Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Magda - ale te skróty to są z Office'a, a nie jakieś ogólnoprzeglądarkowe.

Ctrl+B w IE to chyba bookmarki itp.

Dlatego na forum masz w oknie edycji przyciski do pogrubienia, pochylenia, podkreślenia itd.

wiem, że są tam przyciski;) w końcu jakoś tego bolda robię:lol:

ale w poprzednim kompie całe okno edycji na fm obsługiwałam z klawiatury właśnie... wciskałam ctrl+b i pojawiał się nawias [b.][/b.] (bez kropek oczywiście) z migającym kursorem tekstu w środku... to było super wygodne:roll:

A teraz musze przerywać pisanie, wjechać myszą na B i wrócić do tekstu... i do not like it:-x

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda masz rację!!! Właśnie przetestowałam te skróty na moim kompie i właśnie działają tak jak mówisz ctrl+B ctrl + I Nie znam się na komputerach specjalnie, ale skoro Ci się zmieniło po zmianie komputera, to musi wynikać z jakiś ustawień w samym komputerze.... chyba :confused:

Magda - pewnie masz nowego IE (9)?

Klikasz na pewno w okienku edycji przed wciśnięciem klawiszy?

Jeśli tak, to spróbuj tego:

By the way, I have found how to use control keys for editing forum posts. There is a little compatibility button to the left of the refresh button. That does the trick.

By the way, I have found how to use control keys for editing forum posts. There is a little compatibility button to the left of the refresh button. That does the trick.

:hug::hug::hug:

rozwiązałeś część moich problemów... resztę rozwiąże narendil:rotfl:

ctrl-ki działają:wave:

:wiggle: :wiggle:

Salik, muszę ten trik zapamiętać. Nigdy nie wiadomo, co się przyda.

Madzia, to co jutro robimy?

Pisz, bo nie wiem czy tak z marszu dam radę.

Pod linuxem na co dzień nie mam explorera :rotfl:

No tak... ale teraz po tej operacji na forum zamiast rozwiniętego menu Szybkie menu mam tylko jakieś jego czarne strzępy:mad: w ogóle nie aktywne... a w miejscu dotychczasowego hasła Subskrybcje mam wielkie NIC:roll: nie mogę tego wcisnąć celem odświeżenia wszystkich wątków na forum i przejrzenia co nowego...

qrczę - nie lubię nowego komputera:(

eeee... no chyba muszę jednak na IE8 wrócić...

ale dziś mi się juz nie chce;)

Arnika:bye:

A wiecie co... jestem bardzo zła na Romantic Home:mad:

Pamiętacie moja lampę stojacą do łazienki... pierwsza, która przyszła (widzieliście jej zdjecia) okazało się, że ma dwa dość spore i nieładne uszkodzenia podstawy... zrobiłam zdjecia, przesłałam Pani, Pani powiedziała, że mogę ją zwrócić lub wymienić na własny koszt:roll: Po dłuższej chwili zastanowienia, postanowiłam ją jednak wymienić... zadzwoniłam z pytaniem, czy aby na pewno takie lampy mają jeszcze na stanie i czy jest taka łądna bez wad... Pani powiedziała, że są i nie ma problemu z wymianą, a ona przed wysyłką dokładnie ją obejrzy... cała wymiana poszła bardzo gładko, Pani nawet wysłała ją od razu, zanim otrzymała zwrot ode mnie... ale wicie co - nowa jest jeszcze gorsza:( Jest cała "rozklekotana", nieskręcona (nie da się tego zrobić na własną rękę bez odrywania filcu na spodzie - nie chcę tego robić)... jest jakaś taka matowa (jakby satyna) - tamta była błyszcząca, wypolerowana:( No masakra:(:(:(

Odeślę ją chyba... ale wiecie co jest nie fair? Że człowiek musi ponosić te wszystkie koszty wysyłki... już w 3 stronę:mad:... bo tak jest w regulaminie:mad:... a czy to nie można obejrzeć przedmiotu przed wysyłką i sprzedać klientowi pełnowartościowy towar?:mad:

Straszna historia z tą lampą:sick: Madzia, jeżeli to jest reklamacja i uznana, to koszt przesyłek powinni ponieść ONI:mad:

Ja też się już niestety nie raz przekonałam, że wszystkie te "modne" wysyłkowe sklepy mają towary z Chin i jakość średnia. Ciekawe jak jest z RH? Jak jakość kiepska to nie żałuj, tylko odsyłaj. Nie ma co dziadostwa trzymać:no: Jeszcze coś fajnego zdążysz znaleźć.:)

ale wiesz co... ta pierwsza lampa wydawała się właśnie fajnej jakości:) miała ładną powłokę, była stabilna... tylko uszkodzona, obłupana na dole i mocno porysowana (wręcz zdjęta do ciemnego powłoka) na górze - typowe uszkodzenia mechaniczne. Ta jest wolna od takich uszkodzeń - ale za to jakoś całkiem inna:sick: Normalnie inna lampa - prawdziwe chiny;) wygląda jak cynowa a nie niklowana:confused:

Bożesz.... o czym Oni tu mówią?????

...dobry wieczór zostawiam....

ja tez nie wiem o czym:sick:

ale wiesz co... ta pierwsza lampa wydawała się właśnie fajnej jakości:) miała ładną powłokę, była stabilna... tylko uszkodzona, obłupana na dole i mocno porysowana (wręcz zdjęta do ciemnego powłoka) na górze - typowe uszkodzenia mechaniczne. Ta jest wolna od takich uszkodzeń - ale za to jakoś całkiem inna:sick: Normalnie inna lampa - prawdziwe chiny;) wygląda jak cynowa a nie niklowana:confused:
Magda dalej negocjuj z Tą lampą , jesteś w tym dobra. niech ci przyslą inną