Maszenka 22.12.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Biurko boskie. Magda, jak Ci się skansen zacznie robić, dzwon do mnie, ja przygarnę skansenowate meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.12.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dzięki Reniu, wzajemnie:hug: nie udzielam sie zbyt często, ale ta witryna ma potencjał, tak- ta mi się podoba, poprzednim moim zdaniem czegoś brakowało. hoho, widze, że nie tylko ja tu mam "drogi" gust:lol2: Ta witrynka kosztuje prawie 5,5 tyśka:roll: Chyba jednak odpuszczę... Biurko boskie. Magda, jak Ci się skansen zacznie robić, dzwon do mnie, ja przygarnę skansenowate meble. :lol2: widziałam, że na ciebie można liczyć PS Kupiłam szampon babydream i odżywkę alterra (tak to było:???... jutro robię testy na sobie... a wczoraj umyłam włosy szamponem dzieciowym z sls - mam nadzije, ze bez silikonów;) Zobaczymy czy mi twoja kuracja posłuży:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.12.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ejjj, ale czemu nikt nic nie mówi na temat wysokosci tego biurka... nie uważacie, że za wysokie:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Kupisz hoker i będzie ok Albo stolarz skróci mu nóżki . Blat w kuchni mam na 90 cm i jest ok do pisania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 22.12.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Kuracja? na co? Kobito Ty masz cudniaste włosy . Madzia witryna . Meble kupujesz na lata więc może warto kupić :rotfl: Mi wysokość tego biurka nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA:) http://img267.imageshack.us/img267/1196/sam7256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 22.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Madziulku jak będziesz miała czas to "wpadnij" do mnie na profil i pomóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi1526/fc4a2e900015c13b4ef39343/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.12.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Madzia ja łososia nakuwam i zalewam magi, sokiem z cytryny, białym winem i dodaje koperek:)potem piekę w piekarniku bez przykrycia z plastrami masła . do tego ryż z groszkiem i ananasem.Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi1848/a7b85082001d33d54ef3a495/zdjecie.jpgWiary, co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie,miłości w każdej ilości- od Bożej Dziecinyżyczy Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 22.12.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3966.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 23.12.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.12.2011 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Madziulku jak będziesz miała czas to "wpadnij" do mnie na profil i pomóż . ojojoj, co tam się u Ceibei dzieje? Zaraz "podejdę";) Madzia ja łososia nakuwam i zalewam magi, sokiem z cytryny, białym winem i dodaje koperek:)potem piekę w piekarniku bez przykrycia z plastrami masła . do tego ryż z groszkiem i ananasem.Pycha no no no:no: ja robię surowego łososia;) Wielki płat łososia dobę trzyma się zasypanego w morskiej, gruboziarnistej soli... potem się go płucze, obiera ze skóry i bardzo ostrym nożem filetuje na super-cienki małe kawałeczki... układa sie te kawałki ryby w naczyniu aż przykryją całe piętro, potem się polewa sokiem z cytryny, posypuje białym pieprzem i na to warstwa drobno posiekanej cebuli, potem znowu ryba-cytryna-pieprz i cebula, i jeszcze jedna warstwa ryby (na niej lepiej zakończyć, bo ładniej to wygląda;) warstw może być ile się chce...) No i na koniec to wszystko zalewa się olejem rzepakowym - ciężkie do wyobrażenia, trochę dziwne, ale zapewniam - mniam;) Dziękuję wszystkim za piękne życzenia... ostatnie pół godziny poświęciłam na to by przygotować równie fajne;) dla Was... http://i1.fmix.pl/fmi24/489a6522000aa83c4ef3ceec/zdjecie.jpg Zastanawiam się, czy się nie obrazicie, jeśli swoje życzenia pozostawię tylko tu... z nadzieją, że wszyscy któycch ja odwiedzam - odwiedzają też mnie;) Mam wrażenie, że już wszyscy zostali zasypani taką ilością życzeń, że mogę was swoimi jedynie... dobić Ale powiecie tylko słowo - a biorę się do roboty i ruszam z rewizytami;) Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 23.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki Reniu, wzajemnie:hug: hoho, widze, że nie tylko ja tu mam "drogi" gust:lol2: Ta witrynka kosztuje prawie 5,5 tyśka:roll: Chyba jednak odpuszczę... oj tam, oj tam i tak jestem pewna, że znajdziesz coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 23.12.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Normalna sprawa - jak z kilku rzeczy muszę wybrać jedną, to zawsze bez pudła wybiorę tą najdroższą Madziu - z życzeniami czy bez, zawsze liczę na Twoją wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 23.12.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dzień dobry Ale z Ciebie zdolniacha. Madziu jak sądzisz dekoracja stołu w bieli czy czerwieni?. Aaaaaa zapominam cały czas powiedzieć. Maciek po wizycie u Ciebie powiedział " Słuchaj może przestań kupować meble do naszego mieszkania, to nie ma sensu. Kup mieszkanie tam gdzie Twoja koleżanka i zobacz... będzie pięknie. I kuchnia z koszem na śmieci też będzie. (miał na myśli pedał przy koszu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 madziu dziękuję za życzenia i piekną kartkę . także życzę ci udanych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 23.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 no no no:no: ja robię surowego łososia;) Wielki płat łososia dobę trzyma się zasypanego w morskiej, gruboziarnistej soli... potem się go płucze, obiera ze skóry i bardzo ostrym nożem filetuje na super-cienki małe kawałeczki... układa sie te kawałki ryby w naczyniu aż przykryją całe piętro, potem się polewa sokiem z cytryny, posypuje białym pieprzem i na to warstwa drobno posiekanej cebuli, potem znowu ryba-cytryna-pieprz i cebula, i jeszcze jedna warstwa ryby (na niej lepiej zakończyć, bo ładniej to wygląda;) warstw może być ile się chce...) No i na koniec to wszystko zalewa się olejem rzepakowym - ciężkie do wyobrażenia, trochę dziwne, ale zapewniam - mniam;) Powiedziałabym, że nawet baaaardzo mniam, z tą różnicą, że my zamiast pieprzu dajemy koperek Muszę spróbować Twoją wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts