Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

:rotfl: czekaj, próbuję to rozkminić bo mnie to intryguje... :)

I co? Nie znalazłaś żółtej łapy?;)

Na początku chciałam się serdecznie przywitać i pogratulować Tobie Magdo wspaniałego wątku na forum, który umila mi wiele chwil, a staram się go czytać na bieżąco :) Apartament zapowiada się przepięknie - gratuluję i będę podpatrywać dalsze działania z Twojej strony.

A teraz małe sprostowanie Piechowice pomyliły się z Pilchowicami. Przepiękna zapora znajduje się w miejscowości Pilchowice, miejscowość ta leży nieopodal Jeleniej Góry, jak i ta gdzie siedzibę ma firma RH - Piechowice. Ot, taka zbieżność nazw :)

No wiecie... dziecze wywołało Cię z lasu, a ja sie nawet nie przywitałam - oj nieładnie:no: oj niegrzecznie:no:

Witam Cię serdecznie u siebie asos:bye:

I dla anetki sukienusia w ramce...

http://i1.fmix.pl/fmi2273/adf1e8000024d8754ef10536/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi1916/1b819a380021afc14ef1056b/zdjecie.jpg

Na pierwszym zdjeciu widać, że szybka jest w sporym dystansie... oczywiscie na razie prowizorka;) Tło będzie - najchętniej - jasno szare z jakąś delikatna różową w krateczkę albo inny deseń, albo gładką obwódką... Narazie przymocowałam sukienkę pinezkami do passe partout, które było oryginalnie w komplecie... jak widać w ogóle nie pasuje;)

Będzie jeszcze śliczna czerwona sukieneczka i biała do kompletu:wiggle:

Choć nad tą jeszcze myślę... bo o ile jest piękna kolorystycznie, to taka jakaś szeroka:roll: Pozostałe są zgrabniejsze;)

No to jeszcze wrzucam fatalne zdjęcia choinki;)

http://i3.fmix.pl/fmi1422/138d2e66001aa7ff4ef105cb/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi572/a946d07e00168ad14ef105c1/zdjecie.jpg

I w tym miejscu pozwolę sobie wstawić przedpremierowe życzenia

Pięknych, Radosnych, Pełnych Ciepła i Wyjątkowych

Świąt Bożego Narodzenia

(tak na wszelki wypadek, jakbym potem miała już nie zdążyć - bo od jutra zaczyna się u mnie piekło:rotfl:)

Edytowane przez MagdaZZZ

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A choinka mi biała w tym roku wyszła... szczerze mówiąc, to nawet nie pamiętałam w jakich kolorach kolorach mam jeszcze ozdoby i ile ich mam:jawdrop: Wiecie, że użyłam jedynie 1/3 ze wszystkich;) Nie wiem jak wielkie te choinki miewałam:rolleyes: Tu mi się wydaje - i tak sporo się dziej... a mam jeszcze piękne ozdoby złoto-brązowe i pełno pluszowych misiaków na choinkę (zeszły rok tylko nimi ją opękałam;))

Aaaaaa, dziwczyny, muszę Wam jeszcze pwiedzieć, że dziś odwiedziła mnie nasza forumowa senmon:wiggle:

Ale fajna babka:lol: Już ją uwielbiam;) (znaczy już dawno ją uwielbiałam - wirtualnie... teraz ją uwielbiam realnie;))

Buziaki Moniczko, dzięki za wizytę i gifcik:hug:

Ale u Ciebie już świątecznie:)Ślicznie!U nas w tym roku jakoś brak atmosfery świątecznej pomimo stojącej już choinki.

Prezenty już pokupowane?Jeden już widać stoi;)

Magda widziałam w TK twoje ramki z lustrami ale o wymiarach jakieś 30 cm x 40 cm i w idealnym stanie.Ogólnie to w tym TK jest ład i skład w odróżnieniu od Blue City gdzie pierdolnik jest równy i ciężko cokolwiek znaleść nie mówiąc,że co trzecia rzecz jest uszkodzona.Mniejszy wybór,fakt albo takie wrażenie bo większa powierzchnia.

Ide do dziewczyn nadrobić zaległości w oglądaniu jak mały jeszcze śpi:)

Dzięki Anulka:hug: Wzajemnie...

Ale u Ciebie już świątecznie:)Ślicznie!U nas w tym roku jakoś brak atmosfery świątecznej pomimo stojącej już choinki.

Prezenty już pokupowane?Jeden już widać stoi;)

Magda widziałam w TK twoje ramki z lustrami ale o wymiarach jakieś 30 cm x 40 cm i w idealnym stanie.Ogólnie to w tym TK jest ład i skład w odróżnieniu od Blue City gdzie pierdolnik jest równy i ciężko cokolwiek znaleść nie mówiąc,że co trzecia rzecz jest uszkodzona.Mniejszy wybór,fakt albo takie wrażenie bo większa powierzchnia.

Ide do dziewczyn nadrobić zaległości w oglądaniu jak mały jeszcze śpi:)

Kochana, gdzie je widziałaś? W Wawie w centrum? Byłam w pon. i nie było:no: a patrzyłam... a mogłabyś mi ją...:oops: Skoro nie ma juz nigdzie tej 30x30 to chociaż niech ta będzie;)

A gdzie sesja z paterą w roli głównej???:-x Obiecałaś na święta...;)

A ja mamie trafiłam - wyobraź sobie - kolejną paterę:lol2: Ale naprawdę - takiej, to jeszcze nie ma;) Jest naprawdę nietypowa...

Madziula pewnie,że moge:yes:Kochana widziałam je w Radomiu w Galerii Słonecznej.Mają 3 sztuki.One są raczej do powieszenia na ściane(dość spore) a nie do postawienia:no: i są w cenie 74.99zł czy 75.99zł jakoś tak.Może zrobimy tak, prześle Ci do siebie mój numer telefonu (tylko zwolnij troche miejsca w skrzynce ;),prześlesz mi sms-em swój i jak będe w Galerii to wyśle Ci dokładne wymiary.

Fotki patery jasne,że wkleje!Postaram sie jeszcze dziś wieczorkiem albo jutro a jak już Twoja mama dostanie swój prezent to pokaż co wynalazłaś;)

Wiesz co doczytałam się,że miałaś przejścia z RH.Ja u nich kupowałam kinkiety i raz,że przysłali abażury kompletnie nie pasujące(za wielkie)a dwa my je zawiesiliśmy,odklejamy naklejke z ich logo a ona odeszła z całym srebrem:jawdrop:W pierwszym momencie myśleliśmy,że to klej jest i stąd ta matowa plama pod spodem próbujemy zetrzeć a to zaczęło odpryskiwać!SZOK:jawdrop: Fajans za duże pieniądze!Oczywiście z reklamacją były problemy i wymienili tylko abażury.Szkoda gadać!

Edytowane przez Tosiaczek

No nie, ja bym tego nie podarowała - ABSOLUTNIE domagaj się zwrotu pieniędzy!!!!!

Przecież to jest absolutny dramat!!!!!

Jestem świeżo po wczorajszej przeprawie z firmą, która przysłała mi towar w podobnym stanie - odpryski, skazy, tragedia - ale przeprowadziłam tak rozmowę, że nie dość, że przyjmują zwrot, to jeszcze oddają koszt wysyłki, odbierają towar na swój koszt, i jeszcze przysyłają sami kuriera po to "coś".:D

Kasiu, dziękuje za życzonka:hug: Wesołych Świąt!

Tosiaczku - przerażające:jawdrop: A co to za kinkiety? Tylko nie mów, że Delhi:( Ja mam 4 w kartonie... obejrzałam tylko jeden, reszty nie odpieczętowałam... a jak się okaże, że i one takie fatalne:confused: Kto mi przyjmie reklamację po roku od zakupu?:(

yoka - ejjjjjjj, jakimś cudem łapa zniknęła:o Dopiero to zauważyłam, jak zadałaś pytanie:lol2::lol2:

Widać to nie były ustawienia zapisane na stałe, i zniknęły po wyłączeniu komputera;)

Bingo Madziu!Delhi a jak!Obejrzałam i było ok.,do głowy mi nawet nie przyszło żeby odkleić naklejke od razu po otworzeniu paczki.

U mnie też chwilke leżały dlatego właśnie był problem z rekalamcją.

Dziewczyny uwierzcie żadne argumenty nie przemawiały.Jest czas na zwrot taki i taki i koniec!Abażury od razu rzuciły sie w oczy i od razu była wymiana natomiast co do kinkietów to okres reklamacyjny minął i mowy nie ma żeby w ogóle chcieli rozmawiać.

Madziu, zadam głupie pytanie...co Ci sie nie podoba w Twojej choince?:popcorn: Bo dla mnie to ona jest na wypasie:yes: Matko swieta...my sie zgapilismy z choinka w tym roku...no i bedzie w piątek dopiero...a prezenty w czwartek..:eek:.Mistrzynia w logistyce, to ja nie jestem, niestety. :stirthepot:Moze w nowym domku bedzie lepiej:D

Hazel prawidłowo :D z choinką ;) u nas zawsze w wigilię albo dzień przed, w tym roku się nie wymądrzam w tym temacie bo choinki nie mam wcale :rotfl:.

Magda, a widzisz :rotfl: żółta prześladowcza łapa sobie poszła. Z kinkietami - odpakuj je i spróbuj z tą naklejką, delikatnie. Może ją trzeba jakoś specjalnie zdejmować? Jejku, szkoda by było :( też by mi nie przyszło do głowy od razu zdejmować naklejki...