Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu - z życzeniami czy bez, zawsze liczę na Twoją wizytę:hug:

ooo, no to biegnę do ciebie z życzeniami, skoro masz taki niedosyt:lol2:

Dzień dobry

Ale z Ciebie zdolniacha. Madziu jak sądzisz dekoracja stołu w bieli czy czerwieni?. Aaaaaa zapominam cały czas powiedzieć. Maciek po wizycie u Ciebie powiedział " Słuchaj może przestań kupować meble do naszego mieszkania, to nie ma sensu. Kup mieszkanie tam gdzie Twoja koleżanka i zobacz... będzie pięknie. I kuchnia z koszem na śmieci też będzie. (miał na myśli pedał przy koszu):p.

:rotfl:

takie 11-latki to są przecudowne:lol2: ich postrzeganie świata wymiata;)

Hance pokazałam kartkę świąteczną od Cioci Moniki - wymieniła wszystkich bohaterów bardzo zachwycona i uśmiechnięta, i co chwilę wracała i prosiła, żeby jej pokazać KuPusia;)

Dzięki za życzonka:hug:

qrczę, wczoraj miałam zajrzeć do Ciebie... i padłam:oops: idę zobaczyc teraz co za pożar;)

madziu dziękuję za życzenia i piekną kartkę . także życzę ci udanych świąt

:hug:

Powiedziałabym, że nawet baaaardzo mniam, z tą różnicą, że my zamiast pieprzu dajemy koperek :)

Muszę spróbować Twoją wersję :)

O! Czyli jest ktoś jeszcze na świecie, kto robi takiego łososia:lol: Ja koperkie posypuję, a raczej bardziej przyozdabiam z wierzchu... w tym roku może dam go więcej i zobacze jak smakuje Twoja wersja;)

Madziu,

taka witryna za 5500 to nie jest drogo... Spodziewałam się po Twoim wstępie, że padnie kwota pięciocyfrowa :yes:

A życzenia ode mnie dla wszystkich w sygnaturce :)

Pozdrawiam cieplutko z (niemal) wiosennego południa pachnącego rodzinną kuchnią http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/u6/zq/ye/smil225.gif

Wpadłam Madziu na sekundkę i mistrzu mój posłucham Ciebie co do dekoracji stołu i w ogóle ...:rotfl: Jak szarlotka, upieczona ?. Muaaaa

Grzeczna dziewczynka:lol2:

Jolcia ściskam gorąco:hug:

PS Witrynka przy tych za 1500 wychodzi drogo;) ale obiektywnie rzecz biorąc - oczywiście jest średniakiem;) Ale ja wolę taką złapać do 2,5 tyśka...

w biegu :) też z najlepszymi!!

to widziało pond pięć milonów pewnie Madziu Ty też :)

fajne,współczesne, z głowa ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vZrf0PbAGSk

to niecałe sześćset tysięcy jest szansa, że ktoś nie widział :) mnie rozczuliło, rozbawiło.. no rewelacja! Lasche powinna się przyznać który z chłopków 'robił' za Gabriela ;) Dzieciaki sa rozbrajające :)

Madziu Kochana strasznie Cię przepraszam,że dopiero dzisiaj sie odzywam ale młody miał atak nerek :cry:

Byłam dopiero dzisiaj w TK i niestety nie ma nawet jednej tej ramki:( Mam straszne wyrzuty sumienia,że nie podjechałam wczoraj ale uwierz mi naprawde nie miałam jak:(

Będę zajeżdżała co jakis czas bo kobitki powiedziały,że towar bardzo często sie powtarza tylko trzeba obserwować.

Kochana jeszcze raz Cię przepraszam i jak tylko zobacze,kupię!

Przy okazji życzę Tobie oraz Wszystkim dziewczyną Wesołych,Szczęśliwych i ZDROWYCH Świąt Kochane!

Leia, Venus

- dzięki dziewczynki:hug: Dla Was również życzenia Pięknych i Radosnych Świąt...

ju łelkam;)

A a propos witryny... zapomniałam, ze jeszcze taką namierzyłam:

http://i1.fmix.pl/fmi2613/53fd815d001e1a6c4ef34de9/zdjecie.jpg

Najfajniesza chyba z tych wszystkich... ale niestety droga:roll: Nawet bardzo:roll:

Madziu ale czad - miałam Ci ten kredens wkleić ,jako propozycji ciąg dalszy:)

Piękny jest...

Tymczasem życzę cudownych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia:)

Spokoju i radości,

tylko miłych gości!

Smacznej Wigilii i całusów moc

- w tę najpiękniejszą w roku noc!

Szczęścia kilogramów,

ze śniegu bałwanów!

Życzliwych ludzi wokół,

żadnej łezki w oku,

Przyjaciół jakich mało.

Przez życie idźcie śmiało!