Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia szperaczko -wyszukiwaczko:wiggle: szukam butów Viviene Westwood z bomką 38. jaki kolwiek kolor -oprócz czerwonego. POMOŻ

Monika z bombką może być ciężko bo to była kolekcja na lato 2010. Kolejne były z postrzępionym pomponem i ostatnio widziałam w Promenadzie w Luxury & Liberty. Może w BLIND na Mokotowskiej coś jeszcze znajdziesz. Możesz do nich napisać na ich profilu na Facebooku czy jeszcze mają.

http://answear.com/34559-melissa-szpilki-vivienne-westwood-anglomania.html

Edytowane przez toya_m

Magdo,

znalazłam klosz dla Ciebie - jest duży (średnica na oko 28-30 cm, wysokość samego klosza 22 cm + dekoracyjny czubeczek), piękny i tani... Fotkę mam w komórce, ale nie mogę przerzucić do laptopa, bo kabelka brak :(

Edytowane przez joliska

A ja mam za to suszarkę z uchwytem na wieszaki (dzięki TwoOfUs):wiggle::wiggle:

http://allegro.pl/gimi-duza-suszarka-3-poziomowa-modular-3-30-mb-i1977088566.html

Fotkę mam w komórce, ale nie mogę przerzucić do laptopa, bo kabelka brak :(

Jola, a nie możesz zdalnie przez Bluetooth?

O tym nie pomyślałam... Dzięki!!!

Już mam dzisiejsze znalezisko:

P161211_13.130001.JPG

Jezzzzu, Jolcia - cudo:rolleyes: Powiedz co mam zrobić, żeby to cudo mieć:rolleyes: I dobrze widzę? 50 zł?:jawdrop:

A ja mam za to suszarkę z uchwytem na wieszaki (dzięki TwoOfUs):wiggle::wiggle:

http://allegro.pl/gimi-duza-suszarka-3-poziomowa-modular-3-30-mb-i1977088566.html

Jola, a nie możesz zdalnie przez Bluetooth?

Dzięki kochanie ty moje:hug: Droga... ale chyba kupię;) Jak pomyślę ile miejsca zyskało by moje dziecie w pokoju:rolleyes:

Dziewczyny byłam wczoraj w TKMaxie, ale w Centrum...oto sprawozdanie:

3. jeśli ktoś szuka lamp na drewnianym lub "drenianopodobnym" trójnogu (niskie-raczej typ stołowy lub naszafkowy) to widziałam sztuk 4 z czarnymi abażurami, 149zł

A ja w bc widziałam takie lampy, ale za chyba 399 zł i były podłogowe... znaczy na ekspozycji były maksymalnie złożone i udawały stołowe;) Ale ja je rozłożyłam i miały ok. 170 cm...

5. Madzia ramek (jak się zapewne domyślasz) szklanych brak

No powiem szczerze już na nic nie liczę;)

To z okularami MagdaZZZ ?

hahaha:lol2::lol2::lol2: Widzę Arnika, że jeszcze się nie łapiesz w naszych buźkach;)

Tak, tak:yes: Z okularami (na szyi;)) to ja:yes:

Miło mi, że wpadłaś:bye: Zapraszam częściej...

Edytowane przez MagdaZZZ