lidszu 15.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a wiecie co mnie urzekło - pomijając kwestie wyglądu;) że od razu na pierwszym spotkaniu można stwierdzić że Madzia jest taka sama wariatka na żywo jak tu:p dokładnie, podpisuję się obiema rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, ostatnio rzadko bywam ale teraz musiałam wejść bo.........po prawie dwóch latach weszłam na n-k....i tak polatałam po znajomych...i nagle u mojej koleżanki zobaczyłam na zdjęciu dziewczynę baaaardzo podobną do Ciebie ...czy znasz może Dorotę i Mariusza Ł. ze Szczecina???? Mają dwie córeczki O. i A., tzn. już pannice No ba! Czy znam? To mój wujek i moja ciocia:rotfl: Młodszy brat mojej mamy:lol2:- świat jest mały co;) Pozdrowić? (tylko od kogo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 teraz to na pewno nie zasnę ale ...WIDZIAŁAM :) dzięki Madziu ...w ogóle nie złe z Was aparatki (i przez grzeczność o rozmiarze hm...uhm...pierwsi nie wspomnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dokładnie, podpisuję się obiema rencami e tam;)... no może trochę Na dowód tego wkleję zdjęcie mojej iluminacji którą popełniłam dziś wczesnym popołudniem - mąż jak wrócił do domu powiedział, że teraz u nas prawie jak u Griswoldów:rotfl: http://i1.fmix.pl/fmi149/d8aac657000fce674eea48f3/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 15.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) No ba! Czy znam? To mój wujek i moja ciocia:rotfl: Młodszy brat mojej mamy:lol2:- świat jest mały co;) Pozdrowić? (tylko od kogo?) no świat jest mały...dość często się o tym przekonuję oczywiście pozdrów serdecznie od... no nie mogę edit: oooo światełka...lubię jak na zewnątrz jest tak świątecznie ( byleby nie mix kolorów) aaaa... i uwielbiam Griswoldów Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Iluminacja robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no świat jest mały...dość często się o tym przekonuję oczywiście pozdrów serdecznie od Ani i Jarka z "Betlejem" (kiedyś tam mieszkaliśmy- po drugiej stronie ulicy) ...D. i M. byli u nas na weselu no nie mogę edit: oooo światełka...lubię jak na zewnątrz jest tak świątecznie ( byleby nie mix kolorów) aaaa... i uwielbiam Griswoldów haha, no niesamowite:lol2::lol2: Iluminacja robi wrażenie Dziękować Na zdjęciu to więcej kabli niż światełek widać Ale w realu jest mega błysk:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) super światełka na balkonie zmobilizowałaś mnie i muszę chyba też się za oświetlenie domu zabrać. Tylko chyba muszę najpierw sobie gniazdko na zewnątrz założyć Magda, dopytywałaś się o moją grzywkę, więc wpadnij do moich komentów, bo zaraz usuwam zdjęcie Edytowane 16 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Po pierwsze, nie naigrywać mi się z dużych biustów! Są tu takie, co szukają literek "G" na metce. Po drugie, jak któraś ma kręcone włosy, które sprawiają problemy, to jestem mistrzynią w pielęgnacji kręciołków. Bezsilikonowej, taniej, idealnej. Po trzecie, najważniejsze, bo to w końcu forum cudownej Magdy! Ja też ją poznałam, wariatka, super zakręcona i niesamowicie pozytywna osoba. Aż chciałabym spotkać po raz kolejny! No i czwarte - zazdroszczę światełek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, dopytywałaś się o moją grzywkę, więc wpadnij do moich komentów, bo zaraz usuwam zdjęcie a ja już dawno byłam:P:lol2: I pisałam, że super:lol: Po trzecie, najważniejsze, bo to w końcu forum cudownej Magdy! Ja też ją poznałam, wariatka, super zakręcona i niesamowicie pozytywna osoba. Aż chciałabym spotkać po raz kolejny! phiiii... nie zauważyłam, żebyś się jakoś specjalnie do tego wyrywała:lol2: No to na co czekamy??? Kiedy kawka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Światełka super:wiggle: Ale numer z tą ciocią i wujkiem:lol2: Madzia, wpadnij do mnie wkleiłam jedną suszarkę dla Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 białą z takim delikatnym szarym wzorkiem w okół kołdry i z boku poduszki... jak to brzmi!!! Biała z szarym wzorkiem wokół. Nie mam czasu jechać do Tikeja. Buuuuu Ja to bym mogła mieć białą z szarym pasem dookoła. Albo z dwoma - jednym szerokim i drugim cienkim (jakby w ramce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jak to brzmi!!! Biała z szarym wzorkiem wokół. Nie mam czasu jechać do Tikeja. Buuuuu Ja to bym mogła mieć białą z szarym pasem dookoła. Albo z dwoma - jednym szerokim i drugim cienkim (jakby w ramce) No taki efekt właśnie ten wzorek daje:yes: Z bliska to są takie kwadraty po skosie (romby) - a z daleka układają sie w taki własnie jakiś ciągły motyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Magda, dawaj zdjęcie, które u mnie obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No taki efekt właśnie ten wzorek daje:yes: Z bliska to są takie kwadraty po skosie (romby) - a z daleka układają sie w taki własnie jakiś ciągły motyw... No, jeszcze bardziej mnie podjudzaj Kurcze, za dużo się tu pisze. Nie mogę nadrobić. A miałam rozpakować Lili ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) buhaha, nie mogę No dobra, raz kozie... wrzucam na 10 minut - idę suszyć głowę - jak wrócę fota znika:lol2: Macie - na pożarcie:lol2: ...................................................... Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 fajne , ty, ale jak nie ty. Rzeczywiście w prostych ci bardziej do twarzy. U mnie dokładnie na odwrót, bo proste bardzo mnie postarzają. Miałam kiedyś fotę, ale chyba została na poprzednim kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O matko Magda Zupełnie inna dziewczyna... Taka mokra włoszka można powiedzieć:rotfl: To Tobie się na serio kręcą, ja mam w takim razie tylko podane:p W prostych wyglądasz dużo lepiej- przynajmniej na fotkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie zdążyłam... Wrzuć jeszcze na chwilę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No dobra - niech się wstydzi ten kto widział fajne , ty, ale jak nie ty. Rzeczywiście w prostych ci bardziej do twarzy. U mnie dokładnie na odwrót, bo proste bardzo mnie postarzają. Miałam kiedyś fotę, ale chyba została na poprzednim kompie O matko Magda Zupełnie inna dziewczyna... Taka mokra włoszka można powiedzieć:rotfl: To Tobie się na serio kręcą, ja mam w takim razie tylko podane:p W prostych wyglądasz dużo lepiej- przynajmniej na fotkach:rolleyes: No oczywiście, że w prostych wyglądam lepiej:lol2: Nie męczę ich przecież tak bez przyczyny:rotfl: W kręconych wyglądam starzej, bardziej "pyzato" i... moim zdaniem jakoś tak... wulgarnie;) Tak samo źle mi w grzywce... u mnie sprawdza się tylko klasyka - we wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts