MagdaZZZ 05.01.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dobra, z tą lampą też poszło (nie wiem o co wcześniej chodziło:evil:) http://i2.fmix.pl/fmi2956/6bc34c1000264a574f05ef9d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2124/2b41854400106e4d4f05efa5/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1866/75b54880002d02304f05efaf/zdjecie.jpg (tu nóżki Hanutka - nie moje takie chude:rotfl:) Na lampę było 40% przeceny, więc wyszła jakieś 550 zł - wydaje mi się to być niezłą ceną jak na podłogową niklowaną lampę... ale już sama nie wiem;) - do soboty mogę zwrócić... trochę bycza mi się wydaje - a ma być do wucetu:lol2: - jutro jadę przymierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jeszcze wczoraj mi działał. Korzystam w pracy z opery a w domu z mozilli. Ale, ale dziewczyny - no weźcie mi powiedzcie - naprawdę tyle drinków pijecie że Wam te kostkarki takie niezbędne? nurtuje mnie ta kwestia, bo dla mnie kostkarka to ostatnie potrzebne urządzenie - zaraz po drylownicy do jabłek:lol2: U mnie lód schodzi na co dzień... mąż pija drinki z lodem, a nawet do białego wina dodajemy lód (oczywiście bardziej latem;))... u nas latem worki z lodem zajmują prawie całą zamrażarkę mnie też się bardzo podobają - wyglądają na bardzo miękko się układające. mój len jest sztywniejszy. ale przyznam że jestem nieco zaskoczona wyborem - sądziłam że będziesz chciała coś bardziej wyrafinowanego - jakieś jedwabie czy tafty... oł noł noł u mnie taft na pewno nie będzie;) ale nie wiem jeszcze co dokładnie - coś co mnie od wejścia zachwyci - tak jak te dzisiejsze:lol2: Te były tylko 3, więc wzięłam 2 do gościnnego... a do pozostałych okien nadal muszę szukać A jak myślicie, do okna o szer. ok. 1,5 m takie 2x 140 cm są okej:???: Ja się jeszcze totalnie na zasłonowym temacie nie znam;) To moje pierwsze:wiggle: A cena? Jak sie ma do takich robionych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To ma być lampa do wc-tu?! rany - a ja bym chciała taką do salonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 200 zł za dwie zasłony to niedrogo.Drogo by było 200 zł za metr bieżący plus robocizna:) I na szerokość też powinna być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 oooooooo...mi się też podobają....lampa też...i cena też ale...Ty chcesz ją Madzia do wucetu wstawić???? a tam nie miała być lampa na blacie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 na blacie to w głównej łazience:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ha,ha...widzę, że Nihiru też zaskoczona planowanym miejscem lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 na blacie to w głównej łazience:wiggle: that's right:lol2: Podłogowej szukam do wucetu... to będzie jedyne oświetlenie boczne w nim;) Poza tym tylko halogeny w suficie... tak se to wymyśliłam;) A 200 zł to za szt. zasłon, nie za dwie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 U mnie lód schodzi na co dzień... mąż pija drinki z lodem, a nawet do białego wina dodajemy lód (oczywiście bardziej latem;))... u nas latem worki z lodem zajmują prawie całą zamrażarkę A jak myślicie, do okna o szer. ok. 1,5 m takie 2x 140 cm są okej:???: Ja się jeszcze totalnie na zasłonowym temacie nie znam;) To moje pierwsze:wiggle: A cena? Jak sie ma do takich robionych??? u mnie to samo...alkoholizujemy się codziennie ( ja mniej, mąż bardziej) LÓD MUSI BYĆ !!!!! co do zasłon to spokojnie powinna taka szerokość wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 lampa boska - i wygląda jak do salonu faktycznie - więc jutro jak będziesz mierzyć w miejscu docelowym - zrób koniecznie foty chciałabym też zdjęcie Ciebie tachającej tą lampę ze sklepu do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 na blacie to w głównej łazience:wiggle: no tak...jak się wpada od czasu do czasu na FM to się nie jest w temacie...może lepiej się nie odzywać... a wucecik to spory jest ??? jaki metraż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madzia, a ja najpierw myślałam, że zasłony mają taką szeroką kremową lamówkę Dopiero potem zobaczyłam, że to coś spod spodu:lol2: Fajna jodełka:yes: Lampa też bardzo bardzo:yes: Choć niekoniecznie do wucetu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 madzia lampa super. zostaw jązasłony muszę zobaczyć powieszone. ale w stylu twojego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda, ja w kwestii lampy się nie wypowiem, bo to zupełnie nie moje klimaty:rolleyes:, ale o tej podwójnie otwieranej to właśnie poważnie myślę. Ma szerokie półki, przez co, w razie potrzeby, można wstawiać duże rozmiary naczyń. Jest dzięki temu bardziej uniwersalna. Dla mnie idealna byłaby właśnie taka wysoka 90-tka z małą zamrażarką na dole (najchętniej jedno - szufladową - mam oddzielną duuużą zamrażarkę, która będzie stała w garażu). Ale takich na razie nie znalazłam:-( Ale będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magdo zasłony cudne a ta lampa to omg marzenie;) lodowka z wózkiem zamiast zamrażarki jest super, sama chciałam bo moim zdaniem mega wygodna. Z takich znalazłam tylko beko a te nie mają za dobrych opinii;) byłam w tk maxx blue city. Dziś pusciutko nie ma ludzi..... A jakie krzesła, fotele dla nas i do hanutkowego pokoju takie cudne siedzenia ... Jedź tam dziś;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda, chyba coś przegapiłam z tą kostkarką, ale tak to jest jak się prawie 3 miesiące chce szybko na twoim wątku nadrobić W takim razie ja mam chyba taki model jak Twój tylko bez kostkarki. A lampa boska. Ale do wucetu???!!!! Zasłonki też bym przygarnęła. Są ekstra. Bardzo podoba mi się ten wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A 200 zł to za szt. zasłon, nie za dwie:( hmm...jak za jedną taka cena to już nie tak fajnie...jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zaslony cudne, cena nie jest wygórowana. Ja za swoją na okno do sypialni w materiale Softy będę płacić ponad 500zł (okno ma 160x230cm) Madzia lampa piękną- bardzo w Twoim stylu:wiggle: wydaje mi się, że takiej dużej nie znajdziesz sporo taniej:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja za swoją na okno do sypialni w materiale Softy będę płacić ponad 500zł (okno ma 160x230cm) Aga, jedna zasłonka ? 230 cm to wysokość, tak? tzn. długość zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A 200 zł to za szt. zasłon, nie za dwie:( Madziu jak tak samo zapłaciłam po 200zł za szt. też lniane(100%lnu) też do gościnnego tylko bez jodełki. Kupowałam w innych meblach. Lampa B-o-s-k-a:jawdrop: nie ważne gdzie ją postawisz nie oddawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts