Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mie kochana:lol2: mowa o tym starym, czarnym "gracie";)
oa ja już myślałam,że jednak sa uczciwi ludzie:confused:

Magda moj pan który mi zarysował zniknął i to z winny nierozgarniętych dziewczyn z siłowni:wtf: i nic , nie mogą go biduli odnależć. jestem maxymalnie wkurzana na brak kompetencji i podejścia do klienta.

kcem, kcem, kcem:yes: Tylko dobrze, zeby miał mniej niż 30 cm... patera ma 32, więc jak będzie większy, to zrobi się niebezpiecznie;)

Pytałam - co zrobić, żeby go mieć???:lol:

A ja od razu wczoraj napisałam, że mogę go w poniedziałek kupić, ale nie wiem, jak Ci go wysłać... Pojadę z miarką do sklepu :yes:

Edytowane przez joliska

oa ja już myślałam,że jednak sa uczciwi ludzie:confused:

Magda moj pan który mi zarysował zniknął i to z winny nierozgarniętych dziewczyn z siłowni:wtf: i nic , nie mogą go biduli odnależć. jestem maxymalnie wkurzana na brak kompetencji i podejścia do klienta.

a to matołki na tej recepcji:roll: Mocno zarysowany?

A ja od razu wczoraj napisałam, że mogę go w poniedziałek kupić, ale nie wiem, jak Ci go wysłać... Pojadę z miarką do sklepu :yes:

No właśnie - jak go wysłać?:o Kochana jesteś:hug:

A wiecie, że wczoraj pojechałam do Voxa zobaczyć te cynowe patery... i one wcale ie mają na kloszu żadnego napisu:no: Pani była zdziwiona jak jej powiedziałam, że na zdjęciach w necie, wszędzie jest napis... zajrzała i zrobiła karpia:o:lol2:

Madzia chyab skrzyneczkę masz zablokowana. Poproszę o adresik Twoj :)

napisała przecież wczoraj, że zrobiła miejsce tylko na 2 nowe wiadomości, więc pewnie limit wykorzystany już :lol2:

Tak jak piszę Lidzia - limit się wyczerpaŁ:rotfl:

Idę zrobić miejsce na następne dwie;)

aż się boję co będzie za chwilę, gdy w skrzynce zostaną tylko mega-ważne wiadomosci - numery telefonów, namiary na firmy, wyceny itp... a nieubłagalnie zbliżam się do tego krytycznego momentu:yes: Wyszukanie wiadomości bez takich danych zajmuje mi 5 minut:yes: Trafiam na taką "nieistotną" raz na 7-8:roll:

Magda,

to może ja ją kupię i będzie czekała, aż 1. Ty przyjedziesz do Lublina, 2. ja pojadę do Warszawy?

albo Lublinianki najadą znowu na stolycę:rotfl:

Nie no, kurka... ja go potrzebuję teraz:roll: Jejku... jak go wysłać?:confused: A może panie w sklepie były by w stanie go zabezpieczyć i zapakować do wysyłki... w końcu jakoś też musiał trafić do nich;) I nadać kurierem... nie poczta... z zastrzeżeniem, że to szkło... ja pokryję wszystkie koszty wysyłki, takze o koszty się nie martwmy:yes: (no chyba, że wyjdzie drożej niż za te wszystkie piękne co tu w wawie oglądam po 200-400 zł:rotfl:)

aż się boję co będzie za chwilę, gdy w skrzynce zostaną tylko mega-ważne wiadomosci - numery telefonów, namiary na firmy, wyceny itp... a nieubłagalnie zbliżam się do tego krytycznego momentu:yes: Wyszukanie wiadomości bez takich danych zajmuje mi 5 minut:yes: Trafiam na taką "nieistotną" raz na 7-8:roll:

a nie możesz tych wszystkich wiadomości skopiować do kilku plików Worda, z podziałem na numery tel., ważne adresy itp. ?

a nie możesz tych wszystkich wiadomości skopiować do kilku plików Worda, z podziałem na numery tel., ważne adresy itp. ?

No może jak bym miała taką sekretarę to bym mogłą:rotfl:

Samej mi sie za chiny nie chce:lol2:

Madzie masz tę paterę z Vox____---- ma ona klosz

Nie, nie mam:no: A czemu???

MagdaZZZ - skorzystaj z funkcji forum i wyeksportuj sobie te wszystkie wiadomości do plików.

A pliki zapisz na komputerze (pamiętasz o backupach? dyski twarde padają częściej niż giną telefony...)

Wchodzisz w skrzynkę odbiorczą/nadawczą, zaznaczasz ptaszkami po prawej to co chcesz zapisać i na dole wybierasz 'Wybrane wiadomości -> pobierz jako TEKST'

A w ogóle, to jak ktoś ma komputer podpięty non-stop do sieci, to polecam któryś z serwisów backupowych online (np. http://www.crashplan.com)

Płaci się jakąś niewielką sumę rocznie, wybiera co się chce backupować i wszystko się robi samo.

Do tego takie pliki można odtworzyć później w dowolnym miejscu, w którym mamy dostęp do Internetu (także np. na telefonie komórkowym, czy innym smartfonie).

MagdaZZZ - skorzystaj z funkcji forum i wyeksportuj sobie te wszystkie wiadomości do plików.

A pliki zapisz na komputerze (pamiętasz o backupach? dyski twarde padają częściej niż giną telefony...)

Wchodzisz w skrzynkę odbiorczą/nadawczą, zaznaczasz ptaszkami po prawej to co chcesz zapisać i na dole wybierasz 'Wybrane wiadomości -> pobierz jako TEKST'

A w ogóle, to jak ktoś ma komputer podpięty non-stop do sieci, to polecam któryś z serwisów backupowych online (np. http://www.crashplan.com)

Płaci się jakąś niewielką sumę rocznie, wybiera co się chce backupować i wszystko się robi samo.

Do tego takie pliki można odtworzyć później w dowolnym miejscu, w którym mamy dostęp do Internetu (także np. na telefonie komórkowym, czy innym smartfonie).

Wypróbowałam tą metodę... dramat:( Pliki zapisują sie pod taką przykładową nazwą: privatemessages-MagdaZZZ-17-12-2011 (zapisywałam pojedynczą wiadomość a nie wszystkie z tego dnia:no: jakby mogła nazwa sugerować...) - w ten sposób to ja potem nic nie znajdę:cry::cry:

Widzę muszę zatrudnić sekretarę - nie ma wyjścia:rotfl:

Moja działalność na forum jest już na tak dużę skalę, że to wydaje się być nieuniknione:rotfl: