agawi74 15.12.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tak samo źle mi w grzywce... u mnie sprawdza się tylko klasyka - we wszystkim;) U mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eee, to kręcone włosy są "nieklasyczne"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Eee, to kręcone włosy są "nieklasyczne"? moje są jak najbardziej klasyczne dobranoc dziewczyny i nie pisać mi dużo, żebym nie musiała dużo nadrabiać rano, kiedy niektórzy jeszcze będą spać jutro znowu czeka mnie pobudka o 7 rano, buuuuu , trzeba koty porozwozić do szkoły i przedszkola już nawet nie pamiętam tych chwil, kiedy ze starszą córcią mogłam spać do 11:30, póki jeszcze nie chodziła do przedszkola Edytowane 16 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 15.12.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A ja się witam:) jak widać, ilość moich postów jest porażająca Jestem na bieżąco, ale nie miałam śmiałości się odzywać...zostałam wywołana do tablicy teraz, jako posiadaczka kręconych włosów. Nie mam jeszcze wnętrz, którymi mogę się chwalić, to przynajmniej oddam swój głos na loki Pozdrawiam wszystkie Panie! (Maszenko, zdradź swój patent na niesforne kręciołki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Już piszę u siebie, coby Magdzie nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 oj tam od razu nieklasyczne:lol2: tego nie powiedziałam;) No nieważne... Mam proste i już w takich mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.12.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie widziałam Cię w kręconych, NIESTETY, ale w prostych wyglądasz oszołamiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No - to nic nie przegapiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aj tam, aj tam -ładnemu we wszystkim ładnie:lol2:Zobaczysz Magda jak jutro, tzn. dzisiaj dziewczyny będą Cie molestować o to zdjęcie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Madzia ja wczoraj zdjęcie widziałam ale juz siły nie miałam na pisanie...:sleep:Bez 2 zdan w prostych Ci lepiej;) ja też mam klasyczną fryzurę - długie proste włosy z przedziałkiem na prawą stronę i...zawsze marzyłam o lokach:bye: Pisz szybciutko jak budowlanie wygląda u Was? Elewacja skończona i okno wstawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Znowu były jakieś zdjęcia i znowu... przespałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 no właśnie fajne tematy tylko niezwiązane z budową P.S. Madzia wrzuć jeszcze raz zdjęcie, tylko wcześniej upewnij się czy jestem, bo inaczej będę Cię molestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 i ja też przespałam , a raczej przeleżałam oglądając Borgiów. i nie widziałm cię w KRĘCONKACH a iluminacja' piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Madzia, pokaż się jeszcze raz! Prooooszęęęęę!!! classic, a te trójnogi w lampach to jakie? Bardziej TAKIE czy TAKIE? Chociaż po co ja pytam? Na pewno nie zaczekają zanim dojadę do stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Magda pokaż to zdjęcie- prześlij na priv . bo coś nie mogę uwierzyć ,że było co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam Panią wątku Może kiedyś tu byłam, może nie... nie wiem.... Powiem, że laski z Was wszystkich jak na Top Model... I do tego Matki Polki i budujące i znające się na budowaniu i wykańczaniu Kobiety Kwiat Polskich Kobiet Światełka n a balkonie super wyglądają... I zdrówka życzę, bo Cie coś brało... Więcej nie dałam rady , szkoda, że nie masz osobnego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Aaaa i ja tez nie załapałam się na zdjęcie... I nie bardzo mogę rozpoznać która jest która.... w czerwonych golfach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Aaaa i ja tez nie załapałam się na zdjęcie... I nie bardzo mogę rozpoznać która jest która.... w czerwonych golfach....Lady z L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia ale są dwie laski w czerwonych golfach/bluzkach....no i która jest która...Lady to z wisiorkiem ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia ale są dwie laski w czerwonych golfach/bluzkach.... no i która jest która... Lady to z wisiorkiem ...? tak to ona, a druga w czerwonym swetrze to MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts