Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Dobra, z tą lampą też poszło (nie wiem o co wcześniej chodziło:evil:)

http://i2.fmix.pl/fmi2956/6bc34c1000264a574f05ef9d/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2124/2b41854400106e4d4f05efa5/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1866/75b54880002d02304f05efaf/zdjecie.jpg

(tu nóżki Hanutka - nie moje takie chude:rotfl:)

Na lampę było 40% przeceny, więc wyszła jakieś 550 zł - wydaje mi się to być niezłą ceną jak na podłogową niklowaną lampę... ale już sama nie wiem;) - do soboty mogę zwrócić... trochę bycza mi się wydaje - a ma być do wucetu:lol2: - jutro jadę przymierzać;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze wczoraj mi działał. Korzystam w pracy z opery a w domu z mozilli.

Ale, ale dziewczyny - no weźcie mi powiedzcie - naprawdę tyle drinków pijecie że Wam te kostkarki takie niezbędne? nurtuje mnie ta kwestia, bo dla mnie kostkarka to ostatnie potrzebne urządzenie - zaraz po drylownicy do jabłek:lol2:

:rotfl:

U mnie lód schodzi na co dzień... mąż pija drinki z lodem, a nawet do białego wina dodajemy lód (oczywiście bardziej latem;))... u nas latem worki z lodem zajmują prawie całą zamrażarkę;)

mnie też się bardzo podobają - wyglądają na bardzo miękko się układające. mój len jest sztywniejszy.

ale przyznam że jestem nieco zaskoczona wyborem - sądziłam że będziesz chciała coś bardziej wyrafinowanego - jakieś jedwabie czy tafty... :)

oł noł noł:no: u mnie taft na pewno nie będzie;) ale nie wiem jeszcze co dokładnie - coś co mnie od wejścia zachwyci - tak jak te dzisiejsze:lol2: Te były tylko 3, więc wzięłam 2 do gościnnego... a do pozostałych okien nadal muszę szukać:roll:

A jak myślicie, do okna o szer. ok. 1,5 m takie 2x 140 cm są okej:???: Ja się jeszcze totalnie na zasłonowym temacie nie znam;) To moje pierwsze:wiggle: A cena? Jak sie ma do takich robionych???

:rotfl:

U mnie lód schodzi na co dzień... mąż pija drinki z lodem, a nawet do białego wina dodajemy lód (oczywiście bardziej latem;))... u nas latem worki z lodem zajmują prawie całą zamrażarkę;)

A jak myślicie, do okna o szer. ok. 1,5 m takie 2x 140 cm są okej:???: Ja się jeszcze totalnie na zasłonowym temacie nie znam;) To moje pierwsze:wiggle: A cena? Jak sie ma do takich robionych???

u mnie to samo...alkoholizujemy się codziennie ( ja mniej, mąż bardziej) :lol2: LÓD MUSI BYĆ !!!!!

co do zasłon to spokojnie powinna taka szerokość wystarczyć :yes:

Magda, ja w kwestii lampy się nie wypowiem, bo to zupełnie nie moje klimaty:rolleyes:, ale o tej podwójnie otwieranej to właśnie poważnie myślę.

Ma szerokie półki, przez co, w razie potrzeby, można wstawiać duże rozmiary naczyń.

Jest dzięki temu bardziej uniwersalna.

Dla mnie idealna byłaby właśnie taka wysoka 90-tka z małą zamrażarką na dole (najchętniej jedno - szufladową - mam oddzielną duuużą zamrażarkę, która będzie stała w garażu). Ale takich na razie nie znalazłam:-(

Ale będę szukać:D

Magdo zasłony cudne a ta lampa to omg marzenie;) lodowka z wózkiem zamiast zamrażarki jest super, sama chciałam bo moim zdaniem mega wygodna. Z takich znalazłam tylko beko a te nie mają za dobrych opinii;) byłam w tk maxx blue city. Dziś pusciutko nie ma ludzi..... A jakie krzesła, fotele dla nas i do hanutkowego pokoju takie cudne siedzenia ... Jedź tam dziś;d

Magda, chyba coś przegapiłam z tą kostkarką, ale tak to jest jak się prawie 3 miesiące chce szybko na twoim wątku nadrobić:-) W takim razie ja mam chyba taki model jak Twój tylko bez kostkarki.

A lampa boska. Ale do wucetu???!!!!

Zasłonki też bym przygarnęła. Są ekstra. Bardzo podoba mi się ten wzór.