Leia 16.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 piękne to cudo od joliski...i cena też piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 już zrobiłam miejsce na dwie nowe wiadomości;) zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monika, spróbuj TUTAJ. Babka ma wystawione, ale inny rozmiar. Może warto zapytać, czy ma jeszcze...ok dzięki . nawet nie wiem , czy bym nie wolałaz pimponikiem. ale nie kupowałam nigdy tych butów i nie znam numeracji. normalnie noszę na obcasie 38, a płaskie 39. jaka to rozmiarówka??? Monika z bombką może być ciężko bo to była kolekcja na lato 2010. Kolejne były z postrzępionym pomponem i ostatnio widziałam w Promenadzie w Luxury & Liberty. Może w BLIND na Mokotowskiej coś jeszcze znajdziesz. Możesz do nich napisać na ich profilu na Facebooku czy jeszcze mają. http://answear.com/34559-melissa-szpilki-vivienne-westwood-anglomania.html mają z pomponikiem. dzięki Tu są 38 nie-czerwone http://allegro.pl/vivienne-westwood-for-melissa-lady-dragon-38-i1969328815.htmlśliczne O tym nie pomyślałam... Dzięki!!! Już mam dzisiejsze znalezisko: zaszalałaś piekny taki klosz , własnie potrzebny mi na prezent pod choinkę. Joliska gdzie go zdobyłaś, może mnie podrzucisz także:wiggle: Magda mam u siebie nowe zdjęcia. zmobilizowałaś mnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 lecędokąd???:eek:do mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Madzie powiedz mi jaki wymiar ma ta pościel z tikieja - jadę jutro z Zu do lekarza i może po jakąś wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 dokąd???:eek:do mnie?? no do ciebie, do ciebie;) już się tam zameldowałam:lol2: Madzie powiedz mi jaki wymiar ma ta pościel z tikieja - jadę jutro z Zu do lekarza i może po jakąś wpadnę ja kupuję 200x220... ale są jeszcze 160x200, 140x200... chyba nie ma tam 180x200:roll: eee, to ty sprytnie sobie tego lekarza rozlokowałaś Muszę przemyśleć przeniesienie sie z CD do enel'a:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ja właśnie dużej potrzebuję bo mam kołdrę z IKEA, a poduszki małe czy duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol:: SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ja właśnie dużej potrzebuję bo mam kołdrę z IKEA, a poduszki małe czy duże? poduchy 70x80... ja używam takich 40x80... ale zawsze sobie przerabiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 a propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol:: spróbuj to przeczytać!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na uinerwtesycie cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? Tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...! świetne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol:: SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...! tylko z pierwszym miałam kłopot:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dobre... Bo to jest tzw czytanie globalne... Mój Emil za chiny nie potrafi nauczyć się czytać... składa po literkach, a proszę, żeby uczyli go nauczyciele globalnego czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ale znowu baby napaplały Madzia z peelingów lubię roślinny z Yves-Rocher http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/les_gestes_dinstitut/peeling_roslinny A jak chcesz koniecznie morelowy, to też jest http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/3_minuty/peeling_morelowy Bardzo lubię też roślinny Olay Skin Adapt Peeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.12.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magdaaaaaa, zdecydowałaś, co z kloszem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) A propos naszych językowych, gramatycznych i ortograficznych potyczek:lol:: SPRÓBUJ TO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!! Okydrcie - tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać. Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i ...otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylałm że otrogarfia jset wżana...! Znam to. Mój Macius rok temu chodził na zajęcia szybkiego czytania i właśnie na tych zajęciach Pani wytłumaczyła rodzicom na przykładzie tego tekstu że można przeczytać i zrozumieć tekst z takimi błędami. I że można nauczyć "czytać "dzieci już w wieku uwaga Madziu 2 latek . Jak czytasz Hani jakieś wierszyki lub książki to trzeba pokazywać np ołówkiem słowa ktore czytasz. Wtedy dziecko które jest wzrokowcem nauczy się tego słowa jak wygląda i... przeczyta mamusi wierszyk mając 2 latka . Madziu ty i kręcone włosy oj nie wyobrażam sobie tego. :)A jak tam telefonik.? Sprawdzałaś czy działa, czy jeszcze go nie masz ?. Madziu przeczytałam że poszukujesz pilling morelowy St. Ives. Ja go używam jest super. Jak chcesz mogę Ci kupić. Moja sąsiadka załatwia mi te maseczki . Edytowane 17 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magdaaaaaa, zdecydowałaś, co z kloszem??? kcem, kcem, kcem Tylko dobrze, zeby miał mniej niż 30 cm... patera ma 32, więc jak będzie większy, to zrobi się niebezpiecznie;) Pytałam - co zrobić, żeby go mieć??? Ale znowu baby napaplały Madzia z peelingów lubię roślinny z Yves-Rocher http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/les_gestes_dinstitut/peeling_roslinny A jak chcesz koniecznie morelowy, to też jest http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/maseczki/3_minuty/peeling_morelowy Bardzo lubię też roślinny Olay Skin Adapt Peeling qrczę... jakoś nie lubię tej firmy yves-rocher... a z Olay nic do tej pory nie miałam... może spróbuję... Znam to. Mój Macius rok temu chodził na zajęcia szybkiego czytania i właśnie na tych zajęciach Pani wytłumaczyła rodzicom na przykładzie tego tekstu że można przeczytać i zrozumieć tekst z takimi błędami. I że można nauczyć "czytać "dzieci już w wieku uwaga Madziu 2 latek . Jak czytasz Hani jakieś wierszyki lub książki to trzeba pokazywać np ołówkiem słowa ktore czytasz. Wtedy dziecko które jest wzrokowcem nauczy się tego słowa jak wygląda i... przeczyta mamusi wierszyk mając 2 latka . Madziu ty i kręcone włosy oj nie wyobrażam sobie tego. :)A jak tam telefonik.? Sprawdzałaś czy działa, czy jeszcze go nie masz ?. Madziu przeczytałam że poszukujesz pilling morelowy St. Ives. Ja go używam jest super. Jak chcesz mogę Ci kupić. Moja sąsiadka załatwia mi te maseczki . ... ale skoro senmon jest w stanie załatwić mi ten morelowy, to chyba najpierw go wypróbuję - poproszę kochana:hug: Telefon przyszedł... trzymam go w aucie;) Jeszcze nie wniosłam do domu... ale jest piękny:rolleyes: W stanie dosłownie idealnym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A jak komputer? Już gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A jak komputer? Już gotowy? Prawie kochanie;) Zapomniałam im wydać pakietu MS Office, więc nie mam nadal Outlooka i reszty:roll: No i widzę jeszcze sticksów mi nie przenieśli... i zaponiałam im o tym słowniku powiedzieć Anulka, a może ty mi powiesz, co zrobić, żeby przy pisaniu na forum, przy wciskaniu ctrl+B boldowało mi tekst a nie wyskakiwało jakieś okno opcji internetowych:confused: To samo mam z ctrl+I... wyskakuje okno ulubionych... a przy ctrl+U nic się nie dzieje... widać w ogóle te skróty nie działają:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda przeoczyłam coś , telefon sie znalazł????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts