MagdaZZZ 13.03.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 agawi jak zwykle dzięki:hug: (moja ty ostojo;)) a wiosna przyszła, oj przyszła, czuć ją w powietrzu:yes: Trzeba korzystać, bo może się jeszcze zawieruszyć, zgubić drogę, zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 agawi jak zwykle dzięki:hug: (moja ty ostojo;)) a wiosna przyszła, oj przyszła, czuć ją w powietrzu:yes: Trzeba korzystać, bo może się jeszcze zawieruszyć, zgubić drogę, zabłądzić Oj Magda jakbyś zgadła- widziałam prognozy- jescze ciepło i ładnie tylko jutro, a potem.... deszcz i tylko +5 C :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Nie bylo mnie tu przez weekend i proszę ile się wydarzyło przez ten czas Madziu, łazienka zapowiada się pięknie. Beże napewno są bezpieczne...ale za to ciepłe i wyciszające. Kąpiel w beżach wspaniale koi duszę po ciężkim dniu. Do tego subtelne światło, świece, aromatyczny olejek kąpielowy...mmm miodzio A umywalka jest zjawiskowa! Będzie cudnie, napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Konsola przepiękna, grzejnik łazienkowy - fenomenalny!!!To na pewno będzie wspaniała łazienka:) Ale nie zazdraszczam Ci przeprawy w kwestii zabudowy tarasu, tj. użerania się ze wspólnotą, bo pewnie uzyskanie zgody mieszkańców na cokolwiek, a zwłaszcza na zmiany wpływające na ogólny wygląd budynku, graniczy z cudem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 I nie daj się kłopotom ze zmianami architektonicznymi. Podobno budowa uczy pokory... Pomyśl ile nerwów zaoszczędziliście sobie kupując apartament. Ja tam bym się na budowę domu- począwszy od działki, przyłączy, fundamentów, projektów itd.- nie nadawała. Chylę czoła wszystkim, którzy przez to przeszli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 14.03.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Magda łazienka piękna, a tarasowe inspiracje to również moje ulubione od pani Rowe, więc na pewno bedzie dobrze. Zdradź proszę namiar na lampy tarasowe, o takich myslalam w ogrodzie i przed wejsciem do domu. Trzymam kciuki za formalnosci zwiazane z przebudową, mnie za chwilę czekaja podobne , ale z rozbudową domu w okolicy z konserwatorem, wiec obawiam sie, ze na 2 miesiacach jak u Ciebie sie nie skonczy. Urząd ten sam, wiec jak już tam miłą Panią to daj znać Będę śledzieć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 14.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Magda, zdradź proszę co za tapetę wybrałaś do swojej sypialni. O ile oczywiście już wybrałaś Prawie przekopałam sie przez wątek, ale prawie robi wielką różnicę i nie znalazłam. Widziałam wizualkę sypialni i jest obłędna. Szukam takiej pasiatej tapety w tej kolorystyce, bo moja wybrana trochę się rysuje i wolę zmienić. Może ta Twoja jest lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Lampa nr 1 plis namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziewczyny, kinkiety z mojego ulubionego ostatnio sklepu: Belle Maison maryblair tapeta Cole&Son. Z tego co pamiętam ok. 400 zł za rolkę. Ja nie wiem, czy dokładnie ta będzie, ale na pewno taka;) Nie widziałam jej na żywo. Szczerze mówiąc jeszcze nie pokrążyłam po sklepach i nie przyjrzałam się tematowi. Na pewno będę zamawiać tapetę na podstawie próbek, a nie z internetu. Nie zaryzykuję. Ale jak Ty coś fajnego znajdziesz, to koniecznie daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 achh, i dzięki wielkie za słowa otuchy i wsparcie przy przeprawie urzędniczej:hug: Modlę się o powodzenie akcji "Taras" każdego dnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.03.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Kasieńko, nie bój nic;) Będzie dobrze, a juz na pewno nie nudno i bezpiecznie. Zapewniam Cię. Nawet jak się na te beże zdecyduję, obiecuję, że będzie się "coś działo". Postaram się obalić mit, że beże to tylko z brązami (najlepiej wenge) i dusza tą swoją monotonią, monochromatyzmem. Będą beże, bo po prostu płytki New Classic i Electa (których nie odpuszczę), nie dają mi innego wyboru kolorystycznego. Ale sobie z tym poradzę (mam nadzieję) agawi a gdzieś ty była;) To mnie uspokoiłaś, bo wydaje mi się, że Twoje mieszkanie będzie naprawdę wyjątkowe i tak jak Kasiorek napisała oby były to zimne beże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Opowiem o rezultatach naszego weekendowego rajdu po sklepach. No może nie o rezultatach (bo takowych brak:lol2:) ale parę rzeczy wpadło nam w oko:yes: Najpierw lustro. Tanie nie jest, ale widziałam droższe;). Na pewno kiedys zaszaleję i na jedno takie się skuszę: http://i3.fmix.pl/fmi1328/6b8050fd000a809a4d7e8f4b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1056/e426aa8e0025531c4d7e8f4d/zdjecie.jpg Znaleźliśmy też piękną konsolę-komodę do holu, na wejście. Szuflady obite skórą aligatora, blat iguany:p: http://i3.fmix.pl/fmi2556/6116debd00172df74d7e928b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi894/d150de24001c07c74d7e8f55/zdjecie.jpg A tu zobaczcie jaki piękny stół. Nie dla nas (za szeroki o 30 cm:D), ale nogi obłędne. No i politura moja ulubiona:D - choć kolor bym zmieniła: http://i1.fmix.pl/fmi883/66b854290019b25c4d7e8f50/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2314/4a137785001a0f104d7e8f52/zdjecie.jpg Dziś szukając tapety w pasy, natknęłam się na mój wymarzony stolik kawowy w realu (Baker'a oczywiście:D) Nie pytajcie o cenę, bo padniecie jak stoicie:lol2: Mam zamiar większość mebli robić na zamówienie (bo wiem, że w Polsce nie znajdę tego, czego chcę, a nawet jeśli, to w takich pojeb%#$&ych cenach:mad: - przepraszam, uniosłam się) Oto "moja ława" http://i3.fmix.pl/fmi2224/00183c5b000224c34d7e8f58/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1861/fdd74c17001d38c84d7e8f5a/zdjecie.jpg i zrobie sobie większą, ot co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Piękne rzeczy pokazujesz Magda Lustro bossskie... Za politurą meblową nie przepadam, ale u Ciebie idealnie wpisze się w NY Style:yes: więcej, więcej :lol2: fot oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a ja u ciebie właśnie siedziałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a ja u ciebie właśnie siedziałam;) Telepatia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.03.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Na Twoje mieszkanie to ja czekam już teraz z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 maszenka, ty tu się na moje mieszkanie nie napalaj, tylko bierz się za swoje;) dawno żadnych ruchów u ciebie nie widziałam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 maszenka, ty tu się na moje mieszkanie nie napalaj, tylko bierz się za swoje;) dawno żadnych ruchów u ciebie nie widziałam:no: O tototo Maszenka- Magda dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 maszenka, ty tu się na moje mieszkanie nie napalaj, tylko bierz się za swoje;) dawno żadnych ruchów u ciebie nie widziałam:no: no i cicho siedzi, nie skomentuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Właśnie rozpoczęłam dłuuuugą i żmudną operację podminy zdjęć. Dość już mam tego cholernego fotosika - skarbonka bez dna Niestety cała pierwsza połowa mojego wątku na nim stoi, więc jeszcze wiele ciężkich wieczorów przede mną Pierwsze 2 strony już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts