Gabi.gg 03.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ależ spryciarze w tym RH! Dali taki klej, że albo schodzi z powłoką albo nie schodzi wcale Już pisałam, że to nalepka, której nie powinno się ściągać. Dlatego ona tak trudno schodzi. Madziu, najlepiej kup sobie preparat do ściągania nalepek, nazywał się kiedyś Label Off (teraz jakoś inaczej, ale nie pamiętam jak). Nieraz się zapewne przyda. O, tutaj jest Label Off na allegro: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=label+off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madzia, czas jakiś temu wymieniałaś produkty, których używałaś, a które zniknęły ze sprzedaży i ... melduję, że masło Kerrygold lekko solone jest do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madzia, czas jakiś temu wymieniałaś produkty, których używałaś, a które zniknęły ze sprzedaży i ... melduję, że masło Kerrygold lekko solone jest do kupienia ano jest:yes: Ale kiedyś było w takim super plastikowym pudełeczku, a potem zaminili na zwykłą kostkę w papierku;) Teraz w takim pudełeczku jest tylko masło z dodatkiem margaryny:roll: Odkąd to masło jest w zwykłym papierku już go tak chętnie nie kupuję... bo wiadomo, że takie solone wolniej schodzi niż zwykłe i w pudełku dłużej zachowywało świerzość... więc miało to jakiś sens;) A teraz musiałabym kupić drugą maselniczkę julieta - dzięki za fotki:) Ale nie o taki efekt mi chodzi:no: Z tą etykietą zaraz będę próbować dalej... ale wiecie co? Mam wrażenie, ze wy wszystkie mówicie o usuwaniu takich zwykłych papierowych etykiet jak np. z tkmaxxa... a to nie jest taka etykieta:no: i nie taki klej:no: To nie jest taki lepki klej... tylko tak jak wspomniałam - bardziej jak silicon własnie:roll: jakiś taki akrylowy:( a etykieta była taka z tworzywa... i gabi naprawdę uważasz, że tej etykiety nie powinno się usuwać??? ta etykieta była z logo RH i widać ją spod klosza:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 03.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Magda wysłałam Ci linka ze zdjęciami na maila bo obsługa forum chyba mnie przerasta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Fajny prawda dziewczynki? Taki, mam wrażenie - dla każdej z nas;) Każdy znajdzie w nim coś dla siebie... lasche zajrzyj koniecznie:yes: byłam widziałam przepadłam na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Magda wysłałam Ci linka ze zdjęciami na maila bo obsługa forum chyba mnie przerasta :/ Magda to może wkleisz zdjątko do wątku jeśli Magda G pozwoli - bo ja też ciekawa jestem efektu Edit: Już mam zdjątka od Madzi G Edytowane 3 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 03.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pozwalam, pozwalam ale nie wiem czy o to wam w ogóle chodzi Admete zajrzyj na priv, już dawno dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 03.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To ja też poproszę, bo zainteresowana tematem jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 03.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To ja też poproszę, bo zainteresowana tematem jestem. Julieta wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madziu mój maż rozkręcił kinkiet i cześć z naklejka przesunął do tyłu także tej nieszczęsnej naklejki nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madziu mój maż rozkręcił kinkiet i cześć z naklejka przesunął do tyłu także tej nieszczęsnej naklejki nie widać. A Madzia lata bo octy, oliwki i zaraz bo silcon remover pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A Madzia lata bo octy, oliwki i zaraz bo silcon remover pojedzie a ja nie wiem o co chodzi????monia wracaj do siebie i pokaż jak się rozpakowałas:wiggle: Madzia a widzisz jednak spóznieni też dostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madziu mój maż rozkręcił kinkiet i cześć z naklejka przesunął do tyłu także tej nieszczęsnej naklejki nie widać. A Madzia lata bo octy, oliwki i zaraz bo silcon remover pojedzie haha:rotfl: już wszystko wypróbowane (z nędznym skutkiem:() tylko spirytu jeszcze nie mam, nie próbowałam:lol2: a ja nie wiem o co chodzi????monia wracaj do siebie i pokaż jak się rozpakowałas:wiggle: Madzia a widzisz jednak spóznieni też dostają i całe szczęście, bo przegapić to byłoby naprawdę szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no coś ty;) trzeba trochę urozmaicić tematy forumowe.A ty magda jak spędziłaś sylwestra??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a ja? nic wielce oryginalnego;) byliśmy ze znajomymi w bardzo fajnej restauracji, aż w 14 osób... a że knajpa składa się jakby z dwóch osobnych, to i dwa parkiety były z różną muzą i naprawdę można było się fajnie pobawić Powiem szczerze byłam zaskoczona jak fajnie było:lol: aż do 4 się bawiliśmy, a spodziewałam się, że po północy się zmyjemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 więc prawdziwy sylwester!!! nas też było 14 osób , ale przebranych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pozwalam, pozwalam ale nie wiem czy o to wam w ogóle chodzi Admete zajrzyj na priv, już dawno dostałaś Madziu, dziękuję bardzo za maila ze zdjęciami:hug: Faktycznie ten silicon wygląda dużo lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 więc prawdziwy sylwester!!! nas też było 14 osób , ale przebranych:lol2: no, my takiej inwencji nie mieiśmy;) ale też fajnie wyglądaliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no na pewno fajnie:)ale za kilka lat inwencja się u was też pojawi:)moj M dogorywa bo sie saunował przed północą , a mieliśmy fajerwerki na dworze. a tram było mrożno:rolleyes:aha to podeślij fotkę z waszego :wiggle:sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Muszę poruszyć temat kuchni... u admete zobaczyłam zdjęcie, które poruszyło mnie do głębi... oto ono: http://i3.fmix.pl/fmi1836/f462a2f3002742554f02d5c8/zdjecie.jpg Oszalałam jak je zobaczyłam... kuchnia jest fenomenalna, a do tego u mnie można uzyskać niemal identyczny układ... http://i2.fmix.pl/fmi1886/deb26f2900250a694de170da/zdjecie.jpg W miejsce obecnej witryny przeniosłabym w słupku mikrofalę i kawiarkę... a obok można by zrobić dokładnie to co na zjęciu... jedyne co, to chyba ładniej by było, gdyby ten wysoki słupek zwęzić do ok. 75 cm... wtedy niestety symetria okapu by się zmieniłai trzeba by było skuć kafle - ale co to dla nas:rotfl: Jak uważacie - która koncepcja lepsza? Mam w planie wybrać się jednak do tej pani ze studia kuchennego, zapłacić za projekt i zobaczyć jak to by wyglądało u mnie... A to zdjęcie podkradłam admette ze zwzględu na lampy... takie własnie mi się marzą nad wyspę - ktoś coś wie na ten temat? http://i2.fmix.pl/fmi769/76620d49001486724f02d5e1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts