MagdaZZZ 05.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dobra kacha - teraz mnie te filmiki naprawdę wciągnęły:rotfl: A ile znajomych mieszkań zobaczyłam:o - naszej fotografki ślubnej, naszych sąsiadów;) Fajna sprawa:wiggle: jakbym mojemu tacie o lampie w kibelku powiedziała to na bank do specjalisty by mnie wysłał i tak stwierdził, że FM mi mózg wyprało:lol2: sama nie wiem co fajniejsze lampa czy zasłony mówisz, ze zasłon tylko 3 szt. były bo chyba by mi do gabinetu podpasowały:rolleyes: Nie noooo... myślisz, że tatuś na pomysł aż tak by się obruszył? No niestety wydaje mi się, że były tylko 3 zasłonki... ale spoko, może swoje będę zwracać - mąż coś kręci nosem:roll: Mówi, że materiał bardziej na płaszczyk niż zasłony:rotfl: ach ci faceci i ich uprzedzenia:rolleyes: Za to lampą zachwycony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mąż coś kręci nosem:roll: Mówi, że materiał bardziej na płaszczyk niż zasłony:rotfl: Faktycznie miałam kiedyś taki płaszczyk:lol2: Ale materiał mi się podoba i myślę, że w oknie mogą wyglądać ładnie. Nie daj się mężowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Faktycznie miałam kiedyś taki płaszczyk:lol2: Ale materiał mi się podoba i myślę, że w oknie mogą wyglądać ładnie. Nie daj się mężowi! no mi też jodełka zawsze z płaszczykiem się kojarzyła;) ale wiesz, że ja nie z tych, coby się uprzedzeniom dawała:lol2: jak coś zobaczę i mnie chwyci za serce, to co tam, że niekonwencjonalne;) Powiesiłam już jedną w oknie u Hani... jutro ostateczny test na przepuszczanie światła i w ogóle wygląd w świetle dziennym... bo w sztucznym bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Wiem Madziu, wiem, że się łatwo nie poddajesz:no: Rzeczywiście zrób jutro teścik, ale myślę, że zasłonki są nadzwyczaj oryginalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 06.01.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 TRUPA:) a potem na imprezie mozna serwowac zimne nóżki:) Kacha.crac - nie żebym miała jakieś doświadczenie w tym względzie - ale po co do tego aż side-by-side i na dodatek szeroka? Zwykła nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 jak coś zobaczę i mnie chwyci za serce, to co tam, że niekonwencjonalne;) ja też tak mam Magda mój J nad tym ubolewa i nie dość że inne to jeszcze zawsze najdroższe codziennie mnie omijają Wasze nocne dyskusje a rano nadrabiam samotnie ze 2-3 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Litości! Położy się człowiek wcześniej spać z powodu migreny a następnego dnia dostanie następnej od nadrabiania zaległości A ja dziś wybrałam się na przeceny, i jak typowy interior-freak zamiast sweterków i butów przytachałam kolejną lampę i zasłony z Zary;) Madzia, miło widzieć, że nie ja jedna kupuję lampy zamiast kobiecych dupereli Mąż powiedział, że mnie samej na zakupy lepiej nie puszczać Zasłony ładne. 200zł za sztukę, za len, to nie jest jakaś wygórowana kwota. Powiedziałabym, że w miarę normalna. Lampa w WC? Po Twoim pomyśle lampy na blacie w łazience, nie zaskakuje mnie Może być bardzo ładnie. Inaczej. Koniecznie przymierz i pokaż nam zdjęcia. A ładna jest. Pasuje do Ciebie. U mnie by taki numer nie przeszedł. Mam człowieka-demolkę w liczbie dwóch. Nie wiem, jak oni to robią, ale nic nie pozostanie bez potrącenia, szturchnięcia. Już teraz się boję o swoją stojącą. Nie wiem, gdzie ją postawić, żeby przeżyła... Zostań przy mozilli. Już dawno Ci pisałam, że słownik działa bez problemu. I, jak dla mnie, to bardzo wygodna przeglądarka. O ile dobrze zrozumiałam, to z francuskich lodówek (nie miałam pojęcia, że tak się nazywają), znam jeszcze Aristona: http://www.jakieagd.pl/lodowka_z_szufladami,1236581898,1. Chyba, że to nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 O ile dobrze zrozumiałam, to z francuskich lodówek (nie miałam pojęcia, że tak się nazywają), znam jeszcze Aristona: http://www.jakieagd.pl/lodowka_z_szufladami,1236581898,1. Po co ja w ten link wlazłam Przepadłam... Tylko gdzie ja to ustrojstwo w mojej kuchni zmieszczę Oj... Madziu, lampa piękna, elegancka, delikatna i wydaje mi się, że w WC może fajny klimat stworzyć. Mi pasuje O zasłonkach nic nie piszę. Poczekam na foty w świetle dziennym, bo chyba będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 06.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) jakbym mojemu tacie o lampie w kibelku powiedziała to na bank do specjalisty by mnie wysłał i tak stwierdził, że FM mi mózg wyprało:lol2: sama nie wiem co fajniejsze lampa czy zasłony mówisz, ze zasłon tylko 3 szt. były bo chyba by mi do gabinetu podpasowały:rolleyes: Skąd ja to znam. Madziu lampa cudniasta, zasłonki też. . Filmiki wciągają bardzo. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Po co ja w ten link wlazłam Przepadłam... Tylko gdzie ja to ustrojstwo w mojej kuchni zmieszczę Oj... Aniu, zanim się zapłaczesz, postaraj się na żywo obejrzeć. Może Ci nie podpasuje? Chociaż mi się podobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aniu, zanim się zapłaczesz, postaraj się na żywo obejrzeć. Może Ci nie podpasuje? Chociaż mi się podobała... Ja już ją widziałam kiedyś, tylko w obecnym domu nigdy nie planowałam SBS więc nie zaprzątałam sobie głowy, a teraz Ty te myśli odkopałaś. A wiesz... Stara miłość nie rdzewieje Ale tylko o ten model chodzi. Inne SBS mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 qrka... zasłony - jak to len;) - za dnia mocno prześwitujące... w ogóle nie widać tej jodełki:no: tylko typowy rysunek lnu:roll: Spodziewałam się tego, a jednak czuję rozczarowanie;) 200 zł za szt. mówicie, że to normalna cena... a jakbym chciała do tego białą podszewkę, to już się drożyzna robi? Tak siedzę i główkuję... a może pod spód osobno jakieś białe zwykłe zasłony z ikei:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tak siedzę i główkuję... a może pod spód osobno jakieś białe zwykłe zasłony z ikei:???: Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madziu wrzuć fotkę. Moze tylko ci się wydaje, ze niezbyt to wygląda. Pomysł z 2 zasłonami też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Właśnie właśnie - miałaś Madziu pokazać powieszone zasłonki w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dobry pomysł mówicie? Zdjęcia miały być, ale bateryja mi padła;) A potem już ciemno się zrobiło... Za ile można w ikei kupić białe zasłony? Macie jakieś fajn sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.01.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Magdo droga, nawet nie wiesz jak się cieszę, że do Ciebie trafiłam! Szkoda, że tak późno, bo mam teraz sporo do nadrobienia, ale nie poddaję się. Wiem, że będzie warto. Właśnie odkryłam Twoje przyciski-spłuczki w toalecie i się zakochałam. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś takiego upolować. Pozdrawiam Cię ciepło i obiecuję, że wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kuchnia z inspiracji spędza mi sen z powiek już od roku...jest cudowna! niestety mam takie pomieszczenie, że zastanawiam się jak ja tam cokolwiek sensownie umieszczę na każdej ścianie jakiś otwór...3 x drzwi i okno w samym rogu:bash: Zasłony są cudne...wstawisz fotkę z zasłonami za dnia...i przy sztucznym świetle?? ciekawa jestem jak się prezentują zawieszone. Lampa jest po prostu piękna! ja kcem takom do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Magdo droga, nawet nie wiesz jak się cieszę, że do Ciebie trafiłam! Szkoda, że tak późno, bo mam teraz sporo do nadrobienia, ale nie poddaję się. Wiem, że będzie warto. Właśnie odkryłam Twoje przyciski-spłuczki w toalecie i się zakochałam. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś takiego upolować. Pozdrawiam Cię ciepło i obiecuję, że wrócę. Ooo, to i ja się cieszę, że do mnie trafiłaś A spłuczki bardzo polecam:yes: I ta cena:o - stelaż tańszy, a przycisk 150 zł- jak za darmo;) (mówię to ja, która wczoraj wydała 600 zł na przycisk do łazienki dzieciowo-gościnnej:mad: - żałuję, że i tam nie dałam takiego jak wszędzie:yes:) Kuchnia z inspiracji spędza mi sen z powiek już od roku...jest cudowna! niestety mam takie pomieszczenie, że zastanawiam się jak ja tam cokolwiek sensownie umieszczę na każdej ścianie jakiś otwór...3 x drzwi i okno w samym rogu:bash: Zasłony są cudne...wstawisz fotkę z zasłonami za dnia...i przy sztucznym świetle?? ciekawa jestem jak się prezentują zawieszone. Lampa jest po prostu piękna! ja kcem takom do salonu Ojojoj:o to faktycznie Twoja kuchnia może być wyzwaniem;) Zasłony zrobię, zrobię Choć wątpię, żeby kogoś zachwyciły;) - wiszą takie wygniecione (od złożenia) i za dnia pewnie wyjdzie wileki cień z prześwitam;) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madzia zakupy fajne ale lampa to mi do wc nie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts