Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madzia tak,tak już się odzywałam u Ciebie,ale że robię to rzadko to muszę jakoś kulturnie do wypowiedzi podejść..;)

Odnośnie zegara jeśli możesz , wklej swoje typy bo wszystko co wybierasz barrdzo mi się podoba .

Podobają mi się z Almi Decor,niekoniecznie musi być wiszący , np taki

143-1047-thickbox.jpg (18,2 KB)

143-1047-thickbox.jpg

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu przenoszenie Outlooka to 'bułka z masłem'. W wyszukiwarce można znaleźć mnóstwo instrukcji, które prowadzą jak po sznurku. I na pewno byś sobie poradziła zwłaszcza w asyście Ani ..tylko po co skoro masz takie możliwości, no i wnioskując choćby po wypowiedzi Ani - jeśli nie ma się z tym do czynienia na co dzień to i tak wyleci z głowy.

A jak bardzo jesteś do tego outlooka przyzwyczajona? piszę z myślą, żeby przekonać Cię do Tunderbird'a :). Jest o niebo lepszy! jestem przekonana, że szybko doceniłabyś jego zalety :)

Kurcze mi też większość włosów ląduje na lewej stronie i przekornie próbuję to zmienić ale nie idzie. Nie mam problemów z Hitlerem ;) tylko jak większość kobiet mam po prostu gorszy prawy profil i rzecz jasna wolałabym, żeby włosy trochę go przysłoniły no ale w tym wypadku natury /zamiennie hitlera ;););)/ nie przeskoczę.

Ostatnio próbowałam na środku ale jak mnie moja kumpela-fryzjerka zobaczyła, skwitowała "patrycja daj spokój tylko J.Lo pasuje przedziałek na środku' :)

PS Madziu Pan Piotr czeka na bartyckiej na bardzo-bardzo ładną Magdę :) już wie, ze jak tylko kiwniesz palcem, ze się podoba to ma Ci pomóc XL'a zapakować :)

Madzia tak,tak już się odzywałam u Ciebie,ale że robię to rzadko to muszę jakoś kulturnie do wypowiedzi podejść..;)

Odnośnie zegara jeśli możesz , wklej swoje typy bo wszystko co wybierasz barrdzo mi się podoba .

Podobają mi się z Almi Decor,niekoniecznie musi być wiszący , np taki

143-1047-thickbox.jpg (18,2 KB)

Kochana, ty mi z nieba spadłaś z tym zegarkiem... w AD są takie??? Ja znalazłam tam tylko taki:

http://i3.fmix.pl/fmi821/dee76fd5000c659f4ee9e0be/zdjecie.jpg

Ale mi się nie podoba, bo ma nieładny cyferblat - jak z czarnego kartonu;)

A ten Twój śliczny:o I widzisz- tym sposobem to ty mi pomogłaś:lol2: Szukam takiego stojacego dla mamy na prezent... już sie poddałam i miałam iść w kosmetyki;) Tylko czy teraz taki znajdę w AD? Póki co nigdzie nie widziałam:(

Madziu przenoszenie Outlooka to 'bułka z masłem'. W wyszukiwarce można znaleźć mnóstwo instrukcji, które prowadzą jak po sznurku. I na pewno byś sobie poradziła zwłaszcza w asyście Ani ..tylko po co skoro masz takie możliwości, no i wnioskując choćby po wypowiedzi Ani - jeśli nie ma się z tym do czynienia na co dzień to i tak wyleci z głowy.

A jak bardzo jesteś do tego outlooka przyzwyczajona? piszę z myślą, żeby przekonać Cię do Tunderbird'a :). Jest o niebo lepszy! jestem przekonana, że szybko doceniłabyś jego zalety :)

No wiesz co... nie wiem czy jestem taka przyzwyczajona:) Ale wiem, że firefox bardzo mi nie podpasował, więc obawiam sie, że z Tundrebirdem może być podobnie;)

Kurcze mi też większość włosów ląduje na lewej stronie i przekornie próbuję to zmienić ale nie idzie. Nie mam problemów z Hitlerem ;) tylko jak większość kobiet mam po prostu gorszy prawy profil i rzecz jasna wolałabym, żeby włosy trochę go przysłoniły no ale w tym wypadku natury /zamiennie hitlera ;););)/ nie przeskoczę.

Ostatnio próbowałam na środku ale jak mnie moja kumpela-fryzjerka zobaczyła, skwitowała "patrycja daj spokój tylko J.Lo pasuje przedziałek na środku' :)

:rotfl:

świetnie to podsumowała:lol2: Mi też z przedziałkiem na środku niezbyt twarzowo;) A z przedziłakiem na prawą stronę - zwyczajnie brzydko:( I ja też mam brzydszy prawy profil:o To normalne? Naprawdę?:o

PS Madziu Pan Piotr czeka na bartyckiej na bardzo-bardzo ładną Magdę :) już wie, ze jak tylko kiwniesz palcem, ze się podoba to ma Ci pomóc XL'a zapakować :)

Poważnie?:lol2: qrczę... muszę koniecznie sie tam wybrać... wczoraj byłam u siebie, ale dosłownie w biegu... w tej gorączce przedświatecznej nie mam w ogóle czasu na budowę:roll: A ponoć się tam dzieje;)... Postaram się tam wpaś jak najszybciej:yes: Tylko co robić skoro nie ma prawego ociekacza:cry: (to tak a propos tematu przedziałków:lol2:)

No wiesz co... nie wiem czy jestem taka przyzwyczajona:) Ale wiem, że firefox bardzo mi nie podpasował, więc obawiam sie, że z Tundrebirdem może być podobnie;)

ja właśnie też za firefoxem nie przepadam a tunderbirda cenię przede wszystkim za Szybkość wyszukiwania 'igły w stogu e-mail'owego siana'.

Postaram się tam wpaś jak najszybciej:yes: Tylko co robić skoro nie ma prawego ociekacza:cry: (to tak a propos tematu przedziałków:lol2:)

nie to, żebym 'uszczęśliwiała na siłę' ;) wiesz, że nie musisz tam jechać :).

szczerze! pisząc to bardziej skupiłam się na przekazie 'bardzo-bardzo ładną Magdę' :) niż na samym XL'u :) :) :)

myślę, że gdzieś jeszcze wynajdziesz ten 'swój' własnie z prawym ociekaczem :)

nie to, żebym 'uszczęśliwiała na siłę' ;) wiesz, że nie musisz tam jechać :).

szczerze! pisząc to bardziej skupiłam się na przekazie 'bardzo-bardzo ładną Magdę' :) niż na samym XL'u :) :) :)

myślę, że gdzieś jeszcze wynajdziesz ten 'swój' własnie z prawym ociekaczem :)

Jak to "uszczęśliwiać na siłe"?!?!?:mad: Oszalałaś:hug: Przecież ten zlew to moje marzenie... od Ciebie dowiedziałam się, że nie ma prawych i od tej pory nie szukałam nawet nowego... liczę na cud - że np. V&B zrobi dla "bardzo, bardzo ładnej Madzi" taki na indywidualne zamówienie:rotfl:

A na żywo bardzo chcę go zobaczyć... bardzo... dlatego mam nadzieję, że zdążę tam dotrzeć zanim ktoś inny go chapnie;)

Magda - ustawienia można w całości przenieść samemu (włącznie z pocztą i innymi).

Wystarczy mieć obydwa komputery widzące się w sieci i odpalić konfigurator migracji na obu.

Ciężko coś popsuć, gdybyś chciała szczegóły to daj znać - napiszę na priva (zakładając że akurat będziesz miała niezapchaną skrzynkę ;-)

napiszę na priva (zakładając że akurat będziesz miała niezapchaną skrzynkę ;-)

No z tym może być najtrudniej:rotfl:

Nie nadążam jej opróżniać:lol2: Wiecie, że dziś już dostałąm 6 wiadomości na priva?:o No i napisałam 6 odpowiedzi... razem 12 kolejnych maili z 200... Dziwicie się, że mam z tym problem:rotfl:

Salik, bradzo dziękuję za gotowość do pomocy:hug: Jak jutro nie uda mi się go oddać, to się zgłoszę w weekend jeśli pozwolisz:lol:

to było z mrugnięciem :) prawie w cudzysłowiu /nie wiem czemu czesto wskakują mi apostrofy :)/ miało cytować te Twoje trzy obrusy w koszyku :)

a zlewu jeśli nie weźmie "b-b. ł. M' to wezmę go co najwyżej ja :) jest już przecież zapłacony :) Piotr powiedział, że może leżeć ile mi się podoba :)

Yokasiu, dzieci przy mnie mi latek dododaj , a na wypadach bez nich zgrywam młódkę ;), ale dziękuję kochana, bardzo mi miło :hug:

Ale jak to? To co mam się przefarbować? Dostałam od Ciebie dwa razy nie na moje włosy :p:lol2:

Martacoś ty,:hug: nie tylko ten twój temperament bardzo mi pasował do co najmniej szatynki i jak bym cię miała poznac, to tylko po kozakach:rotfl:

nie farbuj jest ok.

dziewczyny cieszcie się, że możecie sobie wybierać na którą możecie mieć przedziałek, ja ze swoimi nie mam takiej możliwości, bo one w zależności od humoru układają się jak chcą i muszę to zaakceptować
:lol2:

Nie, na szczęście nie:rotfl:

No i 6 od 4 różnych osób:lol2: dialogi się toczą...;)

ale znów naskrobałyście. posty przyrastają z prędkością światła

rzeczniczko tk maxa u nas puchy są

:oops::oops::oops:

No co wy tu wypisujecie???:jawdrop:

I dlaczego tak mało:rotfl:

Jessssu, dziewczyny, naprawdę się rumienię;) Ale ja mam wrażenie, że na forum to najładniejsze polki urzędują... jakbyście je wszystkie zobaczyły:o

Lady to typowa sex-bomb, sex-bomb... you're my sex-bomb...http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gif

Matruśka to po prostu tak równa babka:hug: Uwielbiam takie dziewczyny - śliczne, wesołe, wyluzowane...

z Monią to w ogóle mam wrażenie, że więcej nas łączy niż dzieli (mam nadzieję, że ona też to zauważa:P:lol2:) - rewelacyjna kobitka z charakterem;)

Pasie i Lidzia - osoby tak pełne ciepła, że to bije na kilometr:rolleyes:

Balbinkę to poznałam praktycznie w biegu;) - ale jakie ona ma cudowne, grzeczne i dobrze wychowane dzieci:o

A Zuz@nkę to mam nadzieję, lepiej poznać:p

w każdym razie, nie po to żeby doczekać sie więcej kompementów:rotfl:, ale dla naszej kochanej, poszkodowanej lasche wrzucam fotki jeszcze raz (wrzucę te od MarJelki bo jak widaać najlepsze jakościowo:)):

yokasta, jesu, ty mi dopiero przypomniałaś, że każda jedna z nich jest dzieciata:o Naprawdę sie totalnie o tym zapomina gdy się z nimi przebywa:o - waryjatki:lol2::lol2:

Już ja jeszcze mogę dodać? :) (Jak wszystko w zasadzie zostało powiedziane? ;))

Została nam jeszcze do omówienia Madzia :cool:

Madzia jest czarujacą osobą-inteligentna,z poczuciem humoru,towarzyska,gościnna,skromna.A przy tym ma niesamowitą klasę i wielki urok osobisy :).

Madziu!

Cieszę się,że mogłam Cię poznać:yes:.Co prawda czułam się przy Tobie jak uboga krewna-ale przemilczę to :D :lol:

Masz osobowość,gust,styl i bardzo Cię polubiłam :hug:

Jesteś prawdziwą Gwiazdą :yes:

To powiedziałam ja-osoba nie rzucająca komplementami na prawo i lewo :cool:

Edytowane przez lady in red