skibusia 29.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dziękuję, od razu lepiej niż 130 str!!! Cudeńko prześliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Miałam pokazać cudeńko, które upolowałam w ostatniej chwili dla mojej Mamusi http://i2.fmix.pl/fmi1148/3d758e61000b05dc4efc3ab7/zdjecie.jpg Sliczne to cudeńko . Edytowane 29 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Patera prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Magda,Hanutek uroczy, a kolory ubranek popieram - uwielbiam czernie, szarości i biele na małych dziewczynkach!! A gdzieś upolowała takie cudo, no, paterkę, pisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Magda, Hanutek uroczy, a kolory ubranek popieram - uwielbiam czernie, szarości i biele na małych dziewczynkach!! A gdzieś upolowała takie cudo, no, paterkę, pisz!!!! gdzie? gdzie? no jak to gdzie - w warszawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no ale GDZIEŚ KONKRETNIE? No uchyl rąbka tajemnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Madziu,dekoracje stołu rewelka,ale Twoja Mała Księżniczka,przecudnej urody.... rośnie Ci modelka,zresztą jakże by mogło być inaczej po TAAAAKiej mamusi>>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 wazelina cieknie wam z ust joke a Hania śliczna i wracam na poprzednią stronę żeby nacieszyc oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wszystko śliczne. Ale malutka najbardziej Uwielbiam białe stoły (czy zastawa do duka?) No i patera ... cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ale fajna patera!Przyłączam się do pytania GDZIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.12.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Noooo.... Madziu,PIĘKNY prezent!Patera śliczna ale znam ją doskonale i ta cena nie zniechęciła do zakupu chociaż w porównaniu z miskami i tak wydawała się atrakcyjna;)Miałam na nią ochote ale żeby dokupić do niej chociaż jedną miseczke koszt wyniósł by jakieś ... to jednak troszkę dużo:)Mała słodka,choinka cudna,stół ślicznie zastawiony .... co tu dużo mówić-jak zawsze;) Dziewczyny Madzi nie ma to ja Wam powiem ... patera do kupienia na Mokotowskiej 71. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez joliska na PW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Paterka CUDO Mamusi na pewno się spodobała:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 To mówicie, że paterka i Hanutek wam się podobają no ale GDZIEŚ KONKRETNIE? No uchyl rąbka tajemnicy! Kupiona w sklepie Mokotowska 71 Noooo.... Madziu,PIĘKNY prezent!Patera śliczna ale znam ją doskonale i ta cena nie zniechęciła do zakupu chociaż w porównaniu z miskami i tak wydawała się atrakcyjna;)Miałam na nią ochote ale żeby dokupić do niej chociaż jedną miseczke koszt wyniósł by jakieś ... to jednak troszkę dużo:) Mała słodka,choinka cudna,stół ślicznie zastawiony .... co tu dużo mówić-jak zawsze;) Dziewczyny Madzi nie ma to ja Wam powiem ... patera do kupienia na Mokotowskiej 71. ale Tosiaczek już to powiedział Kochana, no to wiesz jakie te talerze boskie na żywo (na misy już się nie załapałam:roll:) Cena faktycznie szalona, tym bardziej, że do tego talerza dołączony był okropny klosz - niski, z takiego szkła jak butelki, z pęcherzami powietrza, z krzywą kulką na górze:sick: Wyglądał tak, jakby baby dorzuciły go w gratisie licząc na to, że talerz za tą kosmiczna cenę szybciej sie sprzeda - i widać ich plan się powiódł To co widzicie na fotce, to talerz z nowym kloszem, który dokupiłyśmy wczoraj w Mensa Home - pasuje idealnie i dodaje całej paterce szyku:wiggle: Poprzedni mam wrażenie tylko ją szpecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hanulek to przecudna urocza mała modelka (po mammie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 śliczna ta Wasza królewna a i reszta elegancja - Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ufff...nadrabiam, nadrabiam..a działo sieeeeę współczuję przeprawy z oknem i nerwów , oczywiście zgapiłam przepisy z Hanutkowej imprezki.... włączyłam sobie słownik , pozazdrościłam patery, popodziwiałam telefon z wielkim zainteresowaniem poczytałam o zachciankach prezentowych facetów, zachwyciłam się Małą Damą przecudnej urody... co tam jeszcze ... aaa! zaplułam monitor przy wielkiej żółtej stopie robiącej za kursor ( taaa, wiem, że to była łapa, ale ta stopa ...no nie mogę ) .... no i ogólnie Madziu -klasa itepe, itede.. O! a teraz żem siem zmęczyła i idę odsapnąć.... i po cichu mam nadzieję więcej nie opuszczać forum bo później nie idzie tego nadrobić...no litości dziewczęta i chłopcy nie macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 madi jak fajnie cię widzieć -faktycznie dawno cię nie było:o A jaką fajną mi tu retrospekcję zrobiłaś - o niektórych sprawach już prawie zapomniałam (np. o żółtej stopie:rotfl:) lascheńko senmon - mhmm, jjjasne;) A, nie odpisałam na smsa... zdziwiłam się, że strona zablokowana... ale potem sobie przypomniałam, że ze 3 miesiące temu przekroczyłsm miejsce na serwerah i faktycznie pojawiały się co 3 minuty komunikaty... alezamiast wyczyścić serwery - usunełam komunikaty:rotfl: Chyba nie chce mi się uż tego robić PS peeling zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 heeeelouuuuu!czy zastawa to duka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 heeeelouuuuu! czy zastawa to duka? ahhh kochana, zapomniałam ci odpisać a odpowiedź wcale nie za prosta... bo zależy o co dokładnie pytasz - o talerze?. Talerze kompletowane: na samym dole - Duka właśnie:yes:, zwykłe, białe... w środku kwadratowe talerze Rossenthala, a na samej górze głęboki talerz z platynową obwódką z tkmaxxx za 11 zł kupione 2 dni przed wigilią (w Duce te talerze kosztują 49 zł szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.12.2011 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No właśnie chodzi mi o te z platynową obwódką Widziałam je w tikeju, ale pomyślałam że to jakiś badziewik Pytam dlatego że od nie wiem, 5ciu? lat się nad nimi zastanawiam i co temat wraca, odkładam na później Boję*się*tej platyny, a tak nie lubię*zmywać ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts