MagdaZZZ 17.12.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda przeoczyłam coś , telefon sie znalazł????? mie kochana:lol2: mowa o tym starym, czarnym "gracie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 mie kochana:lol2: mowa o tym starym, czarnym "gracie";) oa ja już myślałam,że jednak sa uczciwi ludzie:confused: Magda moj pan który mi zarysował zniknął i to z winny nierozgarniętych dziewczyn z siłowni:wtf: i nic , nie mogą go biduli odnależć. jestem maxymalnie wkurzana na brak kompetencji i podejścia do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) kcem, kcem, kcem Tylko dobrze, zeby miał mniej niż 30 cm... patera ma 32, więc jak będzie większy, to zrobi się niebezpiecznie;) Pytałam - co zrobić, żeby go mieć??? A ja od razu wczoraj napisałam, że mogę go w poniedziałek kupić, ale nie wiem, jak Ci go wysłać... Pojadę z miarką do sklepu Edytowane 17 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Madzia chyab skrzyneczkę masz zablokowana. Poproszę o adresik Twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Madzia chyab skrzyneczkę masz zablokowana. Poproszę o adresik Twoj napisała przecież wczoraj, że zrobiła miejsce tylko na 2 nowe wiadomości, więc pewnie limit wykorzystany już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 oa ja już myślałam,że jednak sa uczciwi ludzie:confused: Magda moj pan który mi zarysował zniknął i to z winny nierozgarniętych dziewczyn z siłowni:wtf: i nic , nie mogą go biduli odnależć. jestem maxymalnie wkurzana na brak kompetencji i podejścia do klienta. a to matołki na tej recepcji:roll: Mocno zarysowany? A ja od razu wczoraj napisałam, że mogę go w poniedziałek kupić, ale nie wiem, jak Ci go wysłać... Pojadę z miarką do sklepu No właśnie - jak go wysłać? Kochana jesteś A wiecie, że wczoraj pojechałam do Voxa zobaczyć te cynowe patery... i one wcale ie mają na kloszu żadnego napisu:no: Pani była zdziwiona jak jej powiedziałam, że na zdjęciach w necie, wszędzie jest napis... zajrzała i zrobiła karpia:o:lol2: Madzia chyab skrzyneczkę masz zablokowana. Poproszę o adresik Twoj napisała przecież wczoraj, że zrobiła miejsce tylko na 2 nowe wiadomości, więc pewnie limit wykorzystany już Tak jak piszę Lidzia - limit się wyczerpaŁ Idę zrobić miejsce na następne dwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 napisała przecież wczoraj, że zrobiła miejsce tylko na 2 nowe wiadomości, więc pewnie limit wykorzystany już Może Madzi podaruję swoją skrzyneczkę. Mam prawie całą wolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Może Madzi podaruję swoją skrzyneczkę. Mam prawie całą wolną. Spoko, zaszalałam i ununęłam AŻ 4 wiadomości:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 aż się boję co będzie za chwilę, gdy w skrzynce zostaną tylko mega-ważne wiadomosci - numery telefonów, namiary na firmy, wyceny itp... a nieubłagalnie zbliżam się do tego krytycznego momentu:yes: Wyszukanie wiadomości bez takich danych zajmuje mi 5 minut:yes: Trafiam na taką "nieistotną" raz na 7-8:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Szlejez szalejesz. Madzia więc poproszę adresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda,to może ja ją kupię i będzie czekała, aż 1. Ty przyjedziesz do Lublina, 2. ja pojadę do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 do wysyłki??? A po co? Przecież się widzimy za 2 tygodnie:lol: ja poczekam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda, to może ja ją kupię i będzie czekała, aż 1. Ty przyjedziesz do Lublina, 2. ja pojadę do Warszawy? albo Lublinianki najadą znowu na stolycę Nie no, kurka... ja go potrzebuję teraz:roll: Jejku... jak go wysłać? A może panie w sklepie były by w stanie go zabezpieczyć i zapakować do wysyłki... w końcu jakoś też musiał trafić do nich;) I nadać kurierem... nie poczta... z zastrzeżeniem, że to szkło... ja pokryję wszystkie koszty wysyłki, takze o koszty się nie martwmy:yes: (no chyba, że wyjdzie drożej niż za te wszystkie piękne co tu w wawie oglądam po 200-400 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Madzie masz tę paterę z Vox____---- ma ona klosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 aż się boję co będzie za chwilę, gdy w skrzynce zostaną tylko mega-ważne wiadomosci - numery telefonów, namiary na firmy, wyceny itp... a nieubłagalnie zbliżam się do tego krytycznego momentu:yes: Wyszukanie wiadomości bez takich danych zajmuje mi 5 minut:yes: Trafiam na taką "nieistotną" raz na 7-8:roll: a nie możesz tych wszystkich wiadomości skopiować do kilku plików Worda, z podziałem na numery tel., ważne adresy itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a nie możesz tych wszystkich wiadomości skopiować do kilku plików Worda, z podziałem na numery tel., ważne adresy itp. ? No może jak bym miała taką sekretarę to bym mogłą Samej mi sie za chiny nie chce:lol2: Madzie masz tę paterę z Vox____---- ma ona klosz Nie, nie mam:no: A czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 17.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A to jak Kobitka chcę. Myślałam tylko że dostaniesz go pod choinkę a tak... No dobra będzie spóźniony prezent i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 MagdaZZZ - skorzystaj z funkcji forum i wyeksportuj sobie te wszystkie wiadomości do plików.A pliki zapisz na komputerze (pamiętasz o backupach? dyski twarde padają częściej niż giną telefony...)Wchodzisz w skrzynkę odbiorczą/nadawczą, zaznaczasz ptaszkami po prawej to co chcesz zapisać i na dole wybierasz 'Wybrane wiadomości -> pobierz jako TEKST'A w ogóle, to jak ktoś ma komputer podpięty non-stop do sieci, to polecam któryś z serwisów backupowych online (np. http://www.crashplan.com)Płaci się jakąś niewielką sumę rocznie, wybiera co się chce backupować i wszystko się robi samo.Do tego takie pliki można odtworzyć później w dowolnym miejscu, w którym mamy dostęp do Internetu (także np. na telefonie komórkowym, czy innym smartfonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No może jak bym miała taką sekretarę to bym mogłą musisz jakąś koniecznie zatrudnić - przeprowadź casting na to stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 MagdaZZZ - skorzystaj z funkcji forum i wyeksportuj sobie te wszystkie wiadomości do plików. A pliki zapisz na komputerze (pamiętasz o backupach? dyski twarde padają częściej niż giną telefony...) Wchodzisz w skrzynkę odbiorczą/nadawczą, zaznaczasz ptaszkami po prawej to co chcesz zapisać i na dole wybierasz 'Wybrane wiadomości -> pobierz jako TEKST' A w ogóle, to jak ktoś ma komputer podpięty non-stop do sieci, to polecam któryś z serwisów backupowych online (np. http://www.crashplan.com) Płaci się jakąś niewielką sumę rocznie, wybiera co się chce backupować i wszystko się robi samo. Do tego takie pliki można odtworzyć później w dowolnym miejscu, w którym mamy dostęp do Internetu (także np. na telefonie komórkowym, czy innym smartfonie). Wypróbowałam tą metodę... dramat:( Pliki zapisują sie pod taką przykładową nazwą: privatemessages-MagdaZZZ-17-12-2011 (zapisywałam pojedynczą wiadomość a nie wszystkie z tego dnia:no: jakby mogła nazwa sugerować...) - w ten sposób to ja potem nic nie znajdę:cry: Widzę muszę zatrudnić sekretarę - nie ma wyjścia:rotfl: Moja działalność na forum jest już na tak dużę skalę, że to wydaje się być nieuniknione:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts