Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

My sprzedajemy takie przedmioty, których nie jesteśmy w stanie sprawdzić :D :no: (dobra branża eheh), niektóre trzeba dopiero zainstalować i ujawnia się wada jeśli taka jest. Dlaczego mielibysmy opłacać przesyłkę do klienta? Za przedmiot, ten uszkodzony czy z wadą oczywiście należy się zwrot pieniążków, ale za przesyłkę :no: .

Zgodnie z prawem za przesyłkę też należy się zwrot, jeżeli wada jest ukryta- bo klient dostał wadliwy towar.;)

My mieliśmy taką sytuację z domofonem- wada wyszła podczas instalacji- wszystkie koszty i wymiana była na koszt sprzedającego:)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia zajrzyj proszę do mnie i pomóż w sukienkowym dylemacie:lol2:

co do przesyłki ja ostatnio zamówiłam piękną wycieraczkę - piękna jedynie na zdjęciu bo w rzeczywistości dostałam szmatę :mad:- więcej w moim wątku...też upierałam się w rozmowie z Panią , że zwrot powinien być na ich koszt...pani zaprzeczyła, odesłała do regulaminu i na koniec powiedziała, że jesli będzie chciała odesłać wycieraczkę do Danii z reklamacją to tez na jej koszt i nikt jej tego nie zwróci...mnie na takie praktyki krew zalewa i odechciewa mi sie zakupów w necie...:mad::mad::mad:

Skąd go wytrzasnął Twój Mąż? Jest dostępny gdzieś w galeriach? Po doświadczeniach Madzi z RH zaczynam mieć wątpliwości do takiej samej jakości tego samego produktu.

dziewcze reniferka mąż dostał w pracy od przedstawiciela - więc nie wiem gdzie był kupowany - a dowiedzieć się mogę dopiero po świętach a to już chyba dla Ciebie za późno bo na prezent miał być - tak?

Ale wygląda jak pokazany przez Ciebie :)

pół dnia bez kompa byłam:roll: Dziś Panowie Informatycy grzebali mi w nim zdalnie;) - uwielbiam kiedy tak śmiesznie na ekranie lata myszka, okna się otwierają i zamykają a nikt go nie dotyka:lol2: Godzinę coś robili... potem musiałam wyłączyć komputer co trwało... uwaga, uwaga - 4 godziny:o A i tak pod koniec zresetowałam bo już miałam dość;) Mam nadzieję, że żadnych systemowych plików tym nie uszkodziłam...

Efekt taki, że słownik nadal nie działa:roll: A raczej działa, ale znowu w języku angielskim;)

Nie no, słuchajcie - to jakiś koszmar:cry: Teraz tradycyjna strzałka kursora myszki zaminiła mi się w jakąś potworną dłoń, która łapie wszystko i przeciaga... po kliknięciu na link - owszem, otwiera go... ale już np. najechanie na czerwoną kropkę z białymi strzałkami (przejscie do pierwszego nie przeczytanego postu na wątku) i wciśnięcie jej - nie skótkuje żadną reakcją:(:cry:

Nie dziwcie się, jak za chwilę stąd znikać będę na dłużej... od zakupu tego nowego ustrojstwa surfowanie w necie stało się koszmarem:-x Mam nadzieję, ze to nie jest jakiś sprytny plan mojego męża, który w ten sposób próbuje poddać mnie odwykowi:lol2:

No mogę salik, mogę:yes: Tylko nie mam przed świętami na to czasu:roll: Pierwszego dnia po świętach wyjeżdżam... i dopiero po nowym roku będę mogła:roll: Teraz nie mam jak, bo albo siędzę z chorym dzieckiem w domu - tak jak dziś, albo latam jak wściekła po mieście, od sklepu do sklepu, w korkach godzinami stojąc:sick: Ni da rydy:no:

Ty mi lepiej powiedz - jak ja sobie tą łapę włączyłam??? Jesssu, jak mnie to wkurza:evil:

Madzia,ja sie nie znam... ale chyba jak wejdziesz w panel sterowania-->mysz-->opcje wskaźnika--> to to okienko powinno być zaznaczone... Przynajmniej ja tak mam,sprawdź :)

Tylko że ta zmiana kursora ze strzałki na żółtą obleśną łapę dotyczy tylko przeglądarki... jak już wjadę na pasek zadań czy pulpit czy dowolną inną aplikację to wraca biała strzałka... a na stronach www ta łapa:sick: Cos grzebałam we właściwościach tego dodatku IEPro7... niby niewiele, nivy tylko wyłączyłam to otwieranie za każdym razem nowych kart... ale widać jeszcze coś wcisnęłam;) brrr:sick:

Kasia, ale umieram ze śmiechuhttp://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif nie mogę, nie mogę przestaćhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif
Magda przestań i wrzuć zdjecia te , które obiecałas:p