Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo.... Madziu,PIĘKNY prezent!Patera śliczna ale znam ją doskonale i ta cena nie zniechęciła do zakupu chociaż w porównaniu z miskami i tak wydawała się atrakcyjna;)Miałam na nią ochote ale żeby dokupić do niej chociaż jedną miseczke koszt wyniósł by jakieś ... to jednak troszkę dużo:)

Mała słodka,choinka cudna,stół ślicznie zastawiony .... co tu dużo mówić-jak zawsze;)

Dziewczyny Madzi nie ma to ja Wam powiem ... patera do kupienia na Mokotowskiej 71.

Edytowane przez joliska
na PW :)

To mówicie, że paterka i Hanutek wam się podobają:lol2:

no ale GDZIEŚ KONKRETNIE?

No uchyl rąbka tajemnicy!

Kupiona w sklepie Mokotowska 71

Noooo.... Madziu,PIĘKNY prezent!Patera śliczna ale znam ją doskonale i ta cena nie zniechęciła do zakupu chociaż w porównaniu z miskami i tak wydawała się atrakcyjna;)Miałam na nią ochote ale żeby dokupić do niej chociaż jedną miseczke koszt wyniósł by jakieś ... to jednak troszkę dużo:)

Mała słodka,choinka cudna,stół ślicznie zastawiony .... co tu dużo mówić-jak zawsze;)

Dziewczyny Madzi nie ma to ja Wam powiem ... patera do kupienia na Mokotowskiej 71.

ale Tosiaczek już to powiedział:lol2:

Kochana, no to wiesz jakie te talerze boskie na żywo (na misy już się nie załapałam:roll:) Cena faktycznie szalona, tym bardziej, że do tego talerza dołączony był okropny klosz - niski, z takiego szkła jak butelki, z pęcherzami powietrza, z krzywą kulką na górze:sick: Wyglądał tak, jakby baby dorzuciły go w gratisie licząc na to, że talerz za tą kosmiczna cenę szybciej sie sprzeda - i widać ich plan się powiódł:rotfl:

To co widzicie na fotce, to talerz z nowym kloszem, który dokupiłyśmy wczoraj w Mensa Home - pasuje idealnie i dodaje całej paterce szyku:wiggle: Poprzedni mam wrażenie tylko ją szpecił:sick:

ufff...nadrabiam, nadrabiam..a działo sieeeeę :eek::popcorn: współczuję przeprawy z oknem i nerwów :( , oczywiście zgapiłam przepisy z Hanutkowej imprezki.... włączyłam sobie słownik :lol:, pozazdrościłam patery, popodziwiałam telefon ;) z wielkim zainteresowaniem poczytałam o zachciankach prezentowych facetów, zachwyciłam się Małą Damą przecudnej urody... co tam jeszcze :???: ... aaa! zaplułam monitor przy wielkiej żółtej stopie robiącej za kursor ( taaa, wiem, że to była łapa, ale ta stopa ...no nie mogę :lol2:) .... no i ogólnie Madziu -klasa itepe, itede.. O! a teraz żem siem zmęczyła i idę odsapnąć....

i po cichu mam nadzieję więcej nie opuszczać forum bo później nie idzie tego nadrobić...no litości dziewczęta i chłopcy nie macie! ;)

:bye:

madi jak fajnie cię widzieć -faktycznie dawno cię nie było:o

A jaką fajną mi tu retrospekcję zrobiłaś - o niektórych sprawach już prawie zapomniałam (np. o żółtej stopie:rotfl:)

lascheńko:hug:

senmon - mhmm, jjjasne;)

A, nie odpisałam na smsa... zdziwiłam się, że strona zablokowana... ale potem sobie przypomniałam, że ze 3 miesiące temu przekroczyłsm miejsce na serwerah i faktycznie pojawiały się co 3 minuty komunikaty... alezamiast wyczyścić serwery - usunełam komunikaty:rotfl:

Chyba nie chce mi się uż tego robić;)

PS peeling zaje... :hug:

heeeelouuuuu!

czy zastawa to duka?

ahhh kochana, zapomniałam ci odpisać;) a odpowiedź wcale nie za prosta... bo zależy o co dokładnie pytasz - o talerze?. Talerze kompletowane: na samym dole - Duka właśnie:yes:, zwykłe, białe... w środku kwadratowe talerze Rossenthala, a na samej górze głęboki talerz z platynową obwódką z tkmaxxx za 11 zł kupione 2 dni przed wigilią;) (w Duce te talerze kosztują 49 zł szt.;))

No właśnie chodzi mi o te z platynową obwódką :yes:

Widziałam je w tikeju, ale pomyślałam że to jakiś badziewik

Pytam dlatego że od nie wiem, 5ciu? lat się nad nimi zastanawiam :lol: i co temat wraca, odkładam na później

Boję*się*tej platyny, a tak nie lubię*zmywać ręcznie :no: