nihiru 15.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dobra, wracamy do tematów wnętrzarskich, zanim mnie zazdrość do reszty zeżre:) Madziu - czy decyzja o podłodze podjęta ostatecznie? Właśnie znalazłam w sieci dom Agnieszki Pudlik. ona w salonie ma podobne kwadraty do Ciebie i również grzejniki kanałowe. Co prawda zdjęcia trochę wypalone, ale może uda Ci się zobaczyć jak ona u siebie rozwiązała problem połączenia kwadratów z grzejnikami: http://www.domplusdom.pl/wnetrze/dom-wilanowie?look=6718#the_look Ten dom widziałam nie tak dawno w którejś gazecie wnętrzarskiej, ale wtedy nie zwróciłam uwagi na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 uboga krewna co to się porobiło Madzia no właśnie napraw krakowskiego tikeja!! właśnie co z tą podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Już ja jeszcze mogę dodać? (Jak wszystko w zasadzie zostało powiedziane? ) Została nam jeszcze do omówienia Madzia Madzia jest czarujacą osobą-inteligentna,z poczuciem humoru,towarzyska,gościnna,skromna.A przy tym ma niesamowitą klasę i wielki urok osobisy . Madziu! Cieszę się,że mogłam Cię poznać.Co prawda czułam się przy Tobie jak uboga krewna-ale przemilczę to Masz osobowość,gust,styl i bardzo Cię polubiłam Jesteś prawdziwą Gwiazdą To powiedziałam ja-osoba nie rzucająca komplementami na prawo i lewo hahaha ale sobie słodzimy wszystkie już trzeci dzień Uwielbiam Was:hug: Dziękuję lady:hug: ale za tą "ubogą kreną" to jeszcze oberwiesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) hahaha ale sobie słodzimy wszystkie już trzeci dzień Uwielbiam Was:hug: Dziękuję lady:hug: ale za tą "ubogą kreną" to jeszcze oberwiesz:mad: To dawaj na Lublin Wiesz,przecież,że nie miałam nic złego na myśli .Chodziło mi raczej o to,ze Ty taka prawdziwa gwiazda jesteś :)Masz styl i osobowość-a to rzadkie u dziewczyn w Twoim wieku .A przy tym jesteś skromna i naturalna.To niestety coraz rzadsze połączenie :)Gratuluję Ci osobowości Miałam na mysli raczej "ubogość" intelektualną Swoją drogą -z tylu komplementów-wyłowiłyscie tylko tę informację Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no lady nie bądż niedoceniona- o twoim biuście krązą już legendy na forum:p:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no lady nie bądż niedoceniona- o twoim biuście krązą już legendy na forum:p:hug: Monia! To może na jakąś charytatywną aukcję muratora odcisk zrobię A jak na razie z moich biustonoszy można czapki dla dzieci robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja właśnie też za firefoxem nie przepadam a tunderbirda cenię przede wszystkim za Szybkość wyszukiwania 'igły w stogu e-mail'owego siana'. A ja od dłuższego czasu korzystam z firefoxa i jest super, chociaż nie było tak od samego początku... Trzeba go poznać, ma wiele możliwości, spróbuj Madzia w efekcie końcowym będziesz zadowolona:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To dawaj na Lublin Wiesz,przecież,że nie miałam nic złego na myśli .Chodziło mi raczej o to,ze Ty taka prawdziwa gwiazda jesteś :)Masz styl i osobowość-a to rzadkie u dziewczyn w Twoim wieku .A przy tym jesteś skromna i naturalna.To niestety coraz rzadsze połączenie :)Gratuluję Ci osobowości Miałam na mysli raczej "ubogość" intelektualną Swoją drogą -z tylu komplementów-wyłowiłyscie tylko tę informację No bo to przecież jakaś brednia jest:mad: A reszta - sama czysta prawda - to co tu komentować A jak na razie z moich biustonoszy można czapki dla dzieci robić Leżę, kwiczę, nie mogę się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia! To może na jakąś charytatywną aukcję muratora odcisk zrobię A jak na razie z moich biustonoszy można czapki dla dzieci robić wariatka:no: na zdjęciach nic nie widac, co miałoby swiadczyć o ich nadzwyczajnej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wariatka:no: na zdjęciach nic nie widac, co miałoby swiadczyć o ich nadzwyczajnej wielkości Że się tak wyrażę - wyjęłaś mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wariatka:no: na zdjęciach nic nie widac, co miałoby swiadczyć o ich nadzwyczajnej wielkości Że się tak wyrażę - wyjęłaś mi to z ust cooooooooooooooooooooo? Nie widać tego na zdjęciach, że lady ma rozmiar ZZ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Niestety chyba musiałabyś wkleić... inne zdjęcia Czy to znaczy że Ty masz jeszcze większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 o tym samym pomyślałam Magdo ZZZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no tak tu ZZZ x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.12.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no tak tu ZZZ x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ale daleko posunięta dedukcja:lol2::lol2: - zaprzeczam, dementuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jezuuuu, co tu się dzieje?! Może lepiej, że mnie tam nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a wiecie co mnie urzekło - pomijając kwestie wyglądu;) że od razu na pierwszym spotkaniu można stwierdzić że Madzia jest taka sama wariatka na żywo jak tu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a wiecie co mnie urzekło - pomijając kwestie wyglądu;) że od razu na pierwszym spotkaniu można stwierdzić że Madzia jest taka sama wariatka na żywo jak tu:p ja waryjatka???http://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif no coś ty:cool: anula, żałuj, żałuj że cię nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 15.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Magda, ostatnio rzadko bywam ale teraz musiałam wejść bo.........po prawie dwóch latach weszłam na n-k....i tak polatałam po znajomych...i nagle u mojej koleżanki zobaczyłam na zdjęciu dziewczynę baaaardzo podobną do Ciebie ...czy znasz może... Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts