karolek59 30.12.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Przy odklejaniu naklejki schodzi farba tylko że ja już wiedziałam czego mogę się spodziewać więc zrobiłam to bardzo delikatnie i zeszło w małym stopniu. Myślę że przy energicznym zerwaniu naklejki będzie gorzej. Tylko że jak ja zareklamuje te swoje kinkiety to oni mi wymienia na inne i pewnie jeszcze gorsze a jeśli zwrócą kasę to gdzie ja kupię podobne? Sama nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.12.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Skibusia prosze bardzo: http://www.boutiquepierrot.pl/index.php?dzial=24 Dzięki Tosiaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Magda, przed Świętami miałam montowany zlew ceramiczny i przypomniało mi się, że szukałaś takiego z ociekaczem po prawej stronie? Nie wiem, czy to aktualne, ale jeśli nadal szukasz, to SystemCeram robi baaaardzo dobre zlewy (mają naprawdę świetną ceramikę) i w większości modeli można wybrać, po której stronie ma być ociekacz. Nie pamiętam, czy chciałaś podblatowy, czy nablatowy; z nadblatowych polecam serię Mera - bardzo proste, czyste wzornictwo: https://www.elektrogeraete.net/Einbauspuelen/Mera.html Ja mam wprawdzie jednokomorowy bez ociekacza (Mera 57), ale gdybyś była ciekawa, jak ta seria wygląda na żywo, a nie w katalogu, to załączam zdjęcie z mojej kuchni (bateria wygląda na nieproporcjonalnie dużą w stosunku do zlewu, ale to wina perspektywy). W razie czego sklep masz po sąsiedzku Edytowane 9 Maja 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 barbe-cue, czy Ty gdzieś pokazywałaś swoje wnętrza?Piękne płytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 narendil, bardzo dziękuję za uznanie! To są moje wymarzone płytki i ogromnie je lubię. Chociaż nie - takie naprawdę wymarzone wymarzone to były cementowe marokańskie, ale z paru przyczyn pozostaną w marzeniach. Ale te biało-błękitne od początku były "wymarzonym planem B" Wnętrz nigdzie nie pokazywałam. Na razie czaję się i szwendam po różnych forach. Zazwyczaj siadam gdzieś w kącie i podglądam przez dziurkę (co widać po liczbie moich komentarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 te naklejki z TK MAxx to jakiś koszmar ...nie dość, że klej jak super glue to oczka durnowate ...wszystko chyba, żeby człowieka wnerwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Magda, tak z ciekawości,czy jak Ty zamawiałaś swoje lampy z overstock.com to wtedy była już wysyłka do Polski? Bo jak teraz weszłam to mi się pojawiło NOW WE'RE SHIPPING TO POLAND, i nie wiem czy to jakaś "nowość" czy już wcześniej wysyłali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziewczyny, ja się może wyrwę jak filip z konopii, ale w jakimś mądrym programie o sprzątaniu itp. słyszałam, że naklejki np. z mebli pięknie schodzą po posmarowaniu... majonezem, bo tłusty i rozpuszcza klej. Im dłużej posiedzi na naklejce tym łatwiej ją zedrzeć bez śladów kleju na meblu. Może przy Waszych kinkietach też zadziała i nic nie zlezie razem z naklejką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 30.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziewczynki, nie ma się co czepiac o te naklejki na lampach. Producent sprzętu elektrycznego ma obowiązek umieścic je na produkcie w sposób trwały i w widocznym miejscu - a wszystko po to abyśmy sobie krzywdy nie zrobiły Ja zawsze do nalepek podchodzę z suszarką do włosów i zawsze ładnie schodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziewczyny, ja się może wyrwę jak filip z konopii, ale w jakimś mądrym programie o sprzątaniu itp. słyszałam, że naklejki np. z mebli pięknie schodzą po posmarowaniu... majonezem, bo tłusty i rozpuszcza klej. Majonezem nie próbowałam , ale z tym tłustym to faktycznie coś jest na rzeczy - ja w beznadziejnych przypadkach psikam wd-40 (czy wd-30? nie pamiętam), takim do smarowania zawiasów. Naklejki schodzą bez problemu. Myślę, że równie dobrze byłoby np. oliwką dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Magda, przed Świętami miałam montowany zlew ceramiczny i przypomniało mi się, że szukałaś takiego z ociekaczem po prawej stronie? Nie wiem, czy to aktualne, ale jeśli nadal szukasz, to SystemCeram robi baaaardzo dobre zlewy (mają naprawdę świetną ceramikę) i w większości modeli można wybrać, po której stronie ma być ociekacz. Nie pamiętam, czy chciałaś podblatowy, czy nablatowy; z nadblatowych polecam serię Mera - bardzo proste, czyste wzornictwo: https://www.elektrogeraete.net/Einbauspuelen/Mera.html Ja mam wprawdzie jednokomorowy bez ociekacza (Mera 57), ale gdybyś była ciekawa, jak ta seria wygląda na żywo, a nie w katalogu, to załączam zdjęcie z mojej kuchni (bateria wygląda na nieproporcjonalnie dużą w stosunku do zlewu, ale to wina perspektywy). W razie czego sklep masz po sąsiedzku Dzięki Barbe Bardzo ładne te zlewozmywaki:yes: A Twoja kuchnia wygląda (na tych zajawkach) - rewelacyjnie:o Może dasz się namówić na więcej;) Niestety ten zlewozmywak http://www.zlewyceramiczne.pl/?p=384 - prawie identyczny z V&B ma mniejszą komorę po tej samej stronie - czyli dokładnie odwrotnie niż ja potrzebuję Zastanawiam się, czy można je odwrócić... w VB przeszkadza głównie to, że napis będzie na tylnej ściance;) - a za to w końcu sie płaci:rotfl: nie, żartuję Ale to faktycznie zdradza, że było "kombinowane";) Natomiast tu... nie wiem co może zdradzić ten fakt oprócz niewidocznego odpływu? Majonez??? wd-40/30??? Suszarka??? I co tu wybrać do tej operacji? Po przyjeździe biorę się za to;) Magda, tak z ciekawości,czy jak Ty zamawiałaś swoje lampy z overstock.com to wtedy była już wysyłka do Polski? Bo jak teraz weszłam to mi się pojawiło NOW WE'RE SHIPPING TO POLAND, i nie wiem czy to jakaś "nowość" czy już wcześniej wysyłali? Kasiu była:yes: Tylko tak skrajnie nieopłacalna, że odpuściłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madzia, weź mi przypomnij jak to z tymi talerzykami z kuleczkami jest Gdzie one, po ile (nie wiem czy mnie na nie teraz stać ) i czy można je od ręki kupić? Już drugi raz miałam problem z podaniem ciasta do kawy. Brakuje mi zastawy, a tak mi się te szklane podobywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madzia, weź mi przypomnij jak to z tymi talerzykami z kuleczkami jest Gdzie one, po ile (nie wiem czy mnie na nie teraz stać ) i czy można je od ręki kupić? Już drugi raz miałam problem z podaniem ciasta do kawy. Brakuje mi zastawy, a tak mi się te szklane podobywują Monia, próbuj w Bad&Breakfast na Burakowskiej... w szczecinie je teraz widziałam, ale tylko takie duże... deserowych już nie:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 31.12.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A Twoja kuchnia wygląda (na tych zajawkach) - rewelacyjnie:o Może dasz się namówić na więcej;) dzięki! Coraz bardziej mnie kusi, bo wyszłam właśnie z etapu totalnego pierdolnika i w końcu coś się wyłoniło spod kartonów i zwałów gruzu. No ale okazuje się, że rozterki remontowe to mikro pikuś przy rozterkach wyposażeniowych. Bo o ile nie miałam problemu z wybraniem jednej jedynej baterii spośród tryliona, to z wyposażeniem dostaję szału - co, gdzie, jak, za ile, a czy tu pasuje, a może lepiej tam, a może jednak coś innego :bash: Myślę sobie zatem, że fajnie byłoby czasem pokazać swoje włości i poradzić się dobrych dusz na forum, a nie tylko podglądać cudze wątki. Póki co, muszę jednak powstrzymać swoje żądze, bo kończę mega pilny i hiper ważny projekt, a jak patrzę na wasze wątki, które mają po 23.464.689.452 stron i galopują jak szalone, to się zastanawiam, z jakich zajęć musiałabym zrezygnować, żeby swoją galeryjkę prowadzić, jak na przyzwoitą gospodynię przystało. Już wiem - zwolnię się z roboty Niestety ten zlewozmywak http://www.zlewyceramiczne.pl/?p=384 - prawie identyczny z V&B ma mniejszą komorę po tej samej stronie - czyli dokładnie odwrotnie niż ja potrzebuję: Aaaaa widzisz, bo ja myślałam, że szukasz z ociekaczem, a nie dodatkową połówką komory . Bo w tym modelu ociekacz można odwracać... Jeśli chcesz, to podeślę Ci nr pawilonu z Bartyckiej, w którym jak kupowałam. Mają tam różne marki ceramicznych (widziałam V&B, SystemCeram, Blanco). Może najlepiej będzie pogadać z tymi facetami? Kto jak kto, ale oni powinni mieć jakieś pojęcie o poszczególnych ofertach. Kasiu była:yes: Tylko tak skrajnie nieopłacalna, że odpuściłam;) Taaaa.... też sobie wyliczyłam, ile bym zapłaciła za wysyłkę paru absolutnie pięknych, mocno niezbędnych, jednakowoż mocno ekspensywnych drobiazgów. Wyszło, że dwa razy tyle, ile za drobiazgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 31.12.2011 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 dobrze, że dodałaś To u mnie jeszcze roczek trzeba dodać To jak ja liczę to wychodzi mi 15 lat różnicy jeśli Madzia jest rocznik 1983.. 1968-1983= 15(?) U mnie tylko 2 lata różnicy. A zawsze lubiłam starszych.. A się akurat trafił prawie równolatek i tak zostało. Już 10 lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.12.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja zawsze do nalepek podchodzę z suszarką do włosów i zawsze ładnie schodzą. jeżeli jest to sprawdzony sposób - to będzie to najmniej inwazyjny najprostszy nie tłusty (jak majonez;)) SPOSÓB NA NAKLEJKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.12.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Monia, próbuj w Bad&Breakfast na Burakowskiej... w szczecinie je teraz widziałam, ale tylko takie duże... deserowych już nie:roll: A wcześniej jeszcze jakieś inne miejsce jeszcze podawałaś I cena. 50 czy 150 za talerzyk Pamiętasz? Sorry że tak Cię męczę, ale wiesz jak to jest jak coś Ci się*podoba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 31.12.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 monsanbia chyba szukamy tych samych talerzy:)Chodzi Ci o te SIA?Szklane z kuleczkami w koło?Jak gdzieś znajdziesz jakimś cudem gdzieś dawaj znać bo ja juz szukałam chyba wszedzie gdzie jest możliwe i nie ma:(Byłam w SIA w Oslo gdzie wybór jest WOWWW .... i wszystko znajdziesz prócz tych talerzy.Jedyne co sie dowiedziałam to to,że to kolekcja sprzed jakiś 2 lat i raczej nie do zdobycia.Teraz są w kwadraciki(skojarzenie-jak musztardówki kiedyś)ale nie na obrzeżasz jak w przypadku tych Magdy a na rancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.12.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:) http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg Beata z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Madziu, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrEhZi2cqAvj2N-DtxfiGChveMLFSNnCzbas7PzZDTqNAgNT3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts