MagdaZZZ 19.12.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Magda - ale te skróty to są z Office'a, a nie jakieś ogólnoprzeglądarkowe. Ctrl+B w IE to chyba bookmarki itp. Dlatego na forum masz w oknie edycji przyciski do pogrubienia, pochylenia, podkreślenia itd. wiem, że są tam przyciski;) w końcu jakoś tego bolda robię ale w poprzednim kompie całe okno edycji na fm obsługiwałam z klawiatury właśnie... wciskałam ctrl+b i pojawiał się nawias [b.][/b.] (bez kropek oczywiście) z migającym kursorem tekstu w środku... to było super wygodne:roll: A teraz musze przerywać pisanie, wjechać myszą na B i wrócić do tekstu... i do not like it:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madziu Kochana ja wpadam na Fm tylko na chwilke(mamy gości) jak sie umawiamy na jutro?. Może się zdzwonimy jutro i się umówimy dokładnie ? Buziaczki Kobitki. Życzę Wam miłej nocki. jurto dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Magda masz rację!!! Właśnie przetestowałam te skróty na moim kompie i właśnie działają tak jak mówisz ctrl+B ctrl + I Nie znam się na komputerach specjalnie, ale skoro Ci się zmieniło po zmianie komputera, to musi wynikać z jakiś ustawień w samym komputerze.... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 narendillllll gdzie jesteś???????? POMOCY!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Magda - pewnie masz nowego IE (9)?Klikasz na pewno w okienku edycji przed wciśnięciem klawiszy?Jeśli tak, to spróbuj tego: By the way, I have found how to use control keys for editing forum posts. There is a little compatibility button to the left of the refresh button. That does the trick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madzia, masz teraz Explorera 9?Nie mam jak teraz tego sprawdzić, nową wersję mam w pracy.Ale poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 By the way, I have found how to use control keys for editing forum posts. There is a little compatibility button to the left of the refresh button. That does the trick. :hug: rozwiązałeś część moich problemów... resztę rozwiąże narendil ctrl-ki działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 :wiggle: Salik, muszę ten trik zapamiętać. Nigdy nie wiadomo, co się przyda. Madzia, to co jutro robimy? Pisz, bo nie wiem czy tak z marszu dam radę. Pod linuxem na co dzień nie mam explorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Eee, żeby kobieta Ci musiała komputer naprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No tak... ale teraz po tej operacji na forum zamiast rozwiniętego menu Szybkie menu mam tylko jakieś jego czarne strzępy:mad: w ogóle nie aktywne... a w miejscu dotychczasowego hasła Subskrybcje mam wielkie NIC:roll: nie mogę tego wcisnąć celem odświeżenia wszystkich wątków na forum i przejrzenia co nowego...qrczę - nie lubię nowego komputera:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 To teraz ja proszę: pod Chromem nie udaje się wywołać żadnych efektów ctrlkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Chrome ma zgłoszony bug odnośnie tego problemu, ale nie wiem czy już rozwiązany czy też nie... Magda - ale to nie wina komputera, tylko przeglądarki. Przestań może używać IE (albo zainstaluj starszą wersję) i problemy znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tego się obawiałam, ale i tak uwielbiam tę przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Eee, żeby kobieta Ci musiała komputer naprawiać To coś złego? Madzia , a musisz używać IE? Może dasz się namówić na zmianę przeglądarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Bożesz.... o czym Oni tu mówią????? ...dobry wieczór zostawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Bożesz.... o czym Oni tu mówią????? ...dobry wieczór zostawiam.... ja się podczepiam:) i spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 eeee... no chyba muszę jednak na IE8 wrócić... ale dziś mi się juz nie chce;) Arnika A wiecie co... jestem bardzo zła na Romantic Home Pamiętacie moja lampę stojacą do łazienki... pierwsza, która przyszła (widzieliście jej zdjecia) okazało się, że ma dwa dość spore i nieładne uszkodzenia podstawy... zrobiłam zdjecia, przesłałam Pani, Pani powiedziała, że mogę ją zwrócić lub wymienić na własny koszt:roll: Po dłuższej chwili zastanowienia, postanowiłam ją jednak wymienić... zadzwoniłam z pytaniem, czy aby na pewno takie lampy mają jeszcze na stanie i czy jest taka łądna bez wad... Pani powiedziała, że są i nie ma problemu z wymianą, a ona przed wysyłką dokładnie ją obejrzy... cała wymiana poszła bardzo gładko, Pani nawet wysłała ją od razu, zanim otrzymała zwrot ode mnie... ale wicie co - nowa jest jeszcze gorsza:( Jest cała "rozklekotana", nieskręcona (nie da się tego zrobić na własną rękę bez odrywania filcu na spodzie - nie chcę tego robić)... jest jakaś taka matowa (jakby satyna) - tamta była błyszcząca, wypolerowana:( No masakra:(:( Odeślę ją chyba... ale wiecie co jest nie fair? Że człowiek musi ponosić te wszystkie koszty wysyłki... już w 3 stronę... bo tak jest w regulaminie:mad:... a czy to nie można obejrzeć przedmiotu przed wysyłką i sprzedać klientowi pełnowartościowy towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Straszna historia z tą lampą Madzia, jeżeli to jest reklamacja i uznana, to koszt przesyłek powinni ponieść ONI:mad: Ja też się już niestety nie raz przekonałam, że wszystkie te "modne" wysyłkowe sklepy mają towary z Chin i jakość średnia. Ciekawe jak jest z RH? Jak jakość kiepska to nie żałuj, tylko odsyłaj. Nie ma co dziadostwa trzymać Jeszcze coś fajnego zdążysz znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ale wiesz co... ta pierwsza lampa wydawała się właśnie fajnej jakości:) miała ładną powłokę, była stabilna... tylko uszkodzona, obłupana na dole i mocno porysowana (wręcz zdjęta do ciemnego powłoka) na górze - typowe uszkodzenia mechaniczne. Ta jest wolna od takich uszkodzeń - ale za to jakoś całkiem inna:sick: Normalnie inna lampa - prawdziwe chiny;) wygląda jak cynowa a nie niklowana:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Bożesz.... o czym Oni tu mówią????? ...dobry wieczór zostawiam....ja tez nie wiem o czym:sick: ale wiesz co... ta pierwsza lampa wydawała się właśnie fajnej jakości:) miała ładną powłokę, była stabilna... tylko uszkodzona, obłupana na dole i mocno porysowana (wręcz zdjęta do ciemnego powłoka) na górze - typowe uszkodzenia mechaniczne. Ta jest wolna od takich uszkodzeń - ale za to jakoś całkiem inna:sick: Normalnie inna lampa - prawdziwe chiny;) wygląda jak cynowa a nie niklowana:confused: Magda dalej negocjuj z Tą lampą , jesteś w tym dobra. niech ci przyslą inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts