Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moi drodzy...

Czy znacie na terenie warszawy bądź okolic jakiegoś speca od renowacji antyków??? Bardzo by mi na kimś takim zależało... Mam na oku piękny mebel ale wymagający sporo pracy... To musiałaby być sprawdzona i zaufana osoba

spytaj Zuz@nkę, może ona będzie znała.

Witam się bardzo serdecznie, tym bardziej, że podglądam już od dawna Twój wątek, a dzięki Twojemu pytaniu założyłam nawet swój profil :-)

Znam takiego człowieka, tu z Warszawy. Z nawet najbardziej zdezelowanego mebla potrafi zrobić znów cudo. Próbowałam wysłać Ci namiary na prywatną wiadomość ale masz przepełnioną skrzynkę... nie mam jeszcze pojęcia jak działa murator, więc daj mi znać jakąś wiadomością, a podam namiary

Witam się bardzo serdecznie, tym bardziej, że podglądam już od dawna Twój wątek, a dzięki Twojemu pytaniu założyłam nawet swój profil :-)

Znam takiego człowieka, tu z Warszawy. Z nawet najbardziej zdezelowanego mebla potrafi zrobić znów cudo. Próbowałam wysłać Ci namiary na prywatną wiadomość ale masz przepełnioną skrzynkę... nie mam jeszcze pojęcia jak działa murator, więc daj mi znać jakąś wiadomością, a podam namiary

Magda, ma permanentnie przepełnioną skrzynkę, ale myślę, że znajdzie jeszcze jakąś jedną wiadomość do usunięcia, abyś mogła jej przesłać namiary ;) :lol2:

I coraz bardziej wychodzi na to, że musisz Madziu przenieść wszystkie wiadomości do Worda :rotfl:

dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl:

założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected]

Wrzucam ją w stopkę i od dziś błagam - tam wysyłajcie do mnie privy:lol2:

zielkacz będę bardzo wdzieczna za namiar:)

A skoro już założyłaś konto;)... to mam nadzieję, że nie okaże się że na marne i będziesz teraz odwiedzać mnie częściej:lol:

dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl:

założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected]

Wrzucam ją w stopkę i od dziś błagam - tam wysyłajcie do mnie privy:lol2:

zielkacz będę bardzo wdzieczna za namiar:)

A skoro już założyłaś konto;)... to mam nadzieję, że nie okaże się że na marne i będziesz teraz odwiedzać mnie częściej:lol:

Dobry pomysł Madziu. Ja miałam dzisiaj sprzątać (świątecznie) i mnie dopadło choróbsko.Na szczęście choroba nie przeszkadza żeby posiedzieć na forum :) (ale to fm wciąga).

A jaki mebelek masz do renowacji ?

Dobry pomysł Madziu. Ja miałam dzisiaj sprzątać (świątecznie) i mnie dopadło choróbsko.Na szczęście choroba nie przeszkadza żeby posiedzieć na forum :) (ale to fm wciąga).

A jaki mebelek masz do renowacji ?

Kochana, wieczorkiem może wstawię... zbieramy sie na późny obiadek z przyjaciółmi i teraz nie dam rady... ale wiesz, co - miałam Cię zapytać - będziesz przed świętami w wawie? Bo tak pomyślałam sobie, że ten peeling to jednak by mi się przydał przed świętami i sylwestrem;) Może spotkamy się na szybką kawkę w trakcie tego przedświątecznego szaleństwa:lol:

Mniejsze klosze, ale w parze i w przyjemnej cenie :)

http://www.ambiance.pl/dodatki_dla_domu/Dodatki%20kuchenne?product_id=907

No nie, mi nie o takie chodzi:no: ale ładne - może komuś się przydadzą...

Madziu wtorek godzina 18 w centrum pasuje ?

Kochana, o 18 we wtorek to ja cię do siebie na herbatkę mogę zaprosić:lol: będę uziemiona z dzieciem w domu;) Zapraszam:lol:

jesssu nie straszcie:lol2::lol2: dobrze, że założyłam osobną specjalną skrzynkę a nie wpadłam na pomysł, żeby swojego maila podawać:o:lol2:

Madziu, nie wiem czy to jest najlepszy pomysł zamieszczać swojego e-maila w stopce na forum. Tym sposobem wszystkie roboty, przeszukujące strony w poszukiwaniu adresów e-mailowych, dołączą Twój adres do swojej bazy do wysyłania spamu.

Może lepiej zmienić adres prywatny na forum Muratora na ten nowy i umożliwić użytkownikom wysyłanie listów na adres prywatny. (Chyba forum Muratora to umożliwia.)

Madziu, nie wiem czy to jest najlepszy pomysł zamieszczać swojego e-maila w stopce na forum. Tym sposobem wszystkie roboty, przeszukujące strony w poszukiwaniu adresów e-mailowych, dołączą Twój adres do swojej bazy do wysyłania spamu.

Może lepiej zmienić adres prywatny na forum Muratora na ten nowy i umożliwić użytkownikom wysyłanie listów na adres prywatny. (Chyba forum Muratora to umożliwia.)

Przecież będzie sekretara,to spam od reszty oddzieli!

:lol2: