Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Dobra, wracamy do tematów wnętrzarskich, zanim mnie zazdrość do reszty zeżre:)

Madziu - czy decyzja o podłodze podjęta ostatecznie? Właśnie znalazłam w sieci dom Agnieszki Pudlik. ona w salonie ma podobne kwadraty do Ciebie i również grzejniki kanałowe. Co prawda zdjęcia trochę wypalone, ale może uda Ci się zobaczyć jak ona u siebie rozwiązała problem połączenia kwadratów z grzejnikami:

http://www.domplusdom.pl/wnetrze/dom-wilanowie?look=6718#the_look

Ten dom widziałam nie tak dawno w którejś gazecie wnętrzarskiej, ale wtedy nie zwróciłam uwagi na podłogę:)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już ja jeszcze mogę dodać? :) (Jak wszystko w zasadzie zostało powiedziane? ;))

Została nam jeszcze do omówienia Madzia :cool:

Madzia jest czarujacą osobą-inteligentna,z poczuciem humoru,towarzyska,gościnna,skromna.A przy tym ma niesamowitą klasę i wielki urok osobisy :).

Madziu!

Cieszę się,że mogłam Cię poznać:yes:.Co prawda czułam się przy Tobie jak uboga krewna-ale przemilczę to :D :lol:

Masz osobowość,gust,styl i bardzo Cię polubiłam :hug:

Jesteś prawdziwą Gwiazdą :yes:

To powiedziałam ja-osoba nie rzucająca komplementami na prawo i lewo :cool:

hahaha ale sobie słodzimy wszystkie już trzeci dzień:rotfl:

Uwielbiam Was:hug:

Dziękuję lady:hug::hug::hug: ale za tą "ubogą kreną" to jeszcze oberwiesz:mad:;)

hahaha ale sobie słodzimy wszystkie już trzeci dzień:rotfl:

Uwielbiam Was:hug:

Dziękuję lady:hug::hug::hug: ale za tą "ubogą kreną" to jeszcze oberwiesz:mad:;)

To dawaj na Lublin :D

Wiesz,przecież,że nie miałam nic złego na myśli :hug:.Chodziło mi raczej o to,ze Ty taka prawdziwa gwiazda jesteś :)Masz styl i osobowość-a to rzadkie u dziewczyn w Twoim wieku :no:.A przy tym jesteś skromna i naturalna.To niestety coraz rzadsze połączenie :yes: :)Gratuluję Ci osobowości :yes:

Miałam na mysli raczej "ubogość" intelektualną :lol2:

Swoją drogą ;)-z tylu komplementów-wyłowiłyscie tylko tę informację :mad: :lol2:

Edytowane przez lady in red

ja właśnie też za firefoxem nie przepadam a tunderbirda cenię przede wszystkim za Szybkość wyszukiwania 'igły w stogu e-mail'owego siana'.

A ja od dłuższego czasu korzystam z firefoxa i jest super, chociaż nie było tak od samego początku...:rolleyes:

Trzeba go poznać, ma wiele możliwości, spróbuj Madzia w efekcie końcowym będziesz zadowolona:wiggle:

To dawaj na Lublin :D

Wiesz,przecież,że nie miałam nic złego na myśli :hug:.Chodziło mi raczej o to,ze Ty taka prawdziwa gwiazda jesteś :)Masz styl i osobowość-a to rzadkie u dziewczyn w Twoim wieku :no:.A przy tym jesteś skromna i naturalna.To niestety coraz rzadsze połączenie :yes: :)Gratuluję Ci osobowości :yes:

Miałam na mysli raczej "ubogość" intelektualną :lol2:

Swoją drogą ;)-z tylu komplementów-wyłowiłyscie tylko tę informację :mad: :lol2:

No bo to przecież jakaś brednia jest:mad:

A reszta - sama czysta prawda - to co tu komentować:rotfl:

A jak na razie z moich biustonoszy można czapki dla dzieci robić :cool:

Leżę, kwiczę, nie mogę się ruszyć:rotfl:

a wiecie co mnie urzekło - pomijając kwestie wyglądu;) że od razu na pierwszym spotkaniu można stwierdzić że Madzia jest taka sama wariatka na żywo jak tu:p

ja waryjatka???http://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif no coś ty:cool:

anula, żałuj, żałuj że cię nie było;)

Magda, ostatnio rzadko bywam ale teraz musiałam wejść bo.........po prawie dwóch latach weszłam na n-k....i tak polatałam po znajomych...i nagle u mojej koleżanki zobaczyłam na zdjęciu dziewczynę baaaardzo podobną do Ciebie :jawdrop:...czy znasz może... Edytowane przez Leia