... bardzo... dlatego mam nadzieję, że zdążę tam dotrzeć zanim ktoś inny go chapnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda - ustawienia można w całości przenieść samemu (włącznie z pocztą i innymi). Wystarczy mieć obydwa komputery widzące się w sieci i odpalić konfigurator migracji na obu. Ciężko coś popsuć, gdybyś chciała szczegóły to daj znać - napiszę na priva (zakładając że akurat będziesz miała niezapchaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a pro po żeby nie zapychać skrzynki odpisuję --> będę czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 napiszę na priva (zakładając że akurat będziesz miała niezapchaną skrzynkę No z tym może być najtrudniej:rotfl: Nie nadążam jej opróżniać Wiecie, że dziś już dostałąm 6 wiadomości na priva? No i napisałam 6 odpowiedzi... razem 12 kolejnych maili z 200... Dziwicie się, że mam z tym problem:rotfl: Salik, bradzo dziękuję za gotowość do pomocy:hug: Jak jutro nie uda mi się go oddać, to się zgłoszę w weekend jeśli pozwolisz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 15.12.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 to było z mrugnięciem prawie w cudzysłowiu /nie wiem czemu czesto wskakują mi apostrofy :)/ miało cytować te Twoje trzy obrusy w koszyku a zlewu jeśli nie weźmie "b-b. ł. M' to wezmę go co najwyżej ja jest już przecież zapłacony Piotr powiedział, że może leżeć ile mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wiecie, że dziś już dostałąm 6 wiadomości na priva? 6 od szesciu roznych osob??? niezle! No,ale taka jest "cena popularnosci" na tym forum! zakladam,ze to nie sa wiadomosci, typu : czesc,jak Ci minal dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 6 od szesciu roznych osob??? niezle! No,ale taka jest "cena popularnosci" na tym forum! zakladam,ze to nie sa wiadomosci, typu : czesc,jak Ci minal dzien? Nie, na szczęście nie:rotfl: No i 6 od 4 różnych osób:lol2: dialogi się toczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Yokasiu, dzieci przy mnie mi latek dododaj , a na wypadach bez nich zgrywam młódkę , ale dziękuję kochana, bardzo mi miło Ale jak to? To co mam się przefarbować? Dostałam od Ciebie dwa razy nie na moje włosy :lol2:Martacoś ty, nie tylko ten twój temperament bardzo mi pasował do co najmniej szatynki i jak bym cię miała poznac, to tylko po kozakach:rotfl: nie farbuj jest ok. dziewczyny cieszcie się, że możecie sobie wybierać na którą możecie mieć przedziałek, ja ze swoimi nie mam takiej możliwości, bo one w zależności od humoru układają się jak chcą i muszę to zaakceptować Nie, na szczęście nie:rotfl: No i 6 od 4 różnych osób:lol2: dialogi się toczą... ale znów naskrobałyście. posty przyrastają z prędkością światła rzeczniczko tk maxa u nas puchy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 rzeczniczko tk maxa u nas puchy są qrczę... to przez to, że Kraków zaniedbuję Kota nie ma - myszy harcują...:lol2: Przyjadę w koncu, to zaraz wezmą sie do roboty w tym krakowskim tikeju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 qrczę... to przez to, że Kraków zaniedbuję Kota nie ma - myszy harcują...:lol2: Przyjadę w koncu, to zaraz wezmą sie do roboty w tym krakowskim tikeju;)mam nadzieję bo dfośc ,że puchy , to kolejki:o od razu na widok kolejki rzucam wszystko i idę w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) :oops: No co wy tu wypisujecie??? I dlaczego tak mało:rotfl: Jessssu, dziewczyny, naprawdę się rumienię Ale ja mam wrażenie, że na forum to najładniejsze polki urzędują... jakbyście je wszystkie zobaczyły:o Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane... z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;) Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes: Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać w każdym razie, nie po to żeby doczekać sie więcej kompementów:rotfl:, ale dla naszej kochanej, poszkodowanej lasche wrzucam fotki jeszcze raz (wrzucę te od MarJelki bo jak widaać najlepsze jakościowo:)): yokasta, jesu, ty mi dopiero przypomniałaś, że każda jedna z nich jest dzieciata:o Naprawdę sie totalnie o tym zapomina gdy się z nimi przebywa:o - waryjatki:lol2: Już ja jeszcze mogę dodać? (Jak wszystko w zasadzie zostało powiedziane? ) Została nam jeszcze do omówienia Madzia Madzia jest czarujacą osobą-inteligentna,z poczuciem humoru,towarzyska,gościnna,skromna.A przy tym ma niesamowitą klasę i wielki urok osobisy . Madziu! Cieszę się,że mogłam Cię poznać.Co prawda czułam się przy Tobie jak uboga krewna-ale przemilczę to Masz osobowość,gust,styl i bardzo Cię polubiłam Jesteś prawdziwą Gwiazdą To powiedziałam ja-osoba nie rzucająca komplementami na prawo i lewo Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts