Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika, spróbuj TUTAJ. Babka ma wystawione, ale inny rozmiar. Może warto zapytać, czy ma jeszcze...
ok dzięki . nawet nie wiem , czy bym nie wolałaz pimponikiem. ale nie kupowałam nigdy tych butów i nie znam numeracji. normalnie noszę na obcasie 38, a płaskie 39. jaka to rozmiarówka???

Monika z bombką może być ciężko bo to była kolekcja na lato 2010. Kolejne były z postrzępionym pomponem i ostatnio widziałam w Promenadzie w Luxury & Liberty. Może w BLIND na Mokotowskiej coś jeszcze znajdziesz. Możesz do nich napisać na ich profilu na Facebooku czy jeszcze mają.

http://answear.com/34559-melissa-szpilki-vivienne-westwood-anglomania.html

mają z pomponikiem. dzięki

:wiggle:śliczne

O tym nie pomyślałam... Dzięki!!!

Już mam dzisiejsze znalezisko:

P161211_13.130001.JPG

zaszalałaś :rotfl:
piekny taki klosz , własnie potrzebny mi na prezent pod choinkę. Joliska gdzie go zdobyłaś, może mnie podrzucisz także:wiggle:

Magda mam u siebie nowe zdjęcia. zmobilizowałaś mnie:wiggle:

dokąd???:eek:do mnie??;)

no do ciebie, do ciebie;) już się tam zameldowałam:lol2:

Madzie powiedz mi jaki wymiar ma ta pościel z tikieja - jadę jutro z Zu do lekarza i może po jakąś wpadnę;)

ja kupuję 200x220... ale są jeszcze 160x200, 140x200... chyba nie ma tam 180x200:roll:

eee, to ty sprytnie sobie tego lekarza rozlokowałaś:rotfl: Muszę przemyśleć przeniesienie sie z CD do enel'a:lol2:

A propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol::

SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...!

a propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol::

spróbuj to przeczytać!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na uinerwtesycie cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? Tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...!

świetne !!!!

SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...!

tylko z pierwszym miałam kłopot:wiggle:

Ale znowu baby napaplały:p

Madzia z peelingów lubię roślinny z Yves-Rocher

http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/les_gestes_dinstitut/peeling_roslinny

A jak chcesz koniecznie morelowy, to też jest

http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/3_minuty/peeling_morelowy

Bardzo lubię też roślinny Olay Skin Adapt Peeling

:) Znam to. Mój Macius rok temu chodził na zajęcia szybkiego czytania i właśnie na tych zajęciach Pani wytłumaczyła rodzicom na przykładzie tego tekstu że można przeczytać i zrozumieć tekst z takimi błędami. I że można nauczyć "czytać "dzieci już w wieku uwaga Madziu 2 latek :). Jak czytasz Hani jakieś wierszyki lub książki to trzeba pokazywać np ołówkiem słowa ktore czytasz. Wtedy dziecko które jest wzrokowcem nauczy się tego słowa jak wygląda i... przeczyta mamusi wierszyk mając 2 latka :).

Madziu ty i kręcone włosy oj nie wyobrażam sobie tego. :)A jak tam telefonik.? Sprawdzałaś czy działa, czy jeszcze go nie masz ?.

Madziu przeczytałam że poszukujesz pilling morelowy St. Ives. Ja go używam jest super. Jak chcesz mogę Ci kupić. Moja sąsiadka załatwia mi te maseczki :).

Edytowane przez senmon

Magdaaaaaa,

zdecydowałaś, co z kloszem??? :)

kcem, kcem, kcem:yes: Tylko dobrze, zeby miał mniej niż 30 cm... patera ma 32, więc jak będzie większy, to zrobi się niebezpiecznie;)

Pytałam - co zrobić, żeby go mieć???:lol:

Ale znowu baby napaplały:p

Madzia z peelingów lubię roślinny z Yves-Rocher

http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/les_gestes_dinstitut/peeling_roslinny

A jak chcesz koniecznie morelowy, to też jest

http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/3_minuty/peeling_morelowy

Bardzo lubię też roślinny Olay Skin Adapt Peeling

qrczę... jakoś nie lubię tej firmy yves-rocher... a z Olay nic do tej pory nie miałam... może spróbuję:)...

:) Znam to. Mój Macius rok temu chodził na zajęcia szybkiego czytania i właśnie na tych zajęciach Pani wytłumaczyła rodzicom na przykładzie tego tekstu że można przeczytać i zrozumieć tekst z takimi błędami. I że można nauczyć "czytać "dzieci już w wieku uwaga Madziu 2 latek :). Jak czytasz Hani jakieś wierszyki lub książki to trzeba pokazywać np ołówkiem słowa ktore czytasz. Wtedy dziecko które jest wzrokowcem nauczy się tego słowa jak wygląda i... przeczyta mamusi wierszyk mając 2 latka :).

Madziu ty i kręcone włosy oj nie wyobrażam sobie tego. :)A jak tam telefonik.? Sprawdzałaś czy działa, czy jeszcze go nie masz ?.

Madziu przeczytałam że poszukujesz pilling morelowy St. Ives. Ja go używam jest super. Jak chcesz mogę Ci kupić. Moja sąsiadka załatwia mi te maseczki :).

... ale skoro senmon jest w stanie załatwić mi ten morelowy, to chyba najpierw go wypróbuję:lol: - poproszę kochana:hug:

Telefon przyszedł... trzymam go w aucie;) Jeszcze nie wniosłam do domu... ale jest piękny:rolleyes: W stanie dosłownie idealnym:yes:

A jak komputer? Już gotowy?

Prawie kochanie;) Zapomniałam im wydać pakietu MS Office, więc nie mam nadal Outlooka i reszty:roll: No i widzę jeszcze sticksów mi nie przenieśli... i zaponiałam im o tym słowniku powiedzieć;) Anulka, a może ty mi powiesz, co zrobić, żeby przy pisaniu na forum, przy wciskaniu ctrl+B boldowało mi tekst a nie wyskakiwało jakieś okno opcji internetowych:confused: To samo mam z ctrl+I... wyskakuje okno ulubionych... a przy ctrl+U nic się nie dzieje... widać w ogóle te skróty nie działają:(:(