Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Reniu, wzajemnie:hug:

nie udzielam sie zbyt często, ale ta witryna ma potencjał, tak- ta mi się podoba, poprzednim moim zdaniem czegoś brakowało.

hoho, widze, że nie tylko ja tu mam "drogi" gust:lol2: Ta witrynka kosztuje prawie 5,5 tyśka:roll: Chyba jednak odpuszczę...

Biurko boskie. Magda, jak Ci się skansen zacznie robić, dzwon do mnie, ja przygarnę skansenowate meble.

:lol2::lol2: widziałam, że na ciebie można liczyć:lol2:

PS Kupiłam szampon babydream i odżywkę alterra (tak to było:???:)... jutro robię testy na sobie... a wczoraj umyłam włosy szamponem dzieciowym z sls - mam nadzije, ze bez silikonów;) Zobaczymy czy mi twoja kuracja posłuży:wiggle:

Madziulku jak będziesz miała czas to "wpadnij" do mnie na profil i pomóż :).

ojojoj, co tam się u Ceibei dzieje? Zaraz "podejdę";)

Madzia ja łososia nakuwam i zalewam magi, sokiem z cytryny, białym winem i dodaje koperek:)potem piekę w piekarniku bez przykrycia z plastrami masła . do tego ryż z groszkiem i ananasem.Pycha

no no no:no: ja robię surowego łososia;) Wielki płat łososia dobę trzyma się zasypanego w morskiej, gruboziarnistej soli... potem się go płucze, obiera ze skóry i bardzo ostrym nożem filetuje na super-cienki małe kawałeczki... układa sie te kawałki ryby w naczyniu aż przykryją całe piętro, potem się polewa sokiem z cytryny, posypuje białym pieprzem i na to warstwa drobno posiekanej cebuli, potem znowu ryba-cytryna-pieprz i cebula, i jeszcze jedna warstwa ryby (na niej lepiej zakończyć, bo ładniej to wygląda;) warstw może być ile się chce...) No i na koniec to wszystko zalewa się olejem rzepakowym - ciężkie do wyobrażenia, trochę dziwne, ale zapewniam - mniam;)

Dziękuję wszystkim za piękne życzenia... ostatnie pół godziny poświęciłam na to by przygotować równie fajne;) dla Was...

http://i1.fmix.pl/fmi24/489a6522000aa83c4ef3ceec/zdjecie.jpg

Zastanawiam się, czy się nie obrazicie, jeśli swoje życzenia pozostawię tylko tu... z nadzieją, że wszyscy któycch ja odwiedzam - odwiedzają też mnie;) Mam wrażenie, że już wszyscy zostali zasypani taką ilością życzeń:lol2:, że mogę was swoimi jedynie... dobić:rotfl:

Ale powiecie tylko słowo - a biorę się do roboty i ruszam z rewizytami;)

Jeszcze raz dziękuję:hug:

Dzień dobry

Ale z Ciebie zdolniacha. Madziu jak sądzisz dekoracja stołu w bieli czy czerwieni?. Aaaaaa zapominam cały czas powiedzieć. Maciek po wizycie u Ciebie powiedział " Słuchaj może przestań kupować meble do naszego mieszkania, to nie ma sensu. Kup mieszkanie tam gdzie Twoja koleżanka i zobacz... będzie pięknie. I kuchnia z koszem na śmieci też będzie. (miał na myśli pedał przy koszu):p.

no no no:no: ja robię surowego łososia;) Wielki płat łososia dobę trzyma się zasypanego w morskiej, gruboziarnistej soli... potem się go płucze, obiera ze skóry i bardzo ostrym nożem filetuje na super-cienki małe kawałeczki... układa sie te kawałki ryby w naczyniu aż przykryją całe piętro, potem się polewa sokiem z cytryny, posypuje białym pieprzem i na to warstwa drobno posiekanej cebuli, potem znowu ryba-cytryna-pieprz i cebula, i jeszcze jedna warstwa ryby (na niej lepiej zakończyć, bo ładniej to wygląda;) warstw może być ile się chce...) No i na koniec to wszystko zalewa się olejem rzepakowym - ciężkie do wyobrażenia, trochę dziwne, ale zapewniam - mniam;)

Powiedziałabym, że nawet baaaardzo mniam, z tą różnicą, że my zamiast pieprzu dajemy koperek :)

Muszę spróbować Twoją wersję :)