Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, ostatnio rzadko bywam ale teraz musiałam wejść bo.........po prawie dwóch latach weszłam na n-k....i tak polatałam po znajomych...i nagle u mojej koleżanki zobaczyłam na zdjęciu dziewczynę baaaardzo podobną do Ciebie :jawdrop:...czy znasz może Dorotę i Mariusza Ł. ze Szczecina???? Mają dwie córeczki O. i A., tzn. już pannice :)

No ba! Czy znam? To mój wujek i moja ciocia:rotfl:

Młodszy brat mojej mamy:lol2:- świat jest mały co;) Pozdrowić?:lol2: (tylko od kogo?;))

dokładnie, podpisuję się obiema rencami :D

e tam;)... no może trochę:rolleyes:

Na dowód tego wkleję zdjęcie mojej iluminacji którą popełniłam dziś wczesnym popołudniem - mąż jak wrócił do domu powiedział, że teraz u nas prawie jak u Griswoldów:rotfl:

http://i1.fmix.pl/fmi149/d8aac657000fce674eea48f3/zdjecie.jpg

No ba! Czy znam? To mój wujek i moja ciocia:rotfl:

Młodszy brat mojej mamy:lol2:- świat jest mały co;) Pozdrowić?:lol2: (tylko od kogo?;))

:rotfl:

no świat jest mały...dość często się o tym przekonuję :lol2:

oczywiście pozdrów serdecznie od...

no nie mogę :rotfl:

edit: oooo światełka...lubię jak na zewnątrz jest tak świątecznie ( byleby nie mix kolorów)

aaaa... i uwielbiam Griswoldów :lol2:

Edytowane przez Leia

:rotfl:

no świat jest mały...dość często się o tym przekonuję :lol2:

oczywiście pozdrów serdecznie od Ani i Jarka z "Betlejem" (kiedyś tam mieszkaliśmy- po drugiej stronie ulicy) ...D. i M. byli u nas na weselu :lol2:

no nie mogę :rotfl:

edit: oooo światełka...lubię jak na zewnątrz jest tak świątecznie ( byleby nie mix kolorów)

aaaa... i uwielbiam Griswoldów :lol2:

haha, no niesamowite:lol2::lol2::lol2:

Iluminacja robi wrażenie :)

Dziękować:lol: Na zdjęciu to więcej kabli niż światełek widać:lol2: Ale w realu jest mega błysk:o:lol2:

super światełka na balkonie :D

zmobilizowałaś mnie i muszę chyba też się za oświetlenie domu zabrać. Tylko chyba muszę najpierw sobie gniazdko na zewnątrz założyć

Magda, dopytywałaś się o moją grzywkę, więc wpadnij do moich komentów, bo zaraz usuwam zdjęcie

Edytowane przez joliska

Po pierwsze, nie naigrywać mi się z dużych biustów! ;) Są tu takie, co szukają literek "G" na metce. :lol2: :p

Po drugie, jak któraś ma kręcone włosy, które sprawiają problemy, to jestem mistrzynią w pielęgnacji kręciołków. Bezsilikonowej, taniej, idealnej. ;)

Po trzecie, najważniejsze, bo to w końcu forum cudownej Magdy! Ja też ją poznałam, wariatka, super zakręcona i niesamowicie pozytywna osoba. Aż chciałabym spotkać po raz kolejny! :)

No i czwarte - zazdroszczę światełek! :wiggle:

Magda, dopytywałaś się o moją grzywkę, więc wpadnij do moich komentów, bo zaraz usuwam zdjęcie

a ja już dawno byłam:P:lol2: I pisałam, że super:lol:

Po trzecie, najważniejsze, bo to w końcu forum cudownej Magdy! Ja też ją poznałam, wariatka, super zakręcona i niesamowicie pozytywna osoba. Aż chciałabym spotkać po raz kolejny! :)

phiiii... nie zauważyłam, żebyś się jakoś specjalnie do tego wyrywała:lol2: No to na co czekamy??? Kiedy kawka???:lol:

białą z takim delikatnym szarym wzorkiem w okół kołdry i z boku poduszki...

jak to brzmi!!! :o

Biała z szarym wzorkiem wokół.

Nie mam czasu jechać do Tikeja. Buuuuu :(

Ja to bym mogła mieć białą z szarym pasem dookoła. Albo z dwoma - jednym szerokim i drugim cienkim (jakby w ramce)

jak to brzmi!!! :o

Biała z szarym wzorkiem wokół.

Nie mam czasu jechać do Tikeja. Buuuuu :(

Ja to bym mogła mieć białą z szarym pasem dookoła. Albo z dwoma - jednym szerokim i drugim cienkim (jakby w ramce)

No taki efekt właśnie ten wzorek daje:yes: Z bliska to są takie kwadraty po skosie (romby) - a z daleka układają sie w taki własnie jakiś ciągły motyw...

No taki efekt właśnie ten wzorek daje:yes: Z bliska to są takie kwadraty po skosie (romby) - a z daleka układają sie w taki własnie jakiś ciągły motyw...

No, jeszcze bardziej mnie podjudzaj

Kurcze, za dużo się tu pisze. Nie mogę nadrobić. A miałam rozpakować Lili ciuszki :mad:

No dobra - niech się wstydzi ten kto widział:lol2:

fajne :D, ty, ale jak nie ty. Rzeczywiście w prostych ci bardziej do twarzy.

U mnie dokładnie na odwrót, bo proste bardzo mnie postarzają. Miałam kiedyś fotę, ale chyba została na poprzednim kompie

O matko Magda:jawdrop::lol2::jawdrop::lol2: Zupełnie inna dziewczyna... Taka mokra włoszka można powiedzieć:rotfl::rotfl:

To Tobie się na serio kręcą, ja mam w takim razie tylko podane:p

W prostych wyglądasz dużo lepiej- przynajmniej na fotkach:rolleyes:

No oczywiście, że w prostych wyglądam lepiej:lol2: Nie męczę ich przecież tak bez przyczyny:rotfl:

W kręconych wyglądam starzej, bardziej "pyzato" i... moim zdaniem jakoś tak... wulgarnie;)

Tak samo źle mi w grzywce... u mnie sprawdza się tylko klasyka - we wszystkim;)