Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytałam o czymś takim:

kit do parkietów

O tym nie słyszałam:no: Ale jak tak czytam, to raczej do ubytków i łączeń typu drewno-drewno, a nie drewno-kamień;)

Magda,

ja mam połączone korkiem i wygląda to naprawdę ładnie:) O kicie nie słyszałam, jeszcze;) Wiem, że niektórzy mają silikon.

ja też mam korek:yes:

a ja listewki cieniutkie robione przez stolarza. i przy innym łaczeniu listwy aluminiowe

No własnie - za Myszonikiem - pokażcie zdjęcia

Bo wiecie co... o ile łączenia gresu z dechami przy pomocy korka widziałam i uważam, że wygląda świetnie:yes: To jakoś boję się, ze ten korek odbierze urody kominkowi:(

Madziu, nie, nie! ten kit nie stosuje się tylko i wyłącznie drewno+ drewno

Proszę spójrz jak wygląda tu :

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/nAIn6jRMGyWL2bGbbX.jpg

Elwi, dzięki za zdjęcie.

O to mi właśnie chodziło :)

Ale ja tylko o tym czytałam. Doświadczeń nie mam!

elwi dzięki wielkie:) miło, że się odezwałaś:bye: Rozważę tą opcją przypołączeniu parkiet-gres:yes:

Ale przy kominku, zedna z tych metod mnie nie przekonuje:roll: No same zobaczcie:

http://i2.fmix.pl/fmi148/64081b70000f0e1d4d83d404/zdjecie.jpg

Wyobrażacie sobie tu ten korek w około kamienia?;)

Nie wiem, czemu kamieniarz powiedział, ze nie można zrobić kamienia częściowo nałożonego na parkiet:confused: Powiedział, że narożniki będą narażone na uszkodzenia... a tak nie będą?:roll: Co myślicie - zarządać takiego rozwiązania mimo jego zastrzeżeń???