MagdaZZZ 18.12.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 tak byłoby najfajniej:lol2: ale mebel jest spory... nie wchodzi w grę Ale o numer poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Moi drodzy... Czy znacie na terenie warszawy bądź okolic jakiegoś speca od renowacji antyków??? Bardzo by mi na kimś takim zależało... Mam na oku piękny mebel ale wymagający sporo pracy... To musiałaby być sprawdzona i zaufana osoba spytaj Zuz@nkę, może ona będzie znała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielkacz 18.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam się bardzo serdecznie, tym bardziej, że podglądam już od dawna Twój wątek, a dzięki Twojemu pytaniu założyłam nawet swój profil Znam takiego człowieka, tu z Warszawy. Z nawet najbardziej zdezelowanego mebla potrafi zrobić znów cudo. Próbowałam wysłać Ci namiary na prywatną wiadomość ale masz przepełnioną skrzynkę... nie mam jeszcze pojęcia jak działa murator, więc daj mi znać jakąś wiadomością, a podam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Zielkacz... Madzia robi miejsce tylko na dwie wiadomości... Więc już limit wysłanych się pewnie skończył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam się bardzo serdecznie, tym bardziej, że podglądam już od dawna Twój wątek, a dzięki Twojemu pytaniu założyłam nawet swój profil Znam takiego człowieka, tu z Warszawy. Z nawet najbardziej zdezelowanego mebla potrafi zrobić znów cudo. Próbowałam wysłać Ci namiary na prywatną wiadomość ale masz przepełnioną skrzynkę... nie mam jeszcze pojęcia jak działa murator, więc daj mi znać jakąś wiadomością, a podam namiary Magda, ma permanentnie przepełnioną skrzynkę, ale myślę, że znajdzie jeszcze jakąś jedną wiadomość do usunięcia, abyś mogła jej przesłać namiary I coraz bardziej wychodzi na to, że musisz Madziu przenieść wszystkie wiadomości do Worda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl:założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected]Wrzucam ją w stopkę i od dziś błagam - tam wysyłajcie do mnie privy:lol2: zielkacz będę bardzo wdzieczna za namiar:)A skoro już założyłaś konto;)... to mam nadzieję, że nie okaże się że na marne i będziesz teraz odwiedzać mnie częściej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.12.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl: założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected] Wrzucam ją w stopkę i od dziś błagam - tam wysyłajcie do mnie privy:lol2: zielkacz będę bardzo wdzieczna za namiar:) A skoro już założyłaś konto;)... to mam nadzieję, że nie okaże się że na marne i będziesz teraz odwiedzać mnie częściej:lol: Dobry pomysł Madziu. Ja miałam dzisiaj sprzątać (świątecznie) i mnie dopadło choróbsko.Na szczęście choroba nie przeszkadza żeby posiedzieć na forum (ale to fm wciąga). A jaki mebelek masz do renowacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dobry pomysł Madziu. Ja miałam dzisiaj sprzątać (świątecznie) i mnie dopadło choróbsko.Na szczęście choroba nie przeszkadza żeby posiedzieć na forum (ale to fm wciąga). A jaki mebelek masz do renowacji ? Kochana, wieczorkiem może wstawię... zbieramy sie na późny obiadek z przyjaciółmi i teraz nie dam rady... ale wiesz, co - miałam Cię zapytać - będziesz przed świętami w wawie? Bo tak pomyślałam sobie, że ten peeling to jednak by mi się przydał przed świętami i sylwestrem;) Może spotkamy się na szybką kawkę w trakcie tego przedświątecznego szaleństwa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Świetny pomysł z ta skrzynka!no to teraz będziesz musiała zatrudnić sekretarkę do odpisywania na te setki mejli,które będziesz dostawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Oj Madziu byłam wczoraj ;(. Ale dam Ci znać bo może we wtorek będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 jesssu nie straszcie:lol2: dobrze, że założyłam osobną specjalną skrzynkę a nie wpadłam na pomysł, żeby swojego maila podawać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) jesssu nie straszcie:lol2: dobrze, że założyłam osobną specjalną skrzynkę a nie wpadłam na pomysł, żeby swojego maila podawać:lol2: Powiem Ci moja droga że dobrze zrobiłaś Aaa i oczywiście smacznego życzę Edytowane 18 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Mniejsze klosze, ale w parze i w przyjemnej cenie http://www.ambiance.pl/dodatki_dla_domu/Dodatki%20kuchenne?product_id=907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madziu wtorek godzina 18 w centrum pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Mniejsze klosze, ale w parze i w przyjemnej cenie http://www.ambiance.pl/dodatki_dla_domu/Dodatki%20kuchenne?product_id=907 No nie, mi nie o takie chodzi:no: ale ładne - może komuś się przydadzą... Madziu wtorek godzina 18 w centrum pasuje ? Kochana, o 18 we wtorek to ja cię do siebie na herbatkę mogę zaprosić będę uziemiona z dzieciem w domu;) Zapraszam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.12.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A to dzieć nie może iść z nami na kawę tudzież herbatę . Ja swojego muszę zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl: założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected] No widzisz i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 18.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 jesssu nie straszcie:lol2: dobrze, że założyłam osobną specjalną skrzynkę a nie wpadłam na pomysł, żeby swojego maila podawać:lol2: Madziu, nie wiem czy to jest najlepszy pomysł zamieszczać swojego e-maila w stopce na forum. Tym sposobem wszystkie roboty, przeszukujące strony w poszukiwaniu adresów e-mailowych, dołączą Twój adres do swojej bazy do wysyłania spamu. Może lepiej zmienić adres prywatny na forum Muratora na ten nowy i umożliwić użytkownikom wysyłanie listów na adres prywatny. (Chyba forum Muratora to umożliwia.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madziu, nie wiem czy to jest najlepszy pomysł zamieszczać swojego e-maila w stopce na forum. Tym sposobem wszystkie roboty, przeszukujące strony w poszukiwaniu adresów e-mailowych, dołączą Twój adres do swojej bazy do wysyłania spamu. Może lepiej zmienić adres prywatny na forum Muratora na ten nowy i umożliwić użytkownikom wysyłanie listów na adres prywatny. (Chyba forum Muratora to umożliwia.) Przecież będzie sekretara,to spam od reszty oddzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ja mam znajomego, starej daty Anglika, który zajmuje się renowacją mebli od 50 lat:rolleyes: Mieszka w Anglii niestety:bash: Chyba nie skorzystasz Madziu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts