MagdaZZZ 18.12.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madziu, nie wiem czy to jest najlepszy pomysł zamieszczać swojego e-maila w stopce na forum. Tym sposobem wszystkie roboty, przeszukujące strony w poszukiwaniu adresów e-mailowych, dołączą Twój adres do swojej bazy do wysyłania spamu. Może lepiej zmienić adres prywatny na forum Muratora na ten nowy i umożliwić użytkownikom wysyłanie listów na adres prywatny. (Chyba forum Muratora to umożliwia.) nie rozumiem:no: o spamy się nie martwię... w końcu to adres tylko do celów fm... nie wrzucę go do outlooka... jak się okarze, że zamiast 16 standardowych spamów na dobę przychodzi blisko setka, to zlikwiduję adres ipo krzyku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madziu,widziałam dzisiaj fajne klosze wraz z podstawa w Almi i nawet w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Madziu,widziałam dzisiaj fajne klosze wraz z podstawa w Almi i nawet w rozsądnej cenie. tak tak??? a za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.12.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Były dwa rodzaje ...jedne kosztowały 56zł a drugie 96zł ,tylko podstawy były gładkie tzn .bez podnóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 18.12.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 o spamy się nie martwię... w końcu to adres tylko do celów fm... nie wrzucę go do outlooka... jak się okarze, że zamiast 16 standardowych spamów na dobę przychodzi blisko setka, to zlikwiduję adres ipo krzyku;) Magda, może się okazać, że to nie tylko to, że Ty spam dostaniesz, ale też to, że Twój adres będzie podkładany jako wysyłający spam. Wtedy serwery pocztowe umieszczą Twój adres na czarnej liście liście nadawców spamu i listy z tego adresu będą blokowane. I znowu nie da się z Tobą skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Były dwa rodzaje ...jedne kosztowały 56zł a drugie 96zł ,tylko podstawy były gładkie tzn .bez podnóżka No to jutro jeszcze wycieczka do almi mnie czeka;) dzięki:hug: Magda, może się okazać, że to nie tylko to, że Ty spam dostaniesz, ale też to, że Twój adres będzie podkładany jako wysyłający spam. Wtedy serwery pocztowe umieszczą Twój adres na czarnej liście liście nadawców spamu i listy z tego adresu będą blokowane. I znowu nie da się z Tobą skontaktować. o matulo... i co jeszcze mnie czeka:( ja to mam przekichane:rotfl: jakieś propozycje? Ja mam znajomego, starej daty Anglika, który zajmuje się renowacją mebli od 50 lat:rolleyes: Mieszka w Anglii niestety:bash: Chyba nie skorzystasz Madziu... no chyba nie:rotfl: A to dzieć nie może iść z nami na kawę tudzież herbatę . Ja swojego muszę zabrać. Kochana - mogę, mogę Jutro dokładnie się dogadamy gdzie i jak... Ale załatwiaj peeling:lol2: (i maseczkę??? - coś wspominałaś, że też używasz takiej z st. ives... czy mi się wydawało?... a może i ten peeling do ciała mogłabyś?- a to miałaś niby ty mnie wykorzystać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Nie było jeszcze Salika???????? to ja dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.12.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madziu zaraz Ci wyślę na maila mój tel. Tak tak używam. Spoko spoko na Ciebie jeszcze przyjdzie czas tzn na wykorzystywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielkacz 19.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 dobra, wiecie co - to już zaczyna być powoli śmieszne:rotfl: założyłam specjalnie na potrzeby forum nową skrzynkę na wp: [email protected] Wrzucam ją w stopkę i od dziś błagam - tam wysyłajcie do mnie privy:lol2: zielkacz będę bardzo wdzieczna za namiar:) A skoro już założyłaś konto;)... to mam nadzieję, że nie okaże się że na marne i będziesz teraz odwiedzać mnie częściej:lol: wiadomość wysłana, przepraszam, że z poślizgiem... no ja nie wiem, czy powinnam odwiedzać Cię jeszcze częściej... to już pewnie pod jakiś paragraf dałoby się podciągnąć wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 19.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madzia zamówiłaś ten zegar z Almi? Ciekawa jestem jaki jest na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A skoro o wiankach mowa, to dziś kupiłam takie cudeńko: http://i3.fmix.pl/fmi1876/59a482ac00254bb64ee6a4a2/zdjecie.jpg Może okaże się fajną inspiracją dla ciebie i reszty naszych forumowych zdolniaszek;) Mi by się nie chciało robić, wolałam zapłacić, ale z drugiej strony wydaje się banalny - trochę suchych liści, klej srebrna farba plus brokat... Tak mnie Madzia zainspirował ten Twój wianek, że zrobiłam sobie taki...(uwaga pierwszy raz zamieszczam zdjęcie- nie wiem czy się uda...) http://i1.fmix.pl/fmi2079/7883a2340009a7a64eef62cf/zdjecie.jpg chcę go jeszcze posrebrzyć...może nie jest jakimś cudem ale w rzeczywistości wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 19.12.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Moi drodzy... Czy znacie na terenie warszawy bądź okolic jakiegoś speca od renowacji antyków??? Bardzo by mi na kimś takim zależało... Mam na oku piękny mebel ale wymagający sporo pracy... To musiałaby być sprawdzona i zaufana osoba Ja znam . Zrób miejsce w skrzynce to wyślę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Nie było jeszcze Salika???????? to ja dzień dobry mówię - szaleni ludzie;) już nie wiadomo kto pisze bo się jeszcze nie położył do 3.oo w nocy, a kto pisze bo właśnie wstał (godz. 4.oo):lol2: Madziu zaraz Ci wyślę na maila mój tel. Tak tak używam. Spoko spoko na Ciebie jeszcze przyjdzie czas tzn na wykorzystywanie świetnie:lol: wiadomość wysłana, przepraszam, że z poślizgiem... no ja nie wiem, czy powinnam odwiedzać Cię jeszcze częściej... to już pewnie pod jakiś paragraf dałoby się podciągnąć wtedy :rotfl: ale teraz proszę odwiedzać bardziej "czynnie";) dzięki za namiar Madzia zamówiłaś ten zegar z Almi? Ciekawa jestem jaki jest na żywo:) No jestem bardzo ciekawa twojej opinii... ja w końcu nie zamówiłam, bo pokazałam mamie i jej się bardziej tamten podobał... mi ten... a skoro nie było zgodności w tej kwestii;) postanowiłam szukać dalej... i dobrze zrobiłam, bo dziś w końcu znalazłam 2 piękne prezenty dla Mamusi:lol: W końcu:rolleyes: Tak mnie Madzia zainspirował ten Twój wianek, że zrobiłam sobie taki...(uwaga pierwszy raz zamieszczam zdjęcie- nie wiem czy się uda...) http://i1.fmix.pl/fmi2079/7883a2340009a7a64eef62cf/zdjecie.jpg chcę go jeszcze posrebrzyć...może nie jest jakimś cudem ale w rzeczywistości wygląda ładnie Kochana - piękny ten Twój wianek:rolleyes: Jak go posrebrzysz będzie prześliczny (choć to wcale nie jest konieczne - taki też mi się bardzo podoba)... no i własnoręcznie zrobiony - ro najważniejsze:lol: A ja do mojego (już dawno) dodałam ładną wstążkę i ładnie go przymocowałam (tamto było prowizorycznie z tego co miałam) - ale już nie chcę was zamęczać Edytowane 19 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 dziś w końcu znalazłam 2 piękne prezenty dla Mamusi:lol: W końcu:rolleyes: I pewnie na dodatek nie możesz nam ich nawet pokazać?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 I pewnie na dodatek nie możesz nam ich nawet pokazać?:mad: no ba:lol2: chyba, że się dowiem, że mamusi internet odcięli:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ))) to chociaż wianek pokaż, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no ba:lol2: chyba, że się dowiem, że mamusi internet odcięli:rotfl: Albo malutka sesyjka nocną porą:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ja znam . Zrób miejsce w skrzynce to wyślę namiary Znowu skrzynka pełna? To może prześlij mi na maila, którego podałam w sygnaturze... albo... albo Kasieńko, prześlij smskiem:lol: Zgubiłam telefon (może wiesz) i straciłam kontakty:( w tym do Ciebie również... ))) to chociaż wianek pokaż, nie daj się prosić eee;) tu naprawdę nie ma się czym chwalić a mąż mi nie chce choinki do domu przytachać bidulek przed świętami pracuje dzień w dzień do 21-22:( Obiecał, że jutro będzie:lol: Albo malutka sesyjka nocną porą:wiggle: Wieczorkiem... na chwilkę... może, może... Ale sesji nie będzie bo prezent już zapakowany... mam jedynie słabe zdjęcia komórkowe ze sklepu;) PS Cholercia, dziś odebrałam komputer od informatyków... napisali, że (cytuję): Jeżeli chodzi o skróty klawiszowe w przeglądarkach to są to podstawowe funkcje przeglądarek i nie mozna ich wyłaczyć. No kurka, to czemu - powtarzam -gdy wciskam crtl+B to włącza mi się takie okno: http://i2.fmix.pl/fmi1087/aaa857fe00250de04eef8a54/zdjecie.jpg Gdy wciskam ctrl+I wyskakuje mi okno ulubionych... nic się nie bolduje, nie robi się kursywa:mad: O co tu chodzi??? CHolernie, cholernie utrudnia mi to forumowe życie;) aż nie chce mi się pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Magda - ale te skróty to są z Office'a, a nie jakieś ogólnoprzeglądarkowe.Ctrl+B w IE to chyba bookmarki itp.Dlatego na forum masz w oknie edycji przyciski do pogrubienia, pochylenia, podkreślenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madziu Kochana ja wpadam na Fm tylko na chwilke(mamy gości) jak sie umawiamy na jutro?. Może się zdzwonimy jutro i się umówimy dokładnie ? Buziaczki Kobitki. Życzę Wam miłej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts