Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze raz Wam bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia (jesteście niesamowite... w większości przypadków nie znamy się osobiście, a ja czuję, że jesteście mi tak bardzo bliskie...)

Jeszcze raz chciałam złożyć Wam wszystkim życzenia (gdyby ktoś przegapił, nie zauważył;):

http://i1.fmix.pl/fmi24/489a6522000aa83c4ef3ceec/zdjecie.jpg

Trochę mi głupio, że nie odiwedziłam każdej z Was osobno z tymi życzeniami:oops: - bo na to naprawdę zasługujecie... ale teraz już za późno, już się nie wyrobię;) Na wielkanoc się poprawię:lol2: Ściskam Was bardzo gorąco:hug:

Edytowane przez MagdaZZZ

lov u lov u, love u all:hug:

Jak już u Lidzi napisałam... bardzo pijani, ale też równie uchachani;) idziemy spać... mały grzdyl dotrwał do godz. 00.30:jawdrop: a mógłby i dłużej;) Jedyny jeszcze nie chciał isć...

Lolek, to Ty i do mnie czasem zaglądasz?:o Fajooooowo;):bye:

Świąteczne buziole dla wszystkich:hug:

Świątecznie melduję, że lampa świątecznie przystrojona i odpalona! :lol:

Jak już u Lidzi napisałam... bardzo pijani, ale też równie uchachani;) idziemy spać... mały grzdyl dotrwał do godz. 00.30:jawdrop: a mógłby i dłużej;) Jedyny jeszcze nie chciał isć...

:rotfl::rotfl::rotfl:

Edytowane przez rasia

:wave::rotfl::lol2: Buziaczki

Oj Madzia ...... Zaglądam zaglądm..... i ta atmosfera.... magicznie. Przepraszam że do Ciebie niespodzianka nie poszła ale ..... z braku czasu nie dało rady...... obiecuję poprawę

No co ty, nie masz za co przepraszać - nie wiedziałam nawet, że jakaś niespodzianka mi przysługuje... a co z oczu to z serca:lol2:

Świątecznie melduję, że lampa świątecznie przystrojona i odpalona! :lol:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Rasia widzę, że poprawiłaś meldunek;) Ja tu rano zajrzałam... przeczytałam coś o koniu... nic nie zrozumiałam - więc uznałam, żem jeszcze pijana, muszę to przemyśleć... i poszłam spać:lol2:

Myślałam, myślałam... i tak sobie myślę - a czy Rasia przypadkiem od Mady konia nie wylicytowała:???: Bingo! No i wchodzę to skomentować, a tu już poprawki naniesione:lol2: Widzę nie tylko ja se w święta popiłam:rotfl:

No proszę, i arco czasem do mnie zagląda:hug: Czego to się człowiek dowie przez te święta... Wszystkiego naj, naj, naj...

senmon, jak stół? Pokaż efekty?:lol:

Rasia widzę, że poprawiłaś meldunek;) Ja tu rano zajrzałam... przeczytałam coś o koniu... nic nie zrozumiałam - więc uznałam, żem jeszcze pijana, muszę to przemyśleć... i poszłam spać:lol2:

Myślałam, myślałam... i tak sobie myślę - a czy Rasia przypadkiem od Mady konia nie wylicytowała:???: Bingo! No i wchodzę to skomentować, a tu już poprawki naniesione:lol2: Widzę nie tylko ja se w święta popiłam:rotfl:

No dobra jesteś:lol:... rozgryzłaś mnie;):lol2:

Takie fajne w tym roku te Święta...;):D