MagdaZZZ 05.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Magdo zasłony cudne a ta lampa to omg marzenie;) lodowka z wózkiem zamiast zamrażarki jest super, sama chciałam bo moim zdaniem mega wygodna. Z takich znalazłam tylko beko a te nie mają za dobrych opinii;) byłam w tk maxx blue city. Dziś pusciutko nie ma ludzi..... A jakie krzesła, fotele dla nas i do hanutkowego pokoju takie cudne siedzenia ... Jedź tam dziś;d O takie? http://i3.fmix.pl/fmi425/c2daa561002170da4f060158/zdjecie.jpg Wczoraj byłam, oglądałam... ale drogie cholercia:roll: 200 zł? To już wolę jej ghosty za 120 pokupować A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać - zdjecie z obecnego wucetu (który jest o ok. 40 cm węższy od nowego)... http://i1.fmix.pl/fmi607/0fb0aca5000f78994f06019f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1337/60e08710002997c54f06021c/zdjecie.jpg Jak wspomniałam, nowy wucecik jest sporo szerszy i na lewo od kibelka jest sppecjalnie przeznaczone miejsce na tą lampę... nawet będzie się włączać włącznikiem przy drzwiach a nie z kabla nogą nie patrzcie proszę na te gazety (to królestwo mojego męża;)), ani na ten kabel przeciągnięty przez całą podłogę... ani na brak lustra na lewych drzwiczkach szafki;) - które spadło parę miesięcy temu niemalże na plecy naszego przyjaciela:o:lol2: Edytowane 5 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 OMG! SBS 120 cm? Nie wyobrażam sobie co miałabym trzymać w takiej ogromnej lodówce. TRUPA:) a potem na imprezie mozna serwowac zimne nóżki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aga, jedna zasłonka ? 230 cm to wysokość, tak? tzn. długość zasłony? Leia, nie no ponad 500 za 2szt , ale okno nie jest jakieś wielgachne. 230cm to wys okna, zasłona jest 270cm, bo ma być na taśmie kielichowej i leżeć trochę na ziemi:wiggle:Niestety koszt zwykle zależy od jakości i ceny materiału Madzia super ta lampa się prezentuje:rolleyes: Kategorycznie nie oddawaj:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać - zdjecie z obecnego wucetu (który jest o ok. 40 cm węższy od nowego)... http://i1.fmix.pl/fmi607/0fb0aca5000f78994f06019f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1337/60e08710002997c54f06021c/zdjecie.jpg [/size] wiesz Madzia, mi się nie podoba ta lampa w kibelku sorki a poza tym zdecydowanie nie funkcjonalnie...u mnie na 100% nie zdałoby egzaminu...moje chłopaki jak przechodzą to wszystko fruwa wkoło nich...taka lampka wiecznie by "się" przewracała... jak zwykle "niechcący" a gazetkami itp. się nie przejmuj u mnie chłopaki też sobie zrobili tam czytelnię MAGDA LAMPY NIE ODDAWAJ BO JEST ŚLLLLLIIICZNA !!!!! Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) TRUPA:) a potem na imprezie mozna serwowac zimne nóżki:) taki wisielczy żart Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Też mi coś*nie pasuje (mimo że lampa jest przepiękna) ale wydaje mi się że to kwestia designu w łazience. Do tej po prostu nie pasuje. Do takiej w stylu glamour już może być pięknia kacha, niesmaczny żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wiesz Madzia, mi się nie podoba ta lampa w kibelku sorki a poza tym zdecydowanie nie funkcjonalnie...u mnie na 100% nie zdałoby egzaminu...moje chłopaki jak przechodzą to wszystko fruwa wkoło nich...taka lampka wiecznie by "się" przewracała... jak zwykle "niechcący" a gazetkami itp. się nie przejmuj u mnie chłopaki też sobie zrobili tam czytelnię MAGDA LAMPY NIE ODDAWAJ BO JEST ŚLLLLLIIICZNA !!!!! No bo to nie ten kibelek;) Ja wiem, że będzie dobrze:yes: I już widzę, że jednak nie będzie za duża... A wywracające się lampy? Co ty tam masz za tornado w tym domu?:lol2: U mnie ta lampa przyszła, postała chwilę przy "pseudokominku", potem przy kanapie z godzinę... Hanka ją oglądała, dotykała... jeździła przy niej samochodzikiem i bujała się na koniu... ale żeby przewrócić? A poza tym, to do kibla nigdy nie wchodzi;) Już prędzej by ją mogła przewrócić w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aha...zapomniałam napisać... piękne światło daje:rolleyes: Idealne do kibelka gościnnego właśnie... na imprezki - żeby Panie ładnie wyglądały, jak makijaż poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Też mi coś*nie pasuje (mimo że lampa jest przepiękna) ale wydaje mi się że to kwestia designu w łazience. Do tej po prostu nie pasuje. Do takiej w stylu glamour już może być pięknia kacha, niesmaczny żart Oj to dobrze ze nie zasunelam pierwszym ktory mi przyszedl do glowy...cos o babci w lodowce i pobieraniu emerytury od listonosza:) to dopiero niesmaczne! juz znikam z tymi swoimi skojarzeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No bo to nie ten kibelek;) Ja wiem, że będzie dobrze:yes: I już widzę, że jednak nie będzie za duża... A wywracające się lampy? Co ty tam masz za tornado w tym domu?:lol2: U mnie ta lampa przyszła, postała chwilę przy "pseudokominku", potem przy kanapie z godzinę... Hanka ją oglądała, dotykała... jeździła przy niej samochodzikiem i bujała się na koniu... ale żeby przewrócić? A poza tym, to do kibla nigdy nie wchodzi;) Już prędzej by ją mogła przewrócić w pokoju... w docelowym kibelku może być OK wierzę w Twój gust ja UWIELBIAM wszelakie oświetlenie...kinkieciki ,lampy stołowe,podłogowe,świeczki itp... a z przewracaniem wszystkiego wkoło...no cóż...TEN TYP TAK MA ale zawsze "niechcący" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda, lampa jest przecudna, naprawdę boska!!! Cholercia, czy w moim mieście nie ma sklepów z takimi rzeczami,czy ja o nich nie wiem?? Ja ufam Twojej wizji i jestem pewna,że lampa będzie wyglądała bosko w tym kibelku A obecne mieszkanie to też Twoje "dzieło" wnętrzarskie? (pytam z ciekawości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda, lampa jest przecudna, naprawdę boska!!! Cholercia, czy w moim mieście nie ma sklepów z takimi rzeczami,czy ja o nich nie wiem?? Ja ufam Twojej wizji i jestem pewna,że lampa będzie wyglądała bosko w tym kibelku A obecne mieszkanie to też Twoje "dzieło" wnętrzarskie? (pytam z ciekawości) Nie, jedynie w 10% (czyt. dodatki;)) - elementy stałe są zastałe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 kacha - zostań, zostań z tymi swoimi żartami - ja je uwielbiam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kacha rulezzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madzia u Ciebie zawsze na watku czuje sie swobodnie:) w podziece za to swobode przynosze link zdzwiona nieco jestem ze slyszycie pierwszy raz o Lucelinkach:) ja na nie choruje od dawna ...znalazlam kiedys ten filmik z fajnym mieszkankiem gdzie wlascicielka sama zrobila lucellinki i swietnie wygladaja. Te lampy wsytepuja nie tylko w formie kinkietow, ale tez zwisow (jak na filmiku) a nawet lampek biurkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ale zakupy ...wow ...zasłony fantastyczne ...a ta lampa - zwis to musi być taka hamerykańska? A ta? http://www.gardentrading.co.uk/store/product_details.vc?productId=1960&categoryId=213 ich produkty sprowadza http://gardentrading.decostyl.pl/ Kacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.01.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda...przyznaj sie! przepadłas w filmikach na you tubie o urzadzaniu wnetrz? heheh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Magda...przyznaj sie! przepadłas w filmikach na you tubie o urzadzaniu wnetrz? heheh:) No nie:rotfl: dopiero ten jeden obejrzałam;) Fajny:yes: ale te lampy to jednak nie to samo co oryginał ale i tak fajne:) lasche dzięki wielki:hug: świetne linki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No nie:rotfl: dopiero ten jeden obejrzałam;) Fajny:yes: ale te lampy to jednak nie to samo co oryginał ale i tak fajne:) lasche dzięki wielki:hug: świetne linki:hug: Nie to samo co oryginal? no tak! chcesz luxury? masz luxury! tam same rzeczy powyzej 10 tysi od projektantów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jakbym mojemu tacie o lampie w kibelku powiedziała to na bank do specjalisty by mnie wysłał i tak stwierdził, że FM mi mózg wyprało:lol2: sama nie wiem co fajniejsze lampa czy zasłony mówisz, ze zasłon tylko 3 szt. były bo chyba by mi do gabinetu podpasowały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts