Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

No jestem ciekawa kochane, czy wam TA lampa do wuce nie leży? Czy w ogóle stojąca? Bo jeśli w ogóle, to już za późno;) Mam podłączenie jedynie na lampę podłogową tam... Kinkietów ani żadnego innego oświetlenia bocznego nie przewidziałam:no:

Ja kiedyś widziałam świetną łazieneczkę w takim studiu fotograficznym... i tam właśnie była wysoka lampa stojąca z kryształkami przy umywalce - oszalałam, zakochałam się w tym pomyśle:yes: Dawała piękne światło i zamieniała ten kibelek w jakieś piękne i eleganckie miejsce... i wiem, że u mnie też tak będzie;)

A co konkretnie wam nie pasuje? Ja wam powiem tylko, że na zdjęciach też mi to średnio wygląda;) ale na żywo, nawet w tym ciasnym kibelku robi się pięknie - mąż był zachwycony:o - a wiecie, że faceci zawsze sceptycznie do takich konceptów podchodzą;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja uważam, że i w kibelku taka lampa może stać...jak najbardziej...tylko musi być tam przestrzeń...żeby lampa nie wyglądała na taką "wciśniętą" i żeby nie "zawadzała" bo takie wrażenie na mnie sprawiła jak zobaczyłam zdjęcie...

a zdziwiłam się wczoraj bardzo, ponieważ myślałam, że ta lampa ma być w głównej łazience zamiast planowanej na blacie :) pokićkało mi się :D

nie zdziwiło mnie absolutnie samo miejsce na TAKĄ lampę :no: też lubię takie rozwiązania :yes:

Madzia ja nie mam nic do pomysłu stojącej lampy ale ta ze zdjęcia i ten konkretnie wc na zdjęciu mi nie grają...być może ta lampa w docelowym pomieszczeniu bedzie wyglądała idealnie ale póki tego nie zobaczymy to ciężko ocenić...lampa sama w sobie bardzo mi się podoba!

nie wiem czy sie witałam...ale podczytuje już od dawna :-)

w wiecznych rozważaniach SBS czy zwykła lodówka...dla mnie wygrywa Twin Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/refrigerators-archives/RR82WEIS1/XEO duża , można dowolnie konfigurować i cena przyzwoita ok 5tyś za obie :-)

Madzia, lampa bardzo ładna. Próbuję u siebie przemycić trochę chromu, co z wiejską ideą zupełnie nie gra ;) ale co z tego :D. Też chcieliśmy SBS, ale jak od kilku użytkowników usłyszałam, że mało miejsca (akurat z zamrażarki korzystam nie tylko do zamrażania groszku) itd. to zrezygnowaliśmy. Tak czy siak nasza lodówka w zabudowie jest standardowej wielkości i wielkie naczynia w dalszym ciągu do niej nie wchodzę.

Acha, tylko że ja nie potrzebuję kostkarki a TRUPA aktualnie nie posiadam :rotfl:

:wtf: Przecież to zdjęcie jest tylko poglądowe, więc wiadome,że tam ta lampa nie pasuje, a nowy kibelek ma być szerszy :rotfl:

nie no, Kasia...to wiadomo, że w nowym kibelku będzie inaczej :) Magda napisała, że nawet będzie specjalne miejsce na nią z boku i inaczej będzie włączana :)

ale napisała też, że cyt.: ... A dla tych co nie dowierzają, że lampa w wucecie może fajnie wyglądać...i pokazała na zdjęciu- a mi akurat tam się nie podoba :no:;)

w wiecznych rozważaniach SBS czy zwykła lodówka...dla mnie wygrywa Twin Samsunga http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/refrigerators-archives/RR82WEIS1/XEO duża , można dowolnie konfigurować i cena przyzwoita ok 5tyś za obie :-)

oooo proszę!

Nie trafiłam na to szukając alternatywy dla mojego Liebherra

Tyle że to jest właśnie 120, a chyba Magda nie bardzo chce mieć kolosa

Fajna jest, duża przede wszystkim, no i tania!

Jedyny jej minus to kostkarka na drzwiczkach lodówki, nie zamrażarki, przez co jest mniej półeczek

Ale jajka:lol2: Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze;) Wstawiłam lampę do kibla, żeby sama sobie udowodnić, że nie jest za wysoka i że daje ładne i wystarczajace świało w takim małym pomieszczeniu - wstawiłam i stwierdziłam, że nie tylko spełnia te dwa krytreria, ale w ogóle podrasowuje pomieszczenie o 1000% i wygląda obłędnie;) - nawet TU, w tym "podłym" kiblu;) ALE nie patrzyłam w ogóle na to, że jest tam za wąsko na nią, że wchodzi prawie w światło kibla;) i że nawet nie byłoby jak na nim usiąść:no: - i sorry, moja wina, ale nie wpadłam na to, że wy możecie na to zwracać uwagę:lol2:

Myślałam, ze to zdjęcie pomoże wam w wizualizacji mojego pomysłu, ale tylko zaszkodziło - coś często mi się to zdarza;)

Aha, abażur też przypadkowy;) To ten sam, który wcześniej zestawiałam z lampą z RH (tą zwróconą;)) Ale żebyście nie były/li potem zaskoczeni - ten docelowy będzie w takim stylu;) Tylko ciut większy...

oooo proszę!

Nie trafiłam na to szukając alternatywy dla mojego Liebherra

Tyle że to jest właśnie 120, a chyba Magda nie bardzo chce mieć kolosa

Fajna jest, duża przede wszystkim, no i tania!

Jedyny jej minus to kostkarka na drzwiczkach lodówki, nie zamrażarki, przez co jest mniej półeczek

ivy - świetne te lodówy:o I tak tanio? Za dwie???

A kostkarka w chłodziarce? To tak można w ogóle??? A to nie jest tylko podajnik wody? Nie mogę nigdzie doczytać na stronie...

U mnie pewnie nie da rydy takiego zestawu wcisnąć... ale na prawdę pierwsze o tym słyszę, i myślę że niejedna osoba z forum również - może się to okazać bardzo cenną informacją:yes:

abażur większy:o;) kiedy wreszcie będzie się urządzać? bo jestem strrrasznie ciekawa efektu:yes:

No nieznacznie;) odrobinkę;) Ten ma 35 cm średnicy... a chę taki ok. 40...

Kiedy będę się urządzać??? Boże, chciałabym to wiedzieć:o:lol2: Czy ja się kiedyś doczekam?:bash:

Nie chcę zapeszać - ale w poniedziałek mają okna montować:wiggle:

Nie chcę zapeszać - ale w poniedziałek mają okna montować:wiggle:

Ha! Właśnie się zalogowałam, żeby zapytać, co tam z oknami, a tu proszę - info jak na zamówienie ;) Mam nadzieję, że okrasisz jakimiś fotami!

A propos lampy w kibelku - co do konkretnego modelu się nie wypowiadam, bo trzeba by było zobaczyć w konkretnym kibelku, jak słusznie zauważyła Magda. Jeśli natomiast chodzi o samą ideę, to bardzo mi się podoba pomysł! Ale ja w ogóle nie lubię światła górnego i używam go w zasadzie jedynie kiedy muszę znaleźć coś w szafie ;)