MagdaZZZ 06.01.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 No jestem ciekawa kochane, czy wam TA lampa do wuce nie leży? Czy w ogóle stojąca? Bo jeśli w ogóle, to już za późno;) Mam podłączenie jedynie na lampę podłogową tam... Kinkietów ani żadnego innego oświetlenia bocznego nie przewidziałam:no: Ja kiedyś widziałam świetną łazieneczkę w takim studiu fotograficznym... i tam właśnie była wysoka lampa stojąca z kryształkami przy umywalce - oszalałam, zakochałam się w tym pomyśle:yes: Dawała piękne światło i zamieniała ten kibelek w jakieś piękne i eleganckie miejsce... i wiem, że u mnie też tak będzie;) A co konkretnie wam nie pasuje? Ja wam powiem tylko, że na zdjęciach też mi to średnio wygląda;) ale na żywo, nawet w tym ciasnym kibelku robi się pięknie - mąż był zachwycony:o - a wiecie, że faceci zawsze sceptycznie do takich konceptów podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.01.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Moim zdaniem to nie jest kwestia lampy podłogowej, ale abażura... Ten jest taki pokojowy No i w obecnej łazience na pewno nie jest na swoim miejscu - tu jest zbyt wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 06.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madzia, mnie się lampa "wucetowa" podoba i sama w sobie i w koncepcji docelowego miejsca Wysłałam Ci cosik na priw , a nuż widelec będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madziu,bardzo podoba mi się pomysł z tą lampą ,ale pod warunkiem(jak joliska wyżej pisała ),musi to być trochę szersze pomieszczenie,.Lampa stojąca w wc? dlaczego nie ..zawsze to jakoś inaczej niż wszyscy .A załony sa obłędne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ja uważam, że i w kibelku taka lampa może stać...jak najbardziej...tylko musi być tam przestrzeń...żeby lampa nie wyglądała na taką "wciśniętą" i żeby nie "zawadzała" bo takie wrażenie na mnie sprawiła jak zobaczyłam zdjęcie... a zdziwiłam się wczoraj bardzo, ponieważ myślałam, że ta lampa ma być w głównej łazience zamiast planowanej na blacie pokićkało mi się nie zdziwiło mnie absolutnie samo miejsce na TAKĄ lampę też lubię takie rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Przecież to zdjęcie jest tylko poglądowe, więc wiadome,że tam ta lampa nie pasuje, a nowy kibelek ma być szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madzia ja nie mam nic do pomysłu stojącej lampy ale ta ze zdjęcia i ten konkretnie wc na zdjęciu mi nie grają...być może ta lampa w docelowym pomieszczeniu bedzie wyglądała idealnie ale póki tego nie zobaczymy to ciężko ocenić...lampa sama w sobie bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Acha,Magda, masz może jakieś inspiracje z tymi lampami salonowo-kiblowymi? Chetnie bym obejrzała, chyba,że tylko w tym studio ją widziałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie wiem czy sie witałam...ale podczytuje już od dawna w wiecznych rozważaniach SBS czy zwykła lodówka...dla mnie wygrywa Twin Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/refrigerators-archives/RR82WEIS1/XEO duża , można dowolnie konfigurować i cena przyzwoita ok 5tyś za obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madzia, lampa bardzo ładna. Próbuję u siebie przemycić trochę chromu, co z wiejską ideą zupełnie nie gra ale co z tego . Też chcieliśmy SBS, ale jak od kilku użytkowników usłyszałam, że mało miejsca (akurat z zamrażarki korzystam nie tylko do zamrażania groszku) itd. to zrezygnowaliśmy. Tak czy siak nasza lodówka w zabudowie jest standardowej wielkości i wielkie naczynia w dalszym ciągu do niej nie wchodzę. Acha, tylko że ja nie potrzebuję kostkarki a TRUPA aktualnie nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Przecież to zdjęcie jest tylko poglądowe, więc wiadome,że tam ta lampa nie pasuje, a nowy kibelek ma być szerszy nie no, Kasia...to wiadomo, że w nowym kibelku będzie inaczej Magda napisała, że nawet będzie specjalne miejsce na nią z boku i inaczej będzie włączana ale napisała też, że cyt.: ... A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać...i pokazała na zdjęciu- a mi akurat tam się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mi też się tam nie podoba bo tam nie pasuje Ale dzięki temu zdjęciu potrafię sobie wyobrazić,że w miejscu przeznaczenia będzie ok. Wogóle ta lampa sama w sobie jest boossska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie wiem czy sie witałam...ale podczytuje już od dawna w wiecznych rozważaniach SBS czy zwykła lodówka...dla mnie wygrywa Twin Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/refrigerators-archives/RR82WEIS1/XEO duża , można dowolnie konfigurować i cena przyzwoita ok 5tyś za obie oooo proszę! Nie trafiłam na to szukając alternatywy dla mojego Liebherra Tyle że to jest właśnie 120, a chyba Magda nie bardzo chce mieć kolosa Fajna jest, duża przede wszystkim, no i tania! Jedyny jej minus to kostkarka na drzwiczkach lodówki, nie zamrażarki, przez co jest mniej półeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ale jajka:lol2: Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze;) Wstawiłam lampę do kibla, żeby sama sobie udowodnić, że nie jest za wysoka i że daje ładne i wystarczajace świało w takim małym pomieszczeniu - wstawiłam i stwierdziłam, że nie tylko spełnia te dwa krytreria, ale w ogóle podrasowuje pomieszczenie o 1000% i wygląda obłędnie;) - nawet TU, w tym "podłym" kiblu;) ALE nie patrzyłam w ogóle na to, że jest tam za wąsko na nią, że wchodzi prawie w światło kibla;) i że nawet nie byłoby jak na nim usiąść - i sorry, moja wina, ale nie wpadłam na to, że wy możecie na to zwracać uwagę Myślałam, ze to zdjęcie pomoże wam w wizualizacji mojego pomysłu, ale tylko zaszkodziło - coś często mi się to zdarza;) Aha, abażur też przypadkowy;) To ten sam, który wcześniej zestawiałam z lampą z RH (tą zwróconą) Ale żebyście nie były/li potem zaskoczeni - ten docelowy będzie w takim stylu;) Tylko ciut większy... nie wiem czy sie witałam...ale podczytuje już od dawna w wiecznych rozważaniach SBS czy zwykła lodówka...dla mnie wygrywa Twin Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/refrigerators-archives/RR82WEIS1/XEO duża , można dowolnie konfigurować i cena przyzwoita ok 5tyś za obie oooo proszę! Nie trafiłam na to szukając alternatywy dla mojego Liebherra Tyle że to jest właśnie 120, a chyba Magda nie bardzo chce mieć kolosa Fajna jest, duża przede wszystkim, no i tania! Jedyny jej minus to kostkarka na drzwiczkach lodówki, nie zamrażarki, przez co jest mniej półeczek ivy - świetne te lodówy:o I tak tanio? Za dwie??? A kostkarka w chłodziarce? To tak można w ogóle??? A to nie jest tylko podajnik wody? Nie mogę nigdzie doczytać na stronie... U mnie pewnie nie da rydy takiego zestawu wcisnąć... ale na prawdę pierwsze o tym słyszę, i myślę że niejedna osoba z forum również - może się to okazać bardzo cenną informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) abażur większy:o;) kiedy wreszcie będzie się urządzać? bo jestem strrrasznie ciekawa efektu:yes: Edytowane 6 Stycznia 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 abażur większy:o;) kiedy wreszcie będzie się urządzać? bo jestem strrrasznie ciekawa efektu:yes: No nieznacznie;) odrobinkę Ten ma 35 cm średnicy... a chę taki ok. 40... Kiedy będę się urządzać??? Boże, chciałabym to wiedzieć:lol2: Czy ja się kiedyś doczekam? Nie chcę zapeszać - ale w poniedziałek mają okna montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ale jajka:lol2: Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze;) Myślałam, ze to zdjęcie pomoże wam w wizualizacji mojego pomysłu, ale tylko zaszkodziło - coś często mi się to zdarza;) Wypraszam sobie! ja zakumałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 06.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Magda, a co z płytkami na ścianie w kuchni? Zostają? A tak a propos urządzeń AGD - ostatnio niektórzy dają dwie zmywarki... Aha, pomysł z lampą w wc bardzo mi się podoba. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A tak a propos urządzeń AGD - ostatnio niektórzy dają dwie zmywarki... To marzenie mojego męża Z jednej wyjmuje naczynia, używa i wstawia do drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie chcę zapeszać - ale w poniedziałek mają okna montować Ha! Właśnie się zalogowałam, żeby zapytać, co tam z oknami, a tu proszę - info jak na zamówienie Mam nadzieję, że okrasisz jakimiś fotami! A propos lampy w kibelku - co do konkretnego modelu się nie wypowiadam, bo trzeba by było zobaczyć w konkretnym kibelku, jak słusznie zauważyła Magda. Jeśli natomiast chodzi o samą ideę, to bardzo mi się podoba pomysł! Ale ja w ogóle nie lubię światła górnego i używam go w zasadzie jedynie kiedy muszę znaleźć coś w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts