Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Dobra kacha - teraz mnie te filmiki naprawdę wciągnęły:rotfl:

A ile znajomych mieszkań zobaczyłam:o - naszej fotografki ślubnej, naszych sąsiadów;) Fajna sprawa:wiggle:

jakbym mojemu tacie o lampie w kibelku powiedziała to na bank do specjalisty by mnie wysłał:D i tak stwierdził, że FM mi mózg wyprało:lol2:

sama nie wiem co fajniejsze lampa czy zasłony :) mówisz, ze zasłon tylko 3 szt. były bo chyba by mi do gabinetu podpasowały:rolleyes:

Nie noooo... myślisz, że tatuś na pomysł aż tak by się obruszył?:lol2:

No niestety wydaje mi się, że były tylko 3 zasłonki... ale spoko, może swoje będę zwracać;) - mąż coś kręci nosem:roll: Mówi, że materiał bardziej na płaszczyk niż zasłony:rotfl: ach ci faceci i ich uprzedzenia:rolleyes: Za to lampą zachwycony...

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie miałam kiedyś taki płaszczyk:lol2::lol2: Ale materiał mi się podoba i myślę, że w oknie mogą wyglądać ładnie. Nie daj się mężowi!:lol:

:lol2: no mi też jodełka zawsze z płaszczykiem się kojarzyła;) ale wiesz, że ja nie z tych, coby się uprzedzeniom dawała:lol2: jak coś zobaczę i mnie chwyci za serce, to co tam, że niekonwencjonalne;)

Powiesiłam już jedną w oknie u Hani... jutro ostateczny test na przepuszczanie światła i w ogóle wygląd w świetle dziennym... bo w sztucznym bardzo mi się podoba:yes:

Litości! Położy się człowiek wcześniej spać z powodu migreny a następnego dnia dostanie następnej od nadrabiania zaległości :rotfl:

A ja dziś wybrałam się na przeceny, i jak typowy interior-freak;) zamiast sweterków i butów przytachałam kolejną lampę i zasłony z Zary;):lol2:

Madzia, miło widzieć, że nie ja jedna kupuję lampy zamiast kobiecych dupereli :lol2: Mąż powiedział, że mnie samej na zakupy lepiej nie puszczać :p

Zasłony ładne. 200zł za sztukę, za len, to nie jest jakaś wygórowana kwota. Powiedziałabym, że w miarę normalna.

Lampa w WC? Po Twoim pomyśle lampy na blacie w łazience, nie zaskakuje mnie ;) Może być bardzo ładnie. Inaczej. Koniecznie przymierz i pokaż nam zdjęcia.

A ładna jest. Pasuje do Ciebie.

U mnie by taki numer nie przeszedł. Mam człowieka-demolkę w liczbie dwóch. Nie wiem, jak oni to robią, ale nic nie pozostanie bez potrącenia, szturchnięcia. Już teraz się boję o swoją stojącą. Nie wiem, gdzie ją postawić, żeby przeżyła...

Zostań przy mozilli. Już dawno Ci pisałam, że słownik działa bez problemu.

I, jak dla mnie, to bardzo wygodna przeglądarka.

O ile dobrze zrozumiałam, to z francuskich lodówek (nie miałam pojęcia, że tak się nazywają), znam jeszcze Aristona:

http://www.jakieagd.pl/lodowka_z_szufladami,1236581898,1.

Chyba, że to nie o to chodzi.

O ile dobrze zrozumiałam, to z francuskich lodówek (nie miałam pojęcia, że tak się nazywają), znam jeszcze Aristona:

http://www.jakieagd.pl/lodowka_z_szufladami,1236581898,1.

Po co ja w ten link wlazłam :bash: Przepadłam...

Tylko gdzie ja to ustrojstwo w mojej kuchni zmieszczę :bash: Oj... :cry:

Madziu, lampa piękna, elegancka, delikatna i wydaje mi się, że w WC może fajny klimat stworzyć. Mi pasuje :D O zasłonkach nic nie piszę. Poczekam na foty w świetle dziennym, bo chyba będą :???:

jakbym mojemu tacie o lampie w kibelku powiedziała to na bank do specjalisty by mnie wysłał:D i tak stwierdził, że FM mi mózg wyprało:lol2:

sama nie wiem co fajniejsze lampa czy zasłony :) mówisz, ze zasłon tylko 3 szt. były bo chyba by mi do gabinetu podpasowały:rolleyes:

:lol2: Skąd ja to znam. Madziu lampa cudniasta, zasłonki też. :-).

Filmiki wciągają bardzo.:rotfl:

Edytowane przez senmon

Po co ja w ten link wlazłam :bash: Przepadłam...

Tylko gdzie ja to ustrojstwo w mojej kuchni zmieszczę :bash: Oj... :cry:

Aniu, zanim się zapłaczesz, postaraj się na żywo obejrzeć. Może Ci nie podpasuje?

Chociaż mi się podobała...

Aniu, zanim się zapłaczesz, postaraj się na żywo obejrzeć. Może Ci nie podpasuje?

Chociaż mi się podobała...

Ja już ją widziałam kiedyś, tylko w obecnym domu nigdy nie planowałam SBS więc nie zaprzątałam sobie głowy, a teraz Ty te myśli odkopałaś. A wiesz... Stara miłość nie rdzewieje :bash: Ale tylko o ten model chodzi. Inne SBS mi się nie podobają :no:

qrka... zasłony - jak to len;) - za dnia mocno prześwitujące... w ogóle nie widać tej jodełki:no: tylko typowy rysunek lnu:roll:

Spodziewałam się tego, a jednak czuję rozczarowanie;)

200 zł za szt. mówicie, że to normalna cena... a jakbym chciała do tego białą podszewkę, to już się drożyzna robi?:roll:

Tak siedzę i główkuję... a może pod spód osobno jakieś białe zwykłe zasłony z ikei:???:

Magdo droga, nawet nie wiesz jak się cieszę, że do Ciebie trafiłam! :rotfl:

Szkoda, że tak późno, bo mam teraz sporo do nadrobienia, ale nie poddaję się. Wiem, że będzie warto. ;)

Właśnie odkryłam Twoje przyciski-spłuczki w toalecie i się zakochałam. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś takiego upolować.

Pozdrawiam Cię ciepło i obiecuję, że wrócę. :stirthepot:

Kuchnia z inspiracji spędza mi sen z powiek już od roku...jest cudowna! niestety mam takie pomieszczenie, że zastanawiam się jak ja tam cokolwiek sensownie umieszczę:cry: na każdej ścianie jakiś otwór...3 x drzwi i okno w samym rogu:bash:

Zasłony są cudne...wstawisz fotkę z zasłonami za dnia...i przy sztucznym świetle?? ciekawa jestem jak się prezentują zawieszone.

Lampa jest po prostu piękna! ja kcem takom do salonu :oops:

Magdo droga, nawet nie wiesz jak się cieszę, że do Ciebie trafiłam! :rotfl:

Szkoda, że tak późno, bo mam teraz sporo do nadrobienia, ale nie poddaję się. Wiem, że będzie warto. ;)

Właśnie odkryłam Twoje przyciski-spłuczki w toalecie i się zakochałam. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś takiego upolować.

Pozdrawiam Cię ciepło i obiecuję, że wrócę. :stirthepot:

Ooo, to i ja się cieszę, że do mnie trafiłaś:wiggle::welcome:

A spłuczki bardzo polecam:yes: I ta cena:o - stelaż tańszy, a przycisk 150 zł- jak za darmo;) (mówię to ja, która wczoraj wydała 600 zł na przycisk do łazienki dzieciowo-gościnnej:mad: - żałuję, że i tam nie dałam takiego jak wszędzie:yes:)

Kuchnia z inspiracji spędza mi sen z powiek już od roku...jest cudowna! niestety mam takie pomieszczenie, że zastanawiam się jak ja tam cokolwiek sensownie umieszczę:cry: na każdej ścianie jakiś otwór...3 x drzwi i okno w samym rogu:bash:

Zasłony są cudne...wstawisz fotkę z zasłonami za dnia...i przy sztucznym świetle?? ciekawa jestem jak się prezentują zawieszone.

Lampa jest po prostu piękna! ja kcem takom do salonu :oops:

Ojojoj:o to faktycznie Twoja kuchnia może być wyzwaniem;) Zasłony zrobię, zrobię:yes: Choć wątpię, żeby kogoś zachwyciły;) - wiszą takie wygniecione (od złożenia) i za dnia pewnie wyjdzie wileki cień z prześwitam;)

Edytowane przez MagdaZZZ