MagdaZZZ 20.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) czekaj, próbuję to rozkminić bo mnie to intryguje... I co? Nie znalazłaś żółtej łapy? Na początku chciałam się serdecznie przywitać i pogratulować Tobie Magdo wspaniałego wątku na forum, który umila mi wiele chwil, a staram się go czytać na bieżąco Apartament zapowiada się przepięknie - gratuluję i będę podpatrywać dalsze działania z Twojej strony. A teraz małe sprostowanie Piechowice pomyliły się z Pilchowicami. Przepiękna zapora znajduje się w miejscowości Pilchowice, miejscowość ta leży nieopodal Jeleniej Góry, jak i ta gdzie siedzibę ma firma RH - Piechowice. Ot, taka zbieżność nazw No wiecie... dziecze wywołało Cię z lasu, a ja sie nawet nie przywitałam - oj nieładnie:no: oj niegrzecznie:no: Witam Cię serdecznie u siebie asos I dla anetki sukienusia w ramce... http://i1.fmix.pl/fmi2273/adf1e8000024d8754ef10536/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1916/1b819a380021afc14ef1056b/zdjecie.jpg Na pierwszym zdjeciu widać, że szybka jest w sporym dystansie... oczywiscie na razie prowizorka;) Tło będzie - najchętniej - jasno szare z jakąś delikatna różową w krateczkę albo inny deseń, albo gładką obwódką... Narazie przymocowałam sukienkę pinezkami do passe partout, które było oryginalnie w komplecie... jak widać w ogóle nie pasuje;) Będzie jeszcze śliczna czerwona sukieneczka i biała do kompletu:wiggle: Choć nad tą jeszcze myślę... bo o ile jest piękna kolorystycznie, to taka jakaś szeroka:roll: Pozostałe są zgrabniejsze;) No to jeszcze wrzucam fatalne zdjęcia choinki;) http://i3.fmix.pl/fmi1422/138d2e66001aa7ff4ef105cb/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi572/a946d07e00168ad14ef105c1/zdjecie.jpg I w tym miejscu pozwolę sobie wstawić przedpremierowe życzenia Pięknych, Radosnych, Pełnych Ciepła i Wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia (tak na wszelki wypadek, jakbym potem miała już nie zdążyć - bo od jutra zaczyna się u mnie piekło:rotfl:) Edytowane 20 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Umarłam czytając o żółtej stopie:rotfl::rotfl:Wariatki:lol2: Choineczka cuudna i już są pod nią prezenty:wiggle:My naszą ubierzemy w sobotę Madzia dzięki za życzonka:hug: ja jeszcze nie składam, bo wpadnę bliżej Wigilii:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Madzia dzięki! a ta ramka to Ikea - ribba?Choinka cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ikea... ale czy ribba? wiem, że nie ma innych kolorów ani kształtów... takie z dystansem są jeszcze jedynie takie małe, prostokątne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A choinka mi biała w tym roku wyszła... szczerze mówiąc, to nawet nie pamiętałam w jakich kolorach kolorach mam jeszcze ozdoby i ile ich mam:jawdrop: Wiecie, że użyłam jedynie 1/3 ze wszystkich;) Nie wiem jak wielkie te choinki miewałam:rolleyes: Tu mi się wydaje - i tak sporo się dziej... a mam jeszcze piękne ozdoby złoto-brązowe i pełno pluszowych misiaków na choinkę (zeszły rok tylko nimi ją opękałam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aaaaaa, dziwczyny, muszę Wam jeszcze pwiedzieć, że dziś odwiedziła mnie nasza forumowa senmon Ale fajna babka:lol: Już ją uwielbiam;) (znaczy już dawno ją uwielbiałam - wirtualnie... teraz ją uwielbiam realnie;)) Buziaki Moniczko, dzięki za wizytę i gifcik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ale u Ciebie już świątecznie:)Ślicznie!U nas w tym roku jakoś brak atmosfery świątecznej pomimo stojącej już choinki.Prezenty już pokupowane?Jeden już widać stoi;)Magda widziałam w TK twoje ramki z lustrami ale o wymiarach jakieś 30 cm x 40 cm i w idealnym stanie.Ogólnie to w tym TK jest ład i skład w odróżnieniu od Blue City gdzie pierdolnik jest równy i ciężko cokolwiek znaleść nie mówiąc,że co trzecia rzecz jest uszkodzona.Mniejszy wybór,fakt albo takie wrażenie bo większa powierzchnia.Ide do dziewczyn nadrobić zaległości w oglądaniu jak mały jeszcze śpi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dzięki Anulka Wzajemnie... Ale u Ciebie już świątecznie:)Ślicznie!U nas w tym roku jakoś brak atmosfery świątecznej pomimo stojącej już choinki. Prezenty już pokupowane?Jeden już widać stoi;) Magda widziałam w TK twoje ramki z lustrami ale o wymiarach jakieś 30 cm x 40 cm i w idealnym stanie.Ogólnie to w tym TK jest ład i skład w odróżnieniu od Blue City gdzie pierdolnik jest równy i ciężko cokolwiek znaleść nie mówiąc,że co trzecia rzecz jest uszkodzona.Mniejszy wybór,fakt albo takie wrażenie bo większa powierzchnia. Ide do dziewczyn nadrobić zaległości w oglądaniu jak mały jeszcze śpi:) Kochana, gdzie je widziałaś? W Wawie w centrum? Byłam w pon. i nie było:no: a patrzyłam... a mogłabyś mi ją... Skoro nie ma juz nigdzie tej 30x30 to chociaż niech ta będzie;) A gdzie sesja z paterą w roli głównej??? Obiecałaś na święta... A ja mamie trafiłam - wyobraź sobie - kolejną paterę Ale naprawdę - takiej, to jeszcze nie ma;) Jest naprawdę nietypowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Madziula pewnie,że moge:yes:Kochana widziałam je w Radomiu w Galerii Słonecznej.Mają 3 sztuki.One są raczej do powieszenia na ściane(dość spore) a nie do postawienia:no: i są w cenie 74.99zł czy 75.99zł jakoś tak.Może zrobimy tak, prześle Ci do siebie mój numer telefonu (tylko zwolnij troche miejsca w skrzynce ,prześlesz mi sms-em swój i jak będe w Galerii to wyśle Ci dokładne wymiary. Fotki patery jasne,że wkleje!Postaram sie jeszcze dziś wieczorkiem albo jutro a jak już Twoja mama dostanie swój prezent to pokaż co wynalazłaś Wiesz co doczytałam się,że miałaś przejścia z RH.Ja u nich kupowałam kinkiety i raz,że przysłali abażury kompletnie nie pasujące(za wielkie)a dwa my je zawiesiliśmy,odklejamy naklejke z ich logo a ona odeszła z całym srebrem:jawdrop:W pierwszym momencie myśleliśmy,że to klej jest i stąd ta matowa plama pod spodem próbujemy zetrzeć a to zaczęło odpryskiwać!SZOK:jawdrop: Fajans za duże pieniądze!Oczywiście z reklamacją były problemy i wymienili tylko abażury.Szkoda gadać! Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Tosiaczku,co Ty piszesz????? Takie hece z jakością z RH?????W głowie się to nie mieści!!!!!!!!!!!!! Normalnie usiadłam z wrażenia, gdy przeczytałam, że srebro odeszło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Tak,tak Kochana.Dla udowodnienia-zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No nie, ja bym tego nie podarowała - ABSOLUTNIE domagaj się zwrotu pieniędzy!!!!! Przecież to jest absolutny dramat!!!!! Jestem świeżo po wczorajszej przeprawie z firmą, która przysłała mi towar w podobnym stanie - odpryski, skazy, tragedia - ale przeprowadziłam tak rozmowę, że nie dość, że przyjmują zwrot, to jeszcze oddają koszt wysyłki, odbierają towar na swój koszt, i jeszcze przysyłają sami kuriera po to "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img207.imageshack.us/img207/9123/3981q.jpg Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej zyczy Kasia z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 TOsiaczku zwrot, zwrot, zwrot! Tak być nie może! Sharlot brawo, baby potrafią . Madzia, jak tam żółta łapa? Sukienka w ramce śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 noooo, dostałam takiego powera, jak tylko otworzyłam przesyłkę, że ho ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kasiu, dziękuje za życzonka:hug: Wesołych Świąt! Tosiaczku - przerażające:jawdrop: A co to za kinkiety? Tylko nie mów, że Delhi:( Ja mam 4 w kartonie... obejrzałam tylko jeden, reszty nie odpieczętowałam... a jak się okaże, że i one takie fatalne:confused: Kto mi przyjmie reklamację po roku od zakupu? yoka - ejjjjjjj, jakimś cudem łapa zniknęła:o Dopiero to zauważyłam, jak zadałaś pytanie:lol2: Widać to nie były ustawienia zapisane na stałe, i zniknęły po wyłączeniu komputera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.12.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Bingo Madziu!Delhi a jak!Obejrzałam i było ok.,do głowy mi nawet nie przyszło żeby odkleić naklejke od razu po otworzeniu paczki.U mnie też chwilke leżały dlatego właśnie był problem z rekalamcją.Dziewczyny uwierzcie żadne argumenty nie przemawiały.Jest czas na zwrot taki i taki i koniec!Abażury od razu rzuciły sie w oczy i od razu była wymiana natomiast co do kinkietów to okres reklamacyjny minął i mowy nie ma żeby w ogóle chcieli rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Madziu, zadam głupie pytanie...co Ci sie nie podoba w Twojej choince? Bo dla mnie to ona jest na wypasie:yes: Matko swieta...my sie zgapilismy z choinka w tym roku...no i bedzie w piątek dopiero...a prezenty w czwartek...Mistrzynia w logistyce, to ja nie jestem, niestety. :stirthepot:Moze w nowym domku bedzie lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hazel prawidłowo z choinką u nas zawsze w wigilię albo dzień przed, w tym roku się nie wymądrzam w tym temacie bo choinki nie mam wcale . Magda, a widzisz żółta prześladowcza łapa sobie poszła. Z kinkietami - odpakuj je i spróbuj z tą naklejką, delikatnie. Może ją trzeba jakoś specjalnie zdejmować? Jejku, szkoda by było też by mi nie przyszło do głowy od razu zdejmować naklejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts