MagdaZZZ 06.01.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ha! Właśnie się zalogowałam, żeby zapytać, co tam z oknami, a tu proszę - info jak na zamówienie Mam nadzieję, że okrasisz jakimiś fotami! A propos lampy w kibelku - co do konkretnego modelu się nie wypowiadam, bo trzeba by było zobaczyć w konkretnym kibelku, jak słusznie zauważyła Magda. Jeśli natomiast chodzi o samą ideę, to bardzo mi się podoba pomysł! Ale ja w ogóle nie lubię światła górnego i używam go w zasadzie jedynie kiedy muszę znaleźć coś w szafie Mam dokładnie tak samo:yes: Mam silną awersję do górnego światła we wszelkiej postaci... denerwuje mnie nawet, gdy przychodzą dzieci i w pokoju Hani pytają czy mogą zapalić górne, kiedy ja tam za wczasu odpaliłam trzy punkty świetlne;) Uwielbiam oświetlenie boczne... uwielbiam wprost:rolleyes: U mnie tego będzie cała masa:yes: Magda, a co z płytkami na ścianie w kuchni? Zostają? A tak a propos urządzeń AGD - ostatnio niektórzy dają dwie zmywarki... Aha, pomysł z lampą w wc bardzo mi się podoba. Kafle? Hmmm - zobaczymy;) Powiem tylko tyle, że nadal mi się bardzo podobają Ale jeśli koncepcja sie, zmieni, a one do niej nie będą pasować... nie zawacham sie ich skuć Wypraszam sobie! ja zakumałam! No chociaż jedna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Matko, jeden (JEDEN) dzień człowiek opuści forum i już nie nadąża:bash: W końcu co z zasłonkami Madziu? Będą podszywane, czy zwracane? Szkoda, że nie ma ich fotek... Idea lampy w kibelku podoba mi się niezmiennie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To marzenie mojego męża Z jednej wyjmuje naczynia, używa i wstawia do drugiej. narendil u nas w domu to ja bym się skusiła na takie rozwiązanie:lol2: jedyną rzeczą jaka mój J lubi to właśnie wyjmowanie talerzy i sztućców ze zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.01.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Lampa w WC? Po Twoim pomyśle lampy na blacie w łazience, nie zaskakuje mnie Może być bardzo ładnie. Inaczej. Koniecznie przymierz i pokaż nam zdjęcia. A ładna jest. Pasuje do Ciebie. No chociaż jedna:hug: A ja? narendil u nas w domu to ja bym się skusiła na takie rozwiązanie:lol2: jedyną rzeczą jaka mój J lubi to właśnie wyjmowanie talerzy i sztućców ze zmywarki Rany! Wypożycz mi go czasami! Mój jest niereformowalny w tym temacie A jeśli już wyjmie, to nie może biedny trafić we właściwe półki z naczyniami Albo zanim go wypożyczysz, to może nauczysz go jeszcze wyjmować pranie? I wieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 madziu przez twoje lampy kuchenne trwałam w oglądaniu głupawej komedii do 3 w mocy ,co z uwagi na fakt ,że musiałam wstać o ósmej było nielada poświęceniem:lol2:tytuł filmu yo "Goły Narzeczony 'ale dla mnie to nie on był hitem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 faktycznie zestaw chyba nie ma kostkarki tylko filtr na wodę..jednak jest to super rozwiązanie dla kogos kto może pominać kostkarkę. Nawet jesli filtr zabiera miejsce na drzwiach lodówki to i tak jest jej wiecj niz w standardzie. Zamrażalka ma pełnowmiarowe szuflady Można zmienić kierunek otwierania drzwi wiec tez duży plus...miejsca tyle co żaden SDB nie oferuje. Fajna alternatywa która u siebie chce zastosować...i własnie w jednej z sieci jest zetaw za 4000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Magda moja dawna kuchnia z 2000 r/na razie znalazłam tylko to zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 madziu przez twoje lampy kuchenne trwałam w oglądaniu głupawej komedii do 3 w mocy ,co z uwagi na fakt ,że musiałam wstać o ósmej było nielada poświęceniem:lol2:tytuł filmu yo "Goły Narzeczony 'ale dla mnie to nie on był hitem;) Ale że co tam było? Takie ładne lampy do kuchni? Mam biec do wypożyczalni? moni - fajnie miałaś w domu w tym 2000 roku:yes: ALe teraz rozumiem, skąd to zamiłowanie do nowoczesności;) Ja ostatnie lata w nowoczesnych wnętrzach mieszkałam, to teraz klasyki mi się zachciało;) Coś w tym jest, że człowiek taki zmienny... Zrobiłam foty zasłonom... http://i1.fmix.pl/fmi1017/ccb592fe0014393a4f0830e0/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2944/2a2a9e52002c2b8b4f0830e2/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2895/f58c3af2000634664f0830e5/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1200/88c4299000107eb34f0830e7/zdjecie.jpg Na tych zdjęcaich przys ztucznym świtle wyszły praktycznie brązowe:lol2: Ale nie są takie:no: Te zdjecia poprzednie, rozłożonych zasłon na stole bardziej oddają ich kolor... to taki taupe własnie... taki szarawy beż... No i co sądzicie? Za dnia średnio co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Madziu - tam gdzie prześwitują (dwa pierwsze zdjęcia) wyszły całkiem szare. drugie dwa - beżowe. mnie się bardziej podobają na oknach, mimo że (a może właśnie dlatego:)) nie widać wzoru jodełki. Faktycznie są dość prześwitujące, ale bardzo ładne, więc tą podszewkę dałabym tylko jeśli Ci zależy na zaciemnieniu. jeśli mają mieć tylko funkcję dekoracyjną, to bym zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Naprawdę świetne te Twoje zasłony. Idealne! Ale w świetle dziennym faktycznie dużo tracą. Gdybym nie wiedziała, pomyślałabym, że to dwie zupełnie różne tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No to, pełna poświęceń, zawiesiłam za nimi jeszcze białe prześcieradło;) i zrobiłam fotki... moim zdaniem lepiej wyglądają na tle dość grubej jednolitej tkaniny:yes: Jak bym robiła podszewkę, to nawet nie biała, a beżową bym dała - teraz już to wiem:yes: http://i1.fmix.pl/fmi1906/f6877183000e6d334f084179/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2086/bf658c26000bc03f4f084197/zdjecie.jpg Tylko czy gra będzie warta świeczki? Czy nie okaże się, ze to najdroższe zasłony świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Oddaję głos na wersję z podszewką. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 a ja nie wiem. rozprasuj je Magda!!!! mogą być takie lekko przeżroczyste. ale ja bym je bardziej namarszczyła . dodała jeszcze 2. tzn po 2 z każdej strony:) Magda tam było na staro. stare meble, zasłony i w ogóle rustykalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Albo zanim go wypożyczysz, to może nauczysz go jeszcze wyjmować pranie? I wieszać? nerandil próbowałam - już 9 lat minęło - wieszać nigdy się nie nauczy - zawsze ale to zawsze muszę po nim poprawiać Tylko czy gra będzie warta świeczki? Czy nie okaże się, ze to najdroższe zasłony świata? Magda moim zdaniem zasłony wyglądają świetnie - tylko wtedy kiedy widać na nich jodełkę - czyli podszewka musowo musi być . Teraz musisz ocenić czy opłaca się kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 07.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Magda, jestem za podszewką i uważam, że ta jodełka jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Jeśli już to tylko z podszewką, wieczorem nie będzie odgrywała dużej roli ale w ciągu dnia będzie lepiej . Tak w ogóle to bardzo mi się podobają te zasłony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Sprawdzałam na allegro - podszewki po 2 zeta chodzą Z przesyłką materiał powienien ok. 20 zł wyjść... tylko ile szycie? Ale chyba je zostawię No strasznie mi się ta jodełka podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Podszewki po 2 zł???Szukasz Magda podłego, poliestrowego, błyszczącego....czegoś do podszycia tych zasłon?Bo w tej cenie na pewno dostaniesz tylko coś takiego.A do zasłon nie daje się raczej bawełnianych, porządnych podszewek? Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No właśnie coś takiego chcę Ale po wpisaniu w allegro hasła 'podszewka' - wyskoczyły mi tylko takie po 2,60 i 2,80:lol2: Wszystkie poliestrowe, ale niektóre takie lepsze, niebłyszczące i dość grube... choć i tak mam w planie pojechać do sprawdzonej hurtowni tkanin, gdzie myślę, że coś porządnego znajdę w niewiele droższej cenie:yes: nadal w 20-30 zeta powinnam się zmieścić To w końcu jedynie 6 metrów... a jak tam łądne aksamity 100% bawełna mają za 50 zeta, to ile podszewka może kosztować? Z tego co kojarzę, co oglądałam - grosze właśnie:yes: Ale ile szycie? Mówcie mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Myślę, że tkaninę kupisz po 10-20 zł za metr najtaniej. Szycie - nigdy nie zlecałam doszywania podszewki do zasłon, ale pewnie od 50 zł w górę za dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts