Kasiorek 15.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 O mamo, co za cudny sklep, a stół z politurą mniammmm....Magda, jesli nadal cię interesuje tapeta z Cole&son polecam ten sklephttp://www.selectwallpaper.co.uk/store/cole-son/cat_129.html zamawialam z niego mojego Fornassetiego i jest o wiele taniej niż w Polsce.Wybralam w Domotece tapetę z wzornika ale zamawialam już w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.03.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jak już mowa o cenach, to i ja sobie ulżę ... Jestem na etapie wyboru mebli łazienkowych Wymarzyłam sobie długą wiszącą szafkę pod umywalkę. Z szyfladami (co by wszystkie łazienkowe graty pochować) i toaletką (moje marzenie od dawna)np. taką konsolę: http://www.esprit.com/index.php?command=Display&navi_id=774 , w kolorze makassar, kombinacja z dwiema umywalkami. Madziu, może spodoba ci się politura Policzyłam wczoraj ile to cudo może kosztować i wymiękłam Ale może się z tym jakoś przegryzę...bo na większość oferowanych u nas mebli łazienkowych, w tzw. przyzwoitej cenie, patrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Magda cudne te wynalazki wekendowe, co prawda nie moja bajka ale widze je u Ciebie:yes:. Co do cen to ja naprawde nie wiem skad one sie biora:mad::mad:, czasem jak jestem w sklepie to sprawdzam czy przypadkiem tych 0 jest tyle ile widze... no i niestety z powodu ceny pozostaje mi tylko wzdychac do wielu wymarzonych cudnosci:mad: Co do mebli lazienkowych to wedlug mnie najlepiej zrobic na zamowienie, z kilku powodow, przede wszystkim - taniej, idealnie dopasowane wymiarami do naszych potrzeb a wlasciwie do naszych wnetrz, no i takie jak chcemy jest tylko jeden warunek - znalezc dobrego fachowca a to latwe nie jest:sick: Madzia gama bezykow jest tak wielka , ze na pewno wybierzesz te wlasciwe i bedzie cudnie, ja wierze ze u Ciebie bedzie cudnie a lazienki powala nas na kolana, dawkuj tylko nam z umiarem, zebysmy na zawal nie padly z wrazenia:yes:. Tak z ciekawosci powiedz mi z czego robisz ta sztukaterie - listewki - nie wiem jaka jest wlasciwa nazwa, chodzi mi miedzy innymi o te elementy na scianie u Twojwj Krolewny, to drewno?gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 kasiorek dzięki za stronkę Wszystkie paski zgromadzone w jednym miejscu:D od rana siedzę i przeszukuję - końca nie widać aga pomyśl faktycznie o robionej na zamówienie. Na pewno taniej wyjdzie, i na wymiar będzie. Ta, którą pokazujesz - bardzo fajna, ale płacisz za markę (która niech lepiej t-shiry robi:lol2:) anetko listwy z oraca. Jak chcesz, mogę znaleźć dokładne numery. Te na ścianę są dużo twardsze niż przysufitowe. Nie ma opcji, żeby coś się wgniotło czy obłupało:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Magda chcialam wiedziec z ciekawosci,oraca to material? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Orac to nazwa firmy. Robią te listwy z jakiś tworzyw sztuczny, poliuretanów czy czegoś nie wiem dokładnie, strzelam;) ale dużo twardsze od styropianów, w ogóle nie kruche jak gips, i bardzo lekkie. Nie wiem co to za cuda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dzieki, nie mialam pojecia o tym czyms:), myslalam ze tylko mdf, styropian albo drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 taaak? Ato z czego masz listwy przysufitowe? Ja właśnie z tego tworzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 u mnie wszystko z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 u mnie wszystko z drewna Qrczę- z drewna to mały ryzyk-fizyk. Mieliśmy w starym mieszkaniu listwy dębowe przysufitowe i niestety w zależności od pory roku robiły się szpary- latem mniejsze, zimą większe. Drewno jak to drewno pracuje i na efekty nie trzeba było długo czekać. Za to jako jedyne styropianowe sztukaterie mieliśmy w sypialni i tam nie było najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 polecam fmix albo program google konto na fmixie mam już odkąd poprzednio były cyrki z tym fotosikiem. Ale tamte zdjęcia zostawiłam. I teraz, choć w ogóle na fotosika nawet nie wchodzę, żadnych zdjęć nie wrzucam, to oni nagle, że przekroczyłam transfer i blokują zdjęcia:mad: oszaleć można:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Qrczę- z drewna to mały ryzyk-fizyk. Mieliśmy w starym mieszkaniu listwy dębowe przysufitowe i niestety w zależności od pory roku robiły się szpary- latem mniejsze, zimą większe. Drewno jak to drewno pracuje i na efekty nie trzeba było długo czekać. Ale za to jak szlachetnie:yes: Męża długo musiałam przekonywać do tych z Oraca. Początkowo, w ogóle nie chciał się zgodzić. Mówił, że jak boazeria, to tylko panete drewniane. Że nie będę mu tu "plastikiem" ścian oklejać itp. A teraz jest zachwycony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kochana przekroczyłaś transfer co oznacza ni mniej ni więcej, że masz dużo odwiedzin i odsłon zdjęć tam, gdzie je umieściłaś Dlatego właśnie zrezygnowałam z konta na fotosiku. (FOTO - SIKU!) POWAGA??? Tak to działa??? To jakieś chore!!! Myslałam, ze transfer zależy od tego ile i jak ciężkich zdjęć wrzuciłam, a nie, czy ktoś je ogląda. I ja mam za to płacić??? Po#$%&%$bani jacyś Ale z tą podmianką, to średnio. Wielu zdjęć nie pamiętam jakie były:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.03.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Dobra, nadszedł dzień sądny:( Muszę zadecydować w końcu co z tymi kaflami do dużej łazienki. Ciężko jest znaleźć kogoś, kto przeszkli mi kwadraciki na szary kolor, więc coraz częściej zastanawiam się nad czarnymi. Same oceńcie, która wersja lepsza, bo moim zdaniem nadal jednak ta szara (choćby ze względu na tapetę). Ale jakby się nie dało, to czarne też mogą być? Czy już za dużo (kolorystycznych) grzybów w braszcz? wersja a) http://i2.fmix.pl/fmi1683/16960db8000804ed4d80812d/zdjecie.jpg wersja b) http://i3.fmix.pl/fmi292/cba209e1001dfeec4d808128/zdjecie.jpg Przypominam, że ta "złota" mozaika na wizualce będzie z kamienia Crema Marfil, podobnie jak blat przy umywalce. Mniej więcej tak taka mozaika wygląda: http://i1.fmix.pl/fmi1736/5bd5b9b90001608c4d808430/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi783/239d2505002406ae4d8082cc/zdjecie.jpg Bo jest jeszcze trzecia wersja zdarzeń (i tu ostrzegam - możecie już się nie połapać o co kaman;)). Otórz zamiast białych kafli wziąć te w kolorze beach, ale na żywo są naprawdę beżowe i boję się, ze przy tym kamieniu będzie przebeeeeeeżowo. Choć na zdjęciu wyglądają pięknie (nieraz już wklejane przeze mnie) - wersja c): http://i1.fmix.pl/fmi2559/5529801200071a034d8084ef/zdjecie.jpg Edytowane 16 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 16.03.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Niestety Magda przychylam się do Twojej opinii, że jednak wersja szara jest lepsza...Ale ta czarna tez nie jest taka zła, tylko wydaje mi się, że te czarne akcenty zbyt rzucają się w oko i wychodzą na pierwszy plan, a chyba nie o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 jesli chodzi onta foto to ja polecam foto onet, mam tam koto od kilku lat, zdjęć setki i nigdy, żadnych problemów aha i konto bezplatne jesli chodzi o lazieneczkę to zdecydowanie wersja a , czarne wstawki to juz stanowczo za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jeżeli można to zagłosuję ,wersja A-zdecydowanie ,chociaż ja mimo wszystko z czegoś bym zrezygnowała .Jeżeli pasy mają zostać i mozaika ,to nada wanną zrobiłabym gładkie płytki ,lub mozaikę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Magda- dziewczyny mają rację- w każdej Twojej wersji dużo się dzieje... Powiem i to wcale nie przekornie, że najbardziej podoba mi się wersja C:rolleyes: A jeżeli mam wybrać pomiędzy A i B to wybieram A. Ale Ci namotałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 16.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja podobnie jak Agawi, wersja C bardzo mi się podoba. Mając do wyboru tylko Ai B, zdecydowanie A, czarne wstawki za bardzo dominują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 16.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To ja też powiem wersja A jest "spokojna" i spójna. Wersja B myślę, że tu jeśli do czarnego doszłyby czarne ramki do zdjęć + czarne wieszaki, czarne kinkiety (tylko część mosiężna - nie klosze), czarna rama lustra na lustrze - wszystko może stworzyć efekt WOW (w wersji z kafelkami C też, zwłaszcza przy wyborze czarnego kafelki z C będą lepsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts