Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Ależ spryciarze w tym RH! Dali taki klej, że albo schodzi z powłoką albo nie schodzi wcale :jawdrop:

Już pisałam, że to nalepka, której nie powinno się ściągać. :rolleyes: Dlatego ona tak trudno schodzi.

Madziu, najlepiej kup sobie preparat do ściągania nalepek, nazywał się kiedyś Label Off (teraz jakoś inaczej, ale nie pamiętam jak). Nieraz się zapewne przyda. :)

O, tutaj jest Label Off na allegro:

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=label+off

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia,

czas jakiś temu wymieniałaś produkty, których używałaś, a które zniknęły ze sprzedaży i ... melduję, że masło Kerrygold lekko solone jest do kupienia :lol2:

ano jest:yes: Ale kiedyś było w takim super plastikowym pudełeczku, a potem zaminili na zwykłą kostkę w papierku;) Teraz w takim pudełeczku jest tylko masło z dodatkiem margaryny:roll:

Odkąd to masło jest w zwykłym papierku już go tak chętnie nie kupuję... bo wiadomo, że takie solone wolniej schodzi niż zwykłe i w pudełku dłużej zachowywało świerzość... więc miało to jakiś sens;) A teraz musiałabym kupić drugą maselniczkę;)

julieta - dzięki za fotki:) Ale nie o taki efekt mi chodzi:no:

Z tą etykietą zaraz będę próbować dalej... ale wiecie co? Mam wrażenie, ze wy wszystkie mówicie o usuwaniu takich zwykłych papierowych etykiet jak np. z tkmaxxa... a to nie jest taka etykieta:no: i nie taki klej:no: To nie jest taki lepki klej... tylko tak jak wspomniałam - bardziej jak silicon własnie:roll: jakiś taki akrylowy:( a etykieta była taka z tworzywa... i gabi naprawdę uważasz, że tej etykiety nie powinno się usuwać??? ta etykieta była z logo RH i widać ją spod klosza:sick:

Madziu mój maż rozkręcił kinkiet i cześć z naklejka przesunął do tyłu także tej nieszczęsnej naklejki nie widać.

:lol2:

A Madzia lata bo octy, oliwki i zaraz bo silcon remover pojedzie :lol2:

haha:rotfl:

już wszystko wypróbowane (z nędznym skutkiem:() tylko spirytu jeszcze nie mam, nie próbowałam:lol2:

a ja nie wiem o co chodzi????monia wracaj do siebie i pokaż jak się rozpakowałas:wiggle:

Madzia a widzisz jednak spóznieni też dostają;)

:hug: i całe szczęście, bo przegapić to byłoby naprawdę szkoda;)

a ja? nic wielce oryginalnego;) byliśmy ze znajomymi w bardzo fajnej restauracji, aż w 14 osób... a że knajpa składa się jakby z dwóch osobnych, to i dwa parkiety były z różną muzą i naprawdę można było się fajnie pobawić:yes: Powiem szczerze byłam zaskoczona jak fajnie było:lol: aż do 4 się bawiliśmy, a spodziewałam się, że po północy się zmyjemy;)

Muszę poruszyć temat kuchni... u admete zobaczyłam zdjęcie, które poruszyło mnie do głębi... oto ono:

http://i3.fmix.pl/fmi1836/f462a2f3002742554f02d5c8/zdjecie.jpg

Oszalałam jak je zobaczyłam... kuchnia jest fenomenalna, a do tego u mnie można uzyskać niemal identyczny układ...

http://i2.fmix.pl/fmi1886/deb26f2900250a694de170da/zdjecie.jpg

W miejsce obecnej witryny przeniosłabym w słupku mikrofalę i kawiarkę... a obok można by zrobić dokładnie to co na zjęciu... jedyne co, to chyba ładniej by było, gdyby ten wysoki słupek zwęzić do ok. 75 cm... wtedy niestety symetria okapu by się zmieniłai trzeba by było skuć kafle - ale co to dla nas:rotfl:

Jak uważacie - która koncepcja lepsza? Mam w planie wybrać się jednak do tej pani ze studia kuchennego, zapłacić za projekt i zobaczyć jak to by wyglądało u mnie...

A to zdjęcie podkradłam admette ze zwzględu na lampy... takie własnie mi się marzą nad wyspę - ktoś coś wie na ten temat?;)

http://i2.fmix.pl/fmi769/76620d49001486724f02d5e1/zdjecie.jpg