Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.

Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce

i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,

co już gdzieś przygasło.

Życzę Ci miłości tak ogromnej,

że nie można jej zatrzymać dla siebie.

A przede wszystkim, życzę Ci,

aby każdy kolejny dzień Nowego Roku

był piękniejszy od poprzedniego.

http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg

Moniczka - a gdzie Puchatek??? Widziałam. Oddawaj:lol2:

Kochane, bardzo bardzo dziękuję za życzenia:hug:

Ja również chciałam Wszystkim życzyć samych słodkości w Nowym Roku:hug:

http://i1.fmix.pl/fmi2230/dfa8e39000031b9b4eff4973/zdjecie.jpg

Edytowane przez MagdaZZZ

Moniczka - a gdzie Puchatek??? Widziałam. Oddawaj:lol2:

Kochane, bardzo bardzo dziękuję za życzenia:hug:

Ja również chciałam Wszystkim życzyć samych słodkości w Nowym Roku:hug:

http://i1.fmix.pl/fmi2230/dfa8e39000031b9b4eff4973/zdjecie.jpg

Madziu wysłalam mmsa do Ciebie. On powinien mrugać a tu nie mruga :( więc nie chciałam żeby Hanulek miał nie mrugającego Puchatka :)/

Edytowane przez senmon

Madziu wysłalam mmsa do Ciebie. On powinien mrugać a tu nie mruga :( więc nie chciałam żeby Hanulek miał nie mrugającego Puchatka :)/

Hanulku widzę że do mamuni Twojej nie dochodzą sms-y (właśnie przyszły mi zwroty na kom) więc Puchatka wstawiam tutaj nie migającego niestety.

Kochana, smsy nie dochodzą bomi się przedwczoraj rozładowała komórka, a nie znam pinu:rotfl:

Mam tą nową kartę SIM, mąż wbił mi pin z karteczki dał włączony tel. i tak hulał prawie miesiąc;) a jak się rozładował, to pojawił się problem, bo karteczka z PINem w wawie;):lol2:

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:) Wczoraj była u Nas koleżanka i narzekała na wszystko: jest gruba, brzydka, ma za małe mieszkanie.... i po wysłuchaniu jej, moj Maciuś mowi " no nie jest az tak zle z toba ciociu ale nie ma co sie oklamywać są ładniejsze kobiety " a ja zapytałam sie np, które ? M odpowiada " no Ty, nowa ciocia Magda i Jessica Alba":rotfl:

:) Wczoraj była u Nas koleżanka i narzekała na wszystko: jest gruba, brzydka, ma za małe mieszkanie.... i po wysłuchaniu jej, moj Maciuś mowi " no nie jest az tak zle z toba ciociu ale nie ma co sie oklamywać są ładniejsze kobiety " a ja zapytałam sie np, które ? M odpowiada " no Ty, nowa ciocia Magda i Jessica Alba":rotfl:

:rotfl::rotfl:

nie wytrzymam:rotfl:

Moi drodzy... powiedzcie mi - czego używaliście/planujecie użyć do połączenia kafli z drewnianą podłogą? Korka? Nie ma czegoś jeszcze lepszego, ładniejszego?

A drugie pytanie, powiązane - jak wykańcza się płytę pod kominkiem? Chodzi mi własnie o połączenie kamienia z drewnem... Kamieniarz, jako że zażyczyłam sobi bardzo cienkiej tej płyty, licującej się praktycznie z podłogą (no wystającej 3 mm nad wysokosć parkietu), to powiedział, że trzeba kominek zmontować przed położeniem podłogi, a potem parkieciarze się dopasują... ale właśnie zastanawiam się jak? Znowu korkiem? To będzie ładnie? Jak jest u Was?