Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Magdo zasłony cudne a ta lampa to omg marzenie;) lodowka z wózkiem zamiast zamrażarki jest super, sama chciałam bo moim zdaniem mega wygodna. Z takich znalazłam tylko beko a te nie mają za dobrych opinii;) byłam w tk maxx blue city. Dziś pusciutko nie ma ludzi..... A jakie krzesła, fotele dla nas i do hanutkowego pokoju takie cudne siedzenia ... Jedź tam dziś;d

O takie?:lol:

http://i3.fmix.pl/fmi425/c2daa561002170da4f060158/zdjecie.jpg

Wczoraj byłam, oglądałam... ale drogie cholercia:roll: 200 zł? To już wolę jej ghosty za 120 pokupować;)

A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać:lol2: - zdjecie z obecnego wucetu (który jest o ok. 40 cm węższy od nowego)...

http://i1.fmix.pl/fmi607/0fb0aca5000f78994f06019f/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1337/60e08710002997c54f06021c/zdjecie.jpg

Jak wspomniałam, nowy wucecik jest sporo szerszy i na lewo od kibelka jest sppecjalnie przeznaczone miejsce na tą lampę... nawet będzie się włączać włącznikiem przy drzwiach a nie z kabla nogą;)

nie patrzcie proszę na te gazety (to królestwo mojego męża;)), ani na ten kabel przeciągnięty przez całą podłogę... ani na brak lustra na lewych drzwiczkach szafki;) - które spadło parę miesięcy temu niemalże na plecy naszego przyjaciela:o:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop: Aga, jedna zasłonka ? 230 cm to wysokość, tak? tzn. długość zasłony?

Leia, nie no ponad 500 za 2szt , ale okno nie jest jakieś wielgachne. 230cm to wys okna, zasłona jest 270cm, bo ma być na taśmie kielichowej i leżeć trochę na ziemi:wiggle:Niestety koszt zwykle zależy od jakości i ceny materiału :bash:

Madzia super ta lampa się prezentuje:rolleyes::rolleyes: Kategorycznie nie oddawaj:no::no:

A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać:lol2: - zdjecie z obecnego wucetu (który jest o ok. 40 cm węższy od nowego)...

http://i1.fmix.pl/fmi607/0fb0aca5000f78994f06019f/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1337/60e08710002997c54f06021c/zdjecie.jpg

[/size]

wiesz Madzia, mi się nie podoba ta lampa w kibelku :no: sorki ;)

a poza tym zdecydowanie nie funkcjonalnie...u mnie na 100% nie zdałoby egzaminu...moje chłopaki jak przechodzą to wszystko fruwa wkoło nich...taka lampka wiecznie by "się" przewracała... jak zwykle "niechcący" :D

a gazetkami itp. się nie przejmuj :lol2: u mnie chłopaki też sobie zrobili tam czytelnię :lol2:

MAGDA LAMPY NIE ODDAWAJ BO JEST ŚLLLLLIIICZNA !!!!!

Edytowane przez Leia

wiesz Madzia, mi się nie podoba ta lampa w kibelku :no: sorki ;)

a poza tym zdecydowanie nie funkcjonalnie...u mnie na 100% nie zdałoby egzaminu...moje chłopaki jak przechodzą to wszystko fruwa wkoło nich...taka lampka wiecznie by "się" przewracała... jak zwykle "niechcący" :D

a gazetkami itp. się nie przejmuj :lol2: u mnie chłopaki też sobie zrobili tam czytelnię :lol2:

MAGDA LAMPY NIE ODDAWAJ BO JEST ŚLLLLLIIICZNA !!!!!

No bo to nie ten kibelek;) Ja wiem, że będzie dobrze:yes: I już widzę, że jednak nie będzie za duża...

A wywracające się lampy?:o Co ty tam masz za tornado w tym domu?:o:lol2: U mnie ta lampa przyszła, postała chwilę przy "pseudokominku", potem przy kanapie z godzinę... Hanka ją oglądała, dotykała... jeździła przy niej samochodzikiem i bujała się na koniu... ale żeby przewrócić?:o A poza tym, to do kibla nigdy nie wchodzi;) Już prędzej by ją mogła przewrócić w pokoju...

Też mi coś*nie pasuje (mimo że lampa jest przepiękna) ale wydaje mi się że to kwestia designu w łazience. Do tej po prostu nie pasuje. Do takiej w stylu glamour już może być pięknia

kacha, niesmaczny żart

Oj to dobrze ze nie zasunelam pierwszym ktory mi przyszedl do glowy...cos o babci w lodowce i pobieraniu emerytury od listonosza:) to dopiero niesmaczne! juz znikam z tymi swoimi skojarzeniami:)

No bo to nie ten kibelek;) Ja wiem, że będzie dobrze:yes: I już widzę, że jednak nie będzie za duża...

A wywracające się lampy?:o Co ty tam masz za tornado w tym domu?:o:lol2: U mnie ta lampa przyszła, postała chwilę przy "pseudokominku", potem przy kanapie z godzinę... Hanka ją oglądała, dotykała... jeździła przy niej samochodzikiem i bujała się na koniu... ale żeby przewrócić?:o A poza tym, to do kibla nigdy nie wchodzi;) Już prędzej by ją mogła przewrócić w pokoju...

w docelowym kibelku może być OK ;) wierzę w Twój gust :yes:

ja UWIELBIAM wszelakie oświetlenie...kinkieciki ,lampy stołowe,podłogowe,świeczki itp...

a z przewracaniem wszystkiego wkoło...no cóż...TEN TYP TAK MA :lol2: ale zawsze "niechcący" :rotfl:

Magda, lampa jest przecudna, naprawdę boska!!! Cholercia, czy w moim mieście nie ma sklepów z takimi rzeczami,czy ja o nich nie wiem??:confused: Ja ufam Twojej wizji i jestem pewna,że lampa będzie wyglądała bosko w tym kibelku :lol2: A obecne mieszkanie to też Twoje "dzieło" wnętrzarskie? (pytam z ciekawości)

Magda, lampa jest przecudna, naprawdę boska!!! Cholercia, czy w moim mieście nie ma sklepów z takimi rzeczami,czy ja o nich nie wiem??:confused: Ja ufam Twojej wizji i jestem pewna,że lampa będzie wyglądała bosko w tym kibelku :lol2: A obecne mieszkanie to też Twoje "dzieło" wnętrzarskie? (pytam z ciekawości)

Nie, jedynie w 10% (czyt. dodatki;)) - elementy stałe są zastałe:lol2:

Madzia u Ciebie zawsze na watku czuje sie swobodnie:) w podziece za to swobode przynosze link

zdzwiona nieco jestem ze slyszycie pierwszy raz o Lucelinkach:) ja na nie choruje od dawna ...znalazlam kiedys ten filmik z fajnym mieszkankiem gdzie wlascicielka sama zrobila lucellinki i swietnie wygladaja. Te lampy wsytepuja nie tylko w formie kinkietow, ale tez zwisow (jak na filmiku) a nawet lampek biurkowych.

Magda...przyznaj sie! przepadłas w filmikach na you tubie o urzadzaniu wnetrz?

heheh:)

No nie:rotfl: dopiero ten jeden obejrzałam;)

Fajny:yes: ale te lampy to jednak nie to samo co oryginał;) ale i tak fajne:)

lasche dzięki wielki:hug: świetne linki:hug: