Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Przywitam się, bo podglądam od dłuższego już czasu :) Cześć :)

Biureczko czadowe !!! Już go widzę jak się komponuje z nowoczesnymi meblami. :)

A sukieneczki ... anetas mnie nakręciła, teraz Ty ... chyba pomyślę też o czymś (mam schowanych kilka maleńkich rzeczy, bo moja So 1600g gram miała więc i ciuszki stosunkowo maleńkie mieliśmy).

:welcome: Mirelka, a ja Ciebie też pdogladam:wiggle:;) I nawet chyba się tam z 2 razy udzielałam;)

Ojej - takie malusie sukieneczki:o Opraw koniecznie:yes: Ja oprawiam głównie te, w których moja mała nigdy nie wyszła;) Ja ja w sukienki nie ubierałam praktycznie w ogóle do pierwszego roku życia... ale w prezencie dostała chyba z 20;) A niektóre naprawdę śliczne:yes:

z pośpiechu Madzia :yes: wcisnęłaś literki, które są obok tych które miały być...a "c" po prostu się nie wcisnęło :lol2:

:lol2: a faktycznie:lol2::lol2:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biurko ładne, ale do niego nie dodawałabym za dużo antyków, coś musi grać pierwsze skrzypce.

Szprosy ładne, podobają mi się zwłaszcza na wklejonej inspiracji.

Szafkę pod tv od początku wyobrażałam sobie u Ciebie ciemną na wysoki połysk :).

A tak poza tym:

Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych

Świąt Bożego Narodzenia

dla Ciebie i Twojej rodzinki.

:welcome: Mirelka, a ja Ciebie też pdogladam:wiggle:;) I nawet chyba się tam z 2 razy udzielałam;)

Ojej - takie malusie sukieneczki:o Opraw koniecznie:yes: Ja oprawiam głównie te, w których moja mała nigdy nie wyszła;) Ja ja w sukienki nie ubierałam praktycznie w ogóle do pierwszego roku życia... ale w prezencie dostała chyba z 20;) A niektóre naprawdę śliczne:yes:

Nie o sukienusiach myślałam. Mam z tego co kojarzę spodnium (ale z krótkimi nogawkami) i jakieś koszulki. Musiała bym pogrzebać w garderobie trochę. Ale pewnie "zgapię" :)

Dodaję jeszcze wzór frontów, bo faktycznie nie każdy musi wiedzieć/pamiętać;)

W takim stylu, tylko lakier satyna a nie połysk:

http://i3.fmix.pl/fmi371/640ac528000a1fe14e9f37c2/zdjecie.jpg

I co istotne, tak sobie myśle... większość szerokości szafek/szuflad niestandardowa, a to ponoć sporo podraża koszty:yes:

O takie fronty chodzi :)

Biurko ładne, ale do niego nie dodawałabym za dużo antyków, coś musi grać pierwsze skrzypce.

Szprosy ładne, podobają mi się zwłaszcza na wklejonej inspiracji.

Szafkę pod tv od początku wyobrażałam sobie u Ciebie ciemną na wysoki połysk :).

A tak poza tym:

Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych

Świąt Bożego Narodzenia

dla Ciebie i Twojej rodzinki.

Dziękuję kochana:hug:

Wam również życzę Pięknych, Spokojnych i Radosnych Świąt...

Nie o sukienusiach myślałam. Mam z tego co kojarzę spodnium (ale z krótkimi nogawkami) i jakieś koszulki. Musiała bym pogrzebać w garderobie trochę. Ale pewnie "zgapię" :)

Tylko nie zapomnij podzielić się efektami na forum;)

W sprawie szafek na wysoki połysk polecam popatrzeć

http://www.alf.it/alf_dafre/it/mobili-arredo-casa-alf-dafre.html

Krótko i konkretnie:lol2: dzięki:) zaraz sobie przejrzę...

myszonik - ra znowu zbyt glamour;) szukam czegoś prostrzego w formie...

Rasiu, dziękuję bardzo:hug:

Dobry dzień.

Madziu http://malinowykuferek.blogspot.com/2011/08/peeling-soraya-czy-to-ten-sam-produkt_01.html poczytaj sobie :). Jak tam przygotowania do świąt. Biurko bardzo ładne. :hug:

Dobre:lol2: dzięki;)

Przygotowania stanęły w martwym punkcie;) Kawał łososia się kisi w kilogramie soli gruboziarnistej;) - i tak do późnego wieczora musi... ryby po grecku zrobić nie mogłam - bo wczoraj dorsza nigdzie nie dostałam:roll: A teraz biedny mężulek stoi w wielkiej kolejce na bazarku... powiedział, że stania na godzinę ocenia:sick: ale dorsz jest;) Kupił też w końcu te szare renety... także wieczorem może coś się ruszy;)

Ja też łososia robię. Natomiast dla teściowej karpia. Jak sie dowiedziała że będzie łosoś to :mad: " Jak to wigilia bez karpia !!". Więc reszta osób ma łososia a ona karpia :).

Szarlotka z szarych renet pycholka Madziu. Ja robie tort makowy, keks i trufle. Co dalej nie wiem, a czasu coraz mniej.

aaa, o te fornty;) I co chcesz wiedzieć moja droga? Zdjęcie pochodzi z ekspozycji fabryki mebli Chobot... ale ja nie będę u nich robić... nie wiem jeszcze u kogo, ale wzór frontów nadal w tym stylu planuję;)

Właśnie chodziło mi o firmę, z której pochodzą te fronty. Także dziękuję za info :):hug:

Leia, Venus

- dzięki dziewczynki:hug: Dla Was również życzenia Pięknych i Radosnych Świąt...

Właśnie chodziło mi o firmę, z której pochodzą te fronty. Także dziękuję za info :):hug:

ju łelkam;)

A a propos witryny... zapomniałam, ze jeszcze taką namierzyłam:

http://i1.fmix.pl/fmi2613/53fd815d001e1a6c4ef34de9/zdjecie.jpg

Najfajniesza chyba z tych wszystkich... ale niestety droga:roll: Nawet bardzo:roll: